Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.190
Πόντοι
9.297
Χαλαγε? Μιλασ σαν χαμουτζης. Πάντως και εγώ νομίζω εκεί από 16 μέχρι 22.ειναι η καλύτερη ηλικια
Ποια καλύτερη;
Αν δεν τελειώσουν το φανταρικο είναι απλώς παιδάκια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαλαγε? Μιλασ σαν χαμουτζης. Πάντως και εγώ νομίζω εκεί από 16 μέχρι 22.ειναι η καλύτερη ηλικια
Δεν είναι xαμουτζης ο @Sub-Zero .

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.352
Πόντοι
3.506
Οι 25-28 λιγουρευονται τους 35 αρηδες που έχουν χτίσει μια καριέρα και έχουν και εμπειρίες στο σεξ,τον 50 Άρη που δε του σηκώνεται καν τι να τον κάνουν?Πολύ παραμύθι ρίχνεις στον εαυτό σου ρε φίλε πάντως.Τους 50 αρηδες τους θέλουν οι 40-45 αρες όχι πιο κάτω.Δειχνεις άσχετος με το φλερτ με αυτά που λες λιπαμαι.
Δεν βαριέσαι να λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και να πεοκρούεις ακατασχέτως;

Υπάρχουν και οι ειδικοί ψυχικής υγείας αν δεν μπορείς να κοινωνικοποιηθείς με το έτερο φύλο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κατ αυτή την λογική υπάρχουν και μωρά που δεν πίνουν γάλα. :2funny: Σαφώς και θα υπάρχει οτιδηποτε για κάθε τι. Ουσιαστικά όμως όλοι οι πουστηδες κάνουν παρέα με γυναίκες από συμφέρον κι αυτό έχει πολλές παραμέτρους. Εσύ δηλαδή, εγώ ή οι υπόλοιποι τι ακριβώς έχεις να συζητήσεις με μια γυναίκα; ΤΙΠΟΤΑ! Αυτή είναι η ολοκληρωμενη απάντηση. Ασχολούνται μονίμως με υπαρξιακά καραγκιοζιλίκια
και συμφέρον.
:rockon:
Καλά σίγουρα εννοείται,δέν διαφωνώ στό θέμα γιά τίς συζητήσεις μέ τίς γκόμενες.
Απλά στίς μέρες μας τό συμφέρον κυριαρχεί,δέν διαφοροποιείται...από τά φύλα!
Οι 25-28 λιγουρευονται τους 35 αρηδες που έχουν χτίσει μια καριέρα και έχουν και εμπειρίες στο σεξ,τον 50 Άρη που δε του σηκώνεται καν τι να τον κάνουν?Πολύ παραμύθι ρίχνεις στον εαυτό σου ρε φίλε πάντως.Τους 50 αρηδες τους θέλουν οι 40-45 αρες όχι πιο κάτω.Δειχνεις άσχετος με το φλερτ με αυτά που λες λιπαμαι.
Λιγουρεύονται τούς 35άρηδες πού έχουν χτίσει καριέρα,καί έχουν εμπειριά στό σέξ ?
Πού εδώ στήν Ελλάδα έχεις δεί πολλούς ? Αυτά μόνο εξωτερικό.Εδώ η ανεργία η εργασία μέ 650 ευρώ.Αυτά πού τά βλέπεις στό Netflix ?
Τό άλλο πού λές άν είμαι άσχετος στό φλέρτ...τό αφήνω ασχολίαστο!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν βαριέσαι να λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και να πεοκρούεις ακατασχέτως;

Υπάρχουν και οι ειδικοί ψυχικής υγείας αν δεν μπορείς να κοινωνικοποιηθείς με το έτερο φύλο.
Καλά λες θα σταματήσω να λεω τα ίδια και τα ίδια έτσι και αλλιώς δε βάζουν μυαλό ορισμένοι συνεχίζουν και λένε τα δικά τους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλά σίγουρα εννοείται,δέν διαφωνώ στό θέμα γιά τίς συζητήσεις μέ τίς γκόμενες.
Απλά στίς μέρες μας τό συμφέρον κυριαρχεί,δέν διαφοροποιείται...από τά φύλα!

Λιγουρεύονται τούς 35άρηδες πού έχουν χτίσει καριέρα,καί έχουν εμπειριά στό σέξ ?
Πού εδώ στήν Ελλάδα έχεις δεί πολλούς ? Αυτά μόνο εξωτερικό.Εδώ η ανεργία η εργασία μέ 650 ευρώ.Αυτά πού τά βλέπεις στό Netflix ?
Τό άλλο πού λές άν είμαι άσχετος στό φλέρτ...τό αφήνω ασχολίαστο!
ένας 35 Άρης που έχει σπουδάσει καλή σχολή μια χαρά μπορεί να έχει λεφτά και εμπειρίες σεξ έχει επίσης πολλές ένας 35 Άρης οπότε άστο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Παντως το μόνο σιγουρο ειναι οτι ακομα και να του σηκωνεται ενός πενηντάρη ανδρα δεν θα ειναι το ιδιο οπως ενας πιτσιρικάς.Εγω ηλικιακά ειμαι καπου στην μέση αλλα μου αρεσει να αντιμετωπιζω την ζωη οπως ειναι κι ας ειναι σκληρή.Οταν φτασω 50+ το ξερω οτι θα εχω μια μελαγχολία κι ειναι λογικο πιστευω για καθε ανδρα.Τωρα σε οτι αφορά αυτους που ειναι 50 και βαλε και νομιζουν οτι ειναι τεκνάκια κι οτι γαμουν και δερνουν εεεε δεν εχω να πω κατι.Εγω ηδη νιωθω μια απογοητευση που τα πολυ νεανικά μου χρόνια βρισκονται στο παρελθόν και δεν θα ξαναρθουν ποτέ πισω.Απλα δεν γινεται κι αλλιως αυτα πρεπει να τα αποδεχόμαστε οι ανδρες κι οχι για να γινομαστε γελοιοι σε μεγαλες ηλικιες παριστάνοντας τους εξαλλους γαμιάδες.(κατι που δεν ισχυει οσο και να το θελαμε)

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Επισης οταν ημουν 17-25 χρονών καποιες γκομενες γαμηθηκαν μαζι μου γιατι το γουσταραν ενω οταν φτασει καποιος σε ηλικια 50-60 χρονων πρεπει να ειναι πολυ χαζος για να μην καταλαβει οτι ολες οι γυναικες πηγαινουν μαζι του για την ασφαλεια ειτε κυριως επειδη πιθανον να εχει φραγκα.Βεβαια στην Ελλαδίτσα με τα γουστα που εχουν οι γυναικες μπορει να την βρισκουν περισσοτερο καποιες λιγες να γαμιουντε με τον 55χρονο και να τον βρισκουν γοητευτικό(ασχολίαστο) και να μην θελουν εναν πιτσιρικά γιατι οπως μπορει να λενε ειναι παιδάκι και ανωριμο....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Παντως το μόνο σιγουρο ειναι οτι ακομα και να του σηκωνεται ενός πενηντάρη ανδρα δεν θα ειναι το ιδιο οπως ενας πιτσιρικάς.Εγω ηλικιακά ειμαι καπου στην μέση αλλα μου αρεσει να αντιμετωπιζω την ζωη οπως ειναι κι ας ειναι σκληρή.Οταν φτασω 50+ το ξερω οτι θα εχω μια μελαγχολία κι ειναι λογικο πιστευω για καθε ανδρα.Τωρα σε οτι αφορά αυτους που ειναι 50 και βαλε και νομιζουν οτι ειναι τεκνάκια κι οτι γαμουν και δερνουν εεεε δεν εχω να πω κατι.Εγω ηδη νιωθω μια απογοητευση που τα πολυ νεανικά μου χρόνια βρισκονται στο παρελθόν και δεν θα ξαναρθουν ποτέ πισω.Απλα δεν γινεται κι αλλιως αυτα πρεπει να τα αποδεχόμαστε οι ανδρες κι οχι για να γινομαστε γελοιοι σε μεγαλες ηλικιες παριστάνοντας τους εξαλλους γαμιάδες.(κατι που δεν ισχυει οσο και να το θελαμε)
Πες τα ρε φίλε ποια πάει με 50χρονο?έλεος δλδ μόνο 40 αρες θα πάμε με 50 χρόνο οι 25 αρεςς άντε να πάνε με 35 Άρη παραπάνω με την καμία πάντως.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Πες τα ρε φίλε ποια πάει με 50χρονο?έλεος δλδ μόνο 40 αρες θα πάμε με 50 χρόνο οι 25 αρεςς άντε να πάνε με 35 Άρη παραπάνω με την καμία πάντως.
μπορει να πανε αλλα και να το κανουν θα ειναι ειτε επειδη ο 50αρης εχει χρηματα ειτε επειδη νιωθουν ασφαλεια.Ενω με τον πιτσιρικά πανε γιατι απλα τους αρεσει!Δεν ξερω πως το βλεπουν οι αλλοι γιατι ειναι και μερικοι που τους αρεσει να φαινονται ωριμοι.Βεβαια το ωριμος απο το σάπιος δεν απεχει και πολυ!Αλλα ετσι ειναι η ζωη και αυτο το πικρο ποτηρι των 50 και μετα θα το βιωσουμε οι περισσοτεροι εκτος κι αν φυγουμε απο την ζωη νωριτερα.Γενικα στο θεμα του σεξ παντως απο τα 50 και μετα ολα πανε κατα διαόλου.Ακομα και να γαμάς αυτο δεν σημαινει οτι εισαι οπως ησουν νεότερος.Δεν ειναι το ιδιο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
μπορει να πανε αλλα και να το κανουν θα ειναι ειτε επειδη ο 50αρης εχει χρηματα ειτε επειδη νιωθουν ασφαλεια.Ενω με τον πιτσιρικά πανε γιατι απλα τους αρεσει!Δεν ξερω πως το βλεπουν οι αλλοι γιατι ειναι και μερικοι που τους αρεσει να φαινονται ωριμοι.Βεβαια το ωριμος απο το σάπιος δεν απεχει και πολυ!Αλλα ετσι ειναι η ζωη και αυτο το πικρο ποτηρι των 50 και μετα θα το βιωσουμε οι περισσοτεροι εκτος κι αν φυγουμε απο την ζωη νωριτερα.Γενικα στο θεμα του σεξ παντως απο τα 50 και μετα ολα πανε κατα διαόλου.Ακομα και να γαμάς αυτο δεν σημαινει οτι εισαι οπως ησουν νεότερος.Δεν ειναι το ιδιο
Συμφωνώ και επαυξάνω η καλύτερη ηλικία για έναν άντρα είναι από 35-45 χρόνων γιατί έχει και κάποια λεφτά και είναι και ώριμος.Στα 50 δε είσαι ώριμος αλλά σάπιος.Πιστευω ότι οι περισσότερες γυναίκες 25-30 κυνηγάνε τους 35 αρηδες που έχουν κάποια λεφτά και εμπειρίες.Ο 50 Άρης είναι σάπιος τι να τον κάνουν?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Οι 16 χρόνοι έχω την εντύπωση γαμουν πιο εύκολα από τις άλλες ηλικίες, στο σχολείο. Μετα τα 22,γαμουν όλο και λιγότερο, γιατι οι ελλεινιδες αρχίζουν και ψάχνουν χορηγους. Από 15 μέχρι 22 οι ελλενιδες δεν ψάχνουν χορηγούς, γαμιουντε συνήθως με τύπους από τον κύκλο, παρέα τους.. Για αυτό λέω ότι για έναν άντρα οι καλύτερες ηλικίες ειναι από 16 μέχρι 22,23
πολυ σωστα.τωρα πια στα 16 σου μπορεις να γαμάς καθε μερα...ειναι αλλες οι εποχές!μετα τα 25 ο ανδρας θα αρχισει να ζοριζεται για τους λογους που ανεφερες πολυ σωστα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι 16 χρόνοι έχω την εντύπωση γαμουν πιο εύκολα από τις άλλες ηλικίες, στο σχολείο. Μετα τα 22,γαμουν όλο και λιγότερο, γιατι οι ελλεινιδες αρχίζουν και ψάχνουν χορηγους. Από 15 μέχρι 22 οι ελλενιδες δεν ψάχνουν χορηγούς, γαμιουντε συνήθως με τύπους από τον κύκλο, παρέα τους.. Για αυτό λέω ότι για έναν άντρα οι καλύτερες ηλικίες ειναι από 16 μέχρι 22,23
Έχεις ένα δίκιο οι 16 χρονες δε ψάχνουν ούτε χορηγούς ούτε τίποτα εμφάνηση μόνο βέβαια πόσες 16 χρονες νομίζεις γαμιουνται?εντάξει συγουρα υπάρχουν κάποιες αλλά δε είναι πολλές.Συγουρα όμως ένας πιτσιρικάς στο σχολείο μπορεί να βρει πιο εύκολα γκόμενα από έναν 20 χρόνων και είναι λογικό.Οι 20+ έχουν απαιτήσεις πολλές ενώ οι ανήλικες δε έχουν απαιτήσεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Με 50χρονο ούτε οι 40αρες δεν θα πανε. Με 50 χρόνο θα πάει καμία τελιειωμενη 45αρα και πανω, κι αυτό μόνο αν ο 50αρης 55αρηςείναι φραγκατος.. Άσε τα μπαρμπαδια να κάνουν ονειρα
Ακριβώς άιντε γιατί θα μας τρελάνουν εδώ πέρα.Παραμυθιασμα μέχρι αηδειας.Ο ακροατής χτες μου έστειλε κάτι ραμολιμεντα και μου έλεγε κοίτα ωραίοι άντρες και ήταν σα να μη πω γέροι καγκουρες μια αηδεια.Ελα τώρα μη τρελαθουμε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πες μου ότι είσαι μεγάλο αγόρι χωρίς να μας πεις ότι είσαι μεγάλο μεσηλικο αγόρι!!
Το λέει κιόλας ρε μλκ καπτεν69,το 1969 είναι γεννημένος ο μπάρμπας και μας λέει τώρα ότι λεμε τα ίδια και τα ίδια γιατί πονάει η αλήθεια.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
η γνωμη μου ειναι οτι ενας ανδρας οταν πατησει κι επισημα τα 50 του χρόνια με καλη ζωη και αν προσεχει μπορει να κανει σεξ οχι ομως κατι εξαλλο.Κι εγω θα φτασω σε αυτη την ηλικια σε καποια χρονια γιατι πλεον δεν ειμαι και πιτσιρίκος αλλα οταν γινει αυτο δεν θα το παιζω γαμιάς οπως μερικοι 50αρηδες ακομα και 60αρηδες που θελουν τρομάρα τους να χτισουν και σωμα ξεχνώντας οτι το σωμα τους εχει ηδη προδωσει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.860
Πόντοι
3.656
Ισως κανει πρόβα για να έρθει στην Αθήνα να βρει κανα μουνακι. Έχει πει ότι το σκέφτεται.. Κάθε ηλικία εχει τα καλά της

Για μόνιμα δεν το βλέπω,αλλά για να κατεβαίνεις κανα ΣΚ,καλά είναι.Αλλά είναι και η απόσταση,κουράζομαι να είμαι σε λεωφορείο τόσες ώρες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.860
Πόντοι
3.656
Αθήνα είναι καλή για μάτι. Μπορείς να έρχεσαι με το τρένο, έχω την εντύπωση ότι έχει πιο πολλά μουνια απ το λεωφορειο,λεωφορείο αν κάτσει καμία χοντρή η κάνα μπαρμοαδι δίπλα σου τη γάμησες σε όλη τη διαδρομη.. Στο τρένο μπορείς να κοβεις βόλτες σε ολα τα βαγόνια να παίρνεις ματι τα μουνια εχει και βαγόνι εστιατόριο καφέ που συχνάζουν οι φοιτήτριες.. Αθήνα Θεσσαλονίκη με λεωφορείο είναι σκότωμα. Θα το έκανα μόνο αν με έδιναν 50ευρω

Μια μεγαλύτερη Θεσσαλονίκη είναι.Με περισσότερα μουνιά,περισσότερα μέρη,αλλά κάνει μπαμ ο υπερπληθυσμός και ο...υπερλαθρεποικισμός.Καμια σχέση πάντως κέντρο Θεσσαλονίκης με κέντρο Αθήνας για να ζεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.190
Πόντοι
9.297
Ε όχι 16,τουλάχιστον 18+ φοιτητής και με σπίτι Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Nσι αλλά όχι να μένει με τους γονείς του και να το πρήζουν το παιδι:"Ποια είναι αυτή που μας έφερες πάλι";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom