Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πάλι στα ίδια γυρίζουμε. Χαίρω πολύ: Να δοθεί οικονομικό κίνητρο στον Αντώνη ώστε να μεσολαβήσει. Αυτό προφανώς εννοείς.

Το πρωτο που πρεπει να δοθει ειναι το σημα, γιατι εξ ορισμου δεν εχει την αδεια για να κανει καποια κινηση. Απο κει και περα, επειδη ολοι εχουν μια υπερηφανια, κανενας δε θελει να του καβατζωνουν γυναικα απο το πουθενα, συν οτι θεωρει ντροπη να του βρισκει γυναικα αλλος και να μην την κατακτα ο ιδιος με το σπαθι του. Ολα αυτα και αλλα πολλα λυνονται με το αναλογο κασερακι

Δε λεμε να γινει ο κανονας, αλλα σε καποιες περιπτωσεις διαφαινεται ως η βελτιστη λυση

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Τι πείνα και τι πυρφοριλίκι να λες. Από μαλάκες που τα δίνουν όλα για μετριες - και που όταν τους λες οτι πας πληρωμένο έρωτα σε κοιτάνε σαν να είσαι ανίκανος βρωμιάρης μεταναστης που δεν μπορει να βρει γκόμενα
Μη τα πολύ λες αυτά από δω και από κει.Μια φορά το έκανα με ένα φίλο και μου βγήκε ξινό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Και ενα τελευταιο και το κλεινω εδω:

Οι κοπελες που θα σας γνωρισει γνωστος απο προξενιο θα ειναι αφροκρεμα σε σχεση με το μεσο ορο αυτων που θα γνωρισεις εξω με καμακι, σοσιαλ, κλπ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Μη τα πολύ λες αυτά από δω και από κει.Μια φορά το έκανα με ένα φίλο και μου βγήκε ξινό.
Τι εννοείς; Εγώ δεν λέω κάτι κακό. Και δεν πάω ν ατο λέω παντού. Απλά καταγράφω αντιδράσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.849
Πόντοι
3.656
Πάντως η δουλειά παίζει μεγάλο ρόλο. Αν ξελασκάρεις τα 40 και δεν σε "τροφοδοτουν" οι κύκλιοι σου πάπαλα. Χθες βγηκα βόλτα σε διάφορα σημεία, και πλέον μονο πιτσιρικια βλέπω έξω... Χαμένη υπόθεση

Σ'αυτές τις ηλικίες,αν δεν παίζει γκόμενα,τί να βγεις;Να γυρνάς σαν φάντασμα;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.119
Πόντοι
206
Oσο σκεφτομαι πως ζουνε οι ανδρες σε κατι χωρες της Αφρικης και στην Αραβία τοσο καταλαβαινω ποσο αδικη ειναι η ζωή.Οποιος εχει επισκεφτει τετοια χωρα και ειδε την διαφορα να εισαι ανδρας απο γυναικα(που ετσι θα πρεπε να ειναι σε ολο τον κοσμο)θα ειδε ποσο καλα περνανε.Τα ευχαριστιουντε ολα.Αλλα ξεχασα εμεις εδω ειμαστε πολιτισμένη χωρα κι οχι σαν αυτους τους αγριους και απολίτιστους ανδρες!Το επόμενο σταδιο εξελιξης προόδου και πολιτισμου για την Ελλαδα και γενικα τις Ευρωπαικες χωρες θα ειναι να βγει νόμος να χορηγούνται υποχρεωτικά οιστρογόνα σε ολους τους ανδρες για να γινουν ακομα πιο αδερφές απ οτι ειναι μεχρι σημερα!
Μην ξεχνάμε οτι δεν φταινε οι γυναικες σε τιποτα μα σε τιποτα ,γιατι πολυ απλά καποιοι αλλοι τους εδωσαν δικαιώματα και αέρα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Πάντως η δουλειά παίζει μεγάλο ρόλο. Αν ξελασκάρεις τα 40 και δεν σε "τροφοδοτουν" οι κύκλιοι σου πάπαλα. Χθες βγηκα βόλτα σε διάφορα σημεία, και πλέον μονο πιτσιρικια βλέπω έξω... Χαμένη υπόθεση
Τύπε δεν ξέρω στα χωριά τι γίνεται, αλλά στην Αθήνα υπάρχουν άπειρες γυναίκες για πήδημα.

ΑΠΕΙΡΕΣ

Χωρισμένες, παντρεμένες που ψάχνονται, μόνες που ξέμειναν, χήρες, ότι θες.

Το θέμα είναι αν είσαι παίχτης. Player δηλ. Να το 'χεις. Να ντύνεσαι με στυλ, καθαρός, περιποιημένος και να την πέφτεις όμορφα.

Αυτό λίγοι το ΄χουν. Κακά τα ψέματα. Αυτοί οι λίγοι γαμάνε συνέχεια και οι γκόμενες ψάχνουν ακριβώς αυτούς.

Οπότε όλοι οι άλλοι παίρνουν τ' αρχίδια τους. Απλά πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Τύπε δεν ξέρω στα χωριά τι γίνεται, αλλά στην Αθήνα υπάρχουν άπειρες γυναίκες για πήδημα.

ΑΠΕΙΡΕΣ

Χωρισμένες, παντρεμένες που ψάχνονται, μόνες που ξέμειναν, χήρες, ότι θες.

Το θέμα είναι αν είσαι παίχτης. Player δηλ. Να το 'χεις. Να ντύνεσαι με στυλ, καθαρός, περιποιημένος και να την πέφτεις όμορφα.

Αυτό λίγοι το ΄χουν. Κακά τα ψέματα. Αυτοί οι λίγοι γαμάνε συνέχεια και οι γκόμενες ψάχνουν ακριβώς αυτούς.

Οπότε όλοι οι άλλοι παίρνουν τ' αρχίδια τους. Απλά πράγματα.
Μένεις επαρχία λογικά να εικάσω.
Γιατί εδώ στην Αθήνα δεν υπάρχει αυτό που λες σε αυτές τις ηλικίες και αν υπάρχει γίνεται σε εργασιακούς χώρους και σε πολύ κλειστούς χώρους

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.366
Πόντοι
2.356
Αθήνα μένω, ρε τύπε.

Ποιες ηλικίες εννοείς; Δεν ανέφερα ηλικίες. Γενικά μίλησα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
θεωρείτε οτι αν μεχρι μια ηλικία(οποιαδήποτε) ξεκόψεις από όλους τους κοινωνικούς σου κύκλους ξαναδικτυώνεσαι ή δεν υπάρχει επιστροφή;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
θεωρείτε οτι αν μεχρι μια ηλικία(οποιαδήποτε) ξεκόψεις από όλους τους κοινωνικούς σου κύκλους ξαναδικτυώνεσαι ή δεν υπάρχει επιστροφή;;
Τελείως δεν έχω κόψει αλλά έχω κόψει τα πολλά πολλά.Προφανως και δεν είχα την ίδια αντιμετώπιση αλλά δε με ένοιαζε κιολας

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
το ρωτάω επειδή στην ελλάδα το γκομενικό λύνεται με χρήματα και κύκλο (ή ανάποδα αν θέλετε, κύκλους γνωριμιων κ φίλων και μετά χρήματα)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Και ενα τελευταιο και το κλεινω εδω:

Οι κοπελες που θα σας γνωρισει γνωστος απο προξενιο θα ειναι αφροκρεμα σε σχεση με το μεσο ορο αυτων που θα γνωρισεις εξω με καμακι, σοσιαλ, κλπ
Ή μπορεί απλά να σου κάνουν πάσα τη σαβούρα βαπτισμένη ως 'δωράκι'.....το έχω δει κι αυτό!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
το ρωτάω επειδή στην ελλάδα το γκομενικό λύνεται με χρήματα και κύκλο (ή ανάποδα αν θέλετε, κύκλους γνωριμιων κ φίλων και μετά χρήματα)
Με χρήματα σύμφωνω.. περισσότερο έμμεσα θα έλεγα αν δεν έχω λεφτά πχ δεν θα έχω και όρεξη να ασχοληθώ με γυναίκες.Αλλα ο κύκλος πως θα σου φέρει γυναίκα? Ειδικά αν είχες κόψει και προηγουμένως.Δεν είναι χαζός ο κσμος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Με χρήματα σύμφωνω.. περισσότερο έμμεσα θα έλεγα αν δεν έχω λεφτά πχ δεν θα έχω και όρεξη να ασχοληθώ με γυναίκες.Αλλα ο κύκλος πως θα σου φέρει γυναίκα? Ειδικά αν είχες κόψει και προηγουμένως.Δεν είναι χαζός ο κσμος
Κακά τα ψέματα - το έχουμε πει ξανά - αν ξελασκάρεις τα 40 και δεν έχεις σταθερή "τροφοδότηση" τότε πάπαλα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.119
Πόντοι
206
Παιδια να ρωτησω κατι...αν θελει καποιος να αυτοκτονησει ποιος τροπος ειναι καλυτερος?
Να πεσει στην θαλασσα να πνιγει ή να παντρευτει ελληνίδα και να κανει οικογενεια μαζι της?
Το κακό στην δευτερη περιπτωση ειναι οτι πεθαινεις λιγο λιγο ειναι αργός και πιο βασανιστικός ο θανατος.Καθημερινή καταδικη με λιγα λογια που δεν τελειωνει ποτέ χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom