Μόλις επέστρεψα από βόλτα στο Μοναστηράκι. Τα ίδια όπως πάντα. Χιλιάδες γκόμενες έκοβαν βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να δείξουν ότι αξίζουν ως εμφάνιση, ποιότητα ανθρώπου, τρόπους, κοινωνική καταξίωση, απελευθέρωση και τέτοιες μαλακίες.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τσίμπησα 3 τηλέφωνα τρώγοντας χονδρικά γύρω στα 80 άκυρα. Ούτε κατάλαβα τίποτα.
Ε ρε γέλια με τα τσόλια.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στο τέλος ευχαριστημένος από την συγκομιδή, είπα να εισπραξω και μια τριπλέτα άκυρων με ακατάσχετη ειρωνεία. Πλησίασα μια παρέα τριών ωραίων ναυαγίων που νόμιζαν ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο και την έπεσα και στις 3 λέγοντας στις δύο μετά την πρώτη ότι είμαστε οκ τώρα μην μείνει καμία παραπονούμενη. Δηλαδή το στούκαρα μονος μου.
Τοσο σοβαρά τις παίρνω. Χρόνος όλου εγχειρήματος λίγο πάνω από μια ώρα μιας που οι μισές λακιζαν ως γνωστόν επειδή κομπλαραν στον ρεαλισμό ως γνωστόν.
Για να πάρω 3 τηλέφωνα
με 100% αληθινά τα πάντα στα σόσιαλ, θέλω κανα τρίμηνο
με το ζόρι ενώ σε μπαράκια θέλω κανα 500αρικο (εκτός αν την πέσω σε κατ επάγγελμα βίζιτες). Έφαγα κι ένα παγωτό μιας που ακόμα καλοκαίρι είναι κι όλα στα παπάρια μου.