Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ ξέρω μάγκες ελεύθερους ..... πάνε διακοπούλες εντός ελλάδος σε μονόκλινα με γκρουπ καλών γραφείων ..............

1/3 ταξιδάκια .... βγάζουν γκόμενα .... στα κυβικά τους ..... 55ρηδες ..... κάτι 50ρες 45ρες που έχουν ξεμείνει ...... και όχι ψόφιες
γιατί εκεί δεν πάνε άφραγκα ναυάγια ......

αν σκεφθείς ότι για χριστούγεννα κάνει ο άλλος 3 ταξίδια .... .... γαμάει σίγουρα .............

απλά δεν είναι τύποι που κλαίγονται ...... και ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
Ολα παίζουν αλλά πόσα δίνουν,διότι άν χώνουν 3-5Κ ευρώ,
δέν ξέρω άν "συμφέρει" μέ...τίς 50άρες! :think:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
ετσι μπορει να με μπαγλαρωσουν ενώ αν εισαι φλωρος ή πουστης No problem .ολα καλα κι ωραια.Θελω να ειμαι απλά ο αγαπησιάρης πελατης της καφετεριας.Θα κανω συγκλονιστικη εμφανιση αυριο
Αν κάνεις τον πούστη όλες θα σου απαντούν σε ότι κι αν ρωτήσεις ή πεις. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να δείχνουν απελευθερωμένες λόγω μόδας αλλά κι από φόβο μην τις πουν ρατσίστριες. Αν όμως μιλήσεις ως άνδρας στις ίδιες γυναίκες θα σου απαντήσουν ελάχιστες και τυπικά. Δοκίμασε το. Βασικά μην περιμένεις πολλά απο καφετέρια αλλά τουλάχιστον θα γελάσεις. :2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Αν κάνεις τον πούστη όλες θα σου απαντούν σε ότι κι αν ρωτήσεις ή πεις. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να δείχνουν απελευθερωμένες λόγω μόδας αλλά κι από φόβο μην τις πουν ρατσίστριες. Αν όμως μιλήσεις ως άνδρας στις ίδιες γυναίκες θα σου απαντήσουν ελάχιστες και τυπικά. Δοκίμασε το. Βασικά μην περιμένεις πολλά απο καφετέρια αλλά τουλάχιστον θα γελάσεις. :2funny:
μα το ξερω.μονο αν εισαι πουστης σε συμπαθουν .....Αυτο ειναι το αποδεκτό απο την κοινωνια μας πλεον και φυσικα απο τις γυναικες!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.684
Πόντοι
6.056
Ολα παίζουν αλλά πόσα δίνουν,διότι άν χώνουν 3-5Κ ευρώ,
δέν ξέρω άν "συμφέρει" μέ...τίς 50άρες! :think:
Όχι ρε. 3-5 χιλιάρικα για 4 μέρες γιάννενα, σαλόνικα, καλαμάτα κτλ ;
Κάπου 250€ τη μέρα βαριά 300€ ταβάνι με διαμονή, διατροφή, πρωινά και πούλμαν δίνουν . Μια χαρά είναι .

Επειδή πάνω από όλα είμαι άνθρωπος, είπα να πάω κι εγώ με τα παιδιά , αλλά και η γυναίκα μου γκάριζε και οι άλλοι τα γεροντοπαλήκαρα δεν με θέλαν.
Με έχουν πάρει όλοι με κακό μάτι . Λένε ότι θα γινόμασταν λυώμα, οι άλλοι θα πηγαίναν στο νοσοκομείο και εγώ θα έτρωγα τις πουράτζες ως ο τελευταίος επιζών από τα ξύδια. Παλιοχαρακτήρες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
μα το ξερω.μονο αν εισαι πουστης σε συμπαθουν .....Αυτο ειναι το αποδεκτό απο την κοινωνια μας πλεον και φυσικα απο τις γυναικες!
Επίσης μπορείς να ανοίγεις συζήτηση με φεμινίστριες και να λες ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ :2funny: ότι δεν έχεις τίποτα να μοιρασεις με τους πουστηδες (όντως δεν έχουμε) αλλά σου αρέσει να αναλύεις τις λέξεις. Όπως για παράδειγμα η λέξη κιναιδος που σημαίνει κίνησε η ντροπή από το κιν και το αιδώς (ντροπή) δηλαδη δεν έχει πια ντροπή. Έφυγε η ντροπή. Κίνησε η ντροπή. Απλά ταιριαζει το όμικρον
κι όχι το ωμέγα στην εκφορά.
Μόλις το πεις αυτο θα τρελλαθουν.:2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Επίσης μπορείς να ανοίγεις συζήτηση με φεμινίστριες και να λες ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ :2funny: ότι δεν έχεις τίποτα να μοιρασεις με τους πουστηδες (όντως δεν έχουμε) αλλά σου αρέσει να αναλύεις τις λέξεις. Όπως για παράδειγμα η λέξη κιναιδος που σημαίνει κίνησε η ντροπή από το κιν και το αιδώς (ντροπή) δηλαδη δεν έχει πια ντροπή. Έφυγε η ντροπή. Κίνησε η ντροπή. Απλά ταιριαζει το όμικρον
κι όχι το ωμέγα στην εκφορά.
Μόλις το πεις αυτο θα τρελλαθουν.:2funny:
αν τους πω οτι αχ οι ανδρες ειναι καθαρματα και μας θελουν δούλες τους σε ολα,τοτε μπορει να μου σκασουν και κανα φιλι στο μαγουλο χαχαχαχαχα.Παντως περα απο την πλακα να ξερεις δεν ειναι τυχαιο που ταιριαζουν με τους πουστηδες και τα πανε καλα.....Μην ξεχνας οτι εχουν πολλα κοινά.Ειναι ψευτικοι-ες σαν φιλοι,τρελές με πολλα ψυχολογικα,μισουν εμας τους ανδρες θανασιμα θα ελεγα και γενικά ταιριαζουν σε ολα μεταξυ τους.Και φυσικα απο εξυπνάδα αστα.Αν ακουσεις συζητηση γυναικων και πουστηδων θα νομιζεις οτι κανουν πλάκα αλλα δυστυχως τα εννοούν αυτα που λενε κι αυτα που πιστευουν!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όχι ρε. 3-5 χιλιάρικα για 4 μέρες γιάννενα, σαλόνικα, καλαμάτα κτλ ;
Κάπου 250€ τη μέρα βαριά 300€ ταβάνι με διαμονή, διατροφή, πρωινά και πούλμαν δίνουν . Μια χαρά είναι .

Επειδή πάνω από όλα είμαι άνθρωπος, είπα να πάω κι εγώ με τα παιδιά , αλλά και η γυναίκα μου γκάριζε και οι άλλοι τα γεροντοπαλήκαρα δεν με θέλαν.
Με έχουν πάρει όλοι με κακό μάτι . Λένε ότι θα γινόμασταν λυώμα, οι άλλοι θα πηγαίναν στο νοσοκομείο και εγώ θα έτρωγα τις πουράτζες ως ο τελευταίος επιζών από τα ξύδια. Παλιοχαρακτήρες.
Τώρα πού τό λές,θυμήθηκα έναν "αποστειρωμένο" διαβητικό,πού μού έιχε πεί ότι είχε πάει καί αυτός.
Καί ότι κουράστηκε από κάτι γριές πού είχε το Group,καί δέν τό ξαναπροσπάθησε...είναι τί θά σού τύχει! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
αν τους πω οτι αχ οι ανδρες ειναι καθαρματα και μας θελουν δούλες τους σε ολα,τοτε μπορει να μου σκασουν και κανα φιλι στο μαγουλο χαχαχαχαχα.Παντως περα απο την πλακα να ξερεις δεν ειναι τυχαιο που ταιριαζουν με τους πουστηδες και τα πανε καλα.....Μην ξεχνας οτι εχουν πολλα κοινά.Ειναι ψευτικοι-ες σαν φιλοι,τρελές με πολλα ψυχολογικα,μισουν εμας τους ανδρες θανασιμα θα ελεγα και γενικά ταιριαζουν σε ολα μεταξυ τους.Και φυσικα απο εξυπνάδα αστα.Αν ακουσεις συζητηση γυναικων και πουστηδων θα νομιζεις οτι κανουν πλάκα αλλα δυστυχως τα εννοούν αυτα που λενε κι αυτα που πιστευουν!
Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι οι πουστηδες μισούν τους άνδρες. Μισούν τις γυναίκες επειδή αυτοί κατά βάθος δεν μπορούν να είναι γυναίκες. Κάτι που θα ήθελαν πολύ. Φυσικά τις κάνουν παρέα μόνο από συμφέρον ή αοοκούμπι όπως κι οι γυναίκες μόμο από συμφέρον ή αποκούμπι, κάνουν παρέα τους πουστηδες. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι οι πουστηδες μισούν τους άνδρες. Μισούν τις γυναίκες επειδή αυτοί κατά βάθος δεν μπορούν να είναι γυναίκες. Κάτι που θα ήθελαν πολύ. Φυσικά τις κάνουν παρέα μόνο από συμφέρον ή αοοκούμπι όπως κι οι γυναίκες μόμο από συμφέρον ή αποκούμπι, κάνουν παρέα τους πουστηδες. :2funny:
Καλά καί πολλοί άνδρες,από συμφέρον κάνουν παρέα μέ άλλους,
δέν είναι "προνόμιο" μόνο τών γυναικών, η τών... πούστηδων!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
οχι φιλε...Σορρυ αλλα εισαι λαθος.Οι πουστηδες μας θελουν για γαμιάδες ναι αυτο ισχυει αλλα αν δουν κανεναν να ειναι μαγκας εκει θυμωνουν.Τσεκαρισμένο αυτο που σου λεω γιατι ειχα κατι πρωην που ειχαν φιλους γκει και στην αρχη λεγανε για μενα ωραιο παιδι κτλ κι οταν καταλαβανε τι χαρακτηρα εχω αρχισανε τις κακίες.Τους ποναει κι αυτους οπως και τις γυναικες το γεγονος οτι βαθιά μεσα τους ξερουν οτι ειμαστε ανωτεροι.Συμπαθουν απλα ανδρες παντοφλακηδες μουνοδουλους κτλ. Τυπους σαν εμενα δεν τους χωνεύουν και μου το χουν πει και στα ισια εμενα προσωπικα ,άλλο βεβαια οτι με την απαντηση μου τους ξεφτιλισα ανεπανορθωτα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.684
Πόντοι
6.056
Τώρα πού τό λές,θυμήθηκα έναν "αποστειρωμένο" διαβητικό,πού μού έιχε πεί ότι είχε πάει καί αυτός.
Καί ότι κουράστηκε από κάτι γριές πού είχε το Group,καί δέν τό ξαναπροσπάθησε...είναι τί θά σού τύχει! :dunno:
Δεν το κατάλαβα καλά. Για γκομενιλίκι πήγε ο μπάρμπας που λες ; ή έτυχε και έπεσε εκεί και του σπάσαν τα @@ ;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν το κατάλαβα καλά. Για γκομενιλίκι πήγε ο μπάρμπας που λες ; ή έτυχε και έπεσε εκεί και του σπάσαν τα @@ ;
Οχι ρέ γιά γκόμενα πήγαινε -48 χρονών αυτός- αλλά μέ τό γραφείο πού πήγε μάλλον θά ήταν τής πούτσας,
όχι σάν αυτό πού λές εσύ τό καλό γραφείο,καί μού είπε κάτι γριές...από τόν πόλεμο είχε!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.684
Πόντοι
6.056
Οχι ρέ γιά γκόμενα πήγαινε -48 χρονών αυτός- αλλά μέ τό γραφείο πού πήγε μάλλον θά ήταν τής πούτσας,
όχι σάν αυτό πού λές εσύ τό καλό γραφείο,καί μού είπε κάτι γριές...από τόν πόλεμο είχε!
Με την πρωτη δεν τα παρατάνε πες του !
Οι σκληροί χύστες του συγκεκριμένου παίγνιου ..... όταν έχουν πάει πολλές φορές με τον ίδιο ..........
δίνουν το κατι τις ... και παίρνουν και πληροφορίες από "μέσα" ....

Σε πολλά καλά ξενοδοχεία πάντως, χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, φώτα, αργίες , 3μερα, πασχα, βλέπεις να πηγαίνουν πούλμαν με γκρουπ .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Με την πρωτη δεν τα παρατάνε πες του !
Οι σκληροί χύστες του συγκεκριμένου παίγνιου ..... όταν έχουν πάει πολλές φορές με τον ίδιο ..........
δίνουν το κατι τις ... και παίρνουν και πληροφορίες από "μέσα" ....

Σε πολλά καλά ξενοδοχεία πάντως, χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, φώτα, αργίες , 3μερα, πασχα, βλέπεις να πηγαίνουν πούλμαν με γκρουπ .
Καλά ναί σίγουρα,αυτή τήν φάση δέν τήν ξέρω καθόλου,
μπορεί νά έχει καί πιό νέους καί νέες...όλα παίζουν!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Σηνερινη ατακα για καμακι:
"Ειμαι εξωγηινος και μολις πριν λιγο προσγειωθηκα στη Γη.Εμαθα οτι εδω κανετε σεξ για ευχαριστηση.θα θελατε να το κανουμε να μαθω τι σας αρεσει σε αυτο;Σαν ανταλλαγμα θα σας παω βολτα με το ουφο μου ως την Αφροδιτη που αντικατοπτριζει την ομορφια σας"
Προσεγγισεις 20 σε 2 ωρες.
Μου θύμισες το κλασικό ανέκδοτο του εξωγήινου ζευγαριού swingers που έκαναν ανταλλαγή με ζευγάρι γήινων...:grin:
Νομίζω το ξέρεις.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Καμμία απολύτως απόδειξη,διότι πρωτεύον ρόλο μπορεί νά παίζει η εμφάνιση,
αλλά υπάρχει καί ο δεύτερος ρόλος...πού είναι τό χρήμα κ.ο.κ
μια κοπελα που ειναι 24 χρονων τωρα ,εμφανισιμη με ωραιο σωματακι, η μαμα της απο ρωσια και ο πατερας της ελληνας
αυτη στα 18 της βρηκε εναν γκομενο τυπα με στυλαρα και αλανιαρη αλλα ψιλοπατσαβουρης
υστερα στα 20 της βρηκε γκομενο το αφεντικο της στην καφετερια που δουλευε εναν 45 χρονων πατσαβουρη
υστερα στα 22 της βρηκε μια γκομενα αθλια και εγινε λεσβια
τωρα στα 24 της βρηκε εναν πατσαβουρη που ειναι αγαπουλης και ψιλογκει και τον εχει κανει γιογιο
η εμφανιση σε αυτη την κοπελα παντως δεν επαιζε ποτε ρολο, οπως και στις περισσοτερες δεν παιζει ρολο
στον αντρα παιζει ρολο η εμφανιση στην γκομενα, για αυτο βλεπεις τον αλλον να του τρωει μια ωραια και ενα χιλιαρικο το μηνα και η αλλη να τον εχει κανει κατοικοιδιο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
μια κοπελα που ειναι 24 χρονων τωρα ,εμφανισιμη με ωραιο σωματακι, η μαμα της απο ρωσια και ο πατερας της ελληνας
αυτη στα 18 της βρηκε εναν γκομενο τυπα με στυλαρα και αλανιαρη αλλα ψιλοπατσαβουρης
υστερα στα 20 της βρηκε γκομενο το αφεντικο της στην καφετερια που δουλευε εναν 45 χρονων πατσαβουρη
υστερα στα 22 της βρηκε μια γκομενα αθλια και εγινε λεσβια
τωρα στα 24 της βρηκε εναν πατσαβουρη που ειναι αγαπουλης και ψιλογκει και τον εχει κανει γιογιο
η εμφανιση σε αυτη την κοπελα παντως δεν επαιζε ποτε ρολο, οπως και στις περισσοτερες δεν παιζει ρολο
στον αντρα παιζει ρολο η εμφανιση στην γκομενα, για αυτο βλεπεις τον αλλον να του τρωει μια ωραια και ενα χιλιαρικο το μηνα και η αλλη να τον εχει κανει κατοικοιδιο
Περιγράφεις μία γκόμενα παντελώς ψυχοπαθή,άν προσέξεις έχω τοποθετηθεί επαρκώς στό θέμα αυτό.
Από αυτούς τούς άνδρες,πού τούς τρώνε τά χιλιάρικα πού λές,δέν ξεχωρίζουν ίδιοι είναι...ψυχοπαθείς καί οι 2!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Περιγράφεις μία γκόμενα παντελώς ψυχοπαθή,άν προσέξεις έχω τοποθετηθεί επαρκώς στό θέμα αυτό.
Από αυτούς τούς άνδρες,πού τούς τρώνε τά χιλιάρικα πού λές,δέν ξεχωρίζουν ίδιοι είναι...ψυχοπαθείς καί οι 2!
δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα εκει εξω οι περισσοτερες γκομενες σε τετοιες ηλικιες 23-24 ειναι τιγκα στα ψυχολογικα και πυροβολημενες και τα κριτηρια ποιον θα βρουν γκομενο ειναι οτι ναναι.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
ζουμε σε μια χωρα που ολες οι γυναικες αλλα και η πλειοψηφία των ανδρων (ο θεός να τους κανει)
θεωρούν οτι το φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ισότητα μεταξυ ανδρων και γυναικων(ίσως και ανωτεροτητα των γυναικων)
και οτι φυσικα ο ανδρας θα πρεπει να ειναι ο χορηγός της,να της δινει διατροφές,να την πηγαινει ταξιδια και πολλα αλλα....
Ξερω περιπτωσεις ανδρων που ειναι παντρεμενοι και παιρνουν μισθο κοντα στο χιλιαρικο.Κυριολεκτικά και χωρις να υπερβαλω,απ οσο μου λενε δινουν ολο τον μισθό κατευθειαν στην γυναικα τους κι απλα αυτη τους αφηνει κανα χαρτζιλικι καθημερινα το πρωι για τα εξοδα τους τσιγαρα,καφε κτλ....Το πολυ 5-10 ευρω!
Επισης ολοι οι νόμοι ειναι φανατικά ΥΠΕΡ των γυναικών.
Κι επειδη βλεπω οτι το ποσοστό των ανδρων αυτων που τις υποστηριζει ειναι τουλαχιστον το 75% απο το συνολο των ανδρων γενικως,θα ηθελα να καταλαβω λιγο το σκεπτικό τους.Νιωθουν καλα με τον εαυτό τους που ξεφτιλιζονται με αυτο τον τρόπο?Εχουν κανει καμια εξεταση να δουν τα επιπεδα τεστοστερόνης στο αιμα?(Γιατι μαλλον θα ειναι πολυ πολυ χαμηλά)
Προσωπικά αυτα τα ερπετά που νομιζουν οτι ειναι και ανδρες στο μόνο που χρησιμευουν νομιζω ειναι να τους βλεπουμε εμεις οι λιγοι και να γελάμε οπως επισης ειναι κι ενα καλό παραδειγμα προς αποφυγήν η ζωη που επελεξαν να ζησουν!
Πραγματικά απορώ με το μυαλό τους

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα εκει εξω οι περισσοτερες γκομενες σε τετοιες ηλικιες 23-24 ειναι τιγκα στα ψυχολογικα και πυροβολημενες και τα κριτηρια ποιον θα βρουν γκομενο ειναι οτι ναναι.
Οχι μόνο 23-24 χρονών,αλλά καί σέ μεγαλύτερες ηλικίες νά δείς τί παίζει.
Γιά αυτόν ακριβώς τόν λόγο,μιλάω νά έχει κάποιο επίπεδο η γκόμενα,
αλλά από τή ψυχασθένεια πού έχουν ότι να' ναι βρίσκουν,προσωπικά ούτε νά τίς...βλέπω τέτοιες χαμούρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom