Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.195
Πόντοι
9.297
Εντάξει αυτό είναι άλλο όχι όμως ότι η βερμούδα είναι κάτι κακό όλος ο κόσμος φοράει μη το παραχεζουμε τελείως.Ακομα και άνθρωποι 60+ φοράνε αβερτα βερμούδες.
Oι θερμοπληκτοι παππούδες δεν μετράνε...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αν τον ήθελαν...δεν θα έψαχνε συμμαθήτριες του στο fb μετά απο 30 χρόνια
Καμμία σημασία αυτό πού λές,μπορεί νά είναι...full κοινωνικός!
Οι κοινωνικοί άνθρωποι δέν χάνουν επαφές...δέν τό ξέρεις ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι γκόμενες 25-28 χρονών κάνουν ουρά...γιά τέτοιους 50+ άνδρες πάρτο χαμπάρι...καυλώνουν!
bea1.png
bea2.png
bea4.png
Καμία 25-28 δε καυλώνει με αυτά τα καγκουρόμπαρμπαδια μέσα στις γκρίζες τρίχες έλα φτάνει το παραμύθι καληνύχτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καμία 25-28 δε καυλώνει με αυτά τα καγκουρόμπαρμπαδια μέσα στις γκρίζες τρίχες έλα φτάνει το παραμύθι καληνύχτα.
Είσαι παντελώς άσχετος,αυτοί οι άνδρες...είναι πρότυπα!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456

Δε μπορείς να το δεις, γιατί δεν είσαι γυναίκα.
Εσύ τι λες, όλοι αυτοί οι περιποιημένοι σε αυτό το στυλ, στολίζονται για να βγάλουν σέλφι;
Στολίζονται για να πηδάνε και πηδάνε σίγουρα.
Θυμάμαι είχα μία συνάδελφο, κάπου στα 30...
Συνέχεια έλεγε για ένα πελάτη, τέτοιου στυλ, παντρεμένο με παιδιά.
"Του καθόμουν άνετα αν μου την έπεφτε", έλεγε. Εγώ τότε βέβαια ήμουν 30άρης και δεν το καταλάβαινα αυτό...Απλά, γιατί δεν είμαι γυναίκα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δε μπορείς να το δεις, γιατί δεν είσαι γυναίκα.
Εσύ τι λες, όλοι αυτοί οι περιποιημένοι σε αυτό το στυλ, στολίζονται για να βγάλουν σέλφι;
Στολίζονται για να πηδάνε και πηδάνε σίγουρα.
Θυμάμαι είχα μία συνάδελφο, κάπου στα 30...
Συνέχεια έλεγε για ένα πελάτη, τέτοιου στυλ, παντρεμένο με παιδιά.
"Του καθόμουν άνετα αν μου την έπεφτε", έλεγε. Εγώ τότε βέβαια ήμουν 30άρης και δεν το καταλάβαινα αυτό...Απλά, γιατί δεν είμαι γυναίκα.
Οπως το ειπες 30αρα,οι 22-28 ουτε να τους χεσουν τετοιους τελειωμενους γκριζομαληδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι παντελώς άσχετος,αυτοί οι άνδρες...είναι πρότυπα!
Προτυπα απο τα λιντλ,κατι γεροκαγκουρες ειναι χαλιες.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.387
Πόντοι
2.306
Αλλη γοητεια εχει ο πενηνταρης οταν ειναι ο Τζωρτζ Κλουνει και αλλη οταν ειναι ο μπαρμπα Γιωργος.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Oι θερμοπληκτοι παππούδες δεν μετράνε...
και εγω φοραω που σιχαινομαι τη μοντερνα υποκουλτουρα και τους συνομιλικους μου οπως εχουν καταντησει.Η βερμουδα δε ειναι κατι ασχημο φιλε μου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.691
Πόντοι
6.056
Αυτοί αρέσουν σε κάτι 40 αρες και 45 αρεςς σε 22-28 με καμία Παναγία όμως.
Τύπε ..... με τι ασχολείσαι ;

Με το αν γαμάνε οι 50ρηδες 35αρες και 25αρες ;
Το τι γαμάνε οι 40ρηδες ; Αν έχουν σουξέ οι 40ρηδες σε 20ρες ;;

ΕΣΥ ΤΙ ΓΑΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.195
Πόντοι
9.297
και εγω φοραω που σιχαινομαι τη μοντερνα υποκουλτουρα και τους συνομιλικους μου οπως εχουν καταντησει.Η βερμουδα δε ειναι κατι ασχημο φιλε μου.
H βερμούδα είναι για παιδάκια .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτός είναι απλά ένας γυμνασμένος 55αρης μπάρμπας.. Αλλά.. Αυτός. Ανήκει στο 1τα 100 των 55 αρηδων. Επίσης για να έχει τέτοιο σώμα, δεν εχει κουραστεί στη ζωή του με χαμλοδουλειες και πρωινά ξυπνήματα. Πιθανόν να ηταν τίποτα μοντελο ηθοποιός στα νιατα του. Αν ξυπνάς κάθε μέρα στις 6 το πρωί.. Για να πας για δουλειά στο εργοστάσιο.. Στα 55 εισαι με το ένα πόδι στο ταφο
Καί οι 20άρηδες 30άρηδες,πού όλη μέρα ξύνουνε τά αρχίδια τους...είναι κουρασμένοι ?
Τούς έχεις δεί πώς είναι ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Σηνερινη ατακα για καμακι:
"Ειμαι εξωγηινος και μολις πριν λιγο προσγειωθηκα στη Γη.Εμαθα οτι εδω κανετε σεξ για ευχαριστηση.θα θελατε να το κανουμε να μαθω τι σας αρεσει σε αυτο;Σαν ανταλλαγμα θα σας παω βολτα με το ουφο μου ως την Αφροδιτη που αντικατοπτριζει την ομορφια σας"
Προσεγγισεις 20 σε 2 ωρες.
12 τηλεφωνα ολα αληθινα επιβεβαιωνενα με αναπαντητη.Μια ρωτησε αν το σηκωσει ποσα θα με χρεωσει αφου η κληση ειναι απο αλλο πλανητη.Της απαντησα οτι "ολα οσα θα ζησουμε μαζι θα ειναι απο αλλο πλανητη" και αρχισε να ουρλιαζει και να λεει "ουαου ανυπομονωωωωω..." μετά γύρισε στη φιλη της και είπε"τι γλυκααααας"!
5 γελασαν απλα χωρις συνεχεια.
2 δε μ απαντησαν
1 με ρωτησε αν το σκασα απο το Δαφνι και της απαντησα τι ειναι αυτο;Κανουν σεξ εκει;
Πηγαινε να δεις μου λεει.Θα σε κρατησουν σιγουρα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
"Ειμαι εξωγηινος και μολις πριν λιγο προσγειωθηκα στη Γη.Εμαθα οτι εδω κανετε σεξ για ευχαριστηση.θα θελατε να το κανουμε να μαθω τι σας αρεσει σε αυτο;Σαν ανταλλαγμα θα σας παω βολτα με το ουφο μου ως την Αφροδιτη που αντικατοπτριζει την ομορφια σας"
12 τηλεφωνα ολα αληθινα επιβεβαιωνενα με αναπαντητη.Μια ρωτησε αν το σηκωσει ποσα θα με χρεωσει αφου η κληση ειναι απο αλλο πλανητη.Της απαντησα οτι "ολα οσα θα ζησουμε μαζι θα ειναι απο αλλο πλανητη" και αρχισε να ουρλιαζει και να λεει "ουαου ανυπομονωωωωω..." μετά γύρισε στη φιλη της και είπε"τι γλυκααααας"!
2 δε μ απαντησαν
1 με ρωτησε αν το σκασα απο το Δαφνι και της απαντησα τι ειναι αυτο;Κανουν σεξ εκει;

Βλέπω ότι βελτίωσες τά ποσοστά σου,σέ σχέση μέ τό προηγούμενο καμάκι...στήν πλατεία Ομονοίας! :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.195
Πόντοι
9.297
Καί οι 20άρηδες 30άρηδες,πού όλη μέρα ξύνουνε τά αρχίδια τους...είναι κουρασμένοι ?
Τούς έχεις δεί πώς είναι ?
Γιατί ,οι μικρότεροι πως είναι;Τους έχει φάει η μαλακια ...άσε που επειδή έχουν μεγαλώσει στα μνημόνια είναι μείον σε ανάπτυξη ...επίσης αν αρπάξουν στον ήλιο και έχουν κούρεμα από Πακη μαζί με σκουλαρίκια και λοιπά πουστριλικια δεν διαφέρουν σε τίποτα από λάθρο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.195
Πόντοι
9.297
2 δε μ απαντησαν
Πες μας αν σου κάτσει κάποια μήπως σου γλείφει την μύτη για να σε διεγείρει ...για εξωγήινο σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom