Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ζουμε σε μια χωρα που ολες οι γυναικες αλλα και η πλειοψηφία των ανδρων (ο θεός να τους κανει)
θεωρούν οτι το φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ισότητα μεταξυ ανδρων και γυναικων(ίσως και ανωτεροτητα των γυναικων)
και οτι φυσικα ο ανδρας θα πρεπει να ειναι ο χορηγός της,να της δινει διατροφές,να την πηγαινει ταξιδια και πολλα αλλα....
Ξερω περιπτωσεις ανδρων που ειναι παντρεμενοι και παιρνουν μισθο κοντα στο χιλιαρικο.Κυριολεκτικά και χωρις να υπερβαλω,απ οσο μου λενε δινουν ολο τον μισθό κατευθειαν στην γυναικα τους κι απλα αυτη τους αφηνει κανα χαρτζιλικι καθημερινα το πρωι για τα εξοδα τους τσιγαρα,καφε κτλ....Το πολυ 5-10 ευρω!
Επισης ολοι οι νόμοι ειναι φανατικά ΥΠΕΡ των γυναικών.
Κι επειδη βλεπω οτι το ποσοστό των ανδρων αυτων που τις υποστηριζει ειναι τουλαχιστον το 75% απο το συνολο των ανδρων γενικως,θα ηθελα να καταλαβω λιγο το σκεπτικό τους.Νιωθουν καλα με τον εαυτό τους που ξεφτιλιζονται με αυτο τον τρόπο?Εχουν κανει καμια εξεταση να δουν τα επιπεδα τεστοστερόνης στο αιμα?(Γιατι μαλλον θα ειναι πολυ πολυ χαμηλά)
Προσωπικά αυτα τα ερπετά που νομιζουν οτι ειναι και ανδρες στο μόνο που χρησιμευουν νομιζω ειναι να τους βλεπουμε εμεις οι λιγοι και να γελάμε οπως επισης ειναι κι ενα καλό παραδειγμα προς αποφυγήν η ζωη που επελεξαν να ζησουν!
Πραγματικά απορώ με το μυαλό τους
Καί ότι τούς πείς τά ξέρουν όλα,εντελώς αναξιόπιστοι καί ρουφιάνοι είναι άτομα πού δέν έχουν ζήσει έντονα -σέ νύχτα γκόμενες κτλ καί είναι άσχετοι-
Τήν πρώτη πού θά βρούν τήν παντρεύονται,καί κάνουν τόν μάγκα σέ όλα...δυστυχώς!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
Οι σημερινές γκόμενες είναι γτπ στη σχολή μου που εχω μιλήσει σε πολλές καταρχιν κάμποσες από αυτές ήταν λεσβίες παλιά αυτό το χάλι να είναι τόσες λεσβίες δε υπήρχε επίσης οι άλλες που δε είναι λεσβίες είναι βλαμμένες και ασεξουελ έτσι δε κάνουμε δουλειά,τα μπαρμπαδια όλα αυτά τα δε τα ξέρουν ζουν στη πλάνη τους.
Εδώ πολύ δυστυχώς έχεις ένα πολύ μεγάλο δίκιο: το λεσβιιλίκι πάει σύννεφο στα πιτσιρίκια, οι λόγοι πολλοί και κατανοητοί. Λίγο η 'κατήχηση' από τα πρότυπα, λίγο η λογική της μάζας, λίγο η απενεχοποίηση (σε σημείο που μοστράρεται και ως ΄κουλ΄ να κάνουν πλακομούνια) έχουν συμβάλλει σ αυτό το τζάμπα μπέρδεμα.
Προσωπικά οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω παραδέχονται πως ΄'πειραματίστηκαν' λίγο με άλλη γυναίκα κατά την εφηβεία τους-σε διάφορους βαθμούς. Μια μου είπε πως ήταν εν μέρει απο περιέργεια να ανακαλύωει της λειτουργίες του δικού της σώματος, και η παρουσία μιας άλλης γυναίκας σε αυτό προξενούσε περισσότερη θαλπωρή και εμπιστοσύνη από έναν άνδρα με τους οποίους δεν είχε αναπτύξει οικειότητα.
Το θέμα είναι πως τώρα αυτό το κάνουν φουλ ανοιχτά, σπεύδοντας να το πλασάρουν ως λαηφσταηλ οι μικρές, ίσα να νιώσουν το κόμπλεξ πως έχουν ΚΑΤΙ να σου πουλήσουν!
Μιλάμε για την επιτομή της κακομοιριάς....
Και επίσης ναι, έχουμε πήξει να βλέπουμε 20χρονες που μοιάζουν περισσότερο με τους Αλβανούς των 90΄ς , παρά με γυναίκες. Κι αυτές είναι που παπαγαλίζουν περί 'δικαιωμάτων των γυναικών' (κατά βάθος γιατί τρώνε φτύσιμο από τους άνδρες, και καταλήγουν να τους μισούν),

Απ όπου και να το πιάσεις, η κατάσταση είναι αξιοθρήνητη! ΔΕΝ θα ήθελα να ήμουν 20άρης σήμερα ούτε με σφαίρες!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εδώ πολύ δυστυχώς έχεις ένα πολύ μεγάλο δίκιο: το λεσβιιλίκι πάει σύννεφο στα πιτσιρίκια, οι λόγοι πολλοί και κατανοητοί. Λίγο η 'κατήχηση' από τα πρότυπα, λίγο η λογική της μάζας, λίγο η απενεχοποίηση (σε σημείο που μοστράρεται και ως ΄κουλ΄ να κάνουν πλακομούνια) έχουν συμβάλλει σ αυτό το τζάμπα μπέρδεμα.
Προσωπικά οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω παραδέχονται πως ΄'πειραματίστηκαν' λίγο με άλλη γυναίκα κατά την εφηβεία τους-σε διάφορους βαθμούς. Μια μου είπε πως ήταν εν μέρει απο περιέργεια να ανακαλύωει της λειτουργίες του δικού της σώματος, και η παρουσία μιας άλλης γυναίκας σε αυτό προξενούσε περισσότερη θαλπωρή και εμπιστοσύνη από έναν άνδρα με τους οποίους δεν είχε αναπτύξει οικειότητα.
Το θέμα είναι πως τώρα αυτό το κάνουν φουλ ανοιχτά, σπεύδοντας να το πλασάρουν ως λαηφσταηλ οι μικρές, ίσα να νιώσουν το κόμπλεξ πως έχουν ΚΑΤΙ να σου πουλήσουν!
Μιλάμε για την επιτομή της κακομοιριάς....
Και επίσης ναι, έχουμε πήξει να βλέπουμε 20χρονες που μοιάζουν περισσότερο με τους Αλβανούς των 90΄ς , παρά με γυναίκες. Κι αυτές είναι που παπαγαλίζουν περί 'δικαιωμάτων των γυναικών' (κατά βάθος γιατί τρώνε φτύσιμο από τους άνδρες, και καταλήγουν να τους μισούν),

Απ όπου και να το πιάσεις, η κατάσταση είναι αξιοθρήνητη! ΔΕΝ θα ήθελα να ήμουν 20άρης σήμερα ούτε με σφαίρες!
Μπράβο αδερφέ μου αυτό λέω και εγώ,εγώ είναι δυστιχισμενος που είμαι 20 Άρης έχουμε πήξει στις μαλακισμενες γκόμενες εμείς οι νέοι,οι μισές λεσβίες και οι άλλες μισές ανοργασμικες και ηλίθιες από αγόρια πάλι γαμησετα οι μισοί γκέι και οι άλλοι μισοί φλωροι να μιλάνε σα πρεζακια και ότι αυτό τώρα είναι η μαγκιά.Γενικα κατάντια η σημερινή εποχή και υποφέρω καθημερινά επειδή είμαι νέος στη χειρότερη εποχή και βιώνω όλη αυτή τη κατάντια πουστριλικια,καγκουριλικια-φλωριλικια και γενικά μια καταντιασμενη μοντέρνα υποκουλτούρα.Ηθελα να είμαι 20 το 1990 που δε υπήρχαν πουστριλικια και καγκουριλικια-φλωριλικια σε τέτοια βαθμό,μάλιστα εσείς τότε ούτε καγκουρες είχατε ούτε τίποτα,οχι το χαλί το τωρα,μισώ και τη Τραπ μισώ και τους συνομιλικους που μιμούνται τους σιχαμενους κακασχημους τραπερ,μισώ ότι έχει να κάνει με αυτή τη υποκουλτούρα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
Μπράβο αδερφέ μου αυτό λέω και εγώ,εγώ είναι δυστιχισμενος που είμαι 20 Άρης έχουμε πήξει στις μαλακισμενες γκόμενες εμείς οι νέοι,οι μισές λεσβίες και οι άλλες μισές ανοργασμικες και ηλίθιες από αγόρια πάλι γαμησετα οι μισοί γκέι και οι άλλοι μισοί φλωροι να μιλάνε σα πρεζακια και ότι αυτό τώρα είναι η μαγκιά.Γενικα κατάντια η σημερινή εποχή και υποφέρω καθημερινά επειδή είμαι νέος στη χειρότερη εποχή και βιώνω όλη αυτή τη κατάντια πουστριλικια,καγκουριλικια-φλωριλικια και γενικά μια καταντιασμενη μοντέρνα υποκουλτούρα.Ηθελα να είμαι 20 το 1990 που δε υπήρχαν πουστριλικια και καγκουριλικια-φλωριλικια σε τέτοια βαθμό,μάλιστα εσείς τότε ούτε καγκουρες είχατε ούτε τίποτα,οχι το χαλί το τωρα,μισώ και τη Τραπ μισώ και τους συνομιλικους που μιμούνται τους σιχαμενους κακασχημους τραπερ,μισώ ότι έχει να κάνει με αυτή τη υποκουλτούρα.
Κοίτα, από καγκουριά τα 90΄ς ήταν πολύ χειρότερα απο μια άποψη να ξέρεις!
Απλά η φάση της υποκουλτούρας δεν ήταν τόσο έντονα διαδεδομένη καθώς δεν υπήρχε ίντερνετ.
Και αλητεία έπαιζε πολύ, -και σκληρή, αναλόγως την περιοχή-, και ναρκωτικά ΦΟΥΛ, όπως και ξυλίκια, τσαμπουκάδες!
Ήθελε να χεις τον νου σου γενικά, και τα μάτια σου ανοιχτά!
Οι γκόμενες μπορεί μεν να μην έκαναν λέιζερ από τα 15 τους και πέφταμε συνεχώς σε τριχωτά μουνάκια, αλλά αυτή η τρέλα με την ψεύτικη πολυπλοκότητα που σου πουλάνε οι μικρές δεν υπήρχε. Όποια έδειχνε για περίεργη, συνήθως ήταν όντως περίεργη κι έμπαινε στο περιθώριο.
Συνεπώς το να πουλάς τρέλα είχε άμεσο κοινωνικό τίμημα!

Όσο για τα λεσβιιλίκια, πρόπερσι έπαιζα με μια πιτσιρίκα 27, στο πρώτο ραντεβού έσπευσε με καμάρι να μου πει πως πριν από εμένα τα είχε με γυναίκα. Έκανε 'μπαμ' που το έλεγε απλά για να με εντυπωσιάσει. Όταν όμως την έβαλα σε κάτι αντίστοιχα μονοπάτια, μάγκωνε και έτρεμε σαν το ψάρι...'θέλω να φύγουμε από δω εάν δε σε πειράζει΄'....κοινως, μαγκιά-κλανιά!
Οι μισές της φίλες ημιλεσβίες, μπερδεμένες μες τη βλακεία και τα κόμπλεξ τους, οι οποίες ήθελαν να διεκδικήσουν ζωή κανονικής γυναίκας με γάμους και παιδιά, χωρίς να έχουν ιδέα τι σκατά τους γίνεται......

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κοίτα, από καγκουριά τα 90΄ς ήταν πολύ χειρότερα απο μια άποψη να ξέρεις!
Απλά η φάση της υποκουλτούρας δεν ήταν τόσο έντονα διαδεδομένη καθώς δεν υπήρχε ίντερνετ.
Και αλητεία έπαιζε πολύ, -και σκληρή, αναλόγως την περιοχή-, και ναρκωτικά ΦΟΥΛ, όπως και ξυλίκια, τσαμπουκάδες!
Ήθελε να χεις τον νου σου γενικά, και τα μάτια σου ανοιχτά!
Οι γκόμενες μπορεί μεν να μην έκαναν λέιζερ από τα 15 τους και πέφταμε συνεχώς σε τριχωτά μουνάκια, αλλά αυτή η τρέλα με την ψεύτικη πολυπλοκότητα που σου πουλάνε οι μικρές δεν υπήρχε. Όποια έδειχνε για περίεργη, συνήθως ήταν όντως περίεργη κι έμπαινε στο περιθώριο.
Συνεπώς το να πουλάς τρέλα είχε άμεσο κοινωνικό τίμημα!

Όσο για τα λεσβιιλίκια, πρόπερσι έπαιζα με μια πιτσιρίκα 27, στο πρώτο ραντεβού έσπευσε με καμάρι να μου πει πως πριν από εμένα τα είχε με γυναίκα. Έκανε 'μπαμ' που το έλεγε απλά για να με εντυπωσιάσει. Όταν όμως την έβαλα σε κάτι αντίστοιχα μονοπάτια, μάγκωνε και έτρεμε σαν το ψάρι...'θέλω να φύγουμε από δω εάν δε σε πειράζει΄'....κοινως, μαγκιά-κλανιά!
Οι μισές της φίλες ημιλεσβίες, μπερδεμένες μες τη βλακεία και τα κόμπλεξ τους, οι οποίες ήθελαν να διεκδικήσουν ζωή κανονικής γυναίκας με γάμους και παιδιά, χωρίς να έχουν ιδέα τι σκατά τους γίνεται......
Αυτό με το λεσβιιλικι είναι αηδεια εγώ από τη σχολή μου από τις 10 που έχω μιλήσει οι περίπου 5 ήταν ψιλολεσβιες.Ειναι μια μαλακία και μησι όλο αυτό.Επισης η καγκουρια τώρα προέρχεται από τους κωλοτραπερ αυτή την φέραν τη αλητεία και βλέπεις όλο καγκουρες και ντίβες είμαι συγουρος πως το 1990 δε υπήρχαν όλα αυτά δλδ αλητεία όπως όπλα ναρκωτικά κλπ ή αν υπήρχαν υπήρχαν μόνο σε ένα 20 τοις εκατό τώρα υπάρχουν σε ένα 80 τοις εκατό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Καλά καί πολλοί άνδρες,από συμφέρον κάνουν παρέα μέ άλλους,
δέν είναι "προνόμιο" μόνο τών γυναικών, η τών... πούστηδων!
Κατ αυτή την λογική υπάρχουν και μωρά που δεν πίνουν γάλα. :2funny: Σαφώς και θα υπάρχει οτιδηποτε για κάθε τι. Ουσιαστικά όμως όλοι οι πουστηδες κάνουν παρέα με γυναίκες από συμφέρον κι αυτό έχει πολλές παραμέτρους. Εσύ δηλαδή, εγώ ή οι υπόλοιποι τι ακριβώς έχεις να συζητήσεις με μια γυναίκα; ΤΙΠΟΤΑ! Αυτή είναι η ολοκληρωμενη απάντηση. Ασχολούνται μονίμως με υπαρξιακά καραγκιοζιλίκια
και συμφέρον.
:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Ε ρε παχος η σπανακόπιτα.
Ε ρε υλικά και τέχνη. Ελάχιστες γυναίκες και άνδρες μπορούν να φτιάξουν τέτοιο κομψοτεχνημα.
Οι περισσότερες είναι τεμπελες πουτάνες κι οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν ότι τα έτοιμα του μπάρμπα Στάθη (και μόνο) που τους ταιζουν αξίζουν να τις έχουν στα ώπα ώπα.
:2funny:

IMG_20231019_223538.jpg
Έχεις μια γυναικεία πλευρά ρε μπαγασα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
οχι φιλε...Σορρυ αλλα εισαι λαθος.Οι πουστηδες μας θελουν για γαμιάδες ναι αυτο ισχυει αλλα αν δουν κανεναν να ειναι μαγκας εκει θυμωνουν.Τσεκαρισμένο αυτο που σου λεω γιατι ειχα κατι πρωην που ειχαν φιλους γκει και στην αρχη λεγανε για μενα ωραιο παιδι κτλ κι οταν καταλαβανε τι χαρακτηρα εχω αρχισανε τις κακίες.Τους ποναει κι αυτους οπως και τις γυναικες το γεγονος οτι βαθιά μεσα τους ξερουν οτι ειμαστε ανωτεροι.Συμπαθουν απλα ανδρες παντοφλακηδες μουνοδουλους κτλ. Τυπους σαν εμενα δεν τους χωνεύουν και μου το χουν πει και στα ισια εμενα προσωπικα ,άλλο βεβαια οτι με την απαντηση μου τους ξεφτιλισα ανεπανορθωτα
Δεν αλλάζει κάτι αυτό. Ουσιαστικά μας γουστάρουν. Το αν μας μισούν στην περίπτωση που τους απορρίψουμε κτλ δεν σημαίνει ότι μας μισούν γενικότερα.
Απλά δεν τους βολεύει και αντιδρούν όπως ακριβώς κι οι γυναίκες που μισούν οτιδήποτε τις απορρίπτει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχεις μια γυναικεία πλευρά ρε μπαγασα
Περίτρανη αλήθεια ότι όποια μπλέκει μαζί μου ως σχέση (ελάχιστες μπορούν) νιώθει αδύναμη και άχρηστη.
Δεν μπορεί να με "εκβιάσει" ότι προσφέρει κάτι αφού ότι κι αν κάνει από δουλειές σπιτιού, το κάνω πολύ καλύτερα. Και μοιραία παίρνουν
τ αρχίδια μου ακόμα και σε αυτό. :2funny: Άλλος ένας λόγος που δεν παντρεύτηκα.
Δεν μπορεσες να ξεπεράσεις ότι σε κάλεσα σε διαγωνισμό καμακιού και λακισες! Από τότε έχεις φάει φρίκη. Δεν είσαι ο μονος!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Περίτρανη αλήθεια ότι όποια μπλέκει μαζί μου ως σχέση (ελάχιστες μπορούν) νιώθει αδύναμη και άχρηστη.
Δεν μπορεί να με "εκβιάσει" ότι προσφέρει κάτι αφού ότι κι αν κάνει από δουλειές σπιτιού, το κάνω πολύ καλύτερα. Και μοιραία παίρνουν
τ αρχίδια μου ακόμα και σε αυτό. :2funny: Άλλος ένας λόγος που δεν παντρεύτηκα.
Δεν μπορεσες να ξεπεράσεις ότι σε κάλεσα σε διαγωνισμό καμακιού και λακισες! Από τότε έχεις φάει φρίκη. Δεν είσαι ο μονος!

Ε ναι αυτό είναι....δε βγαίνω μαζί σου για καμάκι γιατί φοβάμαι την ταπείνωση :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ε ναι αυτό είναι....δε βγαίνω μαζί σου για καμάκι γιατί φοβάμαι την ταπείνωση :confused:
Έδωσες λαβή λόγω υπεροψίας και σε κατατρόπωσα. Αθετησες τον νούμερο 1 κανόνα συζήτησης. Δεν φιγουραρεις ποτέ αν δεν είσαι 101% σίγουρος ότι θα πουλήσεις το τομάρι σου επάξια. Δεν έχεις εγωισμό. Είσαι εγωκεντρικός. Ασπάσου την Ντονάλντια ιδεολογία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Έδωσες λαβή λόγω υπεροψίας και σε κατατρόπωσα. Αθετησες τον νούμερο 1 κανόνα συζήτησης. Δεν φιγουραρεις ποτέ αν δεν είσαι 101% σίγουρος ότι θα πουλήσεις το τομάρι σου επάξια. Δεν έχεις εγωισμό. Είσαι εγωκεντρικός. Ασπάσου την Ντονάλντια ιδεολογία.
Περιμένω κουβεντες με γκόμενες....εγώ όπως βλέπεις ότι λέω το έχω κανει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πολύ περισσότερα αλλά ποιος γράφει τώρα εδώ....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πές τα τους ρέ Telly στούς νέουλες,πού ακόμα δέν ξέρουν νά δέσουν ούτε τά κορδόνια τους,
ντύνονται σάν χιμπατζήδες,καί μετά τούς φταίνε οι γκόμενες,ούτε νά γαμήσουν δέν ξέρουν οι άσχετοι.
Δέν είναι σάν τούς ωραιότατους 50άρηδες πού τούς... λιγουρεύονται οι 25άρες-28άρες.
Αλλα είναι λίγοι αυτοί οι 50άρηδες,καί οι γκόμενες κάνουν ουρά...ποιά θά τόν αρπάξει πρώτη από τήν άλλη!
Οι 25-28 λιγουρευονται τους 35 αρηδες που έχουν χτίσει μια καριέρα και έχουν και εμπειρίες στο σεξ,τον 50 Άρη που δε του σηκώνεται καν τι να τον κάνουν?Πολύ παραμύθι ρίχνεις στον εαυτό σου ρε φίλε πάντως.Τους 50 αρηδες τους θέλουν οι 40-45 αρες όχι πιο κάτω.Δειχνεις άσχετος με το φλερτ με αυτά που λες λιπαμαι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Περιμένω κουβεντες με γκόμενες....εγώ όπως βλέπεις ότι λέω το έχω κανει

Και πολύ περισσότερα αλλά ποιος γράφει τώρα εδώ....
Αυτά είναι όλα πενιχρά, άσε που μπορεί να στηθούν.
Η οθόνη υστερεί για όλους μας. Ακόμα και σε αυτό όμως, οι κουβέντες μου με τις περισσότερες είναι μέσα στο μέλι όταν ξεκινούν για να κάνω την δουλειά μου. Έτσι κάνουμε όλοι με κάποιες ουσιαστικές διαφορές. Στην πορεία κρίνονται σε ποια κατηγορία ανήκουν. Στο τέλος ανάλογα πως κρίθηκαν, πέφτει συντριπτική απαξίωση η απλά δυο λόγια ουσίας.
Αν ποτέ τα φέρει η τύχη (γιατί εσύ δεν δέχτηκες), θα τα πουμε και θα καταλάβεις πως σκέφτομαι. Δεν τις βλέπω ως ίσες μας ΚΑΝ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Αυτά είναι όλα πενιχρά, άσε που μπορεί να στηθούν.
Η οθόνη υστερεί για όλους μας. Ακόμα και σε αυτό όμως, οι κουβέντες μου με τις περισσότερες είναι μέσα στο μέλι όταν ξεκινούν για να κάνω την δουλειά μου. Έτσι κάνουμε όλοι με κάποιες ουσιαστικές διαφορές. Στην πορεία κρίνονται σε ποια κατηγορία ανήκουν. Στο τέλος ανάλογα πως κρίθηκαν, πέφτει συντριπτική απαξίωση η απλά δυο λόγια ουσίας.
Αν ποτέ τα φέρει η τύχη (γιατί εσύ δεν δέχτηκες), θα τα πουμε και θα καταλάβεις πως σκέφτομαι. Δεν τις βλέπω ως ίσες μας ΚΑΝ!

Εννοείς ότι είναι στημένα? Οκ

Βάζω δηλ γκόμενες να μου λένε γλυκολογα για να τα βάζω εδώ να το παίζω ιστορία

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ισότητα μάγκες δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ και ούτε
και θα υπάρξει. Η ισότητα δημιουργήθηκε από κάτι αρρωστιάρικα κέντρα αποφάσεων με ισχύ, χρήμα κτλ ώστε να γίνει μύλος
η όλη κατάσταση. Οι γυναίκες "απελευθερωθηκαν" ώστε
να φορολογουνται μιας που καθισμένες σπίτι ήταν άχρηστες στο σύστημα. Φυσικά αυτές ως δίποδα σκουπίδια κατά την εξέλιξη τους (όπως και βλέπουμε άλλωστε) νομίζουν ότι πήραν μια επική νίκη. Η φύση όμως, αυτός ο μέγας τιμωρός θα τις ξεσκίσει όπως ξέσκισε οτιδήποτε της πήγε κόντρα. Πάω τώρα να κοιμηθώ.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
το πιο τραγικό απ ολα σε αυτο τον βόθρο που λεγεται κοινωνία ειναι οτι τις αποφασεις και τους νόμους για το τι ειναι σωστό τις παιρνουν ατομα που ειναι κρυφοαδερφές.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι οταν γινει κατι κατα μιας γυναικας γινετε σάλος και η υποθεση γινεται πρωτο θεμα στα καναλια.Αντιθετα αν παθει κατι ενας ανδρας που δεν ειναι σαν τα μουτρα τους....αρχιζουν και λενε αααα ετσι ειναι αυτα ηταν αλητης και τον φάγανε λαχανο.Στην Ελλαδα ειδικα, ατομα σαν εμας εδω μεσα να ξερετε θεωρουνται υπόκοσμος και δεν υπερβαλω καθολου.Αν σκεφτει κανεις οτι το νορμαλ και το αποδεκτό ειναι ο μπούλης που τα σκαει στην γυναικα του καθε μηνα και φυσικα την αγαπαει κιολας.Αυτα ομως τα ερπετά καλα να παθουν,το θεμα ειναι οτι την πληρωνουμε κι εμεις οι ελαχιστοι που δεν φταιμε σε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom