Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (11 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σέ "μουσικούς κύκλους" στήν Ελλάδα,65άρηδες έχουν "γκόμενες" 30-35 χρόνια μικρότερες*.
Αυτές "καμαρώνουν" κιόλας,πού τά κατάφεραν νά τίς...προσέξει ο 65άχρονος!

*Μήν μού πείτε,ότι τό κάνουν γιά νά "ανέβουν" δέν θά σάς πιστέψω...είναι καλά κορίτσια!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η ουσία είναι η «μαζική εξόντωση» των γυναικών, που μας έλεγες παραπάνω. Το σημειώσαμε. :thumbsup:
:2funny:
Ο ανεξοφλητος επιχειρημάτων (εσύ δηλαδη) :2funny: αποχωρεί με προπέτασμα καπνού ώστε να κρυώσει το σβέρκο του από τις ορθές διατυπωμένες σφαλιάρες που έφαγε. Βλέπουμε πόσο λευκο-ιπποτικά τοποθετεί την μαζική "εξόντωση" που ανέφερα ως εργαλείο ανδροκεντρισμού απέναντι στον γυναικοκεντρισμό που επίσης κάνει το ίδιο. Την βγάζει "μαζική εξόντωση"
στα ξερά ώστε να τα παρουσιάσει όπως θέλει. Δηλαδή όχι ότι τις γράφουμε στα αρχίδια μας και δεν κάνουμε διακρίσεις αλλά ότι είμαστε οι λάθος της υπόθεσης όλοι όσοι δεν γουστάρουμε καραγκιοζιλίκια. Εύχομαι λευκέ ιππότη να κάνεις πολλά λεφτά μιας που οι πουτάνες ακρίβυναν και έχουν πέσει κι οι υπηρεσίες τους. Αλλιώς δεν σε βλέπω να την βγαζεις (ούτε) ως υποτακτικός. :2funny:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.372
Πόντοι
2.306
Σέ "μουσικούς κύκλους" στήν Ελλάδα,65άρηδες έχουν "γκόμενες" 30-35 χρόνια μικρότερες*.

*Μήν μού πείτε,ότι τό κάνουν γιά νά "ανέβουν" δέν θά σάς πιστέψω...είναι καλά κορίτσια!

Κλασσική περίπτωση metoo.Τι τραβάνε από τους βρωμόγερους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356

Μπορεί να είχαν μια πλατωνική σχέση εν μέσω πενταγράμμου που τις οδήγησε σε μια άκρατη ηδονή επηρεασμένες από τις μελωδίες που παράγει
το πορτοφόλι όταν ανοιγοκλείνει. Μην είσαι εμπαθής.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.366
Πόντοι
2.356
vlcsnap-2023-10-19-13h29m27s565.png

Εδώ βλέπουμε έναν μπάρμπα που χαίρεται. Να το πούμε ταιριαστό ζευγάρι λογω εμφάνισης ΔΕΝ παίζει. :2funny:
Έχει 10-digit extrait tattoo όμως, τύπε. :2funny: :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θα βάλω αγγελία.

'Γεια σας κορίτσια. Βλέπομαι και βγάζω τον βασικό μισθό. Παλιά έβγαζα παραπάνω.
Το λέω για να σας δείξω ότι απέτυχα να τα αυγατισω.
Μην με κάνετε ντα.
Δεν χορηγώ και δεν υποχωρώ.
Οποια θέλει γαμήσι ας έρθει. Στείλτε ολόσωμη φωτό να δω προσόντα και κανονίζουμε να δούμε αν ταριαζουμε (στο γαμήσι). Δουλειές σπίτι δεν θα κάνετε (σιγά μην σας σπιτώσω κιόλας πατσαβούρες)".

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.098
Πόντοι
206
vlcsnap-2023-10-19-13h29m27s565.png

Εδώ βλέπουμε έναν μπάρμπα που χαίρεται. Να το πούμε ταιριαστό ζευγάρι λογω εμφάνισης ΔΕΝ παίζει. :2funny:
Να το πούμε λόγω συναισθηματισμού πάλι ΔΕΝ παίζει αλλά ας δώσουμε ένα τάληρο %. :2funny: Αν ο μπάρμπας φορτώθηκε το δίποδο για να το πληρώνει να χαίρεται πριν ψοφήσει, δε έχω κανέναν πρόβλημα να του σφίξω το χέρι ακόμα και που διαφωνώ.
Αν όμως ο μπάρμπας θέλει να μας πουλήσει φούμαρο ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, παίζει να βάλουμε την γαργαλιερα στο μαξ. :2funny:
Ο μπαρμπας καλα κάνει και καλοπερνα κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του.Το θέμα αν κάποιο άλλο πρόσωπο εξαγοράζεται άμεσα ή έμμεσα ενώ κατά κανονικές συνθήκες η καλλονή θα έπρεπε να έχει ενα αντίστοιχο ταίρι σε ομορφιά και να μην σηκώνονται από το γαμηστρωνα-κρεβάτι μονό για κατούρημα και νερό.
Εδώ ταιριάζει το αφήγημα τους ότι όταν καποιος είναι γέρος ή/και άσχημος ,αφραγκος είναι χάλιας.Αν έχουμε το ίδιο πρόσωπο με λεφτά το αφήγημα πάει ως εξής."Είναι ιδιαίτερος και εκπέμπει μια ξεχωριστή γοητεία και δυναμισμό".Σε εσένα και εμένα εννοείται ότι δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί αλλά στον στενό της κύκλο θα πρέπει κάπως να δικαιολογήσει τον σουγκαρνταντισμό.
Πάλι καταλήγουμε στο ότι ο άνδρας είτε εμφανίσιμος είτε νέος και ωραίος είτε κομπρεσέρ του σεξ πάλι στο τέλος η γυναίκα έχει το μαχαίρι και το καρπούζι.Και στην χώρα μας μην την πατήσει κανείς φυσιολογικός και μπλέξει με περιπτώσεις των σοσιαλ.Στο τέλος θα ψάχνεται τι φταίει,γιατί είναι αόρατος,γιατί περιφρονημένος,γιατί ψυχαναλυτής και στο τέλος θα καταλήξει από υγιέστατος σε ψυχολόγο οδηγούμενος από ναυαγισμενες περιπτώσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
όσοι δεν γουστάρουμε καραγκιοζιλίκια.
... είπε ο τύπος που παριστάνει τον καραγκιόζη στο δρόμο και τρώει φτύσιμο από 77 άγνωστες για να πάρει 3 τηλέφωνα, που κι αυτά δεν είναι σίγουρα.

Θα σε παρακολουθάω για να μου φτιάχνεις το κέφι. :cheesy:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θα βάλω αγγελία.

Μην με κάνετε ντα.
Οποια θέλει γαμήσι ας έρθει. Στείλτε ολόσωμη φωτό να δω προσόντα και κανονίζουμε να δούμε αν ταριαζουμε (στο γαμήσι). Δουλειές σπίτι δεν θα κάνετε (σιγά μην σας σπιτώσω κιόλας πατσαβούρες)".

Παπάκι μού είχε πεί μία "πληκτρού" -Πιανίστρια- Αχχχ καλέέέ εμένα δέν μέ νοιάζει ότι καί νά είναι ο άάάνδρας,
απλά νά μήν...κάνω δουλειές στό σπίίίτι! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
"Είναι ιδιαίτερος και εκπέμπει μια ξεχωριστή γοητεία και δυναμισμό".

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι γκόμενες έχουν βάθος σκέψης στις μαλακίες που λένε ώστε να ειναι κοινωνικα αποδεκτές.
Εμεις παλι αν πούμε για γκόμενα ξερά ότι το μουνί της βεντουζάρει καλά στον ψωλο μας, δεν θα υπάρχει καμία αντίδραση .:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
... είπε ο τύπος που παριστάνει τον καραγκιόζη στο δρόμο και τρώει φτύσιμο από 77 άγνωστες για να πάρει 3 τηλέφωνα, που κι αυτά δεν είναι σίγουρα.

Θα σε παρακολουθάω για να μου φτιάχνεις το κέφι. :cheesy:
Είπε ο τύπος που μιλάει σαν γκόμενα με αλλοιωμενα αποσπασματα και αερολογιες. Εμ σε έκανα πουρέ με επιχειρηματα, εμ με ζηλεύεις κιόλας. Τραβά κι εσύ με τα σοσιαλοειδή. Μην σου κόψουμε και την καριέρα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.900
Πόντοι
216
Θα βάλω αγγελία.

Μην με κάνετε ντα.

Τύπε, πρόσφατη περίπτωση φακλάνας Ελλεηνίδας στο tinder: "Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας με διδακτορικό, πολυταξιδεμένη, ξέρω 3 ξένες γλώσσες. Τι μου λείπει;"
Της απαντώ: "Καθρέφτης στο σπίτι."
Αποτέλεσμα: Instant unmatch :confused::confused::confused::confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Παπάκι μού είχε πεί μία "πληκτρού" -Πιανίστρια- Αχχχ καλέέέ εμένα δέν μέ νοιάζει ότι καί νά είναι ο άάάνδρας,
απλά νά μήν...κάνω δουλειές στό σπίίίτι! :2funny:
Ε βέβαια. Είναι γεγονός ότι το μόνο καθαρό πράγμα πάνω σε πολλές γκόμενες είναι ο κώλος τους. Το μουνί το έχουν ξεχειλωσει για να το περιποιούνται ως εργαλείο
και το σπίτι βρωμάει τσιγάρο και πατσουλί. Με τον κώλο ότι κάνουν. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τύπε, πρόσφατη περίπτωση φακλάνας Ελλεηνίδας στο tinder: "Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας με διδακτορικό, πολυταξιδεμένη, ξέρω 3 ξένες γλώσσες. Τι μου λείπει;"
Της απαντώ: "Καθρέφτης στο σπίτι."
Αποτέλεσμα: Instant unmatch :confused::confused::confused::confused:
Μετάφραση:

"Είμαι πλασιέ σε καλλυντικά door to door με πτυχίο κομμωτικής, έχω πάει μέχρι το Ναύπλιο, ξέρω εγγλεζικα (όχι αγγλικά) επιπέδου λιγκουαφόν. Με θέλετε να πιάνω χώρο; "

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Τύπε, μην περνάς όμως από τα ίδια σημεία συνέχεια.

Να δίνεις γκομενική απαξίωση, αλλά να μην εκτεθείς κιόλας ας ούμε! :2funny:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
τα εχουμε ξαναπει,η κριση εδιωξε πολλους της δεκαετιας 30-40 και στη νυχτα εμειναν σχεδον μονο τα ζαβα !

ζαβα και απο την αλλη ραμολιμεντα:jerking::jerking::jerking:
παλιοτερα δεν ηταν ετσι , ο μ.ο. ηλικιας θαμωνων στα πιο πολλα μπαρ ηταν 30-35 χρονων:coffee:
οπως τα λεει ο @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πλεον. χθες βγηκα μετα απο αρκετο καιρο ΣΑΒΒΑΤΟ και πρωτη φορα απογοητευτηκα τοσο!

πλειοψηφια αρχιδοκαμπων,στριμωξιδια,προσωπικο για μπατσες,εξυπηρετηση μηδενικη,επαρχιωτιλα,μιζερια,playist απο τα λιντλ:2funny:
ΝΑΙ,η playlist προφανεστατα παιζει σημαντικοτατο ρολο στο να φτιαχτεις! καπαρωσαν ολα τα ζαβα τα ποστα στα μπαρακια !
και το ποστο του DJ δυστυχως δε θα μπορουσε να αποτελει εξαιρεση.

κατι μισοριξιες φλωρετες την ειδαν DJs και δεν ξερουν ουτε τα βασικα:tooth::tooth::tooth:
θα επρεπε να πληρωνουν,οχι να πληρωνονται για τις μαλακιες που παιζουν.
...τα πιο βαρια ελληνικα που παιζουν ειναι ο Σαμπανης , ο Αργυρουλης και η Ζοζεφιν:2funny:
ενω απο ξενη house εχουν ....μεσανυχτα ! βλαχαδερα παντου,ειδικα η Θεσσαλονικη τελειωσε στη νυχτα !

μονο αν ερθει κανενα καλο ονομα στα μπουζουκια ,μια στο τοσο.
γι αυτο το εχω τονισει πολλακις,την ημερα γινονται τα καλυτερα πεσιματα.
οσοι περιμενουν μονο απο τη νυχτα πλεον, τον ηπιαν :tooth:
δεν χωραει τριτος Δασκαλος,λυπησου μας:rockon::rockon::rockon:

Digital Nomad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Σημερα ειδα εναν αντρα να σπρωχνει 2 καροτσακια με παιδια και απο πισω η χοντρουλα γυναικα του να ακολουθει με τα χερια αδεια :confused:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.372
Πόντοι
2.306
Δηλαδή δεν σου φαίνονται για μεντορέτες;

Μάλλον ενσωμάτωσαν τις αρχές της πατριαρχίας υποσυνείδητα και υφίστανται εσωτερικό ψυχολογικό εκβιασμό πιστεύοντας οτι ο μόνος τρόπος να πάρουν τη θέση είναι να γλύψουν το πουλί του γέρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom