Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.370
Πόντοι
2.306
Είναι η προσπάθεια που καταβάλεις.Στο καμάκι όλο το προιόν της εργασίας σου καταλήγει σε εσένα.Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου εσύ πρέπει να βρεις τη γκόμενα,να της μιλήσεις,να οργανώσεις το dating,να κάνεις τη χρηματοδότηση,να τη γαμήσεις κτλ.Δεν μπορείς να κάνεις καταμερισμό καθηκόντων π.χ. ο κόννεμαν σου γνωρίζει τη γκόμενα,ο έχων λέγειν της μιλάει,ο σπόνσορας χρηματοδοτεί και στο τέλος ο αράπης τη γαμάει.Δεν μπορείς να επιμερίζεις ρόλους πρέπει όλα να τα κάνεις μόνος σου και εκεί οι περισσότεροι κολλάνε.
Αλλος δεν έχει κοννέ,άλλος δεν έχει λέγειν,άλλος δεν έχει λεφτά,άλλος δεν έχει κύκλο,άλλος δεν έχει χρόνο,άλλος δεν μπορεί να γαμήσει κτλ.Για να τα κάνεις όλα μόνος,σόλο γιόλο είναι δύσκολο.Συνήθως είσαι καλός σε έναν,δυο τομείς και υστερείς στους υπόλοιπους.

Αν πας μέσω κύκλου πρέπει να επενδύσεις χρόνο και να είσαι άλφα ντογκ στον κύκλο.Αμα σε έχουν χεσμένο και σε χαμηλή θέση στην ιεραρχία μπάζα θα σου γνωρίζουνε.Το να ελέγχεις άντρες είναι πολύ διαφορετικό από το να ελέγχεις γκόμενες.Με τις γκόμενες μπορεί να τα πας μια χαρά και με τους άντρες τελείως σκατά και το αντίστροφο.Αν δεν μπορείς να επιβληθείς σε άντρες και να είσαι ψηλά στην ιεραρχία ο κύκλος είναι δίκοπο μαχαίρι κατά τη γνώμη μου.
Ενα μπάζο που θα αφιερώσει πολύ χρόνο θα γίνει πιο συμπαθής και τελικά θα την προωθήσουν σε εσένα και αν αρνηθείς παίζει να έχεις συνέπειες αφού συμπαθούν το μπάζο περισσότερο από εσένα ή έχει ανώτερη θέση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.124
Πόντοι
9.297
Πολύ ωραία. Για να συνεννοηθούμε. Εγώ που είμαι του '67, μιλάω για ώριμες. :confused:

Αν μιλάμε για 25-30, τότε μιλάμε για Bolivar και τέτοια.

Στο σπίτι πάντως και αχ βαχ άτιμες ελλεεινίδες, δεν υπάρχει ελπίδα. :2funny:
Βγαίνω από το σπίτι για εμένα..αλλά το να πετύχεις γυναίκα να ψάχνεται πλην Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι απλά και μονο θέμα τύχης και αντοχής σε κάθε δυσμενές σενάριο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.653
Πόντοι
6.056
Τι λες, ρε τύπε; Σοβαρά;

Μόνες υπάρχουν πολλές και παντού. Αν ψάχνετε τώρα Carla Bruni, πάω πάσο.
Πιστεύω και με μια κάρεν μιούλτερ στα νιάτα της .... είναι κομπλέ τα παιδιά .....

δεν θα βρουν μια τέτοια στο πρώτο σκ στην αίγινα ;;;

γιατί ρε αρκίντι ;
HD-wallpaper-karen-mulder-devine-sensual-pretty-blond-chic-karen-mulder-beautiful-woman-elegant-graphy-high-heels-supermodel-famous-beauty-glamour-face-blue-eyes-celebrity-tempting-sexy-lips.jpg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.653
Πόντοι
6.056
Βγαίνω από το σπίτι για εμένα..αλλά το να πετύχεις γυναίκα να ψάχνεται πλην Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι απλά και μονο θέμα τύχης και αντοχής σε κάθε δυσμενές σενάριο.

Από τα γρεβενά και το κιλκίς .... δεν έχει γραφεία να κάνουν 3μερα γιάννενα , καστοριά , θεσσαλονίκη , μέτσοβο .... ΑΘΗΝΑ .... ξέρω γω τι στο διάολο δεν έχει σημασία .........

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ .....

τι σκατά να πω ; ασκύφου σφακιά ;;;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Που είσαι based, ρε τύπε; :think:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.124
Πόντοι
9.297
Ρε παπάρι ............δεν κάνεις στατιστική ............

Ξέρω τύπο που σε λίγα χρόνια γάμησε 3-4 ..... πάει με τουριστικό γραφείο ...... ακριβούτσικο .....

3μερα 4μερα χριστούγεννα πάσχα πρωτοχρονιές καθαρές δευτέρες αγίου πνεύματος εθνικές γιορτές ....

εκδρομές ελλάδα .... με πούλμαν ............

1 ενδιαφέρουσα αν παίζει .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ .... ΤΡΩΕΙ ........
Ρε παπαρι...σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αυτά...αντε και φοιτητουπολεις...αν είσαι σε μικρές κοινωνίες με μυαλά χωριού ούτε λεπι δεν βρίσκεις έξω...δεν πάνε μονες τους πουθενά .
Εσείς οι μεγαλοαστοί έχετε στόχους μπροστά...δεν ισχύει παντού αυτό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που είσαι based, ρε τύπε; :think:
Δεν είμαι σε μεγάλες κοινωνίες,δυστυχώς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Είναι η προσπάθεια που καταβάλεις.Στο καμάκι όλο το προιόν της εργασίας σου καταλήγει σε εσένα.Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου εσύ πρέπει να βρεις τη γκόμενα,να της μιλήσεις,να οργανώσεις το dating,να κάνεις τη χρηματοδότηση,να τη γαμήσεις κτλ.Δεν μπορείς να κάνεις καταμερισμό καθηκόντων π.χ. ο κόννεμαν σου γνωρίζει τη γκόμενα,ο έχων λέγειν της μιλάει,ο σπόνσορας χρηματοδοτεί και στο τέλος ο αράπης τη γαμάει.Δεν μπορείς να επιμερίζεις ρόλους πρέπει όλα να τα κάνεις μόνος σου και εκεί οι περισσότεροι κολλάνε.
Αλλος δεν έχει κοννέ,άλλος δεν έχει λέγειν,άλλος δεν έχει λεφτά,άλλος δεν έχει κύκλο,άλλος δεν έχει χρόνο,άλλος δεν μπορεί να γαμήσει κτλ.Για να τα κάνεις όλα μόνος,σόλο γιόλο είναι δύσκολο.Συνήθως είσαι καλός σε έναν,δυο τομείς και υστερείς στους υπόλοιπους.

Αν πας μέσω κύκλου πρέπει να επενδύσεις χρόνο και να είσαι άλφα ντογκ στον κύκλο.Αμα σε έχουν χεσμένο και σε χαμηλή θέση στην ιεραρχία μπάζα θα σου γνωρίζουνε.Το να ελέγχεις άντρες είναι πολύ διαφορετικό από το να ελέγχεις γκόμενες.Με τις γκόμενες μπορεί να τα πας μια χαρά και με τους άντρες τελείως σκατά και το αντίστροφο.Αν δεν μπορείς να επιβληθείς σε άντρες και να είσαι ψηλά στην ιεραρχία ο κύκλος είναι δίκοπο μαχαίρι κατά τη γνώμη μου.
Ενα μπάζο που θα αφιερώσει πολύ χρόνο θα γίνει πιο συμπαθής και τελικά θα την προωθήσουν σε εσένα και αν αρνηθείς παίζει να έχεις συνέπειες αφού συμπαθούν το μπάζο περισσότερο από εσένα ή έχει ανώτερη θέση.

Εσυ που εισαι απιστευτα περπατημενος στο θεμα μουνι και εχεις τριφτει με χιλιαδες γκομενες, εαν επροκειτο για κατι σοβαροτερο πιστευεις δεν αξιζει μεσολαβηση απο γνωστο σου (συγγενη, συναδελφο, κλπ);

Παντως εγω προσωπικα νιωθω κατα καποιο τροπο "ενοχες" επειδη ξερω ταυτοχρονα αντρες μονους και γυναικες μονες που δε γνωριζονται μεταξυ τους και που πιθανο να ταιριαζαν εαν μου ζητουνταν να μεσολαβησω. Φυσικα απο μονος μου δυσκολα να προτεινω, για πολλους λογους

Το ιδιο πιστευω ισχυει για ολους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πιστευω πως σε ολη την ανθρωπινη ιστορια, το συντριπτικα μεγαλυτερο ποσοστο γαμων εχει γινει μεσω προξενιου. Ακομα και σημερα το προξενιο βασιλευει σε καποιες κοινωνιες εκατονταδων εκατομμυριων πληθυσμων

Εαν δεν υπηρχε το προξενιο στην ανθρωπινη ιστορια, το σιγουρο ειναι πως κανενας μας δε θα υπηρχε να γραφει εδω τις θεωριες του, ολοι εχουμε και απο εναν προγονο που παντρευτηκε με προξενιο

Το οτι εχει εκλειψει σημερα απο τις δυτικες κοινωνιες, μονο κακο εχει κανει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Η Ελλαδα επρεπε να εχει τουλαχιστον 300-500 επαγγελματιες προξενητρες, μισες Αττικη, μισες επαρχια.
Πχ μενεις Νεα Σμυρνη η Κιλκις και εισαι 40+ και απελπισμενος; Τηλεφωνο την κυρα Δεσποινα της πολης σου, ταξιμο ενος δικαιου ποσου (μερικα δεντρα ελιες συνηθως) και ολα θα μπουνε στο αυλακι

Πολυ συντομα οι κυρα Δεσποινες θα εξαφανιζαν ολη την αγαμια απο την ελληνικη επικρατεια... :cool2:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.370
Πόντοι
2.306
Εσυ που εισαι απιστευτα περπατημενος στο θεμα μουνι και εχεις τριφτει με χιλιαδες γκομενες, εαν επροκειτο για κατι σοβαροτερο πιστευεις δεν αξιζει μεσολαβηση απο γνωστο σου (συγγενη, συναδελφο, κλπ);

Παντως εγω προσωπικα νιωθω κατα καποιο τροπο "ενοχες" επειδη ξερω ταυτοχρονα αντρες μονους και γυναικες μονες που δε γνωριζονται μεταξυ τους και που πιθανο να ταιριαζαν εαν μου ζητουνταν να μεσολαβησω. Φυσικα απο μονος μου δυσκολα να προτεινω, για πολλους λογους

Το ιδιο πιστευω ισχυει για ολους

Εγώ από άλλους γνώριζα μόνο μέτριες γκόμενες οπότε αποφάσισα να το ρίξω στο καμάκι.Στην αρχή δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω είχα όμως ενθουσιασμό,τα δοκίμασα όλα.
Θυμάμαι οι άλλοι βολεύονταν ενώ εγώ γυρνούσα συνεχώς.
Μετά αρχές 2000 βγήκε το PUA με το fastseduction,αυτό βοήθησε πολύ,μας απογείωσε.Ελεγες έχω αυτό το πρόβλημα,δεν μπορώ να κάνω escalation ή δεν μπορώ να κάνω isolation και ο άλλος σου απαντούσε τι έπρεπε να κάνεις από την άλλη άκρη του κόσμου.Στην αρχή που ήταν underground το PUA βοηθούσε πολύ.Μετά βέβαια έγινε εμπορικό,βγήκε στην επιφάνεια,το πήραν χαμπάρι οι γκόμενες και χάλασε η φάση.
Αλλά όσο ήταν underground οι γκόμενες ήταν σαν κοτόπουλα,έκανες ό,τι ήθελες,τεράστιο όπλο.
Εμπαινες και έκανες ρουτίνες απλώς,άμα σου έλεγε κάτι αυτή τη ρουτίνα,άμα σου έλεγε κάτι άλλο την άλλη ρουτίνα,ήταν σαν παιχνίδι.

Τελευταία τροποποίηση:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.568
Πόντοι
456
hhh.PNG

Καλά τα λέει, πλέον έχουμε περάσει στο άλλο άκρο.
Η δεύτερη μαλακία που πιστεύουν οι γυναίκες είναι πως οι άντρες έχουμε το φόβο της απόρριψης. Τρίχες κατσαρές.
Αυτό που ανησυχεί τους πιο πολλούς μετά από ένα αποτυχημένο πέσιμο είναι μην τους κάνουν ρόμπα σε γνωστούς αν είναι στο ίδιο εργασιακό χώρο ή κανένα χωριό ή βγάλουν φόρα παρτίδα τίποτα μηνύματα στα social.
Είναι η άλλη σαν jeep wrangler με πόδια και λέει δεν μου τη πέφτουν επειδή έχουν το φόβο της απόρριψης:jerking:
Το γαρ πολύ της θλίψεως...

Βέβαια αν η άλλη έχει όλο το πακέτο δεν σε πολυνοιάζει, πας και ότι γίνει. Αλλά πόσες έχουν όλο το πακέτο;

Το φλερτ έχει ενοχοποιηθεί ενώ όταν ξυπνάνε οι γυναίκες πλέον δεν τις θέλει κανείς.
Στο τέλος οι γυναίκες θα παρακαλάνε για προξενιά για να μην καταντήσουν σκυλομαμάδες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.653
Πόντοι
6.056
Ρε παπαρι...σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αυτά...αντε και φοιτητουπολεις...αν είσαι σε μικρές κοινωνίες με μυαλά χωριού ούτε λεπι δεν βρίσκεις έξω...δεν πάνε μονες τους πουθενά .
Εσείς οι μεγαλοαστοί έχετε στόχους μπροστά...δεν ισχύει παντού αυτό.
Ρε αούγκανε ..........

αν φεύγουν πούλμαν ... εκδρομές από σαλόνικα ...... φεύγεις από κιλκίς , γρεβενά , γιαννιτσά, πεντάλοφο ..... αρχάγγελο .... σκρα όπου είσαι ....
πας σαλόνικα .... και πας από εκεί με το γκρουπ .....

τώρα αν η γκόμενα είναι από το μελίτη .... κι εσύ από το σταυροχώρι .... θα οργώσεις μερικά βουνά .... τι να κάνουμε ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.653
Πόντοι
6.056
Μετά αρχές 2000 βγήκε το PUA με το fastseduction
Εγώ είχα διαβάσει το layguide του jeffries το 1998 ........... Τσαμπέ ....... σε μία νύχτα το διάβασα με μισό μαύρο τζώνυ .......

εφαρμογή άρχισα την επόμενη πηγαίνοντας από πλατεία αττικής γουδή .....

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Εγώ από άλλους γνώριζα μόνο μέτριες γκόμενες οπότε αποφάσισα να το ρίξω στο καμάκι.Στην αρχή δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω είχα όμως ενθουσιασμό,τα δοκίμασα όλα.
Θυμάμαι οι άλλοι βολεύονταν ενώ εγώ γυρνούσα συνεχώς.
Μετά αρχές 2000 βγήκε το PUA με το fastseduction,αυτό βοήθησε πολύ,μας απογείωσε.Ελεγες έχω αυτό το πρόβλημα,δεν μπορώ να κάνω escalation ή δεν μπορώ να κάνω isolation και ο άλλος σου απαντούσε τι έπρεπε να κάνεις από την άλλη άκρη του κόσμου.Στην αρχή που ήταν underground το PUA βοηθούσε πολύ.Μετά βέβαια έγινε εμπορικό,βγήκε στην επιφάνεια,το πήραν χαμπάρι οι γκόμενες και χάλασε η φάση.
Αλλά όσο ήταν underground οι γκόμενες ήταν σαν κοτόπουλα,έκανες ό,τι ήθελες,τεράστιο όπλο.
Εμπαινες και έκανες ρουτίνες απλώς,άμα σου έλεγε κάτι αυτή τη ρουτίνα,άμα σου έλεγε κάτι άλλο την άλλη ρουτίνα,ήταν σαν παιχνίδι.
Πω ρε φίλε...
Πότε βγήκαν αυτά και δεν πήρα χαμπάρι;:(

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.653
Πόντοι
6.056
Μουνάρα από κύκλο ποτέ κανείς δε βγάζει .
Πιτσιρικάδες μπορεί να φάνε κολλητή μέσα από την παρέα τους, μουνάρα. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΜΩΣ.
Απλά γνωρίζονταν από μικροί . Αυτές είναι οι εξαιρέσεις .... πουθενάς χωρίς τίποτε ..... γαμάει μουνάρα........
Απλά μεγάλωσαν μαζί ..... και ήταν αυτός που την έφαγε πρώτος ..... καθαρή τύχη ......
μικροπαντρεμένοι πάντα.

Αν η μουνάρα στραβώσει και πάει να στρίψει ....... γίνονται θέμα στα κανάλια .......

Αλλά από έφηβος και μετά .... ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΟΥΝΑΡΑ , απλά δεν παίζει .

Ειδικά ζευγάρια , με τίποτε ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ .

Αν έχεις κολλητές γυναίκες και είναι συγγενής τους ή γνωστή τους ....... τότε μπορεί να τη φας.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ , ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Για να έχεις κολλητές που σου γνωρίζουν γκόμενες όμως ..... είσαι μεγάλος παίκτης ... ΟΧΙ ΓΑΤΑΚΙ ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Αν είσαι όλη σου την ζωή σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη και δεν έχεις φύγει ποτέ από εκεί είσαι άλλη περίπτωση...πολύ πιο προνομιούχος!
δε παιζει ρολο που μένεις...η "παστα" σου παιζει ρολο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Στατιστικά ισχύει...
Αν βγάλεις όσες έχουν ψυχολογικά ,οικογενειακά ,κοινωνικά θέματα ,τα σαχλοκουδουνα που δεν ξεκολλάνε από το κωλοκινητο και αυτές που δεν ψάχνονται ...τι μένει;Ελάχιστες είναι οι διαθέσιμες.
Αν βγάλεις όσες... τότε πρέπει να βγάλεις και όσους...
Μην ανησυχείς για τη διαθεσιμότητα. Αν οι σωστοί βρουν σωστές και οι προβληματικοί προβληματικές λύνεται το πρόβλημα.

Το πρόβλημα υπάρχει όταν κάποιος-α δεν κάνει την αυτοκριτική του για να ξέρει τι του αναλογεί.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Εγώ δεν είμαι εκεί. Εγω είμαι στα 900 - 920 περίπου τσέπη. Αυτό που λέω είναι ότι για να πάρεις σήμερα 1200 στην Ελλάδα θα πρέπει να πεθαίνεις καθε μερα απο τη κούραση.
αμα πατε οικοδομη θα βγαλετε περισσοτερα, υπαρχει ελλειψη σε χερια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.701
Πόντοι
3.656
αμα πατε οικοδομη θα βγαλετε περισσοτερα, υπαρχει ελλειψη σε χερια
τύπε αν κάποιος δεν μπορεί να μιλήσει σε γκόμενες γιατί κομπλάρει δεν έχει @@ να ανεβάσει 3-4 ορόφους το σακί με το τσιμέντο στην πλάτη :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom