Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Κακά τα ψέματα - το έχουμε πει ξανά - αν ξελασκάρεις τα 40 και δεν έχεις σταθερή "τροφοδότηση" τότε πάπαλα.
Αλλάζουν οι άνθρωποι..όλα είναι μέσα στη ζωή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδια να ρωτησω κατι...αν θελει καποιος να αυτοκτονησει ποιος τροπος ειναι καλυτερος?
Να πεσει στην θαλασσα να πνιγει ή να παντρευτει ελληνίδα και να κανει οικογενεια μαζι της?
Το κακό στην δευτερη περιπτωση ειναι οτι πεθαινεις λιγο λιγο ειναι αργός και πιο βασανιστικός ο θανατος.Καθημερινή καταδικη με λιγα λογια που δεν τελειωνει ποτέ χαχαχαχαχα
Να πιάσεις εδώ κουβέντα με τον Ντόναλντ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Εμένα μη μου τα λέτε παιδιά. Εγώ τα ξέρω αυτά. Οι Ελληνίδες αν κάνουν ONS μετά θα σε κυνηγάνε. Πείτε το στους γελοίους που ψάχνουν "πουτάνες" χωρίς να είναι πουτάνες - και μετά κλαίγονται που τους κυνηγάνε.

Δεν μιλάω για σεξάκι απλά αλλά και για πιο σταθερή φάση όταν λέω ότι πρέπει να κάνεις εκστρατεία κανονική για να βρεις γκόμενα
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Σου κάθονται με το 'καλημέρα' απλά και μόνο να στο παίξουν 'χαλαρές' κι ακομπλεξάριστες, και μετά βλέπεις και παθαίνεις να ξεμπερδέψεις!
Η ειρωνεία είναι πως όταν το ζήσεις αυτο.....αποφεύγεις τις 'εύκολες' απλά και μόνο επειδή όχι μόνο δεν είναι 'πουτάνες', αλλά είναι αποφασισμένες να σου μπαστακωθούν!!!

Χρησιμοποιούν το εύκολο σεξ απλά και μόνο για να σε προσελκύσουν να ασχοληθείς περαιτέρω μαζί τους, εάν δουν πως δεν είσαι να κάνεις πολλά ψηστήρια και σαλιαρίσματα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
Αλλά όταν καταφέρεις να φτάσεις στην πηγή και γευτείς το ύδωρ, τότε θα νιώσεις τόσο υπερήφανος για τον εαυτό σου, που κανένα, μα κανένα συναίσθημα δεν μπορεί να το αγγίξει!
Αυτό ακριβώς!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η όλη διάκριση μεταξύ live και διαδικτυακού καμακιού δε σημαίνει ότι υπάρχουν και δύο ''κόσμοι'' διακριτοί: η τύπισσα που φλερτάρει στο διαδίκτυο είναι εκείνη που περνά δίπλα σου στο δρόμο και πίνει τον καφέ απέναντί σου στην καφετέρια. Επομένως, η ''τρελή'' του διαδικτύου είναι το γκομενάκι που βλέπεις δίπλα σου και πας να του την πέσεις, δεν υπάρχουν κάποιες ''άλλες'' γυναίκες στον ''έξω'' κόσμο, ο κόσμος είναι ένας και ο αυτός.
Όταν της την πέσεις στο διαδίκτυο, έχει την ουρά από ''θαυμαστές'' εκεί καθώς και την ουρά από πέφτουλες/ καμάκια στο δρόμο. Όλοι αυτοί είναι η ''προσφορά'' της (που ενίοτε είναι και υπερπροσφορά), το πώς θα επιλέξει να ασχοληθεί με κάποιον είναι θέμα δικής της ιεράρχησης κριτηρίων και προτεραιοτήτων.
Δεν πάει έτσι μάστορα.
Τα έχουμε πει τόσες φορές. Αλλιώς φέρεται μια πατσαβουρα στην οθόνη από το σαλόνι της που κρύβεται σαν πουτάνα κι αλλιώς στην πραγμακοτητα. Ας είναι κι η ίδια με τους ίδιους. Δεν έχει καμια σχέση αυτό. :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Σ'αυτές τις ηλικίες,αν δεν παίζει γκόμενα,τί να βγεις;Να γυρνάς σαν φάντασμα;

τα εχουμε ξαναπει,η κριση εδιωξε πολλους της δεκαετιας 30-40 και στη νυχτα εμειναν σχεδον μονο τα ζαβα !

ζαβα και απο την αλλη ραμολιμεντα:jerking::jerking::jerking:
παλιοτερα δεν ηταν ετσι , ο μ.ο. ηλικιας θαμωνων στα πιο πολλα μπαρ ηταν 30-35 χρονων:coffee:
οπως τα λεει ο @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πλεον. χθες βγηκα μετα απο αρκετο καιρο ΣΑΒΒΑΤΟ και πρωτη φορα απογοητευτηκα τοσο!

πλειοψηφια αρχιδοκαμπων,στριμωξιδια,προσωπικο για μπατσες,εξυπηρετηση μηδενικη,επαρχιωτιλα,μιζερια,playist απο τα λιντλ:2funny:
ΝΑΙ,η playlist προφανεστατα παιζει σημαντικοτατο ρολο στο να φτιαχτεις! καπαρωσαν ολα τα ζαβα τα ποστα στα μπαρακια !
και το ποστο του DJ δυστυχως δε θα μπορουσε να αποτελει εξαιρεση.

κατι μισοριξιες φλωρετες την ειδαν DJs και δεν ξερουν ουτε τα βασικα:tooth::tooth::tooth:
θα επρεπε να πληρωνουν,οχι να πληρωνονται για τις μαλακιες που παιζουν.
...τα πιο βαρια ελληνικα που παιζουν ειναι ο Σαμπανης , ο Αργυρουλης και η Ζοζεφιν:2funny:
ενω απο ξενη house εχουν ....μεσανυχτα ! βλαχαδερα παντου,ειδικα η Θεσσαλονικη τελειωσε στη νυχτα !

μονο αν ερθει κανενα καλο ονομα στα μπουζουκια ,μια στο τοσο.
γι αυτο το εχω τονισει πολλακις,την ημερα γινονται τα καλυτερα πεσιματα.
οσοι περιμενουν μονο απο τη νυχτα πλεον, τον ηπιαν :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506
Ρε μλκς, ποιος μύστης μας ήταν χθες βράδυ γκαζιβιου να δώσει πληροφορίες;;;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Δεν πάει έτσι μάστορα.
Τα έχουμε πει τόσες φορές. Αλλιώς φέρεται μια πατσαβουρα στην οθόνη από το σαλόνι της που κρύβεται σαν πουτάνα κι αλλιώς στην πραγμακοτητα. Ας είναι κι η ίδια με τους ίδιους. Δεν έχει καμια σχέση αυτό. :rockon:
Μάγκα μου ''τα έχουμε πει'' ποιοι; μόνος σου κάθεσαι και γράφεις κατεβατά. Και σε καμία περίπτωση όσα γράφεις δε συνιστούν την Απόλυτη Αλήθεια του Ιερού Ευαγγελίου, κουλάρισε λίγο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μόλις επέστρεψα από βόλτα στο Μοναστηράκι. Τα ίδια όπως πάντα. Χιλιάδες γκόμενες έκοβαν βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να δείξουν ότι αξίζουν ως εμφάνιση, ποιότητα ανθρώπου, τρόπους, κοινωνική καταξίωση, απελευθέρωση και τέτοιες μαλακίες. :2funny: Τσίμπησα 3 τηλέφωνα τρώγοντας χονδρικά γύρω στα 80 άκυρα. Ούτε κατάλαβα τίποτα.
Ε ρε γέλια με τα τσόλια. :2funny: Στο τέλος ευχαριστημένος από την συγκομιδή, είπα να εισπραξω και μια τριπλέτα άκυρων με ακατάσχετη ειρωνεία. Πλησίασα μια παρέα τριών ωραίων ναυαγίων που νόμιζαν ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο και την έπεσα και στις 3 λέγοντας στις δύο μετά την πρώτη ότι είμαστε οκ τώρα μην μείνει καμία παραπονούμενη. Δηλαδή το στούκαρα μονος μου. :2funny:Τοσο σοβαρά τις παίρνω. Χρόνος όλου εγχειρήματος λίγο πάνω από μια ώρα μιας που οι μισές λακιζαν ως γνωστόν επειδή κομπλαραν στον ρεαλισμό ως γνωστόν.
Για να πάρω 3 τηλέφωνα
με 100% αληθινά τα πάντα στα σόσιαλ, θέλω κανα τρίμηνο :2funny: με το ζόρι ενώ σε μπαράκια θέλω κανα 500αρικο (εκτός αν την πέσω σε κατ επάγγελμα βίζιτες). Έφαγα κι ένα παγωτό μιας που ακόμα καλοκαίρι είναι κι όλα στα παπάρια μου.

:rockon:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Μόλις επέστρεψα από βόλτα στο Μοναστηράκι. Τα ίδια όπως πάντα. Χιλιάδες γκόμενες έκοβαν βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να δείξουν ότι αξίζουν ως εμφάνιση, ποιότητα ανθρώπου, τρόπους, κοινωνική καταξίωση, απελευθέρωση και τέτοιες μαλακίες.
Όχι είναι που δεν υπάρχουν γυναίκες.

Χιλιάδες υπάρχουν... στην Αθήνα τουλάχιστον.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.849
Πόντοι
3.656
θεωρείτε οτι αν μεχρι μια ηλικία(οποιαδήποτε) ξεκόψεις από όλους τους κοινωνικούς σου κύκλους ξαναδικτυώνεσαι ή δεν υπάρχει επιστροφή;;

Μάλλον το δεύτερο

Μετά απο μια ηλικία υπάρχει και η χούντα των παντρεμένων-σχεσάκηδων.Που σημαίνει ότι όποιος δεν είναι έτσι,δύσκολα γίνεται αποδεκτός.Ακόμα και απο συγγενείς του.

Εκεί είναι που κάποιοι 'αναγκάζονται' να κάνουν σχέσεις ή και να παντρευτούν,για να μην είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μάγκα μου ''τα έχουμε πει'' ποιοι; μόνος σου κάθεσαι και γράφεις κατεβατά. Και σε καμία περίπτωση όσα γράφεις δε συνιστούν την Απόλυτη Αλήθεια του Ιερού Ευαγγελίου, κουλάρισε λίγο.
Είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι γκόμενες φέρονται διαφορετικά στην οθονίτσα τους από την πραγματικότητα. Το ότι εσύ θες να τα συσχετισεις και να τα εξισώσεις είναι μια δική σου εφευρεση. Οι συζητήσεις των ανθρώπων περιλαμβάνουν και παγιωμένες αλήθειες εκτός από σχετικότητες. Το συγκεκριμένο λοιπόν δεν παζαρευεται. Τόσο απλό. :rockon:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι γκόμενες φέρονται διαφορετικά στην οθονίτσα τους από την πραγματικότητα. Το ότι εσύ θες να τα συσχετισεις και να τα εξισώσεις είναι μια δική σου εφευρεση. Οι συζητήσεις των ανθρώπων περιλαμβάνουν και παγιωμένες αλήθειες εκτός από σχετικότητες. Το συγκεκριμένο λοιπόν δεν παζαρευεται. Τόσο απλό. :rockon:
Δηλαδή στο social η Μαρία είναι μία ψωνισμένη ντίβα μαλακισμένη ψυχοπαθής, και από κοντά είναι και γαμώ τα κορίτσια που θα σε δει και θα λιώσει.
Ό,τι πεις μεγάλε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δηλαδή στο social η Μαρία είναι μία ψωνισμένη ντίβα μαλακισμένη ψυχοπαθής, και από κοντά είναι και γαμώ τα κορίτσια που θα σε δει και θα λιώσει.
Ό,τι πεις μεγάλε.
Ας τα παρουσιάζουμε ως έχουν. Η Μαρία δεν μας νοιάζει τι είναι η αν θα λιώσει. Μας νοιάζει ότι όταν είναι πίσω από την οθόνη έχει αβάντα και μεγάλη ισχύ με καλύψεις σε πολλά ενώ στον δρόμο η στα μαγαζιά η στην δουλειά και γενικώς στην πραγματικότητα κομπλάρει. Κοινώς κλάνει μέντες.
Είναι έτσι. Δεν το λέω για να κάνω τον έξυπνο.
Το διαπιστώνεις όποτε θες
και μόνος σου. Επίσης αν συμμετέχεις σε συζητήσεις στο νετ που αφορούν ζητήματα των δύο φύλων
και δεν λες ότι τους αρέσει,
σε καταγαμανε στο βρισίδι, στην ειρωνεία και στις κατάρες
(ε και; λεω εγώ) :2funny: ενώ στην πραγματικότητα όταν συμβεί αυτό, το πολυ πολύ να πουν αχ καλέ δεν θα απαντήσω λέγε ότι θες δεν θα πέσω στο επίπεδο σου κτλ μαλακίες. :2funny:
Είναι αποδεδειγμένη αλήθεια.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Ας τα παρουσιάζουμε ως έχουν. Η Μαρία δεν μας νοιάζει τι είναι η αν θα λιώσει. Μας νοιάζει ότι όταν είναι πίσω από την οθόνη έχει αβάντα και μεγάλη ισχύ με καλύψεις σε πολλά ενώ στον δρόμο η στα μαγαζιά η στην δουλειά και γενικώς στην πραγματικότητα κομπλάρει. Κοινώς κλάνει μέντες.
Είναι έτσι. Δεν το λέω για να κάνω τον έξυπνο.
Το διαπιστώνεις όποτε θες
και μόνος σου. Επίσης αν συμμετέχεις σε συζητήσεις στο νετ που αφορούν ζητήματα των δύο φύλων
και δεν λες ότι τους αρέσει,
σε καταγαμανε στο βρισίδι, στην ειρωνεία και στις κατάρες
(ε και; λεω εγώ) :2funny: ενώ στην πραγματικότητα όταν συμβεί αυτό, το πολυ πολύ να πουν αχ καλέ δεν θα απαντήσω λέγε ότι θες δεν θα πέσω στο επίπεδο σου κτλ μαλακίες. :2funny:
Είναι αποδεδειγμένη αλήθεια.

-Γεια σου Γιάννη.
-Κουκιά σπέρνω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όχι είναι που δεν υπάρχουν γυναίκες.

Χιλιάδες υπάρχουν... στην Αθήνα τουλάχιστον.
Μέγιστη αλήθεια. ΔΕΝ προλαβαινεις να την πέσεις σε κάποια μερίδα που θες εκ των χιλιάδων που παρελαύνουν. :2funny:
Ουσιαστικά ούτε καλημέρα τρέχοντας δεν προλαβαίνεις να πεις σε όλες. Υπολογίζω ότι συνολικά θα περάσουν πάνω από 500.000 γυναίκες μέσα
σε μια μέρα από εκείνη την περιοχή και τα πέριξ. Αν ήταν όλες αυτες βροχή και έπεφταν πάνω σου σε μίνι σταγόνες
θα είχες γίνει μούσκεμα.

:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

-Γεια σου Γιάννη.
-Κουκιά σπέρνω.
Αποφυγή. Καταλαβαίνω την θέση σου. Νο προμπλεμ. :rockon:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Πλησίασα μια παρέα τριών ωραίων ναυαγίων που νόμιζαν ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο και την έπεσα και στις 3
Τύπε αν απλά κάνεις την πλάκα σου, είσ' ωραίος.

Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν σου κάθεται καμία, χρειάζεσαι βοήθεια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
θεωρείτε οτι αν μεχρι μια ηλικία(οποιαδήποτε) ξεκόψεις από όλους τους κοινωνικούς σου κύκλους ξαναδικτυώνεσαι ή δεν υπάρχει επιστροφή;;
Τελειωσες....ειδικά αν γυρίσεις μετά από 5-10 χρόνια.
Δεν θεωρείται ότι ξεκοψες αν φύγεις για φαντάρος ούτε καν για σπουδές γιατί τα καλοκαίρια είσαι πίσω η και πιο συχνά ιδίως αν είσαι κοντά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τύπε αν απλά κάνεις την πλάκα σου, είσ' ωραίος.

Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν σου κάθεται καμία, χρειάζεσαι βοήθεια.
Επίσης τα έχουμε πει. Ότι πέφτει γέλιο είναι στάνταρ. Πας, ρίχνεσαι σε οποια σου αρέσει και αυτό είναι όλο. Δεν αναρωτιέμαι τίποτα. Ότι φάω έφαγα. Ελάχιστες βγάζει η στατιστική διότι σε άγνωστες ποιος μπορεί να βγάζει μια στις 3 ας πούμε; απλά κανένας στον πλανήτη. :rockon:Οποιος θέλει ας έρθει να μου αποδείξει ότι θα βγάζει περισσότερες. Όχι λόγια αλλά έργα. Στην τριπλέτα την έπεσα για απαξίωση. Δηλαδή έχω φτάσει σε μυθικά επίπεδα ειρωνείας πλέον οταν θέλω. :2funny: Ξέρεις τι είναι να την πέφτεις σε τρεις μαζί και να τους λες μην μείνει καμία παραπονούμενη έχοντας ήδη την συγκομιδή σου; ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι. Μπορεί να το κάνει
ο καθένας. Η μόνη λύση για να γλυτώσουν από ανθρώπους σαν εμένα είναι να ποινικοποιήσουν το καμάκι. Δηλαδή τον επόμενο αιώνα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Η μόνη λύση για να γλυτώσουν από ανθρώπους σαν εμένα είναι να ποινικοποιήσουν το καμάκι. Δηλαδή τον επόμενο αιώνα.
Έχει ήδη ποινικοποιηθεί στη Γαλλία. Αργά ή γρήγορα θα έρθει και στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom