Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.344
- Πόντοι
- 2.356
Υδραυλικός, τύπε;Ολες αυτές έτσι είναι καί χειρότερες,μόνο νύχια,μαλλιά,ρούχα,κουτσομπολιό κτλ
Στά σπίτια τους...τό απόλυτο χάος! -έχω πάει σέ πάρα πολλά-
Υδραυλικός, τύπε;Ολες αυτές έτσι είναι καί χειρότερες,μόνο νύχια,μαλλιά,ρούχα,κουτσομπολιό κτλ
Δεν αφήνεις τα γελοία ψυχολογικά;Άρα όσοι ΔΕΝ τα έχουν όλα πρέπει να μιζεριάζουν μόνιμα,επιρριποντας ευθύνες στους πάντες και τα πάντα αντί να κοιτάξουν τον δικό τους εαυτό;
Σέ δισκογραφικές εταιρείες εργαζόμουν πολλά χρόνια!Υδραυλικός, τύπε;
Αφού δεν φρόντισαν να συμαζεψουν λίγο πριν έρθεις ...άστα!Μέ τίποτα,ούτε μέ σφαίρες μιλάω μέ 3 γκόμενες στόν ένα φούρνο καί μέ 2 γκόμενες στόν άλλο.
Εχουν Smart,Toyota Yaris,peugeot 308 όλα καινούργια,προσωπικά δέν έχω δεί ποτέ Αλβανίδα 22-25 χρονών,
νά έχει αμάξι,σίγουρα θά υπάρχουν...εγώ δέν έχω δεί ποτέ!
Ολες αυτές έτσι είναι καί χειρότερες,μόνο νύχια,μαλλιά,ρούχα,κουτσομπολιό κτλ
Πολλές αμερικανικές ταινίες βλέπεις...το ίδιο κι εγώ...αλλά μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την μυθοπλασια.Τα λες γελοία γιατί ξέρεις ότι έχω δίκιο.
Τι θα έκανα;Θα φρόντιζα να βελτιώσω την κατάσταση μου,όχι να ψάχνω δικαιολογίες
Μέ τίποτα,ούτε μέ σφαίρες μιλάω μέ 3 γκόμενες στόν ένα φούρνο καί μέ 2 γκόμενες στόν άλλο.
Εχουν Smart,Toyota Yaris,peugeot 308 όλα καινούργια,προσωπικά δέν έχω δεί ποτέ Αλβανίδα 22-25 χρονών,
νά έχει αμάξι,σίγουρα θά υπάρχουν...εγώ δέν έχω δεί ποτέ!
Ολες αυτές έτσι είναι καί χειρότερες,μόνο νύχια,μαλλιά,ρούχα,κουτσομπολιό κτλ
Οχι ρέ αυτές έτσι είναι ώς άνθρωποι...τελείως ακατάστατες!Αφού δεν φρόντισαν να συμαζεψουν λίγο πριν έρθεις ...άστα!
Εκτός αν εσκαγες απροειδοποίητα!
Τί νά πώ εγώ μιλάω καιρό μέ αυτές,Κατα συμπτωση, σημερα τον καφε μου τον εφτιαξε μια κοπελιτσα 20-25
Σε καποια φαση εκανε διαλλειμμα εξω για τσιγαρο, ερχονται 2 τυποι μεγαλοι παιρνουν 2 μπυρες και στο καπακι ερχεται αυτη στην παρεα τους και μιλανε απταιστα αλβανικα, λογικα καποιος συγγενης ισως και μπαμπας που μολις ειχαν σχολασει απο τη δουλεια
Συμπερασμα: Εχουν αφομοιωθει πληρως, αδυνατο να καταλαβεις, εκτος αν εισαι γκουρου
Μοιάζει με κάτι που θα μπορούσε να το πει...γυναίκα αυτό .Εντάξει,τότε κάτσε και ρίχνε ευθύνες στους πάντες και τα πάντα,όπως ο Sub και ο oreos24...
Δηλαδή πιστεύεις ότι το PUA δεν μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα με επιτυχία; Το ότι σε κάποια εποχή έγινε κατάχρηση σε μεγάλα μαγαζιά που συχνάζαν γκόμενες που ήταν γενικά της διασκέδασης και την ψιλιάστηκαν τη δουλειά, δεν σημαίνει ότι το PUA πέθανε.Μετά αρχές 2000 βγήκε το PUA με το fastseduction,αυτό βοήθησε πολύ,μας απογείωσε.Ελεγες έχω αυτό το πρόβλημα,δεν μπορώ να κάνω escalation ή δεν μπορώ να κάνω isolation και ο άλλος σου απαντούσε τι έπρεπε να κάνεις από την άλλη άκρη του κόσμου.Στην αρχή που ήταν underground το PUA βοηθούσε πολύ.Μετά βέβαια έγινε εμπορικό,βγήκε στην επιφάνεια,το πήραν χαμπάρι οι γκόμενες και χάλασε η φάση.
Αλλά όσο ήταν underground οι γκόμενες ήταν σαν κοτόπουλα,έκανες ό,τι ήθελες,τεράστιο όπλο.
Εμπαινες και έκανες ρουτίνες απλώς,άμα σου έλεγε κάτι αυτή τη ρουτίνα,άμα σου έλεγε κάτι άλλο την άλλη ρουτίνα,ήταν σαν παιχνίδι.
Έχει δίκιο, ρε συ. Γιατί επιμένεις;Μοιάζει με κάτι που θα μπορούσε να το πει...γυναίκα αυτό .
Απλώς μοιάζεις με άτομο που δεν έχει ψυχικές δυνάμεις να αντέξει εξω από τον χώρο του.Βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας
Έχω από όλα.Απλως τα βλέπουν αυτά...και μένουν εκεί γιατί εχουν καταλήξει αλλού προ πολλου.Δεν είμαι σε περιβάλλον με εφταψηφιο πληθυσμό για να έχω επιλογές .Έχει δίκιο, ρε συ. Γιατί επιμένεις;
Όντως όταν ο άλλος είναι χοντρός, ατσούμπαλος και με κάτι μούτρα μέχρι κάτω, λογικό είναι να είναι αόρατος για τις γυναίκες. Το ηττημένο ύφος και η μίρλα, είναι αρκετά για να κάνουν τη γκόμενα να λακίσει στο 10λεπτο.
Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ισχύ. Τις εξιτάρει. Καυλώνουν, πως το λένε. Δεν ψάχνουν όλες για πορτοφόλα άλλωστε. Θέλουν όμως ο άλλος να είναι εμφανίσημος, καλοντυμένος, όλα παίζουν ρόλο. Δε μιλάμε για κοστούμια και γραβάτες τώρα.
Κολλάς, τύπε.
ΚΟΛΛΑΣ
Έγινε στην ελλάδα χαμός από καμάκι σε μεγάλα μαγαζιά την εποχή που υπήρχαν ;;;Δηλαδή πιστεύεις ότι το PUA δεν μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα με επιτυχία; Το ότι σε κάποια εποχή έγινε κατάχρηση σε μεγάλα μαγαζιά που συχνάζαν γκόμενες που ήταν γενικά της διασκέδασης και την ψιλιάστηκαν τη δουλειά, δεν σημαίνει ότι το PUA πέθανε.
Σιγά μην καταλάβει μία χ γκόμενα σήμερα που θα γνωρίσεις σε ένα μαγαζί, αν εφαρμόζεις PUA ή όχι.
Αν έχουν και ανάλογο χρωμα ξεχωρίζουν...εγώ κυρίως αναφέρομαι σε νεαρούς το που είναι γύρω στα 25 .Και άνδρες ... και γυναίκες .... που βλέπεις .... πιο κοντούς ... με μικρότερο ανάστημα γενικά .... είναι ξένοι .....
Το PUA εφαρμόστηκε στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν το ξέρουν και πολύ.Έγινε στην ελλάδα χαμός από καμάκι σε μεγάλα μαγαζιά την εποχή που υπήρχαν ;;;
Όταν δεν έμπαιναν καν άνδρες μόνοι τους μέσα ;
Άλλωστε αν μιλάμε για μετά το 2000 .... το δυνατό κλάμπιγκ .... ήταν ψοφοδεές στην ελλάδα ....
δεν είχε ψοφήσει οριστικά , αυτό έγινε το 2010 .... αλλά είχε αρχίσει να φτύνει αίμα ..........
πήγε στο διάολο και δεν λείπει από κανέναν ..........
Κόψε τις πολλές ταινίες...σε χαλάνε!Ε τότε μετακόμισε ρε φίλε!
Εγώ σκέφτομαι το ανάποδο πάντως.Ε τότε μετακόμισε ρε φίλε!
Μάλλον δεν μιλάμε για τουρίστες...σωστά;Δεν έχουν χρώμα ... αλλά δεν είναι και έλληνες .........
Δε νομιζω να ειναι ευκολο αν διοριστηκε πχ δασκαλος, νοσοκομος, ιατρος, αστυνομικος στα Αντικυθηρα, Αντιπαξους και γενικα σε Αντι- η αλλα μικρονησια και μικροτοπουςΕ τότε μετακόμισε ρε φίλε!