Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Λοιπον αποφασισα αυριο το πρωι να βγω για καφέ στο κεντρο.Θα φορεσω λευκο πουκάμισο(που υποδηλωνει την αγνότητα της ψυχης μου) και ροζ παντελόνι με ενα κυριλε παπουτσακι.θα κατσω σε μια καφετερια κυριλατη που εχω μπανίσει και θα αρχισω να μιλαω ευγενικά σε κοπελες απο αλλα τραπεζια.Το πιο πιθανό ειναι να με περασουν για πούστη οποτε εχω πολλες πιθανοτητες να ασχοληθουν μαζι μου.Θα τους πω οτι με λενε Αγαθοκλή κι οτι ψαχνω την αληθινη αγαπη που θα φωτισει και θα γαληνεψει την ψυχη μου.Θα εχω επισης ενα λουλουδι κοκκινο πανω απο το αυτί μου ετσι για ομορφιά!Ελπιζω να τις γοητευσω.Θα πηγαινω συνεχεια εκει με αντιστοιχες εντυπωσιακές εμφανισεις μεχρι να βρω αυτην που θελω.Το γεγονός οτι θα ειμαι σαν λουγκρα ισως τις κανει να ερθουν πιο ευκολα κοντα μου.Ααααα και κατι ακομα θα χαμογελάω ολη την ωρα σαν ηλιθιος ,λες και μου καθαριζουν αυγά(για να δειχνω ευδιάθετος)

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Σηνερινη ατακα για καμακι:
"Ειμαι εξωγηινος και μολις πριν λιγο προσγειωθηκα στη Γη.Εμαθα οτι εδω κανετε σεξ για ευχαριστηση.θα θελατε να το κανουμε να μαθω τι σας αρεσει σε αυτο;Σαν ανταλλαγμα θα σας παω βολτα με το ουφο μου ως την Αφροδιτη που αντικατοπτριζει την ομορφια σας"
Προσεγγισεις 20 σε 2 ωρες.
12 τηλεφωνα ολα αληθινα επιβεβαιωνενα με αναπαντητη.Μια ρωτησε αν το σηκωσει ποσα θα με χρεωσει αφου η κληση ειναι απο αλλο πλανητη.Της απαντησα οτι "ολα οσα θα ζησουμε μαζι θα ειναι απο αλλο πλανητη" και αρχισε να ουρλιαζει και να λεει "ουαου ανυπομονωωωωω..." μετά γύρισε στη φιλη της και είπε"τι γλυκααααας"!
5 γελασαν απλα χωρις συνεχεια.
2 δε μ απαντησαν
1 με ρωτησε αν το σκασα απο το Δαφνι και της απαντησα τι ειναι αυτο;Κανουν σεξ εκει;
Πηγαινε να δεις μου λεει.Θα σε κρατησουν σιγουρα.
δε γάμησες δηλ...ε και συ τι περίμενες?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Αν η άλλη σε βλέπει
...φιλικά...δεν θα γίνει τον κωλο σου να χτυπάς κάτω.Το ιδιο αν είναι...παντρεμένη.
Όλα τα ''κόλπα'' προϋποθέτουν ότι η άλλη νιώθει μία έλξη, ή τουλάχιστον δε νιώθει ''απέχθεια'' στο ενδεχόμενο να την πηδήξει κάποιος.
Αν γουστάρει (χωρίς να καίγεται κιόλας), κανένα λουλούδι ή μερικά ωραία λόγια, μπορεί να την ρίξουν.
Αν εξαρχής θεωρεί τον άλλο ακατάλληλο για εκείνη (πράγμα πανεύκολο), ούτε λουλούδια ούτε κοσμήματα ούτε τίποτα δε θα τη ρίξει, πεταμένα λεφτά χωρίς αντίκρισμα.
Και κάτι ακόμη επ' ευκαιρία γιατί οι άντρες το παρερμηνεύουν: όταν οι γυναίκες λένε ''θέλω να με διεκδικήσουν'', εννοεί εκείνους που εκείνη γουστάρει με τα δικά της κριτήρια, όχι ο κάθε άκυρος χλεχλές που αναγουλιάζει στην όψη του, στην τελευταία περίπτωση εάν επιμείνει θα το θεωρήσει επιεικώς παρενόχληση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Λοιπον αποφασισα αυριο το πρωι να βγω για καφέ στο κεντρο.Θα φορεσω λευκο πουκάμισο(που υποδηλωνει την αγνότητα της ψυχης μου) και ροζ παντελόνι με ενα κυριλε παπουτσακι.θα κατσω σε μια καφετερια κυριλατη που εχω μπανίσει και θα αρχισω να μιλαω ευγενικά σε κοπελες απο αλλα τραπεζια.Το πιο πιθανό ειναι να με περασουν για πούστη οποτε εχω πολλες πιθανοτητες να ασχοληθουν μαζι μου.Θα τους πω οτι με λενε Αγαθοκλή κι οτι ψαχνω την αληθινη αγαπη που θα φωτισει και θα γαληνεψει την ψυχη μου.Θα εχω επισης ενα λουλουδι κοκκινο πανω απο το αυτί μου ετσι για ομορφιά!Ελπιζω να τις γοητευσω.Θα πηγαινω συνεχεια εκει με αντιστοιχες εντυπωσιακές εμφανισεις μεχρι να βρω αυτην που θελω.Το γεγονός οτι θα ειμαι σαν λουγκρα ισως τις κανει να ερθουν πιο ευκολα κοντα μου.Ααααα και κατι ακομα θα χαμογελάω ολη την ωρα σαν ηλιθιος ,λες και μου καθαριζουν αυγά(για να δειχνω ευδιάθετος)
εγω στη θεση σου θα βαφόμουν τζοκερ

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
εγω στη θεση σου θα βαφόμουν τζοκερ
ετσι μπορει να με μπαγλαρωσουν ενώ αν εισαι φλωρος ή πουστης No problem .ολα καλα κι ωραια.Θελω να ειμαι απλά ο αγαπησιάρης πελατης της καφετεριας.Θα κανω συγκλονιστικη εμφανιση αυριο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πολύ σωστός,μόνο τό λουλούδι πάρ'το λευκό μετράει περισσότερο,
γιά όλα τά άλλα μήν...ανησυχείς καθόλου! :think:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
οχι ρε...καλυτερα ροζ ή κοκκινο λουλουδακι στο αυτί.Να με περασουν για τελειωμένη

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
οχι ρε...καλυτερα ροζ ή κοκκινο λουλουδακι στο αυτί.Να με περασουν για τελειωμένη
Θα κανω και νάζια επισης .θα κοιταζω παντου γυρω μου χαμογελαστός σαν ηλιθια αδερφη

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.880
Πόντοι
4.546
Στηρίζω :rockon:Σε περίπτωση που δεν πιάσει αυτό, πήγαινε σε έναμπαράκι, παράγγειλε ουίσκι με πάγο και ξεκίνα να λες τον πόνο σου σε διπλανές άγνωστες κοπέλες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Το κλειδι αυτου του νηματος βρισκεται στον @Ακροατής_

Ο τυπος ειναι τρελα χωμενος στο μουνι και μαλιστα με ωραιο τροπο, μουσικη, παρτυ, κλπ

Αν υπαρχει μια ελπιδα για τους κατατρεγμενους του νηματος αυτου, αυτη βρισκεται στο προσωπο του :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Εχει επαφες ικανες να βολεψει τους παντες :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Στηρίζω :rockon:Σε περίπτωση που δεν πιάσει αυτό, πήγαινε σε έναμπαράκι, παράγγειλε ουίσκι με πάγο και ξεκίνα να λες τον πόνο σου σε διπλανές άγνωστες κοπέλες.
θελω να δειξω στις γυναικες πόσο Αγαθοκλής ειμαι.Θα πεσει γελιο αυριο αντε να δουμε ποιά κρυόκολη ξενερωτη θα τσιμπησει χαχαχαχα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ε ρε παχος η σπανακόπιτα.
Ε ρε υλικά και τέχνη. Ελάχιστες γυναίκες και άνδρες μπορούν να φτιάξουν τέτοιο κομψοτεχνημα.
Οι περισσότερες είναι τεμπελες πουτάνες κι οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν ότι τα έτοιμα του μπάρμπα Στάθη (και μόνο) που τους ταιζουν αξίζουν να τις έχουν στα ώπα ώπα.
:2funny:

IMG_20231019_223538.jpg

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ε ρε παχος η σπανακόπιτα.
Ε ρε υλικά και τέχνη. Ελάχιστες γυναίκες και άνδρες μπορούν να φτιάξουν τέτοιο κομψοτεχνημα.
Οι περισσότερες είναι τεμπελες πουτάνες κι οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν ότι τα έτοιμα του μπάρμπα Στάθη (και μόνο) που τους ταιζουν αξίζουν να τις έχουν στα ώπα ώπα.
:2funny:

IMG_20231019_223538.jpg
Παπάκι τό φύλλο έτοιμο δέν είναι ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Παπάκι τό φύλλο έτοιμο δέν είναι ?
Είναι κρούστας. Κανένα ανθρώπινο χέρι στον πλανήτη δεν μπορεί να φτιάξει φύλλο κρούστας
με πλαστη. Ίσως κάποτε
να έφτιαχναν με την βέργα.
Έγινε συμβούλιο τι φύλο θα έμπαινε όπως και για τα υλικά. Αν έμπαινε χωριάτικο την άλλη μέρα θα στέγνωνε. Μιλάμε για ταψαρα. Δεν τρώγεται αυτό σε μια μέρα. Είναι τετράκιλη, γευστική, χοντρή και πλούσια.
Κι έτσι λοιπόν πήγαμε σε έναν από τους καλύτερους να πάρουμε φύλλο. Τα υπόλοιπα είναι όλα στο χέρι. Σκέφτηκα να μην φάω για να μην την χαλάσω. Την θαυμαζα καμιά ώρα μέχρι να κρυώσει λίγο.
:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.191
Πόντοι
9.297
Αν σου την πέσει κανένας νταγλαρας ...πες ότι θα μπορούσες και να περάσεις απαρατήρητος...ενώ τώρα θα έχεις και επιλογές :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.191
Πόντοι
9.297
Σε κωλομπαρο καλύτερα...αλλά όχι με ροζ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επιστρέφουμε στο θέμα μας. Σήμερα αράπης ψηλός και μυώδης χούφτωνε μια μελαχρινή μουναρα στην Ερμού με κάτι παλάμες σαν κουπιά. :2funny:ΟΛΕΣ όσες περνούσαν ζήλευαν και κοιτούσαν καλά καλά. Θα ήθελαν να γευτούν το θηριώδες παλούκι του στις χοάνες τους. Επιστρέφοντας στην θλιβερή πραγματικοτητα τους, ρουφούσαν το αηδιαστικό γλυκό σε ποτήρι που ονομάζουν καφέ και έχει σαντιγύ, σοκολάτα, τρούφα και σιρόπι. Μόνο μαρμελαδα δεν είχε. Αν μπορουσαν θα εβαζαν και μαρμελάδα. :2funny: Και βέβαια όλες μιλούσαν στα κινητά τους, πολλές τυλιγμένες με καλώδια λες τους κάνουν ηλεκτροσόκ.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Αν σου την πέσει κανένας νταγλαρας ...πες ότι θα μπορούσες και να περάσεις απαρατήρητος...ενώ τώρα θα έχεις και επιλογές :2funny:
αν μου την πέσει κανας τετοιος.θα του εξηγησω πολιτισμενα οτι ενδιαφερομαι μόνο για γυναικες.χαχαχαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.685
Πόντοι
6.056
Από αυτά τά γραφεία είναι... δυστυχώς!
Λαμόγια τού κερατά μακριά από τέτοια
Εγώ ξέρω μάγκες ελεύθερους ..... πάνε διακοπούλες εντός ελλάδος σε μονόκλινα με γκρουπ καλών γραφείων ..............

1/3 ταξιδάκια .... βγάζουν γκόμενα .... στα κυβικά τους ..... 55ρηδες ..... κάτι 50ρες 45ρες που έχουν ξεμείνει ...... και όχι ψόφιες
γιατί εκεί δεν πάνε άφραγκα ναυάγια ......

αν σκεφθείς ότι για χριστούγεννα κάνει ο άλλος 3 ταξίδια .... .... γαμάει σίγουρα .............

απλά δεν είναι τύποι που κλαίγονται ...... και ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom