Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.661
Πόντοι
6.056
Για παράδειγμα, εγώ ας πούμε, αν πάω και τη πέσω σε γκόμενα, που δεν έχω αμάξι, δεν έχω περιουσία, και είμαι σε μια όχι και υψηλόμισθη θέση και μάλιστα χαμηλή κοινωνικά, δεν έχω καμία ελπίδα - δε πα να είμαι μοντέλο. Και το λέω στα αλήθεια. Για αυτό είμαι τυχερός κιόλας, καθώς γλιτώνω ταλαίπες πλεον.

Τι θες να πεις ρε μάγκα ;
Ότι θα σε απαξιώσει μία 39χρονη (ή 42χρονη) που δουλεύει για 25€ μεροκάματο σε περίπτερο ή για 450€ ημί σε φούρνο 05.00 - 10.00 ;;;;
Μη λες μαλακίες τώρα.

Μπάνικη γραμματέας ή υπάλληλος τράπεζας στα 32 ... ίσως ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά αν δεν κάνεις κίνηση δεν θα σε έχουν ποτέ στα υπόψιν..
Εννοοείται αυτό. Αλλά από μία ηλικία και έπειτα αν δεν πληροίς κάποια requirements δεν κουνιέσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ότι θα σε απαξιώσει μία 39χρονη (ή 42χρονη) που δουλεύει για 25€ μεροκάματο σε περίπτερο ή για 450€ ημί σε φούρνο 05.00 - 10.00 ;;;;
Μη λες μαλακίες τώρα.

Δεν λέω μαλακίες Τέλλη. Ναι θα με απαξιώσει γιατί αυτές κοιτάνε να φτιαχτουν. Ειδικά στην Ελλάδα. Αν ήμουν Σουηδία ή Καναδά φυσικά και θα είχες δίκιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.137
Πόντοι
9.297
Μη λες μαλακίες τώρα.

Έχω δει απίστευτα μπάζα να κυκλοφορούν με συνοδό και ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ στο χέρι...
Είναι απίστευτη η μπαζολαγνεια του μέσου άνδρα...κρατάω μια επιφύλαξη μόνο μήπως αυτες οι κοπέλες είναι φραγκατες παρά την ασχήμια τους και οι τύποι βρήκαν...χρηματοδότηση!:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.661
Πόντοι
6.056
Δεν λέω μαλακίες Τέλλη. Ναι θα με απαξιώσει γιατί αυτές κοιτάνε να φτιαχτουν. Ειδικά στην Ελλάδα. Αν ήμουν Σουηδία ή Καναδά φυσικά και θα είχες δίκιο.
Μπορείς να πείσεις ότι θα τις φτιάξεις εσύ. Δεν έχουν καλύτερες προτάσεις. Η αλήθεια δεν είναι ποτέ σύμμαχος του καμακιού.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Εννοοείται αυτό. Αλλά από μία ηλικία και έπειτα αν δεν πληροίς κάποια requirements δεν κουνιέσαι.

Συμφωνώ στο ότι θα σε απαξιώσουν. Ακόμη και μισθοσυντήρητες των 500 ευρώ νομίζουν ότι είναι Θεές και αξίζουν τον εφοπλιστή, ιδίως αν είναι και λίγο εμφανίσιμες (δε χρειάζεται πολύ για να την ψωνίσουν).

Προσωπικά, λατρεύω τις gold diggers. Και δεν το λέω ειρωνικά, το λέω κυριολεκτικά. Γιατί; διότι είναι ξεκάθαρες. Είναι προτιμότερες από τις πεινασμένες τρισάθλιες που ''δεν τις νοιάζουν τα λεφτά'' (υπάρχουν άπειρες τέτοιες που δηλώνουν πίπες) και αφού σοβαρέψει η σχέση βρίζουν τον ''άχρηστο που δεν μπορεί να τους προσφέρει όσα αξίζουν''.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Μην γράφετε ό,τι θέλετε παιδιά. Εγώ ξέρω τύπισσα, γνωστή μου από το πανεπιστήμιο, 40 ετών, 1,51 ύψος πολύ αδύνατη, άβυζη και άκωλη μέτριας εμφάνισης - που από τότε που τη θυμάμαι βρίσκει εύπορους ωραίους άντρες στην ηλικία της - και η τύπισσα απλά είναι μια τηλεφωνήτρια των 800 ευρώ βαριά... Και έτσι είναι όλες τους. Ξέρω τι λέω. Δεν μιζεριάζω - παραθέτω μόνο facts. Έχω εκατοντάδες τέτοια παραδείγματα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.661
Πόντοι
6.056
Έχω δει απίστευτα μπάζα να κυκλοφορούν με συνοδό και ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ στο χέρι...
Είναι απίστευτη η μπαζολαγνεια του μέσου άνδρα...κρατάω μια επιφύλαξη μόνο μήπως αυτες οι κοπέλες είναι φραγκατες παρά την ασχήμια τους και οι τύποι βρήκαν...χρηματοδότηση!:confused:
Τι παν να πουν όλα αυτά ; Μισοί μισοί είναι άνδρες γυναίκες. Οπότε πολλοί .... ζευγαρώνουν με .... πολλές ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Μπορείς να πείσεις ότι θα τις φτιάξεις εσύ. Δεν έχουν καλύτερες προτάσεις. Η αλήθεια δεν είναι ποτέ σύμμαχος του καμακιού.
είναι και να σου ταιριάζει να είσαι παπατζής. Εγώ δεν υπήρξα ούτε στα 20 και δεν θα μπορέσω να υπάρξω ούτε στα 40. Δεν το κατηγορώ - απλά εγω δεν μπορω να το κάνω.

Τι παν να πουν όλα αυτά ; Μισοί μισοί είναι άνδρες γυναίκες. Οπότε πολλοί .... ζευγαρώνουν με .... πολλές ....
Αν και έχουμε πολλούς που προτιμούν άνδρες - πάλι φαίνεται σαν να είναι εξαφανισμένες οι γυναίκες πάντως.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ στο ότι θα σε απαξιώσουν. Ακόμη και μισθοσυντήρητες των 500 ευρώ νομίζουν ότι είναι Θεές και αξίζουν τον εφοπλιστή, ιδίως αν είναι και λίγο εμφανίσιμες (δε χρειάζεται πολύ για να την ψωνίσουν).

Προσωπικά, λατρεύω τις gold diggers. Και δεν το λέω ειρωνικά, το λέω κυριολεκτικά. Γιατί; διότι είναι ξεκάθαρες. Είναι προτιμότερες από τις πεινασμένες τρισάθλιες που ''δεν τις νοιάζουν τα λεφτά'' (υπάρχουν άπειρες τέτοιες που δηλώνουν πίπες) και αφού σοβαρέψει η σχέση βρίζουν τον ''άχρηστο που δεν μπορεί να τους προσφέρει όσα αξίζουν''.
RESPECT. Αυτό θα έγραφα χωρίς καν να αλλάξω σημεία στίξης:

μισθοσυντήρητες των 500 ευρώ νομίζουν ότι είναι Θεές και αξίζουν τον εφοπλιστή, ιδίως αν είναι και λίγο εμφανίσιμες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.661
Πόντοι
6.056
Το gold digger είναι όπως το ... καλό αυτοκίνητο !
Δεν πάνε όλες για διαμέρισμα με .... πισίνα σε μπαλκόνι που βλέπει .... το σαρωνικό πίσω από τις ... τζαμαρίες και την πόρσε.

Και οι γυναίκες, είναι τρομερά ανασφαλείς. Αν εντοπίσεις τα τρωτά σημεία και χτυπήσεις εκεί ... τρως ... βρώμικο ;
Όλα επιτρέπονται ... στον έρωτα και στον πόλεμο .

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙ ΣΤΟ ΧΙ ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Έχω στη δουλειά μου, κάπως εμφανίσιμη, με μισθό κοντά 1100 τσέπη και επειδή αν και 42 ετών είναι αρκετά εμφανίσιμη με ωραιο σώμα το παίζει η ΥΠΕΡμουνάρα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.137
Πόντοι
9.297

Είναι λάθος να αυτοπεριοριζεσαι...άσε την καρδιά σου να μιλήσει έχοντας μουσκεψει από τεστοστερόνη.
Η κοπέλα στον φούρνο μπορεί να βγάζει τα μισά από εσένα...άρα τι πιο φυσιολογικό από το να θεωρήσει εσένα ως τον "καλό της".

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.661
Πόντοι
6.056
RESPECT. Αυτό θα έγραφα χωρίς καν να αλλάξω σημεία στίξης:

μισθοσυντήρητες των 500 ευρώ νομίζουν ότι είναι Θεές και αξίζουν τον εφοπλιστή, ιδίως αν είναι και λίγο εμφανίσιμες

Ναι αλλά μέχρι τα 40 .... αν δεν έχουν βρει κανέναν .... ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ή ... δήθεν εφοπλιστή ...
έχουν πάψει να ελπίζουν . Εκεί , χτυπάς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Αυτή τη περίοδο μου τη πέφτει μία που για να πάω μαζί της πρέπει να πιω τρεις βότκες. Δηλαδή θες να μου πεις να ενδώσω ρε συ; Έ ΟΧΙ. Καλύτερα να παω με τραβέλι αδερφέ μου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Είναι λάθος να αυτοπεριοριζεσαι...άσε την καρδιά σου να μιλήσει έχοντας μουσκεψει από τεστοστερόνη.
Η κοπέλα στον φούρνο μπορεί να βγάζει τα μισά από εσένα...άρα τι πιο φυσιολογικό από το να θεωρήσει εσένα ως τον "καλό της".
Πολύ συναισθηματικό αυτό που λες. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Μια τέτοια μου είχε πει: "Και πως θα βγεις με κοπέλα αν δεν μπορείς να πας καποιο Σαββατοκύριακο εκδρομή λόγω της δουλειάς σου ή αν δεν έχεις σπίτι ή αν δεν έχεις αυτοκόνητο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.137
Πόντοι
9.297
Δεν πάνε όλες για διαμέρισμα με .... πισίνα σε μπαλκόνι που βλέπει .... το σαρωνικό πίσω από τις ... τζαμαρίες και την πόρσε.

Και οι γυναίκες, είναι τρομερά ανασφαλείς. Αν εντοπίσεις τα τρωτά σημεία και χτυπήσεις εκεί ... τρως ... βρώμικο ;

Για αυτό δεν αξίζει καμμία να την περιμένεις για πάνω από μερικές μέρες...απλά συνεχίζεις ΑΛΛΟΥ...δεν έχει νόημα να παρακαλάς την κάθε διαταραγμένη γιατί στο τέλος θα καταλήξεις όπως και αυτή...δηλαδή ΝΑΥΑΓΙΟ.:hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.661
Πόντοι
6.056
Πολύ συναισθηματικό αυτό που λες. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Μια τέτοια μου είχε πει: "Και πως θα βγεις με κοπέλα αν δεν μπορείς να πας καποιο Σαββατοκύριακο εκδρομή λόγω της δουλειάς σου ή αν δεν έχεις σπίτι ή αν δεν έχεις αυτοκόνητο;
Υπάρχουν εκδρομικά πακέτα ΣΚ, για 2 με 300€ .....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.180
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά μέχρι τα 40 .... αν δεν έχουν βρει κανέναν .... ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ή ... δήθεν εφοπλιστή ...
έχουν πάψει να ελπίζουν . Εκεί , χτυπάς.
Κάνεις λάθος. Όποτε θες δίνουμε ραντεβού και σου δίνω διευθυνσεις και ονόματα γυναικών που είναι στα 40 και όταν μαθαίνουν ποιος είμαι (γιατί όπως σου είπα παραμυθάς δεν θα γίνω στα 40) λακίζουν με τη μία αδερφέ. Και δεν είναι πλούσιες - κοινωνικά ίσα είμαι με αυτές.

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895

1.Δε διαφωνώ καθόλου ότι οι gold diggers δεν πάνε όλες για διαμέρισμα που βλέπει Σαρωνικό: σε κάθε περίπτωση τις θεωρώ πιο ''εξηγημένες'' όταν σε απορρίπτουν επειδή είσαι μπατίρης από το να σε βγάλουν άχρηστο μετά.

2.Δε διαφωνώ στην ανασφάλεια των γυναικών- έχει δουλέψει υπέρ μου στο παρελθόν (και στο παρόν μπορώ να πω).

Συμφωνώ, ισχύει και για τις γυναίκες που έχω δει άπειρες ακόμη να περιμένουν τον πρίγκιπα και ζούνε αγκαλιά με τις γάτες τους (αφού έχουν χρησιμεύσει ως χυσοδοχεία επί μακρόν για πολλούς).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.137
Πόντοι
9.297
Αυτή τη περίοδο μου τη πέφτει μία που για να πάω μαζί της πρέπει να πιω τρεις βότκες. Δηλαδή θες να μου πεις να ενδώσω ρε συ; Έ ΟΧΙ. Καλύτερα να παω με τραβέλι αδερφέ μου.
Αν είναι η περίπτωση που είχες πει πρόσφατα ,άστο...
Πάντως μπράβο της που κάνει ΑΥΤΗ κίνηση γιατί οι γυναίκες δεν τα κανουν αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom