Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σίγουρα θα'ναι γεννημένες μετά το 1995-2000.

Οι γεννημένες πιο πριν,χλωμό να ψάχνονταν σε δουλειές μη γραφείου ή Δημοσίου
Μπά μήν τό λές,εγώ πού μιλάω μέ κάποιες έχει καί 30άρες καί 35άρες -πιό πολύ αυτές τίς βάζει στά ταμεία-
Οι πιό πολλές είναι μικρές βέβαια -στόν καφέ σέρβις- 22-25 χρονών χαριτωμένες γκόμενες...το 90% Ελληνίδες!

Vasilias Kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
13
Πόντοι
0
Μια ερώτηση... όταν λέμε "ελεεινίδες" εννοούμε όλες τις Ελληνίδες ανεξαιρέτως ή μια συγκεκριμενη κατηγορία που είναι ελεεινές;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ,σιγά μην πάει εμφανίσιμη ελλεεινίδα να δουλεύει σε φούρνους και ψιλικατζίδικα.Κάτι μπάζα πάνε μόνο.
Σε κάθε δουλειά (κάργα δουλειές) εχει ωραίες κι άσχημες. Γενικός κανόνας, τις πιο ωραίες τις βάζουν συνήθως -όχι πάντα- σε πόστα υπεύθυνα (αρχίδια δηλαδή) και τις άλλες στο κλάσιμο. Στην πορεία τρώγονται μεταξύ τους όλες για μια θέση στον ήλιο ψάχνοντας παράλληλα λεφτά και πούτσες. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Καθ όλη την διάρκεια της βάρδιας θάβει η μία την άλλη και αυτό γίνεται εναλλασσόμενα. :2funny: Επίσης πάνε σε εθνικ κωλομαγαζα να φάνε μαλακίες της τάξης των 100 ευρώ και βάλε ανά τραπέζι. Οι χορηγοί τους παίρνουν και τίποτα δώρα εδώ κι εκεί για να τους δώσουν το μουνί τους. Χωριά που τους τα μασανε όταν ξεμένουν λέγοντας ότι δεν πληρώθηκαν ακόμα οπότε εκείνοι τα στάζουν. :2funny: Τρώνε και κάνα τυπικό γαμήσι και την άλλη μέρα αναλύουν την ξεπέτα που έριξαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και γέλια η μία στην άλλη ενώ παράλληλα θαυμάζουν οποιον τους αρέσει με τον οποίον κάνουν τα όργια του αιώνα και χωρίς να του τρώνε δεκάρα τσακιστη. Όσες δεν έχουν τέτοια τύχη, νευριάζουν και αμολανε καλούμπα να βρουν κι εκείνες ελεγχόμενους μαλάκες ώστε μέσα σε όλα αυτά να τους έχουν και για σωφέρ (αυτό που το βάζετε; )

:2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι Ελληνιδες ειναι καλες στο σεξ αλλα ειναι ξενερωτες σε ολα τα αλλαααααααααααααα-ζητανε πραγματα απιθανα και αυτο χαλαει ολη την εμπειρια !
Με τους φλώρους που πάνε οι Ελληνίδες δε νομίζω πως είναι τίποτα καλές στο σεξ αντίθετα φουλ ξενερωτες θα τις έλεγα.Οταν πάνε με άντρες 60 και 70 κιλά και στιλ καγκουροφλωρικο δε θεωρώ πως έχουν γούστο αντίθετα απορώ πως πάνε με αυτούς τους χαμένους.Μια γκόμενα για να θεωρείται ερωτική και σεξυ και ότι στο σεξ είναι καλη πρέπει να πηγαίνει με άντρες που είναι Τουλ 10 κιλά πάνω από το ύψος τους και στιλ κλασσικό και όχι φλωροκαγκουρικο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Αν φτάσουν σε ηλικία αποκατάστασης( λέμε τώρα) απλώς θα το χρησιμοποιήσουν για να βρουν χρηματοδότη.
Αν προκύψει γάμος ,σκούρες και παιδιά...GAME OVER!
Είναι και περιπτώσεις που μερικες το κάνουν εντελώς σαν αγγαρεία...Θυμάμαι μια που έπαιρνε καταναγκαστικά από μόνη της πίπες συνέχεια για να μην κουράζεται πολύ, άψυχα όλα, μαγείρευε κάτι παπαριές που βλεπε απτο youtube, μιλάμε για την απόλυτη κατάθλιψη.....
Κάποιες ίσως δεν έμαθαν να το χαίρονται από μικρές στα ντουζένια τους, και θέλει δουλειά το 'ξεκλείδωμα' (λες κι έχουμε χρόνο στα 40 μας να παραδίδουμε μαθήματα σε ξοφλημένες).
Υπάρχουν κι αυτές που έδωσαν πόνο στα χάι τους και τα δωσαν όλα παντού, αλλά αυτές θα τις καταλαβείς από την όλη συμπεριφορά τους. Και συνήθως δεν θα περάσεις άσχημα μαζί τους.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Δέν ξέρω,αλλά δυσκολεύομαι νά μού αρέσει κάποια πραγματικά.
Είναι καί τά χρόνια βέβαια,αλλά καί μόνο νά τήν κοιτάξω καταλαβαίνω...στό "φτερό" άν μού κάνει.
αυτό πάλι που το πας????
είναι τα χρόνια μάλλον, ίσως και η ανάλογη εμπειρία...
Με είχε προβληματίσει κι εμένα αρκετά το γεγονός πως πλέον ελάχιστες μου αρέσουν όντως, έχω φτύσει γκόμενες που λίγα χρόνια πριν θα πεφτα με τα μούτρα στη μούνα τους!
και ναι, ξέρεις με το 'καλημέρα' πλέον ποια σου κάνει, και για ποιό ρόλο! Δεν είναι μόνο η εμφάνιση, αλλά κι η κίνηση, το λέγειν της, ολη η παρουσία!
Γεροστριμμάδια καταλήξαμε!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
938
Πόντοι
81
Κοίτα, έχει να κάνει με το τι γκόμενες θες και τι είσαι σαν άτομο.
Πχ όσοι είναι 27-40 , με αξιοπρεπές ντύσιμο, έχουν δικό τους αμάξι και σπίτι (ή νοικιάζουν), έναν μισθό(πες 800+ καθαρά), και δεν έχουν μπάκα είναι αυτόματα στο 20% των καλύτερων (για να μην πω 10%). Ε αν κάποιος τέτοιος λοιπόν πάει και την πέσει σε τπτ σαλόνικα σε απλές κοπέλες (ούτε μοντέλα αλλά ούτε σαβούρες,κορίτσια next door) θα ρίξει κάποιες. Σε αρχιδόκαμπο μπορεί καμιά.
Αυτή η τακτική προϋποθέτει ότι υπάρχουν γκόμενες που δεν έχουν πολλές επιλογές ώστε να πέσουν εύκολα. Γι αυτό λέω ότι η τοποθεσία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Όπως επίσης και το επάγγελμα. Πχ οι γυναίκες που είναι σε επαγγέλματα που δεν έχουν άνδρες είναι πολύ πιο εύκολες πχ δασκάλες,νηπιαγωγοί κτλ.

Οι καλές γκόμενες οι οποίες πχ είναι εμφανίσιμες, έχουν λεφτά,μόρφωση κτλ εκτός του ότι δεν είναι για τα ναυάγια του bou, θα ρίξουν μόνο άκυρα για τους λόγους που έχουμε αναφέρει (δυνατό κύκλο, κτλ).

Καθ όλη την διάρκεια της βάρδιας θάβει η μία την άλλη και αυτό γίνεται εναλλασσόμενα. :2funny: Επίσης πάνε σε εθνικ κωλομαγαζα να φάνε μαλακίες της τάξης των 100 ευρώ και βάλε ανά τραπέζι. Οι χορηγοί τους παίρνουν και τίποτα δώρα εδώ κι εκεί για να τους δώσουν το μουνί τους. Χωριά που τους τα μασανε όταν ξεμένουν λέγοντας ότι δεν πληρώθηκαν ακόμα οπότε εκείνοι τα στάζουν. :2funny: Τρώνε και κάνα τυπικό γαμήσι και την άλλη μέρα αναλύουν την ξεπέτα που έριξαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και γέλια η μία στην άλλη ενώ παράλληλα θαυμάζουν οποιον τους αρέσει με τον οποίον κάνουν τα όργια του αιώνα και χωρίς να του τρώνε δεκάρα τσακιστη. Όσες δεν έχουν τέτοια τύχη, νευριάζουν και αμολανε καλούμπα να βρουν κι εκείνες ελεγχόμενους μαλάκες ώστε μέσα σε όλα αυτά να τους έχουν και για σωφέρ (αυτό που το βάζετε; )

:2funny:
Φίλε νομίζω έχεις πιάσει τον παλμό του τι γίνεται με τις γυναίκες 100%. Προσυπογράφω με φαρδιά πλατιά υπογραφή. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς οι άντρες μέσα σε όλη αυτή τη ζούγκλα που έχουν φτιάξει οι σημερινές γυναίκες. Μέχρι πόσο χαμηλά μπορούμε να φτάσουμε για το μουνι. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει σαν άντρας να κρατάς την αξιοπρέπεια σου και να μη ρίχνεις το επίπεδο σου παρακαλώντας μέτριες γκόμενες να έρθουν να σου τα φάνε για να σου δώσουν λίγο μουνι. Κοινώς στις πουτανες έρχεται πιο φθηνά. Γαμάτες πουτανες να φεύγουν τα χοντρά και ασχοληθείτε μονο με αυτές που αξίζει, μικρό ποσοστό βέβαια αλλά με τις υπολοιοες απλά χάνεις το χρονο σου για δέκα γαμησια που μπορείς να τα ρίξεις άλλου με πολύ λιγότερα. Και σε όποιον πει τα μέτρα όλα με λεφτά θα του πω ότι αυτό πρέπει να διαπραγματευτεί πλέον γιατί αυτό θέλουν οι περισσότερες. Και πρέπει να είσαι σκληρός διαπραγματευτής.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Συμπέρασμα

Πώς το ξέρεις ότι δεν υπάρχει ουρά;
Άλλοι 10 την καμάκωσαν πριν από εσένα και ίσως έδωσε τηλέφωνο και σε άλλους.
Η όλη διάκριση μεταξύ live και διαδικτυακού καμακιού δε σημαίνει ότι υπάρχουν και δύο ''κόσμοι'' διακριτοί: η τύπισσα που φλερτάρει στο διαδίκτυο είναι εκείνη που περνά δίπλα σου στο δρόμο και πίνει τον καφέ απέναντί σου στην καφετέρια. Επομένως, η ''τρελή'' του διαδικτύου είναι το γκομενάκι που βλέπεις δίπλα σου και πας να του την πέσεις, δεν υπάρχουν κάποιες ''άλλες'' γυναίκες στον ''έξω'' κόσμο, ο κόσμος είναι ένας και ο αυτός.
Όταν της την πέσεις στο διαδίκτυο, έχει την ουρά από ''θαυμαστές'' εκεί καθώς και την ουρά από πέφτουλες/ καμάκια στο δρόμο. Όλοι αυτοί είναι η ''προσφορά'' της (που ενίοτε είναι και υπερπροσφορά), το πώς θα επιλέξει να ασχοληθεί με κάποιον είναι θέμα δικής της ιεράρχησης κριτηρίων και προτεραιοτήτων.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.181
Πόντοι
2.356
Φυσικά δεν αρκεί αυτό...θέλουν αυτό να είναι πασπαλισμενο με €.
Θέλουν κάποιον που να έχει εισόδημα καλό αλλά όχι να του φεύγει ο πάτος. Να έχει και ελεύθερο χρόνο για εκδρομούλες κ τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια ερώτηση... όταν λέμε "ελεεινίδες" εννοούμε όλες τις Ελληνίδες ανεξαιρέτως ή μια συγκεκριμενη κατηγορία που είναι ελεεινές;
Όλες. Ανεξαρτήτως κατηγορίας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.181
Πόντοι
2.356
Τό καμάκι μέ τόν σωστό τρόπο,όταν διαθέτεις τά προσόντα τού "Καμάκερ"
αποδίδει τά μέγιστα αλλά νά τά διαθέτεις.Οτιδήποτε άλλο είναι...σίγουρη αποτυχία!
Ο μόνος σωστός τρόπος στην Ελλάδα για καμάκι, και δεν εννοώ να είσαι 25-30 αλλά παραπάνω είναι να έχεις καλά περιουσιακά στοιχεία και μια αξιόλογη εμφάνιση. Βέβαια εξαρτάται και το που απευθύνεσαι. Στην Ελλάδα η "ταξικότητα" παίζει τεράστιο ρόλο. Αν πχ είσαι ιατρός ή δικηγόρος με καλή θέση και κύρος είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις γκόμενα σε σχέση με κάτι άλλο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.140
Πόντοι
9.297
Θέλουν κάποιον που να έχει εισόδημα καλό αλλά όχι να του φεύγει ο πάτος. Να έχει και ελεύθερο χρόνο για εκδρομούλες κ τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλες. Ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Σωστός!
Δεν εχει νόημα να έχεις λεφτά αλλά να είσαι πτώμα όταν γυρνάς στο σπίτι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.181
Πόντοι
2.356
Σωστός!
Δεν εχει νόημα να έχεις λεφτά αλλά να είσαι πτώμα όταν γυρνάς στο σπίτι.
Κάποια στιγμή θα φτιάξω ένα νήμα στο οποίο θα αναλύω ότι στην Ελλάδα δεν αμείβονται καθόλου σωστά πχ τα μεσαία στελέχη. Υπάρχει πολύς κόπος, τρελό στρεςς και άγχος για να πάρεις με το ζόρι 1200 ευρώ... Αυτός είναι ο λόγος που εγώ πχ κάνω μια δουλειά χωρίς σοβαρές ευθύνες και tasks γιατί πολύ απλά στην Ελλάδα ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

Μετά από τέτοιο γαμήσι τι όρεξη να έχεις να τη πέφτεις αριστερά δεξιά στις ελλληνίδες ή γενικά στις γκόνενες; Άσε που αυτές ζητάνε τα πάντα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.140
Πόντοι
9.297
Είναι μαλακια να τη πέφτεις σε φτωχές γυναίκες που πάνε για τον βασικό μισθό.. Δηλαδή έχουν τη κόλο δουλειά όλη μέρα έχουν και το κάθε χαζό να τουσ την πέφτει λες και είναι τίποτα πουτανες
Μα και οι γκόμενοι τους που τις βρήκαν;Στα μπουζούκια;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.181
Πόντοι
2.356
Είναι μαλακια να τη πέφτεις σε φτωχές γυναίκες που πάνε για τον βασικό μισθό.. Δηλαδή έχουν τη κόλο δουλειά όλη μέρα έχουν και το κάθε χαζό να τουσ την πέφτει λες και είναι τίποτα πουτανες
Αυτές συνήθως αδερφάκο μου αν ψάχνονται κοιτάνε να βρουν κάποιους που να είναι κάπως φτιαγμένοι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.181
Πόντοι
2.356
Για παράδειγμα, εγώ ας πούμε, αν πάω και τη πέσω σε γκόμενα, που δεν έχω αμάξι, δεν έχω περιουσία, και είμαι σε μια όχι και υψηλόμισθη θέση και μάλιστα χαμηλή κοινωνικά, δεν έχω καμία ελπίδα - δε πα να είμαι μοντέλο. Και το λέω στα αλήθεια. Για αυτό είμαι τυχερός κιόλας, καθώς γλιτώνω ταλαίπες πλεον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.140
Πόντοι
9.297
Κάποια στιγμή θα φτιάξω ένα νήμα στο οποίο θα αναλύω ότι στην Ελλάδα δεν αμείβονται καθόλου σωστά πχ τα μεσαία στελέχη. Υπάρχει πολύς κόπος, τρελό στρεςς και άγχος για να πάρεις με το ζόρι 1200 ευρώ... Αυτός είναι ο λόγος που εγώ πχ κάνω μια δουλειά χωρίς σοβαρές ευθύνες και tasks γιατί πολύ απλά στην Ελλάδα ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

Μετά από τέτοιο γαμήσι τι όρεξη να έχεις να τη πέφτεις αριστερά δεξιά στις ελλληνίδες ή γενικά στις γκόνενες; Άσε που αυτές ζητάνε τα πάντα.
Μιλάει η τεστοστερόνη για το καμάκι.
Με τα 1.200€ όμως είσαι στην κορυφή των μισθωτών.
Σκέψου ότι οι τουλάχιστον 8/10 είναι σε τριψήφιο μισθό ...και φυσικά οι πιο πολλοί είναι περίπου με τον μισο μισθό από εσένα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.661
Πόντοι
6.056
Η όλη διάκριση μεταξύ live και διαδικτυακού καμακιού δε σημαίνει ότι υπάρχουν και δύο ''κόσμοι'' διακριτοί: η τύπισσα που φλερτάρει στο διαδίκτυο είναι εκείνη που περνά δίπλα σου στο δρόμο και πίνει τον καφέ απέναντί σου στην καφετέρια. Επομένως, η ''τρελή'' του διαδικτύου είναι το γκομενάκι που βλέπεις δίπλα σου και πας να του την πέσεις, δεν υπάρχουν κάποιες ''άλλες'' γυναίκες στον ''έξω'' κόσμο, ο κόσμος είναι ένας και ο αυτός.
Πολύ σωστός. Αντιμετωπίζεσαι διαφορετικά όμως. Αν την πέσεις ιντερνετικά, μια ζωή θα είσαι παρακατιανός. Ποτέ δεν θα ανέβεις κατηγορία.
Ενώ οι ίδιες, αν γαμηθούν μέσω ιντερνετικής γνωριμίας , φυσικά δεν τρέχει τίποτε, γιατί έχουν μουνί .

Και φυσικά ο ΣΚΑΤΑΣ , ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που είναι συνάδελφος, συμφοιτητής , ξάδελφος κολλητής, είναι πάντα πιο πάνω .... ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ.
Που συνήθως είναι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.140
Πόντοι
9.297

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.181
Πόντοι
2.356
Μιλάει η τεστοστερόνη για το καμάκι.
Με τα 1.200€ όμως είσαι στην κορυφή των μισθωτών.
Σκέψου ότι οι τουλάχιστον 8/10 είναι σε τριψήφιο μισθό ...και φυσικά οι πιο πολλοί είναι περίπου με τον μισο μισθό από εσένα.
Εγώ δεν είμαι εκεί. Εγω είμαι στα 900 - 920 περίπου τσέπη. Αυτό που λέω είναι ότι για να πάρεις σήμερα 1200 στην Ελλάδα θα πρέπει να πεθαίνεις καθε μερα απο τη κούραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom