Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Κάτι δεν κολλάει, ρε τύπε.

Έχεις 60+ κριτικές. :confused:

δε παιζει ρολο που μένεις...η "παστα" σου παιζει ρολο
H πάστα παίζει ρόλο σε περιβάλλον όπου υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες .
Οι μεγαλοαστοί δεν φαντάζονται ότι υπάρχουν τέτοια περιβάλλοντα....κι όμως υπάρχουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τύπε αν κάποιος δεν μπορεί να μιλήσει σε γκόμενες γιατί κομπλάρει δεν έχει @@ να ανεβάσει 3-4 ορόφους το σακί με το τσιμέντο στην πλάτη :tooth:
Ισχύει.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
οσους βλεπω οικοδομη ειναι ποιο γερα καμακια και πιο ατρομητα. μαλλον εχουν πιο πολυ τεστοστερονη λογω επαγγέλματος. το μυαλο τους το εχουν στις γκομενες και στις μπυρες.
η οικοδομη ειναι για αντρες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.644
Πόντοι
6.056
οσους βλεπω οικοδομη ειναι ποιο γερα καμακια και πιο ατρομητα. μαλλον εχουν πιο πολυ τεστοστερονη λογω επαγγέλματος. το μυαλο τους το εχουν στις γκομενες και στις μπυρες.
η οικοδομη ειναι για αντρες

Απλά από μία ηλικία και μετά ..... γερνάνε πρόωρα ....

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Γιατί το λες αυτό;
Παίρνω με 19 χρόνια υπηρεσία στη δουλειά, 1300 ευρώ.
Αν μιλάμε για ελλεινίδες, θα καταλάβουν πολλά από τον τρόπο ζωής. Και ο τρόπος ζωής των 1200-1300, είναι για γέλια, κυριολεκτικά. Χωρίς δικό σου σπίτι, πάντα.
Αυτή τη στιγμή θες τουλάχιστον 1600 για να πεις ότι ζεις πραγματικά αξιοπρεπώς.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι κάποια στιγμή το πλήθος ελλεινίδων θα μικρύνει. Αναγκαστικά.
Μόνο κάτι 9+ θα κυνηγάνε όνειρα.
Δε μικρυνε μετα απο 10 χρονια μνημονια και ξυλο, τωρα θα μικρυνει ο αριθμος των ελλεηνιδων, με την ελληνικη κοινωνια σε ασταματητο κατηφορο...?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Δε μικρυνε μετα απο 10 χρονια μνημονια και ξυλο, τωρα θα μικρυνει ο αριθμος των ελλεηνιδων, με την ελληνικη κοινωνια σε ασταματητο κατηφορο...?
Ακόμα υπάρχει η εντύπωση ότι θα αντιστραφούν τα πάντα και θα έρθει η χρυσή κουτάλα.
Κάποιοι αντέχουν ακόμα, κάποιοι μπαμπάδες πουλάνε κτήματα και οικόπεδα για να πάρουν iphone στις κορούλες και να ζουν όπως το 2009. Εν τω μεταξύ η κορούλα κάνει συλλογή μεταπτυχιακών στα 35 της.
Ένας καθηγητής μου παλιά είπε "μόλις αρχίσουμε να εξάγουμε πόρνες όπως η Ουκρανία, τότε δε θα υπάρχει παρακάτω".
Ακόμα έχει όμως.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
γυρισα απο περιπατο Γλυφαδα πριν απο λιγο. Οι περισσοτερες γκομενες βαμμενες κλοουν , κατι ποκεμον και κατι φαλαινες να το παιζουν . Και αναπολεις εποχες γυρω στο 2000. Καλα οι αντρες αλλο επιπεδο, οι μισοι γυναικωτοι με κινησεις αερινες , γυναικειες και κατι αλλοι 50 κιλα και 1,60 υψος ντυμενοι σαν βενζιναδες με τατου και καπελο να το παιζουν γκανγκστερ. Να κλαις και να γελας. Και το καλαμποκι 3 ευρω στη Γλυφαδα. Ρε μουνια....

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Επειτα ειναι το σεταπ και τα logistics

Οταν παιζει μεσολαβηση, μιλαμε οτι η γκομενα εχει περαστει απο κοσκινο απο τον υπαλληλο-προξενητη σου και υπαρχει ενα επιπεδο εγγυησης. Επισης υπαρχει εκ των προτερων μερικη αποδοχη εκ μερους της κοπελιας, οποτε δεν ξεκινας απο το μηδεν. Και τελος, ολα προχωρανε με ρυθμους ταχυτατους, το πιο συνηθες ειναι ενας καφες-ποτο οι 3 σας και ο επομενος τα δυο σας. Σε 2 εξοδους εχουν ξεκαθαρισει τα παντα

Ολοι κερδισμενοι και ο προξενητης με το μαρουλακι στην τσεπη και χωρις δικαιωμα να πει οτι "σε εξυπηρετησε" η οτι του χρωστας κατι (οπως ισχυει σε παρομοιες φασεις οπου δεν αμοιβεται)
Ενώ το σκεπτικό φαίνεται λογικό, κάποια concepts πρέπει να τα δεις στην πράξη για να ξέρεις αν δουλεύουν. Οι παλιές προξενήτρες βγάζανε λεφτά, γιατί αυτό αφορούσε το γάμο και ήταν κοινωνικά αποδεκτό, διότι αλλιώς κάποιοι θα έμεναν ανύπαντροι, πράγμα που ήταν ακόμα χειρότερο. Ήταν μια άλλη εποχή.

Τώρα πάμε στο συνοικέσιο για γαμήσι, που είναι ένα λογοπαίγνιο που πέταξα κάποια στιγμή για πλάκα. Λοιπόν, αυτό γινόταν και γίνεται σε κύκλους, με την έννοια «σου συστήνω κάποιον-α για σχέση». Και γίνεται χωρίς λεφτά. Τώρα εσύ το πας παραπέρα, βάζοντας και το οικονομικό κίνητρο, πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσον γίνεται αποδεκτό στην εποχή μας. Αφού ξέρουμε ότι το «για σχέση» υπονοεί πολλές φορές πάσα για σεξ. Όποιος παίρνει και λεφτά για αυτό, μοιάζει και σαν μαστρωπός.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορεί κάτι τέτοιο να δουλέψει. Εξαρτάται από το είδος του κύκλου που κινείσαι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ενώ το σκεπτικό φαίνεται λογικό, κάποια concepts πρέπει να τα δεις στην πράξη για να ξέρεις αν δουλεύουν. Οι παλιές προξενήτρες βγάζανε λεφτά, γιατί αυτό αφορούσε το γάμο και ήταν κοινωνικά αποδεκτό, διότι αλλιώς κάποιοι θα έμεναν ανύπαντροι, πράγμα που ήταν ακόμα χειρότερο. Ήταν μια άλλη εποχή.

Τώρα πάμε στο συνοικέσιο για γαμήσι, που είναι ένα λογοπαίγνιο που πέταξα κάποια στιγμή για πλάκα. Λοιπόν, αυτό γινόταν και γίνεται σε κύκλους, με την έννοια «σου συστήνω κάποιον-α για σχέση». Και γίνεται χωρίς λεφτά. Τώρα εσύ το πας παραπέρα, βάζοντας και το οικονομικό κίνητρο, πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσον γίνεται αποδεκτό στην εποχή μας. Αφού ξέρουμε ότι το «για σχέση» υπονοεί πολλές φορές πάσα για σεξ. Όποιος παίρνει και λεφτά για αυτό, μοιάζει και σαν μαστρωπός.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορεί κάτι τέτοιο να δουλέψει. Εξαρτάται από το είδος του κύκλου που κινείσαι.

Το concept αφορα σχεδον αποκλειστικα σχεσεις που τεινουν προς το σοβαροτερο εως και γαμο. Ξεκαθαρα οχι για απλο γαμησι και να την κανεις λουης. Για τετοια εχει χιλιους αλλους τροπους να παιξεις με γκομενες
Μιλαμε για αφαντ γκατε γκομενες που δεν προκειται να γνωρισεις ΠΟΤΕ χωρις τη μεσολαβηση του γνωστου. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ, ειδικα Αθηνα

Και ο προξενητης θα σου γνωρισει παντοτε την πιο ταιριαστη για σενα ελευθερη του περιγυρου του, την οποια θα εχει περασει απο δεκαδες φιλτρα. Βαλε απλα τον εαυτο σου σε ρολο προξενητη για καποιον φιλο σου και θα καταλαβεις πολλα για το concept

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
κατι αλλοι ντυμενοι σαν βενζιναδες με τατου και καπελο να το παιζουν γκανγκστερ
:2funny: :2funny: :2funny:

Αυτοί είναι παντού. Πραγματικά.

Εγώ τις μικρές τις βλέπω να ντύνονται σαν καραπουτανάρες του κερατά πάντως.

Κάτι περίεργα hip-hop στο τέρμα στο αυτοκίνητο, κραγιόν στα τσιμπουκόχειλα και βάψιμο κοιτώντας τον καθρέφτη και τέτοια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
γυρισα απο περιπατο Γλυφαδα πριν απο λιγο. Οι περισσοτερες γκομενες βαμμενες κλοουν , κατι ποκεμον και κατι φαλαινες να το παιζουν . Και αναπολεις εποχες γυρω στο 2000. Καλα οι αντρες αλλο επιπεδο, οι μισοι γυναικωτοι με κινησεις αερινες , γυναικειες και κατι αλλοι 50 κιλα και 1,60 υψος ντυμενοι σαν βενζιναδες με τατου και καπελο να το παιζουν γκανγκστερ. Να κλαις και να γελας. Και το καλαμποκι 3 ευρω στη Γλυφαδα. Ρε μουνια....
Στα Κάτω Πατήσια μπορεί να έχει δύο ευρώ...θα κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να γλυτώσεις ένα ευρώ;
Οι "άνδρες" που είδες είναι γύρω στα 25;Γιατί η γενιά που ήταν στην ανάπτυξη μέσα στα μνημόνια έχει χαμηλό ύψος και βάρος λόγω του χαμηλού / ανύπαρκτου εισοδήματος των γονέων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Σου έγραψε κάτι πολύ σωστό ο nikolas81 αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.
Ή μάλλον εθελοτυφλείς.
Εσύ βγες από το κλεινον αστυ και θα δεις πόσα απιδια βανει ο σάκος .
Όλα εύκολα είναι εκεί...πιο έξω τι θα έκανες;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Στα Κάτω Πατήσια μπορεί να έχει δύο ευρώ...θα κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να γλυτώσεις ένα ευρώ;
Οι "άνδρες" που είδες είναι γύρω στα 25;Γιατί η γενιά που ήταν στην ανάπτυξη μέσα στα μνημόνια έχει χαμηλό ύψος και βάρος λόγω του χαμηλού / ανύπαρκτου εισοδήματος των γονέων.
εγω νομιζω οτι τρωνε πινουν ολο βλακειες ολη την ωρα, για αυτο οι αντρες ειναι κοντοι και οι γυναικες χοντρες σαν αρματα γεματες κυτταριτιδα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Πχ παρε παραδειγμα τον εαυτο σου και πες πως σε καποια φαση της ζωης σου αποφασιζεις να παντρευτεις. Εισαι πχ 55 και μενεις σε καποια πολη της Γαλλιας-Γερμανιας, αδιαφορο που. Εχεις τα κονε σου, αλλα δε νιωθεις 100% ικανοποιημενος και θες να ψαχτεις περισσοτερο. Περιεργαζεσαι λυσεις οπως συλλογοι, μιταπς, χοροεσπεριδες, σεμιναρια, κλπ

Δες τωρα πως θα κινηθει η προξενητρα σου: Την καλεις στο τηλεφωνο, πατε για καφε, και συμφωνειτε τα καθεκαστα. Την επομενη μερα, που τυγχανει να ειναι Σαββατο, η κυρια επισκεπτεται την κομμωτρια της για να φτιαξει μαλλι. Στο μαγαζι ειναι 10-15 Γαλλιδες-Γαλλιδουλες
Ξεκινα να λεει φωναχτα πως εχθες γνωρισε εναν εξαιρετο κυριο 55 ετων που ειναι ετσι, κι αλλιως κι αλλιωτικα και πασαλιμανιωτικα και ψαχνει να αποκατασταθει. Καταληγει λεγοντας πως αν εχουν καποιο καλο κοριτσι υποψη να την ειδοποιησουν γιατι το βαλε ανετι μουχαμπετι να τον αποκταστησει επειδη τον συμπαθησε και εκτιμησε δεοντως και ειναι κριμα να τον παρει καμια απο κεινες τις ξιπασμενες σπανιολες χορευτριες, κοκ

Το ιδιο κανει και το βραδυ στη λεσχη μπριτζ και το πρωι της Κυριακης στον καφε μετα την Εκκλησια και οπου αλλου βρεθει (και ολα αυτα, χωρις να αποκαλυψει ποτε ουτε ενα προσωπικο σου στοιχειο)

Φαντασου τη συνεχεια...

Επισης συγκρινε με το σεναριο να βγαινεις στη γυρα μονος ξεκινωντας (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) απο τον μηδεν με ρισκο να πεσεις σε καμια πρωην πρεζου, καμια ξεπατιολα που εχει παρει η μιση δυτικη ευρωπη, κοκ πραγματα που θα παρεις χαμπαρι πολλους μηνες μετα τον πρωτο σας καφε

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Τρομερή δικαιολογία το "κλείνον άστυ".
Κάνεις σαν κάτι άλλους που μυξοκλαίγονται γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους ωραίους από τους χάλιες (και τους έχοντες γυμνασμένο σώμα έναντι των λαπάδων,ΝΑΙ όσο και αν δεν σας αρέσει είναι αλήθεια),γιατί οι ίδιοι δεν γεννήθηκαν σε άλλη χώρα,δεν έχουν τα προνόμια άλλων,κατηγορώντας τον ήλιο,το φεγγάρι,τη χώρα διαβίωσης και ότι άλλο κουφό μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Ο nikolas81 σου έγραψε κάτι ολόσωστο,ξαναδιάβασε το.
To δύσκολο είναι να βγεις έξω από τον χώρο όπου ζεις όλη σου την ζωή .
Δεν περιμένω να το κάνεις αυτό...γιατί δεν νομίζω να έχεις τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνεις αυτό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όλες οι αλβανιδες, αμα τις ρωτήσεις ελλεινιδες θα πούν ότι είναι. Ειδικά όσες είναι γεννημένες εδω, δύσκολο να τις ξεχωρίσει κάποιος που δεν ξέρει. Εδώ εγώ που ξέρω, και πολλές φορές μπερδεύομαι. Ελλεινιδα που να δουλεύει σε τέτοιες δουλειές δεν υπάρχει,τελος
Μέ τίποτα,ούτε μέ σφαίρες μιλάω μέ 3 γκόμενες στόν ένα φούρνο καί μέ 2 γκόμενες στόν άλλο.
Εχουν Smart,Toyota Yaris,peugeot 308 όλα καινούργια,προσωπικά δέν έχω δεί ποτέ Αλβανίδα 22-25 χρονών,
νά έχει αμάξι,σίγουρα θά υπάρχουν...εγώ δέν έχω δεί ποτέ!
Μα είναι καλλιτέχνιδα...να φθείρει τα κρινοδαχτυλα της με τηγανια ,ταψιά και σφουγγάρια;;;;;
Ολες αυτές έτσι είναι καί χειρότερες,μόνο νύχια,μαλλιά,ρούχα,κουτσομπολιό κτλ
Στά σπίτια τους...τό απόλυτο χάος! -έχω πάει σέ πάρα πολλά-

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
εγω νομιζω οτι τρωνε πινουν ολο βλακειες ολη την ωρα, για αυτο οι αντρες ειναι κοντοι και οι γυναικες χοντρες σαν αρματα γεματες κυτταριτιδα
Το χαμηλό εισοδημα οδηγεί σε κακές διατροφικές επιλογές.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
διαβάζω τις απόψεις πολλών κ τις σέβομαι και βγάζω ένα συμπέρασμα:
οι πιο σίγουρες περιοχές για να βρεις σοβαρή γκόμενα για σχέση είναι σχολείο,μετά πανεπιστήμιο κ μετέπειτα χώρος εργασίας (μιλάμε για τη περίπτωση π δεν έχεις κοινωνικό κύκλο)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
-Τι κάνεις Γιάννη;
-Κουκιά σπέρνω
Είναι ωραία όταν τα έχεις όλα στα πόδια σου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καταργησανε τα προξενια
Καταργησανε την προικα
Αυξησανε ειναι τα διαζυγια

Ολα ΚΑΤΑ του αντρα...
Τώρα ο άνδρας πρέπει να έχει προίκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom