Επίσης ρε παιδιά, αυτή η καραμέλα με τα φράγκα, κάπου καταντάει και λίγο δικαιολογία, όταν ψάχνουμε να εξηγήσουμε κάποια αποτυχία μας. 'Δε φταίω εγώ αλλά η μοίρα μου που δε γεννήθηκα εφοπλιστής', ας είμαστε άνδρες, μην κολλάμε με βολικά αφηγήματα σαν κάτι γυναικούλες. Συγνώμη κιόλας!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα λεφτά παίζουν σημαντικό ρόλο(κυρίως στην ψυχολογία και τον 'αέρα' που εκπέμπει ένας άνθρωπος), ή άνεση αποπνέει γοητεία βεβαίως, ΑΛΛΑ στο τέλος της ημέρας δεν καθορίζουν τα πάντα!
Ξέρω τύπους που είναι πολύ ευκατάστατοι και άνετοι, αλλά δεν είναι παίκτες πχ. Βρίσκουν εκεί κάτι μέτριες ξινές και τις μπαστακώνουν.
Αναρωτιέστε γιατί?
Δεν είναι απλά ότι 'όλοι είναι φλώροι'. (άλλο αφήγημα απο κει).
Απλούστατα μπορεί να είναι τέτοιο το χάσμα απο πλευράς παιδείας, που δεν καλύπτεται από έναν ωραίο κώλο. Και οι πολύ 'νοικοκυρεμένοι' συνηθως θέλουν γυναίκες που μπορούν να παρουσιάσουν στους κύκλους τους, μαθαίνουν στις δημόσιες σχέσεις από μικροί, και η γυναίκα πλάι τους παίζει κομβικό ρόλο. Συνεπώς προέχουν άλλες απαιτήσεις από μια υποψήφια γκόμενα, έναν ωραίο κώλο μπορεί να χει κι η Ελενίτσα απτην Πετρούπολη, αλλά δεν ξέρουν πολλές Ελενίτσες πως να κάτσουν να δειπνήσουν κάπου επίσημα αξιοπρεπώς!
Οκ πάντα θα υπάρχουν κι οι φραγκάτοι που είναι αλανάκια και τρώνε ξεκωλάκια εκτός κύκλων τους απλά και μόνο μοστράροντας τα λούσα τους, και ΄'γεια σας' μετά.
(ξέρω φραγκάτο τύπο που έβγαλε άσχετη γκόμενα στα μπουζούκια με μπουκάλια κλπ και σηκώθηκε κι βάρεσε πιστόλι αφήνοντας την εκεί μόνη όταν κατάλαβε πως δε θα γαμούσε-μέγιστος κάφρος).
Ξέρω όμως και μεσαίους που ούτε μοντέλα είναι, ούτε παριστάνουν τους ροκφέλλερς, που γαμάνε αβέρτα και καλά κομμάτια γιατί απλά είναι παίχτες και ξέρουν!
Τέλος, ξέρω και έναν αποτυχημένο που κάνει το σκατό του παξιμάδι για να βγάζει χυσοκουβάδες απτο τίντερ σε ακριβά εστιατόρια με την ελπίδα να γαμήσει.........Μαντέψτε πόσο γαμάει....λιγότερο κι από μοναχό!