Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.190
Πόντοι
9.297
Για μόνιμα δεν το βλέπω,αλλά για να κατεβαίνεις κανα ΣΚ,καλά είναι.Αλλά είναι και η απόσταση,κουράζομαι να είμαι σε λεωφορείο τόσες ώρες.

Για μόνιμα δεν το βλέπω,αλλά για να κατεβαίνεις κανα ΣΚ,καλά είναι.Αλλά είναι και η απόσταση,κουράζομαι να είμαι σε λεωφορείο τόσες ώρες.
Μην τρελαίνεσαι ρε συ.
Σαπίζεις στον ύπνο...κάπου έξω από την Λαμία έχει στοπ .Αναλόγως της συμφωνίας με το ΚΤΕΛ μπορεί να πας σε κάποια από τις ταβέρνες της περιοχής για να φας καλό φαγητό στο τα'ι'μ άουτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ναι,προφανώς να μένει μόνος του
Λεφτά υπάρχουν;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.190
Πόντοι
9.297
Αθήνα είναι καλή για μάτι. Μπορείς να έρχεσαι με το τρένο, έχω την εντύπωση ότι έχει πιο πολλά μουνια απ το λεωφορειο,λεωφορείο αν κάτσει καμία χοντρή η κάνα μπαρμοαδι δίπλα σου τη γάμησες σε όλη τη διαδρομη.. Στο τρένο μπορείς να κοβεις βόλτες σε ολα τα βαγόνια να παίρνεις ματι τα μουνια εχει και βαγόνι εστιατόριο καφέ που συχνάζουν οι φοιτήτριες.. Αθήνα Θεσσαλονίκη με λεωφορείο είναι σκότωμα. Θα το έκανα μόνο αν με έδιναν 50ευρω

Χάχα καλά λες. Τωρα το είδα.. Γράφει 69.δηλαδη είναι 54χρονων..ηλιοβασιλεματα
Τώρα με τραινο είναι μέχρι Λιανοκλάδι ...μετά πάλι λεωφορείο.Συνολο έξι ωρίτσες.Δεν έχει διαφορά από το να πας με λεωφορείο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.860
Πόντοι
3.656
Μην τρελαίνεσαι ρε συ.
Σαπίζεις στον ύπνο...κάπου έξω από την Λαμία έχει στοπ .Αναλόγως της συμφωνίας με το ΚΤΕΛ μπορεί να πας σε κάποια από τις ταβέρνες της περιοχής για να φας καλό φαγητό στο τα'ι'μ άουτ.

Μπα,δεν μπορώ να κοιμηθώ σε λεωφορείο.Οι στάσεις είναι έξω απο Λάρισα και Λαμία,ίσα ίσα πας για κατούρημα και κανα καφέ στο πόδι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Παντως το μόνο σιγουρο ειναι οτι ακομα και να του σηκωνεται ενός πενηντάρη ανδρα δεν θα ειναι το ιδιο οπως ενας πιτσιρικάς.Εγω ηλικιακά ειμαι καπου στην μέση αλλα μου αρεσει να αντιμετωπιζω την ζωη οπως ειναι κι ας ειναι σκληρή.Οταν φτασω 50+ το ξερω οτι θα εχω μια μελαγχολία κι ειναι λογικο πιστευω για καθε ανδρα.Τωρα σε οτι αφορά αυτους που ειναι 50 και βαλε και νομιζουν οτι ειναι τεκνάκια κι οτι γαμουν και δερνουν εεεε δεν εχω να πω κατι.Εγω ηδη νιωθω μια απογοητευση που τα πολυ νεανικά μου χρόνια βρισκονται στο παρελθόν και δεν θα ξαναρθουν ποτέ πισω.Απλα δεν γινεται κι αλλιως αυτα πρεπει να τα αποδεχόμαστε οι ανδρες κι οχι για να γινομαστε γελοιοι σε μεγαλες ηλικιες παριστάνοντας τους εξαλλους γαμιάδες.(κατι που δεν ισχυει οσο και να το θελαμε)
και να σου σηκωθει στα 50 φίλε μου δεν απολαμβάνεις το σεξ πλεον οταν ησουν 25..μεχρι και αυτο το βαριεσαι,εγω σκεψου στα 41 και αν βγω με γκόμενα δεν το θεωρω και τοσο σημαντικο οσο οταν ημουν 20-25

τις γυναικες τις εχω απαξιωσει τελειως για μενα πλεον ειναι απο τα λιγοτερα σημαντικα θέματα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Καλά λες θα σταματήσω να λεω τα ίδια και τα ίδια έτσι και αλλιώς δε βάζουν μυαλό ορισμένοι συνεχίζουν και λένε τα δικά τους.
βαλε μυαλο,σπουδασε,κανε κατι σωστο στη ζωη σου,δημιουργησε,γυμνασου ασχολησουμε με σενα και ασε τις γυναικες..θα ερθουν μονες τους αν σε δουν "ανεβασμενο"..το ξερω οτι εισαι ουγκανος αλλα προσπαθω να σε σωσω μη κανεις τις δικες μου μαλακιες

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
και να σου σηκωθει στα 50 φίλε μου δεν απολαμβάνεις το σεξ πλεον οταν ησουν 25..μεχρι και αυτο το βαριεσαι,εγω σκεψου στα 41 και αν βγω με γκόμενα δεν το θεωρω και τοσο σημαντικο οσο οταν ημουν 20-25

τις γυναικες τις εχω απαξιωσει τελειως για μενα πλεον ειναι απο τα λιγοτερα σημαντικα θέματα
Mπραβο σου και μαγκιά σου που εισαι ειλικρινης και τα λες οπως ειναι.ετσι ακριβως ακομα και σεξ να κανεις δεν ειναι το ιδιο με τοτε που ησουν μικρός,αυτο ισχυει για ολους μας!Απλα μερικοι και 80 να φτασουν θα λενε οτι γαμανε και τις σκιζουν ολες....αλλωστε οσο μεγαλωνουμε δεν εντυπωσιαζόμαστε τοσο πολυ με τις γυναικες οσο οταν ειμασταν μικροι και ειναι λογικο.Πλεον ξερουμε ποσο μαλακισμενες ειναι αλλα περα απο αυτό δεν ειναι και ιδιες οι καυλες μας οπως παλιά.Κι εγω πλεον και ραντεβου να βγω με γκομενα δεν θα με πειραξει και τοσο πολυ αν δεν γινει κατι και με απορριψει ας πουμε...Σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τα ψυχολογικα της καθε μουρλής.Μεγαλώσαμε πλεον μαγκες!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο κομπλεξισμός καί η αγαμία,πολλών από εδώ σπάει τά κοντέρ τής βλακείας.Αν κάποιοι αναφέρονται σέ εμένα,πού είπα ότι,
υπάρχουν αρκέτες γκόμενες μικρής ηλικίας,π.χ 22-28 χρονών καί τούς αρέσουν κάποιοι ωραίοι καί γαμάτοι άνδρες 50+ ετών,
τό ξαναλέω αυτή είναι η άποψη μου.Βγείτε έξω καί ρωτήστε γυναίκες,όχι άνδρες νά δείτε τί θά σάς πούν.
Πουθενά δέν ανέφερα γιά σεξουαλικές επιδόσεις,καί ποιός γαμάει πιό πολύ καί πιό καλά.
Αν δηλαδή γαμάει ο 25άρης,30άρης,40άρης,50άρης περισσότερο η λιγότερο,είπα ότι ο 50άρης είναι πιό έμπειρος από έναν 20άρη,
30άρη κτλ -ακόμα καί αυτό είναι σχετικό- Γαμιάδες άλλοι τό παίζουν,όχι οι 50άρηδες!
Τώρα άν κάποιοι είναι 20 καί 30 καί 40 χρονών,καί δέν έχουν βρεί γκόμενες,αυτό μού είναι αρκετό...γιά νά καταλάβω πολλά!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.353
Πόντοι
3.506
Το λέει κιόλας ρε μλκ καπτεν69,το 1969 είναι γεννημένος ο μπάρμπας και μας λέει τώρα ότι λεμε τα ίδια και τα ίδια γιατί πονάει η αλήθεια.
Σιγά μην είμαι και τοσο στραβογιαννος ωστε να μαι του 69 ρε σαπιοτρομπες... Της εποχής που κυκλοφορουσες με μπλοτερακια στη τσέπη, σε τσακωναν οι μπάτσοι και νόμιζαν πως είναι γραμματόσημα, είμαι. Πολύ πιο αρχαίος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.190
Πόντοι
9.297
Μπα,δεν μπορώ να κοιμηθώ σε λεωφορείο.Οι στάσεις είναι έξω απο Λάρισα και Λαμία,ίσα ίσα πας για κατούρημα και κανα καφέ στο πόδι
Γιατί ρε;
Σε νανουριζει...αυτή η διακριτική βουή.
Η στάση της Λαμίας είναι αρκετή και για να φας.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.121
Πόντοι
206
Να ρωτησω κατι ρε παιδιά.Οταν βγαινεις πρωτο ραντεβου με μια γυναικα και σου λεει οτι της φανηκες ζόρικος τι εννοει??
Βγηκε ενας φιλος μου σημερα με μια και του ειπε αυτο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.190
Πόντοι
9.297
Να ρωτησω κατι ρε παιδιά.Οταν βγαινεις πρωτο ραντεβου με μια γυναικα και σου λεει οτι της φανηκες ζόρικος τι εννοει??
Μπορεί να έχει και θετική και αρνητική ερμηνεία...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.190
Πόντοι
9.297

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.683
Πόντοι
6.056
Εδώ πολύ δυστυχώς έχεις ένα πολύ μεγάλο δίκιο: το λεσβιιλίκι πάει σύννεφο στα πιτσιρίκια, οι λόγοι πολλοί και κατανοητοί. Λίγο η 'κατήχηση' από τα πρότυπα, λίγο η λογική της μάζας, λίγο η απενεχοποίηση (σε σημείο που μοστράρεται και ως ΄κουλ΄ να κάνουν πλακομούνια) έχουν συμβάλλει σ αυτό το τζάμπα μπέρδεμα.
Προσωπικά οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω παραδέχονται πως ΄'πειραματίστηκαν' λίγο με άλλη γυναίκα κατά την εφηβεία τους-σε διάφορους βαθμούς. Μια μου είπε πως ήταν εν μέρει απο περιέργεια να ανακαλύωει της λειτουργίες του δικού της σώματος, και η παρουσία μιας άλλης γυναίκας σε αυτό προξενούσε περισσότερη θαλπωρή και εμπιστοσύνη από έναν άνδρα με τους οποίους δεν είχε αναπτύξει οικειότητα.
Το θέμα είναι πως τώρα αυτό το κάνουν φουλ ανοιχτά, σπεύδοντας να το πλασάρουν ως λαηφσταηλ οι μικρές, ίσα να νιώσουν το κόμπλεξ πως έχουν ΚΑΤΙ να σου πουλήσουν!
Μιλάμε για την επιτομή της κακομοιριάς....
Εφόσον μιλάς για μικρές .... το 90% περί λεσβιακών είναι παπάτζες.
Που πουλάνε σε κάτι παπάρες συνομίληκους που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, επειδή ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΙΔΕΕΣ .... ότι δεν πρέπει να πηγαίνουν σε πουτάνες, πρέπει να είναι αγαπούληδες , να είναι σχεσάκηδες , να μη μιλάνε χυδαία ... να μη γουστάρουν βίζιτες, στριπ , μασατζίδικα να μη γαμάνε κώλο , να μη χύνουν γκόμενες στη μάπα ,να μην τους ζητάνε να πίνουν ψωλόχυμα κτλ ......

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ .... ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ............

Οι γκόμενες όταν μιλάνε με άνδρα ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ,
πάντα λένε ψέμματα για τα σεξουαλικά τους .... είτε με άνδρες ήταν αυτά , είτε με γυναίκες.
ΠΑΝΤΑ, ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Οπότε αν έχεις προοπτική να γαμήσεις κάποια ... ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ, ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ , ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ κτλ

όλα ψέμματα θα είναι όσα πει .
Αν δείχνεις να τα πιστεύεις ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.683
Πόντοι
6.056
ένας 35 Άρης που έχει σπουδάσει καλή σχολή μια χαρά μπορεί να έχει λεφτά και εμπειρίες σεξ έχει επίσης πολλές ένας 35 Άρης οπότε άστο.

Μιλάς για τον 35ρη των ονείρων σου ;
Μη σου χαλάσουμε το όνειρο ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.860
Πόντοι
3.656

Εννοεί ότι ψάχνει πιο χαλβά

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.683
Πόντοι
6.056
Με 50χρονο ούτε οι 40αρες δεν θα πανε. Με 50 χρόνο θα πάει καμία τελιειωμενη 45αρα και πανω, κι αυτό μόνο αν ο 50αρης 55αρηςείναι φραγκατος.. Άσε τα μπαρμπαδια να κάνουν ονειρα

Με σένα που είσαι 25 ποιές πάνε είπαμε ;

Οι 16 χρόνοι έχω την εντύπωση γαμουν πιο εύκολα από τις άλλες ηλικίες, στο σχολείο. Μετα τα 22,γαμουν όλο και λιγότερο, γιατι οι ελλεινιδες αρχίζουν και ψάχνουν χορηγους. Από 15 μέχρι 22 οι ελλενιδες δεν ψάχνουν χορηγούς, γαμιουντε συνήθως με τύπους από τον κύκλο, παρέα τους.. Για αυτό λέω ότι για έναν άντρα οι καλύτερες ηλικίες ειναι από 16 μέχρι 22,23
Γάμησες πολύ σε αυτές τις ηλικίες ;
Μετά τα 22 το λιγόστεψες ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.683
Πόντοι
6.056
Παντως το μόνο σιγουρο ειναι οτι ακομα και να του σηκωνεται ενός πενηντάρη ανδρα δεν θα ειναι το ιδιο οπως ενας πιτσιρικάς.Εγω ηλικιακά ειμαι καπου στην μέση αλλα μου αρεσει να αντιμετωπιζω την ζωη οπως ειναι κι ας ειναι σκληρή.Οταν φτασω 50+ το ξερω οτι θα εχω μια μελαγχολία κι ειναι λογικο πιστευω για καθε ανδρα.Τωρα σε οτι αφορά αυτους που ειναι 50 και βαλε και νομιζουν οτι ειναι τεκνάκια κι οτι γαμουν και δερνουν εεεε δεν εχω να πω κατι.Εγω ηδη νιωθω μια απογοητευση που τα πολυ νεανικά μου χρόνια βρισκονται στο παρελθόν και δεν θα ξαναρθουν ποτέ πισω.Απλα δεν γινεται κι αλλιως αυτα πρεπει να τα αποδεχόμαστε οι ανδρες κι οχι για να γινομαστε γελοιοι σε μεγαλες ηλικιες παριστάνοντας τους εξαλλους γαμιάδες.(κατι που δεν ισχυει οσο και να το θελαμε)

Εγώ είμαι σχεδόν 50 και ξεκωλιάζω γαϊδάρα στην ανηφόρα.
Πουτάνα για κώλο , δεν με δέχεται ξανά. Και προσεκτικός να είμαι . Τους αλλάζω τα φώτα.

Αν προβλέπεις το μέλλον .... κάνε καλύτερα καμια πρόβλεψη για ΛΟΤΤΟ , ΤΖΟΚΕΡ , ΣΤΟΙΧΗΜΑ κτλ ... να βγει κανά φράγκο ...
και άσε τις προβλέψεις .... για το πως θα είναι η ζωή στο μέλλον ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom