Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.850
- Πόντοι
- 3.656
Εδώ η 60αρα Γερμανού λέει ότι την φλερτάρουν στα σοσιαλ.Το πιθανότερο,να είναι και όλοι νεότεροι.Άντε βρείτε μου άντρες στην ηλικία της που να τους την πέφτουν κι αυτούς.
H Ντονάλντια μέθοδος λέγεται έτσι για να γελάμε στο νήμα. Τα έχουμε ξαναπεί.
Δεν την ανακάλυψα εγώ φυσικά. Ουσιαστικά είναι το κλασσικό καμάκι πλήρως εμπλουτισμένο. Δηλαδή αντί να πηγαίνεις σε μια που σου αρέσει, πας σε 50-100 κτλ.
Η μεγάλη διαφορά μεταξύ άλλων που έχουμε αναφέρει κι ανέφερε κι ο φίλος gamechanger πιο πάνω (ισχυουν όλα) είναι οτι συμπυκνώνει τα πάντα σε δευτερόλεπτα. Δηλαδή αν η γκόμενα που θα προσεγγίσεις, μιλήσει μαζί σου και μπει σε αυτή την διαδικασια, κατά 90% θα βγείτε βόλτα. Κι αν βγείτε σχεδόν πάντα γαμάς. Αναλυτικότερα...την βλέπεις και σε βλέπει με ΡΕΑΛΙΣΜΟ 100%, ΔΕΝ γίνεται να αναβάλλει απάντηση κι απαραίτητα θα πει ναι ή όχι, ΔΕΝ μπαίνεις στην ουρά διότι ΔΕΝ υπάρχει ουρά, αποτελείς ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή εσύ απέναντι σε αυτή κι αυτό την πιέζει-ιντριγκάρει ενδόμυχα, ΔΕΝ έχει το μαξιλαράκι σκέψης να αντιδράσει, ΔΕΝ έχει να περιμένει λάικ άρα οφείλει να αποφασίσει, ΔΕΝ έχει να πει δικαιολογίες τύπου θα τα πούμε στα σόσιαλ διότι ΗΔΗ τα λέτε και αναμφισβήτητα ολες οι συνιστώσες την φέρνουν σε "χαμένη" θέση οπότε δεν μπορεί να ΚΡΥΦΤΕΙ! Το μόνο (υποθετικό) μειονέκτημα της μεθόδου είναι ότι για να βγάλεις αποτέλεσμα πρέπει να εφαρμόσεις στατιστική
κι η στατιστική θέλει ριξιες!!! Όποιος βαριέται η δειλιάζει δεν μπορεί να εφαρμόσει την μέθοδο. Όποιος το δει ως βόλτα (στην ουσία βόλτα κάνει) και παραμείνει αμέτοχος στα άκυρα, θα βγει νικητής ότι και να γίνει.
Συμπερασματικα όλες οι άλλες μέθοδοι όπως σόσιαλ, μπαράκια, φίλες φίλων κτλ υστερούν όχι επειδή έτσι μου κάπνισε να λέω αλλά επειδή έτσι είναι.
οχι θα ζητησω Ε9 για να κανω καμάκι σε γκόμεναΕσύ την πέφτεις στις κακόμοιρες στους φούρνους και στα ψιλικατζίδικα που δουλεύουν όλη μέρα για 700 ευρώ? Τρομακτικο
Αν φτάσουν σε ηλικία αποκατάστασης( λέμε τώρα) απλώς θα το χρησιμοποιήσουν για να βρουν χρηματοδότη.Απλά ανοίγουν τα πόδια οι ελλεεινιδες και καθοντε αν σε δούνε ότι έχεις λεφτά. Δεν τους αρέσει το σεξ όμως δεν το απολαμβάνουν. Το έχουν απλώς ως ένα μέσο να πετύχουν το στόχο τους, ένα καλό γαμο με πλούσιο, κοινωνική άνοδο,προαγωγή στη δουλειά,να έχουν έναν δυνατό γκόμενο να βγαινουν εξω να τις κάνει δώρα, ταξίδια. Το σεξ δεν ειναι προτεραιότητα για τις ελλεινιδες
Eμεις είμαστε αισθηματιες...δεν είμαστε γκόμενες για να ζητάμε Ε9.οχι θα ζητησω Ε9 για να κανω καμάκι σε γκόμενα
Καλά σού λέει καί εσένα,οχι θα ζητησω Ε9 για να κανω καμάκι σε γκόμενα
Ειναι τελείως διαφορετικό έξω και μεμονωμένο περιστατικό κάθε φορά. Δεν μπορεί να οργανωθει. Δεν προλαβαινει. Την καμάκωσαν ελάχιστοι.το ξέρεις ότι δεν υπάρχει ουρά;
Άλλοι 10 την καμάκωσαν πριν από εσένα και ίσως έδωσε τηλέφωνο και σε άλλους.
Αυτές μεταξύ άλλων είναι που γαμιούνται. Έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση στο να βρουν πλούσιο -ασχέτως αν θέλουν- οπότε συμβιβάζονται. Εμείς πάλι έχουμε το υπερόπλο να μπορούμε να γαμήσουμε απλά και μόνο λόγω εμφάνισης μια γυναίκα αν μας καυλώσει. Δηλαδή αν μας καυλώσει μία στις 5 το απόγευμα και ενδώσει, στις 5 και 5 άνετα μπορούμε να την γαμάμε. Αυτό ΔΕΝ μπορεί να το κάνει καμια γυναίκα στον πλανήτη παρά μόνο πουτάνες που δεν μετρούν ως δυναμική διότι πληρώνονται. Ο άνδρας δρα κι η γυναίκα ανττιδρα. Ζουν από την δράση μας.Εσύ την πέφτεις στις κακόμοιρες στους φούρνους και στα ψιλικατζίδικα που δουλεύουν όλη μέρα για 700 ευρώ? Τρομακτικο
Παπάκι μήν νομίζεις,ότι μέ τόσα προβλήματα πού έχουν όλοι οι άνδρες,σκέφτονται μόνο τό γαμήσι.Αυτές μεταξύ άλλων είναι που γαμιούνται. Έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση στο να βρουν πλούσιο -ασχέτως αν θέλουν- οπότε συμβιβάζονται. Εμείς πάλι έχουμε το υπερόπλο να μπορούμε να γαμήσουμε απλά και μόνο λόγω εμφάνισης μια γυναίκα αν μας καυλώσει. Δηλαδή αν μας καυλώσει μία στις 5 το απόγευμα και ενδώσει, στις 5 και 5 άνετα μπορούμε να την γαμάμε. Αυτό ΔΕΝ μπορεί να το κάνει καμια γυναίκα στον πλανήτη παρά μόνο πουτάνες που δεν μετρούν ως δυναμική διότι πληρώνονται. Ο άνδρας δρα κι η γυναίκα ανττιδρα. Ζουν από την δράση μας.
Που ειναι ο πρωτομάστορας όμως;ρεσιταλ Δασκαλων και σημερα
Πολύ σωστό αυτό. Ούτε κι εγώ σκέφτομαι μονίμως το γαμήσι. Σήμερα το σκέφτηκα μόλις 4 φορές στιγμιαία επειδή πέρασαν 2 γυναίκες στην δουλειά που μου άρεσαν και άλλες δύο όταν πήγαινα σπίτι. Τις υπόλοιπες ώρες είχα άλλες σκέψεις. Για μένα το γαμήσι είναι μια κατάσταση κατά την οποία βρίσκω μια που με φτιάχνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, γουσταριζόμαστε και πάμε κάπου για να χαλαρώσουμε πριν και μετά το ξέσκισμα.Παπάκι μήν νομίζεις,ότι μέ τόσα προβλήματα πού έχουν όλοι οι άνδρες,σκέφτονται μόνο τό γαμήσι.
Νά μήν σού πώ,ότι ένα ικανό ποσοστό δέν τό σκέφτεται καί καθόλου...προέχουν άλλα!
Δέν ξέρω,αλλά δυσκολεύομαι νά μού αρέσει κάποια πραγματικά.Πολύ σωστό αυτό. Ούτε κι εγώ σκέφτομαι μονίμως το γαμήσι. Σήμερα το σκέφτηκα μόλις 4 φορές στιγμιαία επειδή πέρασαν 2 γυναίκες στην δουλειά που μου άρεσαν και άλλες δύο όταν πήγαινα σπίτι. Τις υπόλοιπες ώρες είχα άλλες σκέψεις. Για μένα το γαμήσι είναι μια κατάσταση κατά την οποία βρίσκω μια που με φτιάχνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, γουσταριζόμαστε και πάμε κάπου για να χαλαρώσουμε πριν και μετά το ξέσκισμα.
Όλα αυτά ως ΠΑΚΕΤΟ.
Είναι δηλαδή σαν ευχάριστη ανάπαυλα στην καθημερινότητα. Αααααααααν τώρα η άλλη βγει οκ κατά τη σχετική διερεύνηση κι υπό την αίρεση ότι με νοιάζει, τότε θα την τοποθετήσω στην ελίτ όσων έχω γνωρίσει κι αξιολογήσει έτσι. Δηλαδή με άλλες δύο ανάμεσα σε πολλές μέτριες η άχρηστες.
Όλα παίζουν ρόλο. Διάθεση, ψυχολογια στιγμής, οικονομικά, σκοτουρες, φυσική κατασταση κτλ. Εγω πάω σε μέρη που έχει πολλές γυναίκες και σε μεγάλη ροή ώστε να μου αρέσουν αρκετές. Αν δεν σου αρέσει κάποια, ούτε να την κοιτάξεις δεν θες. Στους άνδρες αρέσουν οι μουναρες η οι θηλυκές. Έιμαστε απλές μηχανές σε σκεπτικο και λειτουργία. Και το απλό έχει καλύτερη λειτουργικότητα.Δέν ξέρω,αλλά δυσκολεύομαι νά μού αρέσει κάποια πραγματικά.
Είναι καί τά χρόνια βέβαια,αλλά καί μόνο νά τήν κοιτάξω καταλαβαίνω...στό "φτερό" άν μού κάνει.
-Και με οικονομική άνεση.Απαραίτητα χαρακτηριστικά -προσόντα- στόν Ελληνα "καμάκερ" Χωρίς αυτά...καμμία τύχη γιά γκόμενα.
-Εμφάνιση τουλάχιστον πολύ καλή άν όχι γαμάτη
-Εξυπνος
-Ετοιμόλογος
-Ευγενικός-διαλλακτικός
-Ανδρας μέ χιούμορ
-Ντύσιμο αυτό πού απαιτείται
-Πεντακάθαρος
Καλά σίγουρα,αλλά εγώ π.χ άν δώ κοντή,όταν λέω κοντή κάτω από 1,75 -είμαι 1.92- ούτε νά τήν βλέπω. -πού 1.70 δέν είναι κοντή-Όλα παίζουν ρόλο. Διάθεση, ψυχολογια στιγμής, οικονομικά, σκοτουρες, φυσική κατασταση κτλ. Εγω πάω σε μέρη που έχει πολλές γυναίκες και σε μεγάλη ροή ώστε να μου αρέσουν αρκετές. Αν δεν σου αρέσει κάποια, ούτε να την κοιτάξεις δεν θες. Στους άνδρες αρέσουν οι μουναρες η οι θηλυκές. Έιμαστε απλές μηχανές σε σκεπτικο και λειτουργία. Και το απλό έχει καλύτερη λειτουργικότητα.
Αν σου κάτσει τέτοια με τα δύο αυτά μαζί, τραβά παίξε τζόκερ. Χαρακτήρας κτλ φαίνονται μετά. Στην αρχή μόνο αυτά πιστεύω κοίταμε.
Αυτό δέν τό έγραψα,διότι τό...θεωρούμε αυτονόητο!-Και με οικονομική άνεση.
Για να έχουμε το μέσο μέλος του bou με λίγα λόγια.
Εσύ την πέφτεις στις κακόμοιρες στους φούρνους και στα ψιλικατζίδικα που δουλεύουν όλη μέρα για 700 ευρώ? Τρομακτικο
Στήν Αθήνα -σέ καλές περιοχές- υπάρχουν φούρνοι "Πολυτελείας" μπαίνεις μέσα καί παθαίνεις πλάκα.Εν τω μεταξύ,σιγά μην πάει εμφανίσιμη ελλεεινίδα να δουλεύει σε φούρνους και ψιλικατζίδικα.Κάτι μπάζα πάνε μόνο.
Στήν Αθήνα -σέ καλές περιοχές- υπάρχουν φούρνοι "Πολυτελείας" μπαίνεις μέσα καί παθαίνεις πλάκα.
Μιλάμε έχουν ρίξει καί γαμώ τό χρήμα,έχει χώρο γιά καφέ νά πιείς,γλυκά κτλ
Μέσα εργάζονται πολλές γκόμενες,ορισμένες είναι...αρκετά καλές μούνες!