Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.615
Πόντοι
6.056
Το πρόβλημα εδώ δεν είναι στη νοοτροπία των γυναικών, το πρόβλημα είναι στα λάθος πρότυπα και την λανθασμένη ιδέα ότι το χρήμα παρέχει ασφάλεια...
Σε εμάς τους άνδρες, παρέχει ασφάλεια.
Ασφάλεια και προστασία από τα μπάζα και τη μαλακία. Και από το να ζεις σαν σκουλήκι .

Αν έχεις χρήμα γαμάς μουνάρες πουτάνες , είσαι κουλ και άνετος και κυνηγάς γκόμενες που σου αρέσουν ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ.
Νομοτελειακά θα φας κάποιες.

Αν τον παίζεις όμως, σέρνεσαι και παρακαλάς ή γαμάς μπάζα ..... επειδή δεν έχεις χρήμα για καλές πουτάνες ..... τη γάμησες .... γαμήθηκες ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έχω μεγάλο δείγμα που παρατηρώ ........... ξέρω φτωχότατους με μουνάρες ...... γκόμενες 8.5/10 δηλαδή ... μην πω και 9/10 .
Η μόνη λογική εξήγηση σέ αυτή τήν περίπτωση,είναι νά είναι ψυχοπαθείς οι γκόμενες, -υπάρχουν εκατοντάδες δεκάδες-
καί απλά νά μήν παίρνουν...τά φάρμακα τους!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.615
Πόντοι
6.056
Η μόνη λογική εξήγηση σέ αυτή τήν περίπτωση,είναι νά είναι ψυχοπαθείς οι γκόμενες, -υπάρχουν εκατοντάδες δεκάδες-
καί απλά νά μήν παίρνουν...τά φάρμακα τους!
Ρε τύπε .... όλες οι γυναίκες έχουν τη λόξα τους. Αν ξέρεις το χρησιμοποιείς υπέρ σου. Αλλιώς κλαίγεσαι ότι δεν γαμάνε ... όσοι δεν έχουν παρέες ....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Συμφωνείς κι εσύ λοιπόν (μεταξύ πολλών άλλων) στο ότι πλέον στα μπουρδέλα έχει πέσει σαβούρα. Έτσι είναι. Όσον αφορά το γκομενικο θέμα σίγουρα αν περνούσες καλά στα μπουρδέλα (αόριστος) υπήρχε μια καποια κάλυψη αλλά πάλι ήθελες την γαμησαρα με γκόμενα. Φυσικά τώρα ούτε συζήτηση για κάλυψη στα μπουρδέλα. Και συμφωνώ στο ότι οι γλιτσιδες πάνε και την πεφτουν όπου να ναι λόγω αγαμίας. Δεν επιλέγουν τίποτα. :rockon:
Πολλοί άντρες είναι ντροπή από τη αγαμία τους είναι ικανοί να τη πέσουν και σε 65 άρα ντρέπομαι για το γούστο των Ελλήνων είναι ζώα δε είναι άνθρωποι.Μια σαβουρα από τη σχολή μου μπαζοχοντρη με σγουρα μαλλιά έχει τέρμα αυτοπεποίθηση και αν δεις της τη πέφτουν κάνα 2 μαλακές δλδ ντροπή ποιος ο λόγος να τη πέσεις σε τέτοιο μπάζο?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πάντως, πρακτικά, όσες φορές είχα γκόμενες το κόστος διαχείρισης ήταν μη ελεγχόμενο ΚΑΙ ΟΤΑΝ έγινε ελεγχόμενο με σχολάσανε. Άρα;
Εννοείται πάντως ότι πουτάνες είναι ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ
Όποια γκόμενα σε βλέπει σαν πορτοφόλι είναι άχρηστη και τρωει κάδο. Δεν στα παίρνουν αν δεν τα σκας μόνος σου. Προχωρας στην επόμενη.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρε τύπε .... όλες οι γυναίκες έχουν τη λόξα τους. Αν ξέρεις το χρησιμοποιείς υπέρ σου. Αλλιώς κλαίγεσαι ότι δεν γαμάνε ... όσοι δεν έχουν παρέες ....
Τέλλη,φτωχότατοι άνδρες μέ "φυσιολογικές" γκόμενες,8.5άρια καί 9άρια δέν υπάρχουν,
μόνο υπό τήν...επήρεια φαρμάκων!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.873
Πόντοι
216
Έχω μεγάλο δείγμα που παρατηρώ ........... ξέρω φτωχότατους με μουνάρες ...... γκόμενες 8.5/10 δηλαδή ... μην πω και 9/10 .
Κι εγώ έχω δει φτωχούς με ωραίες γκόμενες/γυναίκες (φτωχούς εννοώ κατοικους λαικών συνοικιών, με φτηνό αμάξι, 1000 μισθό ρούχα συνοικιακού καταστήματος κλπ.-όχι άστεγους).

Συνήθως πρόκειται για συνοικιακές γκόμενες που δεν έτυχε να βγουν παραέξω. Άλλωστε το χουμε δει το κλισέ, αν προκόψει ο ένας απο τους δυό και μπει σε άλλους κύκλους, πάμπαλα όλα!

Μην ξεχνάμε και ένα βασικό όμως (μιας και έχουμε λυσσάξει να λέμε για το χρήμα): δεν είναι παράλογο κάποια να προτιμήσει έναν κοντά στα κυβικά της που ξέρει ότι θα της παρέχει ασφάλεια (βασικό γυναικείο κίνητρο) καθότι φτωχός με περιορισμένες δυνατότητες , παρά σε έναν λεφτά που φυσάει και ανά πάσα στιγμή την στέλνει στον κάδο μόλις βαρεθεί, γιατί η επόμενη περιμένει!

Δε πιστεύω να είναι όλες τόσο τραγικά ηλίθιες να πιστεύουν πως είναι υποψήφιες νύφες πλούσιων και πετυχημένων ανδρών-η φούσκα σκάει μετά τα 27-28.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
21.704
Πόντοι
26.386
Όποιος έχει πολλά φοβάται μη τα χάσει.
Όποιος βασίζει την ευτυχία του στην εσωτερική γαλήνη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Αυτές τις απλές ιδέες που μαθαίνουν τα παιδάκια στις χώρες της Ασίας, εδώ δεν τολμάει κανείς να αναπαράγει γιατί πέφτουν οι παραπλανημένοι σαν αγέλη λύκων να τον φάνε.
Αντίθετα εδώ μας πασάρουν το θέλω κότερα, ελικόπτερα κλπ. Δηλαδή το 'Αξίζεις τόσο όσο τα υπάρχοντα σου' αντί του 'Αξίζεις όσο οι πνευματικές σου αρετές'. Δυστυχώς οι γκόμενες από την φύση τους πιο ανασφαλείς, πέφτουν ευκολότερα στην παγίδα...

Τελευταία τροποποίηση:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.873
Πόντοι
216
Όποια γκόμενα σε βλέπει σαν πορτοφόλι είναι άχρηστη και τρωει κάδο. Δεν στα παίρνουν αν δεν τα σκας μόνος σου. Προχωρας στην επόμενη.

ΑΥΤΟ! και δεν ντρέπονται κάτι γελοίοι να λένε 'μου τα έφαγε'..καλά τους κάνουν κιόλας, αφού δεν είναι ΚΑΝ άνδρες ώστε να αποδεχθούν τη φαεινή αλήθεια!
Αν της πουλήσεις πορτοφόλι της άλλης, πορτοφόλι θα δει!
Εάν είναι μόνο αυτό που την ενδιαφέρει, τότε δεν θα μπορέσεις να περάσεις και ωραία μαζί της, χίλιες φορές να πάρεις μια ωραία βίζιτα σ αυτή την περίπτωση!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Να σου θυμίσω ότι οποία γκόμενα είναι 6 αρι και πάνω κοιτάει πορτοφόλι μόνο οι χοντρέλες δε κοιτάνε άλλα αυτές δε έχουν νόημα δε τις λογιζω καν σα γυναίκες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.087
Πόντοι
9.297
Πλέον η μουνοδουλίαση θεωρείται απόδειξη ανδρισμου :embarrased:
Noμιζω πως έτσι είναι...το τι εξευτελισμούς έχει υποστεί κάποιος για να "αποκατασταθει" μέσω ενός γάμου είναι θέμα ταινίας.
Φίλος μου παντρεύτηκε την πρώτη που του έκατσε...και τώρα δεν τον αφήνουν να δει τηλεόραση...αφού εγώ τον λέω "Γίνε λίγο άνδρας"!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Όποιος έχει πολλά φοβάται μη τα χάσει.
Όποιος βασίζει την ευτυχία του στην εσωτερική γαλήνη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Αυτές τις απλές ιδέες που μαθαίνουν τα παιδάκια στις χώρες της Ασίας, εδώ δεν τολμάει κανείς να αναπαράγει γιατί πέφτουν οι παραπλανημένοι σαν αγέλη λύκων να τον φάνε.
Αντίθετα εδώ μας πασάρουν το θέλω κότερα, ελικόπτερα κλπ. Δηλαδή το 'Αξίζεις τόσο όσο τα υπάρχοντα σου' αντί του 'Αξίζεις όσο οι πνευματικές σου αρετές'. Δυστυχώς οι γκόμενες από την φύση πιο ανασφαλείς, πέφτουν ευκολότερα στην παγίδα...
Εύγε αδερφέ!
Αυτές τις αλήθειες μόνο εδώ μπορείς να τις διαβάσεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
ΑΥΤΟ! και δεν ντρέπονται κάτι γελοίοι να λένε 'μου τα έφαγε'..καλά τους κάνουν κιόλας, αφού δεν είναι ΚΑΝ άνδρες ώστε να αποδεχθούν τη φαεινή αλήθεια!
Αν της πουλήσεις πορτοφόλι της άλλης, πορτοφόλι θα δει!
Εάν είναι μόνο αυτό που την ενδιαφέρει, τότε δεν θα μπορέσεις να περάσεις και ωραία μαζί της, χίλιες φορές να πάρεις μια ωραία βίζιτα σ αυτή την περίπτωση!
Κατ εμέ και μετά από πολλές εμπειρίες όπως όλοι μας (αρκεί να υπάρχει μυαλό στο κεφάλι) η σειρά από την καλύτερη στην χειρότερη
είναι η εξής:

1-Καλο πακέτο γυναίκας (πλέον σχεδόν αδύνατον).

2-γκομενα μόνο για γαμήσι
(εφικτό με απλή προσπάθεια).

3-γκομενα που πληρώνεις = χειρότερη από πουτάνα.

4-πουτανα για τυπικό ξεφόρτωμα.

Το 3 και το 4 είναι χάλια και τα δύο, ίσως το 3 να είναι και χειρότερο του 4. Καλύτερα
να αποφεύγονται μιας που
σε ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ είναι αυστηρά και μόνο για τους κατάντιες!

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.087
Πόντοι
9.297
Απλα όταν θα μιλας μην λες αυτοπεποιθησατος
Σωστό η παρατήρηση.
Μπορεί να περνάει αυτό σε ημιαναλφαβητα τσόκαρα το πυ μέχρι τα 25 αλλά αν ξεφύγει αυτη η ",λέξη"σε σοβαρή γυναίκα η σε συνέντευξη για δουλειά οποιος την πει θα είναι σχεδόν μηδενικό στα μάτια τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.087
Πόντοι
9.297
Φραγκατες Συριζαιες πασοκοψυχες με μαύρους και αλλαχουακμπαρηδες με μούσια ;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Σωστό η παρατήρηση.
Μπορεί να περνάει αυτό σε ημιαναλφαβητα τσόκαρα το πυ μέχρι τα 25 αλλά αν ξεφύγει αυτη η ",λέξη"σε σοβαρή γυναίκα η σε συνέντευξη για δουλειά οποιος την πει θα είναι σχεδόν μηδενικό στα μάτια τους.
Ο oreos έτσι κι αλλιώς δε χτυπάει πάνω από 30 ετών γυναίκα, οπότε στα αυτιά τους θα ακουστεί σαν καθηγητής πανεπιστημίου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κατ εμέ και μετά από πολλές εμπειρίες όπως όλοι μας (αρκεί να υπάρχει μυαλό στο κεφάλι) η σειρά από την καλύτερη στην χειρότερη
είναι η εξής:

1-Καλο πακέτο γυναίκας (πλέον σχεδόν αδύνατον). 0.5%

2-γκομενα μόνο για γαμήσι 10%
(εφικτό με απλή προσπάθεια).

3-γκομενα που πληρώνεις = χειρότερη από πουτάνα. 89%

4-πουτανα για τυπικό ξεφόρτωμα. 0.5%

Το 3 και το 4 είναι χάλια και τα δύο, ίσως το 3 να είναι και χειρότερο του 4. Καλύτερα
να αποφεύγονται μιας που
σε ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ είναι αυστηρά και μόνο για τους κατάντιες!

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Κάπως έτσι τό βλέπω...μέ ποσοστά!
Γιά τό 95% τών Ελλήνων ανδρών.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.087
Πόντοι
9.297
Πολλοί άντρες είναι ντροπή από τη αγαμία τους είναι ικανοί να τη πέσουν και σε 65 άρα ντρέπομαι για το γούστο των Ελλήνων είναι ζώα δε είναι άνθρωποι.Μια σαβουρα από τη σχολή μου μπαζοχοντρη με σγουρα μαλλιά έχει τέρμα αυτοπεποίθηση και αν δεις της τη πέφτουν κάνα 2 μαλακές δλδ ντροπή ποιος ο λόγος να τη πέσεις σε τέτοιο μπάζο?
Η κοπέλα αυτή αγνοεί ότι μόλις τους κάτσει μάλλον αυτοί θα βρουν άλλο χυσοδοχειο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.087
Πόντοι
9.297
Ο oreos έτσι κι αλλιώς δε χτυπάει πάνω από 30 ετών γυναίκα, οπότε στα αυτιά τους θα ακουστεί σαν καθηγητής πανεπιστημίου.
Για αυτό έβαλα και την περίπτωση συνέντευξης για δουλειά η σοβαρής γυναίκας.
Στην πρώτη περίπτωση που σημείωσα...έχεις δικιο...έτσι θα γίνει!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.873
Πόντοι
216
Να σου θυμίσω ότι οποία γκόμενα είναι 6 αρι και πάνω κοιτάει πορτοφόλι μόνο οι χοντρέλες δε κοιτάνε άλλα αυτές δε έχουν νόημα δε τις λογιζω καν σα γυναίκες.
αδερφέ, μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα!
Υπάρχουν και γυναίκες από πιο εύπορα κοινωνικά στρώματα, που δεν βρωμάει το χνώτο τους από την πείνα, υπάρχουν και κάτι λίγες που το μαθαν το μαθηματάκι τους όταν έπρεπε, και υπάρχουν και ελάχιστες που έχουν κάποια αντικειμενική αίσθηση της αξιοπρέπειας.
Άλλωστε στην Ελλάδα πλέον οι περισσότεροι φτχωμπινεδάκια είμαστε, δεν είναι πως 'ζουν αναμεσά μας' τόσοι πλούσιοι ωστε να σταθούν τέτοιες νοοτροπίες για πολύ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom