Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ο καλυτερος τροπος σημερα να βρεις γκομενες και κυριως γυναικα ειναι μεσω πληρωμενου προξενιου. Πχ ταζεις δωρο η κασερι 500-1000-2000 σε φιλους-γνωστους-συναδελφους-φιλες-γνωστες-συναδελφισες αν σου κανουν κονε

Για γαμο 3000-5000 αμεσως μετα το στεφανι, ακομα και με συμβολαιογραφικα

Φτιαχνεις φραμπαδουμπα και ασε τους να τρεχουν για σενα

Οι ιδιοι χωρις ταξιμο και δωρακι δεν προκειται να σε συστησουν ουτε στη γατα τους :tooth:

Με ενα κτηματακι ελιες εχεις καβατζωσει καμια 5-6 σχεσεις και εναν γαμο χωρις να εχεις ιδρωσει :tooth:

Δειτε πως παιζεται το παιγνιο απο παλια:

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Ο καλυτερος τροπος σημερα να βρεις γκομενες και κυριως γυναικα ειναι μεσω πληρωμενου προξενιου. Πχ ταζεις δωρο η κασερι 1000-2000 σε φιλους-γνωστους-συναδελφους-φιλες-γνωστες-συναδελφισες αν σου κανουν κονε

Για γαμο 5000 αμεσως μετα το στεφανι, ακομα και με συμβολαιογραφικα

Φτιαχνεις φραμπαδουμπα και ασε τους να τρεχουν για σενα

Οι ιδιοι χωρις ταξιμο και δωρακι δεν προκειται να σε συστησουν ουτε στη γατα τους :tooth:

Με ενα κτηματακι ελιες εχεις καβατζωσει καμια 5-6 σχεσεις και εναν γαμο χωρις να εχεις ιδρωσει :tooth:

Δειτε πως παιζεται το παιγνιο απο παλια:

Εμένα όσοες φορές πήγαν να μου συστήσουν ήταν φόλες του κερατά!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Χωρις κασερι ειτε θα σου γνωριζουν φολες-κατιμα ειτε δε θα σου γνωρισουν ουτε τη γατα τους.

Αξιολογο τεμαχιο δεν προκειται ποτε κανενας να γνωρισει σε φιλο-γνωστο-συναδελφο παρομοιας ηλικιας χωρις ανταμοιβη

Μονο απο καμια θεια η καναν μπαρμπα εχεις πιθανοτητες να σου συστησουν η προτεινουν καποια αξιολογη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Χωρις κασερι ειτε θα σου γνωριζουν φολες-κατιμα ειτε δε θα σου γνωρισουν ουτε τη γατα τους.

Αξιολογο τεμαχιο δεν προκειται ποτε κανενας να γνωρισει σε φιλο-γνωστο-συναδελφο παρομοιας ηλικιας χωρις ανταμοιβη

Μονο απο καμια θεια η καναν μπαρμπα εχεις πιθανοτητες να σου συστησουν η προτεινουν καποια αξιολογη
Υπό αυτήν την λογική όμως θα έπρεπε τα γραφεία γνωριμιών να έχουν φουλ πελατεία, κ όμως δεν έχουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Υπό αυτήν την λογική όμως θα έπρεπε τα γραφεία γνωριμιών να έχουν φουλ πελατεία, κ όμως δεν έχουν.

Λογικο ειναι αφου εκει η αναλογια ειναι 80 αντρες 20 γυναικες (και αν)

Στο απ ευθειας προξενιο εισαι ενας απεναντι σε αμετρητες γυναικες

Επισης στα γραφεια το κασερι πεφτει προκαταβολικα, ενω στο απ ευθειας μονο μετα απο επιτυχη μεσολαβηση

Παλια ηταν πολυ διαδεδομενο, καποιες προξενητρες εκαναν περιουσιες απο αυτη τη δουλεια. Δες ταινιες Ζηκος, Φτωχαδάκια και λεφτάδες, κλπ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.877
Πόντοι
4.546
Εμείς ακολουθούμε τον δύσκολο δρόμο..θα κουραστουμε πιο πολυ για να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Αλλά όταν καταφέρεις να φτάσεις στην πηγή και γευτείς το ύδωρ, τότε θα νιώσεις τόσο υπερήφανος για τον εαυτό σου, που κανένα, μα κανένα συναίσθημα δεν μπορεί να το αγγίξει!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Καταρχην κρατησε το παρακατω ως βασικη αρχη:

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι γνωστοι σου, εχουν καποια αξιολογη ελευθερη κοπελα που μπορουν να σου γνωρισουν.

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

Μαλιστα πολλοι απο αυτους εχουν ΠΟΛΛΕΣ αξιολογες κοπελες να σου γνωρισουν. Κοπελες που υπο νορμαλ συνθηκες δεν προκειται ποτε να τις γνωρισεις, ειδικα Αθηνα

Το μονο που χρειαζονται ειναι κινητρο-αποζημιωση-αμοιβη-λαδακι για να κουνηθουνε

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Μην γράφετε ό,τι θέλετε παιδιά. Εγώ ξέρω τύπισσα, γνωστή μου από το πανεπιστήμιο, 40 ετών, 1,51 ύψος πολύ αδύνατη, άβυζη και άκωλη μέτριας εμφάνισης - που από τότε που τη θυμάμαι βρίσκει εύπορους ωραίους άντρες στην ηλικία της - και η τύπισσα απλά είναι μια τηλεφωνήτρια των 800 ευρώ βαριά... Και έτσι είναι όλες τους. Ξέρω τι λέω. Δεν μιζεριάζω - παραθέτω μόνο facts. Έχω εκατοντάδες τέτοια παραδείγματα.
Σκέψου τι πείνα έχει πέσει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι γνωστοι σου, εχουν καποια αξιολογη ελευθερη κοπελα που μπορουν να σου γνωρισουν.

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

Μαλιστα πολλοι απο αυτους εχουν ΠΟΛΛΕΣ αξιολογες κοπελες να σου γνωρισουν. Κοπελες που υπο νορμαλ συνθηκες δεν προκειται ποτε να τις γνωρισεις, ειδικα Αθηνα
Ισχύει αυτό. Αλλά δεν θα φτάσω στο σημείο να τους πλήρωνω κιόλας για να μου γνωρίσουν καμία. Ελεος. Χχαχα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Σκέψου τι πείνα έχει πέσει
Τι πείνα και τι πυρφοριλίκι να λες. Από μαλάκες που τα δίνουν όλα για μετριες - και που όταν τους λες οτι πας πληρωμένο έρωτα σε κοιτάνε σαν να είσαι ανίκανος βρωμιάρης μεταναστης που δεν μπορει να βρει γκόμενα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ισχύει αυτό. Αλλά δεν θα φτάσω στο σημείο να τους πλήρωνω κιόλας για να μου γνωρίσουν καμία. Ελεος. Χχαχα

Ενταξει, εννοειτε πως η αποψη αυτη περιλαμβανει και μια σημαντικη δοση αστειου, αλλα δες το ως τροφη για σκεψη

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Τι πείνα και τι πυρφοριλίκι να λες. Από μαλάκες που τα δίνουν όλα για μετριες - και που όταν τους λες οτι πας πληρωμένο έρωτα σε κοιτάνε σαν να είσαι ανίκανος βρωμιάρης μεταναστης που δεν μπορει να βρει γκόμενα
Τουλάχιστον στον πληρωμένο έρωτα ξεμπερδευεις από πολλές μαλακίες των γυναικών

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Τουλάχιστον στον πληρωμένο έρωτα ξεμπερδευεις από πολλές μαλακίες των γυναικών
E ναι. Ισχύει αυτό - απλά εκεί πλέον η ποιότητα έχει πέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Σκέψου εγώ πλέον δεν πάω σε μπουρδελα ούτε σε στουντιο.... Μιλάμε σα σκουπίδι σου φέρονται. Ανεξαιρέτως σχεδόν όλες οι γυναίκες ιερόδουλες στην Ελλάδα αλλά και όσες έρχονται στην Ελλάδα παρέχουν κακές υπηρεσίες. Πολύ κακές. Πρέπει να είσαι καυλωμένος μεχρι τα αυτιά ή 20 ετών για να φτιάχνεσαι πλέον. Έχει πέσει 4 φορές η ποιότητα τα τελευταια 5 - 6 χρόνια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βέβαια και η εύκολη λύση δεν είναι πάντα και η λύση
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο. Όλοι γνωρίζουν κάποια που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε επαφή την οποία υπό άλλες συνθήκες δε θα γνώριζες ποτέ.
Γιατί δεν το κάνουν; οι ελεύθεροι γιατί τη θέλουν για τους ίδιους, οι παντρεμένοι γιατί δε θέλουν να σε δούνε να είσαι πιθανόν καλύτερα από εκείνους (που τρώνε το ίδιο φαγητό), οι ελεύθερες γιατί δε γουστάρουν να αποκατασταθεί η άλλη, οι παντρεμένες γιατί δε θέλουν να βρει η άλλη κάποιον πιθανότατα καλύτερο άντρα από το δικό τους.
Όλοι για κάποιο λόγο δε θέλουν να το κάνουν.

Όσον αφορά στην πρόταση του να δώσεις μπαξίσι σε γνωστό για να γνωρίσεις κάποια: εκτός του ότι είναι λίγο ψιλοξεφτίλα, δεν αποκλείεται να τα κάνει πλακάκια με κάποια για να μου τα πάρουν χωρίς να φάω ούτε μεζέ.
Κάτι τελευταίο: η μέση ψωνισμένη καλαμοκαβαλημένη Ελληνίδα, όταν της πούνε ''να σου γνωρίσουμε τον τάδε'', ξαφνικά ψηλώνει 10 επίπεδα, τη βλέπει ακόμη πιο ντίβα και Θεά και νομίζει ότι γαμάει και δέρνει, ενώ ο άλλος ο κακόμοιρος δεν μπορεί να βρει ούτε θηλυκή γάτα και για αυτό τον ''προξενεύουν''.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Θα σου δωσω ενα τρανταχτο παραδειγμα απο τον κυκλο μου. Εχω γνωστο 40+ (ας τον λεμε Κωστα) που μενει σε χωριο και δουλευει σε δουλεια που δεν του επιτρεπει να κανει νεες γνωριμιες με γυναικες. Απο την αλλη, συνομηλικος και φιλος του (ας τον λεμε Αντωνη), εχει κομμωτηριο με πολλα ψαλιδια, απο οπου περναει καθε εβδομαδα κυριολεκτικα ο μισος γυναικειος πληθυσμος της πολης

Δεδομενο 1: Ειναι πολυ πιθανο ο Κωστας να μην καταφερει να βρει συντροφο τα επομενα χρονια και τελικα να μεινει μονος.

Δεδομενο 2: ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ο Αντωνης, τοτε με βεβαιοτητα 100% θα κλειστουν ραντεβου με αξιολογες κοπελες μεταξυ του Κωστα και πελατιδων του

Δεδομενο 3: Δεν εχει αυτη τη στιγμη κανενα κινητρο ο Αντωνης για να μεσολαβησει, αντιθετα υπαρχει ρισκο να εκτεθει η να του ριξουν και ευθυνες και επιπλεον και το κυριοτερο, δεν εχει την αδεια του Κωστα να κανει κατι τετοιο

Λυσε την εξισωση με τα παραπανω 3 Δεδομενα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
E ναι. Ισχύει αυτό - απλά εκεί πλέον η ποιότητα έχει πέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Σκέψου εγώ πλέον δεν πάω σε μπουρδελα ούτε σε στουντιο.... Μιλάμε σα σκουπίδι σου φέρονται. Ανεξαιρέτως σχεδόν όλες οι γυναίκες ιερόδουλες στην Ελλάδα αλλά και όσες έρχονται στην Ελλάδα παρέχουν κακές υπηρεσίες. Πολύ κακές. Πρέπει να είσαι καυλωμένος μεχρι τα αυτιά ή 20 ετών για να φτιάχνεσαι πλέον. Έχει πέσει 4 φορές η ποιότητα τα τελευταια 5 - 6 χρόνια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.
Σε 2-3 στανταρακια πηγαίνω άλλωστε εδώ και χρόνια και έχω ξεμπερδεψει.Την πολύ μπουρδελοτσαρκα την έχω κοψει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Θα σου δωσω ενα τρανταχτο παραδειγμα απο τον κυκλο μου. Εχω γνωστο 40+ (ας τον λεμε Κωστα) που μενει σε χωριο και δουλευει σε δουλεια που δεν του επιτρεπει να κανει νεες γνωριμιες με γυναικες. Απο την αλλη, συνομηλικος και φιλος του (ας τον λεμε Αντωνη), εχει κομμωτηριο με πολλα ψαλιδια, απο οπου περναει καθε εβδομαδα κυριολεκτικα ο μισος γυναικειος πληθυσμος της πολης

Δεδομενο 1: Ειναι πολυ πιθανο ο Κωστας να μην καταφερει να βρει συντροφο τα επομενα χρονια και τελικα να μεινει μονος.

Δεδομενο 2: ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ο Αντωνης, τοτε με βεβαιοτητα 100% θα κλειστουν ραντεβου με αξιολογες κοπελες μεταξυ του Κωστα και πελατιδων του

Δεδομενο 3: Δεν εχει αυτη τη στιγμη κανενα κινητρο ο Αντωνης για να μεσολαβησει, αντιθετα υπαρχει ρισκο να εκτεθει η να του ριξουν και ευθυνες και επιπλεον και το κυριοτερο, δεν εχει την αδεια του Κωστα να κανει κατι τετοιο

Πάλι στα ίδια γυρίζουμε. Χαίρω πολύ: Να δοθεί οικονομικό κίνητρο στον Αντώνη ώστε να μεσολαβήσει. Αυτό προφανώς εννοείς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Πάντως η δουλειά παίζει μεγάλο ρόλο. Αν ξελασκάρεις τα 40 και δεν σε "τροφοδοτουν" οι κύκλιοι σου πάπαλα. Χθες βγηκα βόλτα σε διάφορα σημεία, και πλέον μονο πιτσιρικια βλέπω έξω... Χαμένη υπόθεση

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.849
Πόντοι
3.656

Άμα δεν του το ζητήσει ο Κώστας,γιατί να μεσολαβήσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom