Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Θα έλεγα οτί το χιούμορ είναι ένα απαραίτητο κοινωνικό εργαλείο γενικά στη ζωή.
Ο άνθρωπος που παράγει χιούμορ μας αποδεικνύει πως είναι κοινωνικός και ίσως ευφυιής (αναλόγως το χιούμορ).

Σε σχέση με τις γυναίκες όμως, από όσα παρατηρώ, είναι όντως ένα δίκοπο μαχαίρι (όπως σωστά το έθεσε ένας προλαλήσαντας) καθώς έχω δει του χαβαλέδες να παίζουν απλά τον ρόλο του γελωτοποιού, αλλά έχω δει και μάστορες να το χρησιμοποιούν όπως πρέπει.

Είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο για να περάσεις κάποια μυνήματα στην άλλη διακριτικά, αλλά κι ένας εύκολος τρόπος εξοικείωσης. Αλλά ο μάστορας το χρησιμοποιεί με το σταγονόμετρο βρίσκοντας την καταλληλότερη στιγμή την καλύτερη ατάκα. Και το σημαντικότερο ΞΕΡΕΙ πότε θα σταματήσει ώστε να μην πλατιάσει.

Βλέπεις όμως και το αντίστροφο, πχ μια γυναίκα που έχει καλό χιούμορ μπορεί να σε γοητεύσει και να σε καυλώσει κιόλας πολύ περισσότερο από κάτι ανέκφραστα ξυλάγγουρα.
Χώρια που ξεχωρίσει μέσα στην ξινίλα της πλειοψηφίας
Έχουμε πήξει στις μουτρωμένες ρε παιδιά, εντάξει όλοι περνάμε από δυσκολίες, αλλα δεν είναι κατάσταση να περιφέρεις τη μιζέρια σου δημοσίως και να την μοιράζεις....
Αν είναι μίζερη η άλλη, όσο μουνάρα κι αν είναι, μιζέρια και λύπη θα μου προκαλέσει-μακριά!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.663
Πόντοι
6.056
Τις ντισκο απο ο,τι καταλαβα τις εκλεισαν Ελλαδα για να μη γινονται φασαριες αναμεσα στα καμακια.
Όχι . Γιατί έβαζαν λιγότερο κόσμο και έβγαζαν λιγότερα. Χωρίς πίστα, γεμάτο τραπέζια , έβαζαν περισσότερους πελάτες.
Όταν κάθονταν πίναν και περισσότερα. Στα τραπέζια, βάζαν και φαγητό , οπότε πήραν πελάτες και από τα μπουζουξίδικα.
Το ίδιο μαγαζί , όταν ήταν ντίσκο το 1987 , δεν είχε κόσμο άνω των 35.
Όταν το 1990 , έγινε ΚΛΑΜΠ-ΡΕΣΤΟΡΑΝ, είχε τους μισούς πελάτες 50-65 με τραπέζια ..........

ΑΛΛΑ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ........
ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ... ΚΑΙ ΑΝ ΤΑΪΖΕΙΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΚΕΙ .... ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ

Βρίσκαν μαλάκες όμως, που πήγαιναν .

Όπως και στα κυκλαδονήσια ...........

ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΣΕ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙ ;;;;;;

ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.663
Πόντοι
6.056
Αν είναι μίζερη η άλλη, όσο μουνάρα κι αν είναι, μιζέρια και λύπη θα μου προκαλέσει-μακριά!
Αν είναι μουνάρα, δεν με χαλάει με τίποτε. Εκτός αν παίρνει πρέζα.
Μπορώ να την πηδάω 10 φορές την ημέρα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Τα ανακατεύεις λίγο .

Όταν λες αυτός που κονόμησε μεγάλος .... θα τρώει τα αποφάγια του αληταρά ....
Πως το εννοείς ;

Όταν είσαι 35-40 ... τη μουνάρα στα 35 τη θες παρθένα ;
Αν γαμιέται από τα 15 της και είναι 35 .... έχει πάει κάτι ;

Θα χτυπάει το κιβώτιο ; Θα χτυπάει πυράκια ; Θα έχει φαγωμένα ρουλεμάν ; Θα καίει λάδια ;
Θα σφυρίζουν οι δισκόπλακες ; Θα βγάζει άκαυτες ; Θα πατινάρει ; θα έχει θολώσει ο ουρανός ; τα φανάρια ;
θα έχει τρύπια εξάτμιση ;;;

Δεν είναι αυτοκίνητα οι γκόμενες ρε. Ναι ... μια 318is του 1993 .... είναι αποφάγια .........
και ένα golf mkii gti 16v του 1983 .... ξεσκισμένα .......

μια 35αρα ξεκωλιάρα τη γαμάς μια χαρά ... κι ας έκανε παρτούζες μια ζωή .......
σωστός, τι να την κάνεις την πρωτάρα εν τέλει?
Απλά το θέμα είναι πως αρκετές 35+ που ξέμειναν, κουβαλάνε βλαβερά φορτία απο τους προηγούμενους 'αληταράδες' , κακιώνουν και κοιτάνε να τα φορτώσουν στον πρώτο κακομοίρη που θα βρουν....εκεί λες 'περαστικά' και έφυγες με ό,τι πρόλαβες να φας!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.155
Πόντοι
9.297
Αυτό λέω,αν δεν είσαι καραγκιόζης και είσαι κάπως πιο σοβαρός,σε λένε αμέσως βαρύ,ξενέρωτο κλπ

Πάντως είναι αλήθεια,όποιος έχει τρόπο να τις κάνει να γελάνε,έχει μεγάλο πλεονέκτημα

Καλά,για τα άλλα εννοείται ότι θέλουν να έχεις λυμένα τα θέματα ανεργίας-ανεξαρτησίας κλπ,ακόμα κι αν αυτές είναι άεργες
Όχι λύση στο θέμα ανεργίας με 600€...μιλάμε για πολύ πιο πάνω για να έχει αυρα χρηματοδότη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.155
Πόντοι
9.297
Το πρόβλημα είναι αν τις κάνεις και γελάνε δε σημαίνει οτι γουστάρουν κιόλας.Είσαι σαν κλόουν,εντάξει τον κρατάνε λίγο για να γελάσουνε,δε σημαίνει οτι θα τις πηδήξει.Για να μετατρέψεις το διασκεδαστικό στοιχείο σε ρομαντικό,γοητευτικό είναι δύσκολο.Ενώ ο σοβαρός δε χρειάζεται να κάνει μετάβαση.
Ναι αλλά αν ο σοβαρός βρει ανταγωνισμό από φραγκατο και αστείο...σε βάθος χρόνου θα χάσει από αυτόν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.850
Πόντοι
3.656

Καλά λέει ο αρχηγός

Όλες αυτές τις παρτουζιάρες,ξεκωλιάρες,πουτσορουφήχτρες των αληταράδων, μετά πάει ο μαλάκας άμαθος και τις κάνει μανούλες

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.376
Πόντοι
2.306
Τα ανακατεύεις λίγο .

Όταν λες αυτός που κονόμησε μεγάλος .... θα τρώει τα αποφάγια του αληταρά ....
Πως το εννοείς ;

Όταν είσαι 35-40 ... τη μουνάρα στα 35 τη θες παρθένα ;
Αν γαμιέται από τα 15 της και είναι 35 .... έχει πάει κάτι ;

Θα χτυπάει το κιβώτιο ; Θα χτυπάει πυράκια ; Θα έχει φαγωμένα ρουλεμάν ; Θα καίει λάδια ;
Θα σφυρίζουν οι δισκόπλακες ; Θα βγάζει άκαυτες ; Θα πατινάρει ; θα έχει θολώσει ο ουρανός ; τα φανάρια ;
θα έχει τρύπια εξάτμιση ;;;

Δεν είναι αυτοκίνητα οι γκόμενες ρε. Ναι ... μια 318is του 1993 .... είναι αποφάγια .........
και ένα golf mkii gti 16v του 1983 .... ξεσκισμένα .......

Λέω οτι κανονικά ο τύπος θα έπρεπε να την είχε γκόμενα από τα 20.Οχι να λιώνει στη μαλακία σα νέος φοιτητής ή βιοπαλαιστής και να τον θέλουν οι γκόμενες όταν περάσει τα 30 και βγάλει λεφτά.
Η αντίδρασή του παίζει να είναι άντε ρε που θα γαμήσω εγώ το σπερματοδοχείο του αλήτρα,θα βρω και εγώ μια νέα και ωραία να γαμάω οπότε αυξάνει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.376
Πόντοι
2.306
Εγώ στηριζόμουνα μόνο σε τεχνικές.Τα είχα όλα εναντίον μου.
Απλά πρέπει να το ψάχνεις.Γύρισα όλα τα κλαμπ,όλες τις ντίσκο,τα μπουζούκια,τα πάρτυ,τα νησιά,τα θέρετρα,πήγα δυτική Ευρώπη,όργωσα την ανατολική Ευρώπη εις αναζήτηση του μουνοπαραδείσου.
Πρέπει να το έχεις μέσα σου.Χρειάζεται μεγάλη ενέργεια,τις ευκαιρίες τις δημιουργείς μόνος σου δια της συνεχούς κινήσεως.Τίποτα δεν προσφέρεται στο πιάτο.
Οι περισσότεροι απλά αρνούνται να καταβάλουν τον αναγκαίο κόπο.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.879
Πόντοι
4.546
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.663
Πόντοι
6.056
Λέω οτι κανονικά ο τύπος θα έπρεπε να την είχε γκόμενα από τα 20.Οχι να λιώνει στη μαλακία σα νέος φοιτητής ή βιοπαλαιστής και να τον θέλουν οι γκόμενες όταν περάσει τα 30 και βγάλει λεφτά.
Η αντίδρασή του παίζει να είναι άντε ρε που θα γαμήσω εγώ το σπερματοδοχείο του αλήτρα,θα βρω και εγώ μια νέα και ωραία να γαμάω οπότε αυξάνει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Δεν υπάρχει το κανονικά ρε μάγκα. ΕΙΝΑΙ ... ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ....

Στα 35 να ασχολείσαι με 20αρες ; Μαλακία είναι . Οι μικρές άλλωστε εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν .

Αν έχεις λεφτά και νέος και να σπουδάζεις .... βολεύεσαι με πουτάνες.
Πχ αν ήσουν τυχερός δεκαετία 1990 .... και κληρονομούσες κανά διαμέρισμα .... από γιαγιά/παππού ....
το πούλαγες ....

και γάμαγες κάπου από 1500 ως 2200 βίζιτες , ανάλογα την κατηγορία ..... αν ήταν "απλές" των 20.000 δρχ ή "μοντέλα" των 35.000 δρχ ....

λέω τώρα .... ένα παράδειγμα .... μην πιαστείτε από αυτό !

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Βλέπεις όμως και το αντίστροφο, πχ μια γυναίκα που έχει καλό χιούμορ μπορεί να σε γοητεύσει και να σε καυλώσει κιόλας πολύ περισσότερο από κάτι ανέκφραστα ξυλάγγουρα.
Έχουμε πήξει στις μουτρωμένες ρε παιδιά, εντάξει όλοι περνάμε από δυσκολίες, αλλα δεν είναι κατάσταση να περιφέρεις τη μιζέρια σου δημοσίως και να την μοιράζεις....
Σωστός!
Και ναι, θα προτιμήσω ένα 6άρι με χιούμορ, παρά ένα 7άρι που θα με κοιτάει σαν ξυνή αγελάδα όταν λέω κανένα αστείο...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.376
Πόντοι
2.306
Δεν υπάρχει το κανονικά ρε μάγκα. ΕΙΝΑΙ ... ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ....

Στα 35 να ασχολείσαι με 20αρες ; Μαλακία είναι . Οι μικρές άλλωστε εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν .

Αν έχεις λεφτά και νέος και να σπουδάζεις .... βολεύεσαι με πουτάνες.
Πχ αν ήσουν τυχερός δεκαετία 1990 .... και κληρονομούσες κανά διαμέρισμα .... από γιαγιά/παππού ....
το πούλαγες ....

και γάμαγες κάπου από 1500 ως 2200 βίζιτες , ανάλογα την κατηγορία ..... αν ήταν "απλές" των 20.000 δρχ ή "μοντέλα" των 35.000 δρχ ....

λέω τώρα .... ένα παράδειγμα .... μην πιαστείτε από αυτό !

Γιατί να μην έχεις εικοσάρα γκόμενα σαν τριανταπεντάρης?Οι εικοσάρες είναι πιο εμφανίσιμες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
ένα απλό παραδειγμα:

Πριν 4 χρόνια γνώρισα μια βυζαρού γραμματέα σε μια εταιρεία που συνεργαζόμουν. 28 αυτή, τσαούσα και ναζιάρα, ήταν ο χυσοκουβάς της εταιρείας καθώς και εξαιρετικά άκοπο γαμήσι...Η τύπισσα την έπεφτε σε ό,τι κινούταν...
Σε κάποια φάση άρχισε να παχαίνει, σταδιακά σταματησαν να την πηδάνε αυτοί που γούσταρε, και ξεκίνησε η γκρίνια και η κλάψα.....
Χαρακτηριστικά μου έλεγε 'εσύ δεν έχεις αισθήματα, δεν θα με πας μια διήμερη εκδρομούλα να περάσουμε όμορφα μαζί' μιλάμε είχα πεθάνει στο γέλιο.
Της εξήγησα με τρόπο πως κανένας δεν θέλει να δαπανήσει περισσότερο χρόνο και κόπο από τους άλλου προκειμένου να τη γαμήσει, πόσο μάλλον απτη στιγμή που είχε πάρει και κάποια κιλά.
Έλα όμως που μέσα στην τρέλα της που επέμενε στις αστείες απαιτήσεις της, ΗΞΕΡΕ η άτιμη πως κάποιο κορόιδο θα βρεθεί...
'Γέλα εσύ σκατόψυχε, εγώ μια χαρά θα τα καταφέρω θα δεις΄΄
Άλλαξε δουλειά, επανασυστήθηκε και το έπαιζε σοβαρή τάχα μου. Και σταυρώνει έναν τυπάκο 35αρη μηχανικό με κατασκευαστική, όμορφο κιόλας. Γκαστρώθηκε, παντρεύτηκε κλπ. και μαντέψτε?

Πάλι χυσοκουβάς έγινε στη νέα της δουλειά, με το μαξιλαράκια ασφαλείας του κορόιδου....Έκοψε την καλημέρα σε όσους την γαμούσαν παλιά, έλα όμως που ο κόσμος είναι μικρός.

'Οι πουτάνες κι οι τρελές, έχουν τις τύχες τις καλές'

Γι αυτό παιδιά, όσο μπορούμε καλό είναι να αποκτούμε εμπειρίες στη ζωή, να μαθαίνουμε, να περνάμε όμορφα και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να διατηρούμε μια διαύγεια!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.850
Πόντοι
3.656

Έχεις γνωρίσει πολλές ελλεεινίδες με χιούμορ,ευδιάθετες,που να σου φτιάχνουν και την δική σου διάθεση;Οι πιο πολλές είναι μουτρωμένες,αγέλαστες,νευρωτικές,ακόμα και πωλήτριες,σερβιτόρες κλπ που υποτίθεται πρέπει να έχουν μια άλφα ευγένεια.Μόνο γιατρίνες και φαρμακοποιούς τυχαίνω ευγενικές και ομιλητικές

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.663
Πόντοι
6.056
Και στο σεξ ξενεροτες είναι οι ελλεινιδες
Ποιό το δείγμα σου ;
Στα ξεκινήματα καλές γαμιόλες είναι . Και τα κάνουν όλα , να το λέμε κι αυτό .
Όταν παραγνωριστείτε αρχίζουν τα θέματα ..... και λιγοστεύουν και το πήδημα ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.663
Πόντοι
6.056
Γιατί να μην έχεις εικοσάρα γκόμενα σαν τριανταπεντάρης?Οι εικοσάρες είναι πιο εμφανίσιμες.
Δύσκολα δένεις ρε μάγκα. Πολλές δεκαετίες τώρα, οι 20ρες είναι σούργελα. Και ντύνονται και σαν βλαμμένα.
Και τη δεκαετία του 90 έτσι ήταν . Στις γενιές των πατεράδων μας, πριν το 1970 οι 20ρες φαίνονταν γυναίκες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Δύσκολα δένεις ρε μάγκα. Πολλές δεκαετίες τώρα, οι 20ρες είναι σούργελα. Και ντύνονται και σαν βλαμμένα.
Και τη δεκαετία του 90 έτσι ήταν . Στις γενιές των πατεράδων μας, πριν το 1970 οι 20ρες φαίνονταν γυναίκες.
εδώ πλέον κι οι 35άρες καταντάνε σούργελα-δείγμα άρνησης στην ωρίμανση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom