Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Άρα όσοι ΔΕΝ τα έχουν όλα πρέπει να μιζεριάζουν μόνιμα,επιρριποντας ευθύνες στους πάντες και τα πάντα αντί να κοιτάξουν τον δικό τους εαυτό;
Δεν αφήνεις τα γελοία ψυχολογικά;
Αν είσαι ξένος μέσα σε ξένους θα είσαι στην από έξω...η θα καταλήξεις με μπαζο.
Τι θα έκανες εσύ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Μέ τίποτα,ούτε μέ σφαίρες μιλάω μέ 3 γκόμενες στόν ένα φούρνο καί μέ 2 γκόμενες στόν άλλο.
Εχουν Smart,Toyota Yaris,peugeot 308 όλα καινούργια,προσωπικά δέν έχω δεί ποτέ Αλβανίδα 22-25 χρονών,
νά έχει αμάξι,σίγουρα θά υπάρχουν...εγώ δέν έχω δεί ποτέ!

Ολες αυτές έτσι είναι καί χειρότερες,μόνο νύχια,μαλλιά,ρούχα,κουτσομπολιό κτλ
Στά σπίτια τους...τό απόλυτο χάος! -έχω πάει σέ πάρα πολλά-
Αφού δεν φρόντισαν να συμαζεψουν λίγο πριν έρθεις ...άστα!
Εκτός αν εσκαγες απροειδοποίητα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Τα λες γελοία γιατί ξέρεις ότι έχω δίκιο.

Τι θα έκανα;Θα φρόντιζα να βελτιώσω την κατάσταση μου,όχι να ψάχνω δικαιολογίες
Πολλές αμερικανικές ταινίες βλέπεις...το ίδιο κι εγώ...αλλά μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την μυθοπλασια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Μέ τίποτα,ούτε μέ σφαίρες μιλάω μέ 3 γκόμενες στόν ένα φούρνο καί μέ 2 γκόμενες στόν άλλο.
Εχουν Smart,Toyota Yaris,peugeot 308 όλα καινούργια,προσωπικά δέν έχω δεί ποτέ Αλβανίδα 22-25 χρονών,
νά έχει αμάξι,σίγουρα θά υπάρχουν...εγώ δέν έχω δεί ποτέ!

Ολες αυτές έτσι είναι καί χειρότερες,μόνο νύχια,μαλλιά,ρούχα,κουτσομπολιό κτλ
Στά σπίτια τους...τό απόλυτο χάος! -έχω πάει σέ πάρα πολλά-

Κατα συμπτωση, σημερα τον καφε μου τον εφτιαξε μια κοπελιτσα 20-25 με απταιστα ελληνικα

Σε καποια φαση εκανε διαλλειμμα εξω για τσιγαρο, ερχονται 2 τυποι μεγαλοι παιρνουν 2 μπυρες και στο καπακι ερχεται αυτη στην παρεα τους και μιλανε απταιστα αλβανικα, λογικα καποιος συγγενης ισως και μπαμπας που μολις ειχαν σχολασει απο τη δουλεια

Συμπερασμα: Εχουν αφομοιωθει πληρως, αδυνατο να καταλαβεις, εκτος αν εισαι γκουρου

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αφού δεν φρόντισαν να συμαζεψουν λίγο πριν έρθεις ...άστα!
Εκτός αν εσκαγες απροειδοποίητα!
Οχι ρέ αυτές έτσι είναι ώς άνθρωποι...τελείως ακατάστατες!
Κατα συμπτωση, σημερα τον καφε μου τον εφτιαξε μια κοπελιτσα 20-25

Σε καποια φαση εκανε διαλλειμμα εξω για τσιγαρο, ερχονται 2 τυποι μεγαλοι παιρνουν 2 μπυρες και στο καπακι ερχεται αυτη στην παρεα τους και μιλανε απταιστα αλβανικα, λογικα καποιος συγγενης ισως και μπαμπας που μολις ειχαν σχολασει απο τη δουλεια

Συμπερασμα: Εχουν αφομοιωθει πληρως, αδυνατο να καταλαβεις, εκτος αν εισαι γκουρου
Τί νά πώ εγώ μιλάω καιρό μέ αυτές,
δέν τό νομίζω...γιά τίς συγκεκριμένες!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μετά αρχές 2000 βγήκε το PUA με το fastseduction,αυτό βοήθησε πολύ,μας απογείωσε.Ελεγες έχω αυτό το πρόβλημα,δεν μπορώ να κάνω escalation ή δεν μπορώ να κάνω isolation και ο άλλος σου απαντούσε τι έπρεπε να κάνεις από την άλλη άκρη του κόσμου.Στην αρχή που ήταν underground το PUA βοηθούσε πολύ.Μετά βέβαια έγινε εμπορικό,βγήκε στην επιφάνεια,το πήραν χαμπάρι οι γκόμενες και χάλασε η φάση.
Αλλά όσο ήταν underground οι γκόμενες ήταν σαν κοτόπουλα,έκανες ό,τι ήθελες,τεράστιο όπλο.
Εμπαινες και έκανες ρουτίνες απλώς,άμα σου έλεγε κάτι αυτή τη ρουτίνα,άμα σου έλεγε κάτι άλλο την άλλη ρουτίνα,ήταν σαν παιχνίδι.
Δηλαδή πιστεύεις ότι το PUA δεν μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα με επιτυχία; Το ότι σε κάποια εποχή έγινε κατάχρηση σε μεγάλα μαγαζιά που συχνάζαν γκόμενες που ήταν γενικά της διασκέδασης και την ψιλιάστηκαν τη δουλειά, δεν σημαίνει ότι το PUA πέθανε.
Σιγά μην καταλάβει μία χ γκόμενα σήμερα που θα γνωρίσεις σε ένα μαγαζί, αν εφαρμόζεις PUA ή όχι.

Το PUA είναι στην ουσία NLP (Νευρογλωσσικός προγραμματισμός) προσαρμοσμένος στο dating και ανεξάρτητο από εποχές. Εγώ το εφαρμόζω ακόμα και σήμερα, προσαρμοσμένο κατά περίπτωση. Εκεί που βρώμισε η δουλειά τότε ήταν που έπεσαν ξαφνικά πολλοί απότομα που έκαναν τα ίδια πράγματα και καρφώθηκαν από μόνοι τους.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
Μοιάζει με κάτι που θα μπορούσε να το πει...γυναίκα αυτό .
Έχει δίκιο, ρε συ. Γιατί επιμένεις;

Όντως όταν ο άλλος είναι χοντρός, ατσούμπαλος και με κάτι μούτρα μέχρι κάτω, λογικό είναι να είναι αόρατος για τις γυναίκες. Το ηττημένο ύφος και η μίρλα, είναι αρκετά για να κάνουν τη γκόμενα να λακίσει στο 10λεπτο.

Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ισχύ. Τις εξιτάρει. Καυλώνουν, πως το λένε. Δεν ψάχνουν όλες για πορτοφόλα άλλωστε. Θέλουν όμως ο άλλος να είναι εμφανίσημος, καλοντυμένος, όλα παίζουν ρόλο. Δε μιλάμε για κοστούμια και γραβάτες τώρα.

Κολλάς, τύπε.

ΚΟΛΛΑΣ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Έχει δίκιο, ρε συ. Γιατί επιμένεις;

Όντως όταν ο άλλος είναι χοντρός, ατσούμπαλος και με κάτι μούτρα μέχρι κάτω, λογικό είναι να είναι αόρατος για τις γυναίκες. Το ηττημένο ύφος και η μίρλα, είναι αρκετά για να κάνουν τη γκόμενα να λακίσει στο 10λεπτο.

Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ισχύ. Τις εξιτάρει. Καυλώνουν, πως το λένε. Δεν ψάχνουν όλες για πορτοφόλα άλλωστε. Θέλουν όμως ο άλλος να είναι εμφανίσημος, καλοντυμένος, όλα παίζουν ρόλο. Δε μιλάμε για κοστούμια και γραβάτες τώρα.

Κολλάς, τύπε.

ΚΟΛΛΑΣ
Έχω από όλα.Απλως τα βλέπουν αυτά...και μένουν εκεί γιατί εχουν καταλήξει αλλού προ πολλου.Δεν είμαι σε περιβάλλον με εφταψηφιο πληθυσμό για να έχω επιλογές .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.645
Πόντοι
6.056
Δηλαδή πιστεύεις ότι το PUA δεν μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα με επιτυχία; Το ότι σε κάποια εποχή έγινε κατάχρηση σε μεγάλα μαγαζιά που συχνάζαν γκόμενες που ήταν γενικά της διασκέδασης και την ψιλιάστηκαν τη δουλειά, δεν σημαίνει ότι το PUA πέθανε.
Σιγά μην καταλάβει μία χ γκόμενα σήμερα που θα γνωρίσεις σε ένα μαγαζί, αν εφαρμόζεις PUA ή όχι.
Έγινε στην ελλάδα χαμός από καμάκι σε μεγάλα μαγαζιά την εποχή που υπήρχαν ;;;
Όταν δεν έμπαιναν καν άνδρες μόνοι τους μέσα ;
Άλλωστε αν μιλάμε για μετά το 2000 .... το δυνατό κλάμπιγκ .... ήταν ψοφοδεές στην ελλάδα ....
δεν είχε ψοφήσει οριστικά , αυτό έγινε το 2010 .... αλλά είχε αρχίσει να φτύνει αίμα ..........

πήγε στο διάολο και δεν λείπει από κανέναν ..........

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Και άνδρες ... και γυναίκες .... που βλέπεις .... πιο κοντούς ... με μικρότερο ανάστημα γενικά .... είναι ξένοι .....
Αν έχουν και ανάλογο χρωμα ξεχωρίζουν...εγώ κυρίως αναφέρομαι σε νεαρούς το που είναι γύρω στα 25 .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Έγινε στην ελλάδα χαμός από καμάκι σε μεγάλα μαγαζιά την εποχή που υπήρχαν ;;;
Όταν δεν έμπαιναν καν άνδρες μόνοι τους μέσα ;
Άλλωστε αν μιλάμε για μετά το 2000 .... το δυνατό κλάμπιγκ .... ήταν ψοφοδεές στην ελλάδα ....
δεν είχε ψοφήσει οριστικά , αυτό έγινε το 2010 .... αλλά είχε αρχίσει να φτύνει αίμα ..........

πήγε στο διάολο και δεν λείπει από κανέναν ..........
Το PUA εφαρμόστηκε στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν το ξέρουν και πολύ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
28η Οκτωβρίου όλοι μαζί μπορούμε.
Όλοι στο μουσείο της Ακρόπολης (ελεύθερη είσοδος λόγω εθνικής επετείου). Όλοι μαζί παίρνουμε την σκυτάλη από το όχι του τελεσιγράφου Γκράτσι προς τον Μεταξά
και λέμε το δικό μας όχι στον γυναικοκεντρισμό της σαπίλας. :2funny:
Οι τουρίστριες μας περιμένουν. Μην αργείς φίλε αναγνώστη.:rockon:
Έλα κι εσύ μαζί μας και μετά ρούφα τον καφέ σου στην Αρεοπαγίτου με θέα την υπέροχη αρχαία ανασκαφή.
Μετά τον καφέ με πλάνο σχεδίου, κατηφορίζουμε άμεσα για Πλάκα στην καρδιά του κτηνους με σκοπό να τσιτώσουμε τα γκομενάκια. Για όποιον έχει αντοχή φτάνει Θησείο και για τους ήρωες υπάρχει κι η διαδρομή για Γκάζι. Ακόμα το σκέφτεσαι ρε δειλέ τεμπέλη;

:rockon:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ε τότε μετακόμισε ρε φίλε!
Δε νομιζω να ειναι ευκολο αν διοριστηκε πχ δασκαλος, νοσοκομος, ιατρος, αστυνομικος στα Αντικυθηρα, Αντιπαξους και γενικα σε Αντι- η αλλα μικρονησια και μικροτοπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom