Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Είναι σαφώς πιο δύσκολο ύστερα από το "ξέκομμα" αλλά όχι και δεν υπάρχει επιστροφή!
Επιστροφή σε διαθέσιμες δεν υπάρχει.
Αν βρεθεί κάποια χωρισμένη με ψυχολογικά και με άγχος για τα παιδιά...τέτοιο κελεπουρι να μου λείπει.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Μόλις επέστρεψα από βόλτα στο Μοναστηράκι. Τα ίδια όπως πάντα. Χιλιάδες γκόμενες έκοβαν βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να δείξουν ότι αξίζουν ως εμφάνιση, ποιότητα ανθρώπου, τρόπους, κοινωνική καταξίωση, απελευθέρωση και τέτοιες μαλακίες. :2funny: Τσίμπησα 3 τηλέφωνα τρώγοντας χονδρικά γύρω στα 80 άκυρα. Ούτε κατάλαβα τίποτα.
Ε ρε γέλια με τα τσόλια. :2funny: Στο τέλος ευχαριστημένος από την συγκομιδή, είπα να εισπραξω και μια τριπλέτα άκυρων με ακατάσχετη ειρωνεία. Πλησίασα μια παρέα τριών ωραίων ναυαγίων που νόμιζαν ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο και την έπεσα και στις 3 λέγοντας στις δύο μετά την πρώτη ότι είμαστε οκ τώρα μην μείνει καμία παραπονούμενη. Δηλαδή το στούκαρα μονος μου. :2funny:Τοσο σοβαρά τις παίρνω. Χρόνος όλου εγχειρήματος λίγο πάνω από μια ώρα μιας που οι μισές λακιζαν ως γνωστόν επειδή κομπλαραν στον ρεαλισμό ως γνωστόν.
Για να πάρω 3 τηλέφωνα
με 100% αληθινά τα πάντα στα σόσιαλ, θέλω κανα τρίμηνο :2funny: με το ζόρι ενώ σε μπαράκια θέλω κανα 500αρικο (εκτός αν την πέσω σε κατ επάγγελμα βίζιτες). Έφαγα κι ένα παγωτό μιας που ακόμα καλοκαίρι είναι κι όλα στα παπάρια μου.

:rockon:
Είσαι πηγή έμπνευσης για εμάς τους υπόλοιπους. Βέβαια στην επαρχία δεν έχουμε τόσες ευκαιρίες όσο στην Αθήνα, αλλά και εδώ με καμία ώρα περπάτημα (που το γουστάρω κιόλας) αποκλείεται να μην βρεθεί κάποια ωραία και μόνη για να δεχτεί την αιφνιδιαστική μας προσέγγιση!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχει ήδη ποινικοποιηθεί στη Γαλλία. Αργά ή γρήγορα θα έρθει και στην Ελλάδα.
Έχει συμβεί εδώ και χρόνια όπως γνωρίζουμε. Δεν γνωρίζω βέβαια αν εφαρμόζεται απόλυτα στην πράξη Όπως και να χει εγώ
κι οιι όμοιοί μου έχοντας καλώς των πραγμάτων θα έχουμε αποσυρθεί μέχρι τότε οπότε δεν μας νοιάζει. :2funny:Φυσικά ως ιδεολογία οφείλουμε να την στηρίξουμε όσοι την ασπαζόμαστε διότι ότι κάνουμε, εμπεριέχει μια ιδεολογία. Πολυ πιθανόν να γίνει αλλά να μην μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτόν τον λαό που είναι ο μέγας πονηρός όλων των υπολοίπων. Όπως έγινε με κοκορέτσι, τσιγάρο κτλ. Γενικώς όμως το βαρύ και κρυφό όχημα του γυναικοκεντρισμου είναι
η απονεύρωση του άνδρα.
Σε μια κοινωνία με Ντοναλντ, όλες αυτές θα τραβούσαν κουπί σε γαλέρα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Είσαι πηγή έμπνευσης για εμάς τους υπόλοιπους. Βέβαια στην επαρχία δεν έχουμε τόσες ευκαιρίες όσο στην Αθήνα, αλλά και εδώ με καμία ώρα περπάτημα (που το γουστάρω κιόλας) αποκλείεται να μην βρεθεί κάποια ωραία και μόνη για να δεχτεί την αιφνιδιαστική μας προσέγγιση!
Ευχαριστώ αλλά θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν υπάρχει ΚΑΝ βαθμός δυσκολίας. Δηλαδή είναι win-win σε κάθε περίπτωση. Αν βγάλεις γκόμενα κέρδισες κι αν δεν βγάλεις πας στην επόμενη μην χάνοντας τίποτα. :rockon:Άσε που τις κομπλαρεις. Η ουσία της μεθόδου είναι να γαμήσουμε μιας που όπως εξελίχθηκε
η φάση με την γιγάντωση του γυναικοκεντρισμού, έχει τερματίσει οτιδήποτε γόνιμο με αυτές εκτός υπερ-σπανίων σούπερ εξαιρέσεων που αργά η γρήγορα θα σαπίσουν κι αυτές μιμούμενες η μια την άλλη. Η ιδεολογία όμως στον πυρήνα είναι να βγουν όλες ξανά στην αναζήτηση στην πραγματικότητα όπου εκεί
η οποια επιβεβαίωση έρχεται με ιδρώτα κι όχι κρυμμένες εκ του ασφαλούς στις γαμημενες οθόνες τους. :2funny:Φυσικά αυτό είναι ανυπόστατο με άπειρους άνδρες να τις εγκωμιάζουν μέσω σόσιαλ. Δεν πειράζει όμως. Όλοι οι αγώνες έχουν σκοπό, ουσία
κι αποτέλεσμα. Τα έχουμε
και τα τρία. Το βιολί μας λοιπόν. :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Γενικώς όμως το βαρύ και κρυφό όχημα του γυναικοκεντρισμου είναι
η απονεύρωση του άνδρα.
Σε μια κοινωνία με Ντοναλντ, όλες αυτές θα τραβούσαν κουπί σε γαλέρα. :2funny:
Άλλο ο γυναικοκεντρισμός που αντιπροσωπεύεται από τις φεμινίστριες κι άλλο να τσουβαλιάζει κανείς όλο το γυναικείο πληθυσμό, όπως φαίνεται να κάνεις σε όλα σχεδόν τα ποστς σου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Άλλο ο γυναικοκεντρισμός που αντιπροσωπεύεται από τις φεμινίστριες κι άλλο να τσουβαλιάζει κανείς όλο το γυναικείο πληθυσμό, όπως φαίνεται να κάνεις σε όλα σχεδόν τα ποστς σου.
Δεν γίνονται διακρίσεις φίλε μου διότι έχει αποδειχθεί ότι
η μόνη απάντηση στο ατσάλι είναι ξανα ατσάλι. Απέναντι στον γυναικοκεντρισμό πας
με ανδροκεντρισμό. Δηλαδή ξεκινάς με μαζική "εξόντωση" ώστε να αποστάξεις ότι εγκρίνεις. Και βέβαια μην ξεχνάς ότι εγκυμονεί μόνιμο πρόβλημα, οι όποιες (λίγες βάση μαθηματικών) καλές
να σαπίσουν μιμούμενες η μια την άλλη. Αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει ήδη. Από τα μέλη που το λένε μέχρι την καθημερινότητα που το σφραγίζει. :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν γίνονται διακρίσεις φίλε μου διότι έχει αποδειχθεί ότι
η μόνη απάντηση στο ατσάλι είναι ξανα ατσάλι. Απέναντι στον γυναικοκεντρισμό πας
με ανδροκεντρισμό. Δηλαδή ξεκινάς με μαζική "εξόντωση" ώστε να αποστάξεις ότι εγκρίνεις. Και βέβαια μην ξεχνάς ότι εγκυμονεί μόνιμο πρόβλημα, οι όποιες (λίγες βάση μαθηματικών) καλές
να σαπίσουν μιμούμενες η μια την άλλη. Αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει ήδη. Από τα μέλη που το λένε μέχρι την καθημερινότητα που το σφραγίζει. :rockon:
Ποια είναι τα μέλη που το λένε και ποια είναι η καθημερινότητα; Τα μέλη που το λένε απλά τρώνε χυλόπιτες εκεί έξω κι έρχονται εδώ μέσα και κλαψουρίζουν. Τις βγάζουν όλες σκάρτες, γιατί δεν έχουν το θάρρος της αυτοκριτικής. Η καθημερινότητα δεν είναι ίδια για όλους. Οι γυναίκες που συναντάει κανείς είναι αυτές που ταιριάζουν στο επίπεδό του. Αν όλες τις βγάζεις σκάρτες, θα πρέπει να αναρωτηθείς για το επίπεδό σου.
Υπάρχουν πολλές γυναικάρες καθώς και πολλά κακαντράκια στην κοινωνία. Δεν είναι θέμα φύλου, αλλά χαρακτήρα. Για να βρει κανείς καλές γυναίκες, πρέπει να μοχθήσει για να ανέβει επίπεδο. Αλλιώς δεν θα τις δει ποτέ και θα νομίζει ότι όλες είναι σκάρτες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Φίλε νομίζω έχεις πιάσει τον παλμό του τι γίνεται με τις γυναίκες 100%. Προσυπογράφω με φαρδιά πλατιά υπογραφή. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς οι άντρες μέσα σε όλη αυτή τη ζούγκλα που έχουν φτιάξει οι σημερινές γυναίκες. Μέχρι πόσο χαμηλά μπορούμε να φτάσουμε για το μουνι. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει σαν άντρας να κρατάς την αξιοπρέπεια σου και να μη ρίχνεις το επίπεδο σου παρακαλώντας μέτριες γκόμενες να έρθουν να σου τα φάνε για να σου δώσουν λίγο μουνι. Κοινώς στις πουτανες έρχεται πιο φθηνά. Γαμάτες πουτανες να φεύγουν τα χοντρά και ασχοληθείτε μονο με αυτές που αξίζει, μικρό ποσοστό βέβαια αλλά με τις υπολοιοες απλά χάνεις το χρονο σου για δέκα γαμησια που μπορείς να τα ρίξεις άλλου με πολύ λιγότερα. Και σε όποιον πει τα μέτρα όλα με λεφτά θα του πω ότι αυτό πρέπει να διαπραγματευτεί πλέον γιατί αυτό θέλουν οι περισσότερες. Και πρέπει να είσαι σκληρός διαπραγματευτής.
Η αλήθεια είναι ότι για να πέσει ωραίο γαμήσι πρεπει
τα δύο μέλη της εξίσωσης
να γουσταρονται. Αν βρεις γκόμενα που μόνο πληρώνεις και παρακαλάς για να γαμήσεις, σκατά γαμήσι θα ρίξεις. :2funny: Θα είναι σαν να γαμάς πουτανες. Βέβαια αν στα τρώει χοντρά εννοείται ότι είναι καλύτερες οι πουτάνες ώστε να μην πιανεσαι και μαλάκας. Αντικειμενικά ομως οι γκόμενες στοιχίζουν λιγότερο από τις πουτάνες αρκεί να είναι νορμάλ γκόμενες χώρια που το γαμήσι μαζί τους είναι ποιοτικά ανώτερο από πουτάνες ακριβώς επειδή γουατάρεστε. Το να βρούμε τέτοιες είναι δύσκολο αλλά οκ συμβαίνει. Το να βρούμε γκόμενες για περισσότερα πράγματα το έχουμε ήδη απαντήσει μιας που ούτε ένα μέλος εδώ μέσα αλλά ούτε κι ένας άνθρωπος εκεί έξω δεν έχω δει να μου πει ότι ναι ρε μάγκα βρήκα 5-6-7 γυναίκες στην ζωή μου με φοβερές προδιαγραφές. ΟΛΟΙ δηλώνουν ότι βρήκαν το πολύ δύο, συνήθως μια κι οι περισσότεροι καμία. Δεν μπορεί όλοι να ήταν λάθος λοιπόν. Τόσο απλό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ποια είναι τα μέλη που το λένε και ποια είναι η καθημερινότητα; Τα μέλη που το λένε απλά τρώνε χυλόπιτες εκεί έξω κι έρχονται εδώ μέσα και κλαψουρίζουν. Τις βγάζουν όλες σκάρτες, γιατί δεν έχουν το θάρρος της αυτοκριτικής. Η καθημερινότητα δεν είναι ίδια για όλους. Οι γυναίκες που συναντάει κανείς είναι αυτές που ταιριάζουν στο επίπεδό του. Αν όλες τις βγάζεις σκάρτες, θα πρέπει να αναρωτηθείς για το επίπεδό σου.
Υπάρχουν πολλές γυναικάρες καθώς και πολλά κακαντράκια στην κοινωνία. Δεν είναι θέμα φύλου, αλλά χαρακτήρα. Για να βρει κανείς καλές γυναίκες, πρέπει να μοχθήσει για να ανέβει επίπεδο. Αλλιώς δεν θα τις δει ποτέ και θα νομίζει ότι όλες είναι σκάρτες.
Θεωρίες σχετικότητας και θολές τοποθετησεις δεν χωρούν στην συζήτηση. Εδώ μέσα αλλά και έξω η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ έχει να μας πει ότι βρήκε (επαναλαμβάνω) ούτε καν 5-6-7 γυναίκες με φοβερές προδιαγραφές σε ΟΛΗ τους την ζωή. ΟΛΟΙ δηλώνουν ότι βρήκαν το πολύ δύο, συνήθως μια κι οι περισσότεροι καμία. :2funny: Δεν μπορεί όλοι να ήταν λάθος λοιπόν. Για να προσδώσω τεχνητό ενδιαφέρον στην συζήτηση αφου θες να διαφέρεις λόγω λευκοιπποτισμου που κάνει μπαμ σε οτι γράφεις (κρίνεις και κρίνεσαι) έχω να σου πω ότι αν τυχον έχεις βρει εσύ καμία 20αρια γαμάτες σε όλα (που αποκλείται αλλά στο χαρίζω), έχεις απέναντι σχεδόν μια ολόκληρη κοινωνία που λέει το αντίθετο. Μάλιστα ακόμα κι οι λευκο-ιπποτες κάποια στιγμή, κλαταρουν να τις στηρίζουν. :2funny:
Όπως βλέπεις είναι αρκετά στριμόκωλη η κατάσταση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Για κοινωνικούς κύκλους έλεγε ο άλλος.
Προφανώς και μπορείς να ξανασχηματίσεις κύκλο.
Ίσως όχι τόσο μεγάλο όσο παλιά,αλλά από το τίποτα...
Στον ίδιο μέρος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ναι αλλά όχι ελλεινιδες,ρωσοποντιες και αλβανιδες είναι οι κοπέλες, οι ελλεινιδες καλά έχουνε βρει τον χορηγό και τον αρμεγουνε
Οχι ρέ τί Ρωσοπόντιες καί Αλβανίδες,η συντριπτική πλειοψηφία είναι Ελληνίδες.
Εχει καί ξένες,μιλάω μέ κάποιες από εκεί καί στό λέω ότι είναι δικές μας,
νόμίζεις ότι τόσες πού είναι οι ψιλοωραίες Ελλεεινίδες,έχουν όλες χορηγό ?
Θά θέλαν βέβαια νά είχαν,αλλά αυτό δέν παίζει μέ τίποτα...ξέχνα το! -Δέν υπάρχουν τόσοι φραγκάτοι-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχω μια καλή ιδέα. Αφού έχουμε ισότητα, ΑΠΑΙΤΩ να ανέβουν επίπεδο οι γυναίκες για να με κατακτήσουν. Γιατί δηλαδή να ανέβω εγώ κι όχι αυτές; Ααααα μην ξεχάσω.
Αν κι όταν ανέβουν επίπεδο...επίπεδο ανεβαίνει κάποιος κυρίως λόγω οικονομικών μιας που τα υπόλοιπα είναι θέμα χαρακτήρα, εμφάνισης κτλ...δεν θα τις δεχθώ διότι θα πρέπει να με πω πουτάνα αφού εξαγοράστηκα. :2funny: Μου είναι πιο βολικό να το λέω εγώ μιας που αποδεδειγμένα οποια πληρώνεται λέγεται πουτάνα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Θεωρίες σχετικότητας και θολές τοποθετησεις δεν χωρούν στην συζήτηση. Εδώ μέσα αλλά και έξω η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ έχει να μας πει ότι βρήκε (επαναλαμβάνω) ούτε καν 5-6-7 γυναίκες με φοβερές προδιαγραφές σε ΟΛΗ τους την ζωή. ΟΛΟΙ δηλώνουν ότι βρήκαν το πολύ δύο, συνήθως μια κι οι περισσότεροι καμία. :2funny: Δεν μπορεί όλοι να ήταν λάθος λοιπόν. Για να προσδώσω τεχνητό ενδιαφέρον στην συζήτηση αφου θες να διαφέρεις λόγω λευκοιπποτισμου που κάνει μπαμ σε οτι γράφεις (κρίνεις και κρίνεσαι) έχω να σου πω ότι αν τυχον έχεις βρει εσύ καμία 20αρια γαμάτες σε όλα (που αποκλείται αλλά στο χαρίζω), έχεις απέναντι σχεδόν μια ολόκληρη κοινωνία που λέει το αντίθετο. Μάλιστα ακόμα κι οι λευκο-ιπποτες κάποια στιγμή, κλαταρουν να τις στηρίζουν. :2funny:
Όπως βλέπεις είναι αρκετά στριμόκωλη η κατάσταση.

Μπα, τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα. Είστε κάτι μίζεροι εδώ που άλλοι γκρινιάζετε κι άλλοι φιλοσοφείτε (όπως καλή ώρα εσύ), επειδή έχετε δυσκολίες με το άλλο φύλο και νομίζετε ότι εκπροσωπείτε και όλη την κοινωνία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Μην γράφετε ό,τι θέλετε παιδιά. Εγώ ξέρω τύπισσα, γνωστή μου από το πανεπιστήμιο, 40 ετών, 1,51 ύψος πολύ αδύνατη, άβυζη και άκωλη μέτριας εμφάνισης - που από τότε που τη θυμάμαι βρίσκει εύπορους ωραίους άντρες στην ηλικία της - και η τύπισσα απλά είναι μια τηλεφωνήτρια των 800 ευρώ βαριά... Και έτσι είναι όλες τους. Ξέρω τι λέω. Δεν μιζεριάζω - παραθέτω μόνο facts. Έχω εκατοντάδες τέτοια παραδείγματα.
Μην ξεχνάς ότι πολλοί άνδρες επειδή νομίζουν ότι δεν θα βρουν κάτι καλύτερο κάθονται στην πρώτη μετριότητα η και μπαζο που θα τους κοιτάξει.
Το θεμα είναι ότι η κοπέλα αυτή δεν κράτησε κανέναν από όλα αυτά τα κελεπουρια...βρήκαν κάτι καλύτερο και την παρατάνε διαρκώς κατά πάσα πιθανότητα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Σαν να διαβάζω τον Sub Zero και τον Oreos24
Κυριολεκτικά ίδιο και στενόμυαλο σκεπτικό
Αν είσαι όλη σου την ζωή σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη και δεν έχεις φύγει ποτέ από εκεί είσαι άλλη περίπτωση...πολύ πιο προνομιούχος!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μπα, τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα. Είστε κάτι μίζεροι εδώ που άλλοι γκρινιάζετε κι άλλοι φιλοσοφείτε (όπως καλή ώρα εσύ), επειδή έχετε δυσκολίες με το άλλο φύλο και νομίζετε ότι εκπροσωπείτε και όλη την κοινωνία.
Μπα (κι εγώ), δεν έχεις κάτι να πεις επί της ουσίας και το γύρισες στα θολά σενάρια. Δεν πειράζει. Από τέτοια χορτασαμε. :rockon:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.916
Πόντοι
216
Γιατί να μην έχεις εικοσάρα γκόμενα σαν τριανταπεντάρης?Οι εικοσάρες είναι πιο εμφανίσιμες.
Δεν παίζουν τέτοιες διαφορές ηλικίας πλέον, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Οι μικρές προτιμούν καθαρά συνομίληκους ή κανέναν. Μιλάμε για αυτές που έχουν μεγαλώσει σε κανονικές οικογένειες, όχι μπουρδέλα. Σε καμιά Ασιατική χώρα αλλάζουν τα πράγματα, αλλά όπως την κόβω τη φάση σε καμία 5ετία και εκεί τα ίδια σκατά με τους Δυτικούς θα γίνουν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μπα (κι εγώ), δεν έχεις κάτι να πεις επί της ουσίας και το γύρισες στα θολά σενάρια. Δεν πειράζει. Από τέτοια χορτασαμε. :rockon:
Η ουσία είναι η «μαζική εξόντωση» των γυναικών, που μας έλεγες παραπάνω. Το σημειώσαμε. :thumbsup:
:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
vlcsnap-2023-10-19-13h29m27s565.png

Εδώ βλέπουμε έναν μπάρμπα που χαίρεται. Να το πούμε ταιριαστό ζευγάρι λογω εμφάνισης ΔΕΝ παίζει. :2funny:
Να το πούμε λόγω συναισθηματισμού πάλι ΔΕΝ παίζει αλλά ας δώσουμε ένα τάληρο %. :2funny: Αν ο μπάρμπας φορτώθηκε το δίποδο για να το πληρώνει να χαίρεται πριν ψοφήσει, δε έχω κανέναν πρόβλημα να του σφίξω το χέρι ακόμα και που διαφωνώ.
Αν όμως ο μπάρμπας θέλει να μας πουλήσει φούμαρο ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, παίζει να βάλουμε την γαργαλιερα στο μαξ. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom