Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Αυτό που λες είναι μεγάλη χαζομάρα.H βερμούδα είναι για παιδάκια .
Αυτό που λες είναι μεγάλη χαζομάρα.H βερμούδα είναι για παιδάκια .
Αυτοί τώρα όσοι τους λέμε ότι γαμάμε μόνο στα μπουρδέλα μας λένε ότι είμαστε προβληματικοι γιατί όταν ήταν εκείνοι στην ηλικία μας γαμουσανε όλο και κάτι τότε ήταν τα συνικεσια και βρίσκαν όλοι από μικροί όχι το χαλί το τωρινό αλλά είπαμε για όλα φταίνε ότι άντρες που δε γαμανε οι γκόμενες το πως κατάντησαν δε το αναφέρουν γιατί νομίζουν πως οι σημερινές γκόμενες είναι σα τις τότε που καθοντουσαν σε όλους.Τι να πεις εδώ η πλειοψηφία είναι 50αρηδες και δε ξέρουν.Από ότι έχω καταλαβει είναι πολλά τα παππουδια εδώ μέσα τζιμακο. Αυτοί δεν έχουν πιάσει τον παλμό της κοινωνία και της νέας γενιας όπως εμείς. Ζούνε ακόμα στο.. 1981 και στον Αντρέα που σχεδόν όλοι κάτι γαμουσανε
Μην κοιτάς κάτι μπετοβλακες με βερμουδιτσες που πάνε να το παίξουν "νέοι".Αυτό που λες είναι μεγάλη χαζομάρα.
Δέν είναι μόνο αυτό,εγώ βλέπω στήν εργασία μου -βέβαια είναι μουσικοί οι πιό πολλοί- μού φαίνονται σάν πουστράκια.Γιατί ,οι μικρότεροι πως είναι;Τους έχει φάει η μαλακια ...άσε που επειδή έχουν μεγαλώσει στα μνημόνια είναι μείον σε ανάπτυξη ...επίσης αν αρπάξουν στον ήλιο και έχουν κούρεμα από Πακη μαζί με σκουλαρίκια και λοιπά πουστριλικια δεν διαφέρουν σε τίποτα από λάθρο.
Η εκπουστευση της κοινωνίας κατά Καργακο...Δέν είναι μόνο αυτό,εγώ βλέπω στήν εργασία μου -βέβαια είναι μουσικοί οι πιό πολλοί- μού φαίνονται σάν πουστράκια.
Κάτι αραχνούφαντα ρούχα φοράνε,κάτι ψηλές φωνές,ο τρόπος τους,η συμπεριφορά τους,δέν ξέρω τί νά πω!
Γία νά μήν πώ σίγουρα,θά πώ ότι μάλλον..."Κολατσίζουν" εκεί έχω καταλήξει!
Καί τό παίζουν οι νέουλες,αλητεία μαγκιά...καί trappers!Η εκπουστευση της κοινωνίας κατά Καργακο...
Όταν οι γονείς δεν είναι ΓΟΝΕΙΣ αλλά ναυάγια τέτοια παιδιά θα βγάζουν.
Συνοικέσια για γαμήσι θα ήταν μεγάλη επιχειρηματική ιδέα.γιατί όταν ήταν εκείνοι στην ηλικία μας γαμουσανε όλο και κάτι τότε ήταν τα συνικεσια και βρίσκαν όλοι από μικροί
Ωραία και εγώ φοράω βερμούδες αλλά δε έχω καμία σχέση με μαγκοπουστρακος ίσα ίσα τους κραζω.Ειδες ότι λες βλακείες πάνω σε αυτό?Μην κοιτάς κάτι μπετοβλακες με βερμουδιτσες που πάνε να το παίξουν "νέοι".
Οι βερμούδες είναι μόνο για παιδάκια...βαριεστημενοι καγκουρες και μαγκοπουστρακιαμε τατουάζ που θέλουν Μ φυσικά δεν μετράνε για σοβαρούς ενηλίκους
Παλιά αυτό γινόταν πλέον όμως δε γίνεται τώρα οι χαζογκομενες πάνε με κάτι πουστρακια.Συνοικέσια για γαμήσι θα ήταν μεγάλη επιχειρηματική ιδέα.![]()
Δυστυχώς αλλά στήν Ελλάδα,όλες οι μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες,μέ τόν ένα η άλλο τρόπο,Συνοικέσια για γαμήσι θα ήταν μεγάλη επιχειρηματική ιδέα.![]()
Υπήρχαν παλιά τα γραφεία γνωριμιών. Αλλά το κάναν με συγκεκαλυμμένο τρόπο και πάλι όχι όλα.Δυστυχώς αλλά στήν Ελλάδα,όλες οι μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες,μέ τόν ένα η άλλο τρόπο,
πάνε στόν...κάλαθο των αχρήστων!
Κοίτα για μένα είναι μέτρια στη φάτσα βασικά έχει τα χοντροκομμένα χαρακτηριστικά του μαλακά του πατέρα της και αυτό την χαλάει αλλά και πάλι δε θα τη πω και μπαζο όπως την λένε κάποιοι εδώ.![]()
Αχιλλέας Μπέος: «Ο πατέρας μας σου έκοψε την οικονομική βοήθεια, γι' αυτό τα λες αυτά» απαντά η κόρη του, Χριστίνα, στην αδερφή της, Eve
Η Eve Beos είχε χαρακτηρίσει «ομοφοβικό» τον πατέρα της και μίλησε για τις «δύσκολες στιγμές» μαζί του - «Μας μεγάλωσε ο πατέρας μου, δεν είναι ομοφοβικός, σε αντίθεση με την Eve» λέει η αδερφή της, Χριστίνα - Ο δήμαρχος Βόλου έχει και τρίτη κόρη, την Αργυρώwww.protothema.gr
Εβλεπα την κορη του Μπεου. Δεν την ηξερα. Βγηκε στη δημοσιοτητα για οικογενειακες προστριβες.
Ομορφουλα, για μενα.
Στα σχολια σε σαιτ γραφουν οτι ειναι χοντρη, χασε κιλα.
Ποσοι που τα λενε αυτα, αν τους δυνοταν η δυνατοτητα να την προσεγγισουν, να την κανουν δικη τους, θα τη παρακαλαγαν, οτι εχουν σπιτι και εξοχικο ετοιμο στον Ωροπο, ολα στα ποδια της , ετοιμα.
Τα εχει πει και ο Δασκαλος ο Σαντ Μαν.
Από ένα γνωστό μου,πού είναι "μέτοχος" σέ γραφείο γνωριμιών,μού έχει πεί ότι ολά γίνονται γιά τήν εγγραφή,Υπήρχαν παλιά τα γραφεία γνωριμιών. Αλλά το κάναν με συγκεκαλυμμένο τρόπο και πάλι όχι όλα.
Εγώ με το «παλιά» εννοούσα κάπου στα 80ς πάντως.Από ένα γνωστό μου,πού είναι "μέτοχος" σέ γραφείο γνωριμιών,μού έχει πεί ότι ολά γίνονται γιά τήν εγγραφή,
μόλις τούς πάρουν τά 600-1500 ευρώ,τούς γράφουν στά αρχίδια τους.
Μέ τό άτομο αυτό έχουμε πιεί κρασί,δέν πιστεύω...νά μού έλεγε ψέματα!
Επιβεβαιωσες τα λεγόμενά μου...Καί τό παίζουν οι νέουλες,αλητεία μαγκιά...καί trappers!
Οι γονείς έχουν παραιτηθεί χρόνια,πολλοί γονείς...μού τό έχουν πεί αυτό!
Τα γραφεία που βλέπουμε να κάνουν διαφημίσεις στην τηλεόραση νομίζω είναι πιο σοβαρά...Από ένα γνωστό μου,πού είναι "μέτοχος" σέ γραφείο γνωριμιών,μού έχει πεί ότι ολά γίνονται γιά τήν εγγραφή,
μόλις τούς πάρουν τά 600-1500 ευρώ,τούς γράφουν στά αρχίδια τους.
Μέ τό άτομο αυτό έχουμε πιεί κρασί,δέν πιστεύω...νά μού έλεγε ψέματα!
Οχι εγώ σού λέω τώρα μού τά έλεγε -πρίν 4/5 μήνες- μέχρι καί γυναίκες από τό γραφείο τους βάζουν,ώς πρώτο ραντεβού.Εγώ με το «παλιά» εννοούσα κάπου στα 80ς πάντως.
Από αυτά τά γραφεία είναι... δυστυχώς!Τα γραφεία που βλέπουμε να κάνουν διαφημίσεις στην τηλεόραση νομίζω είναι πιο σοβαρά...
Σε κάθε επιχείρηση αν αδιαφορεις για τον πελάτη αργά η γρήγορα βάζεις λουκέτο.