Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Ισχύει. Εγώ πάντως με όσες παντρεμένες έχω μπλέξει, ένα έχω ως βασικότερο νόημα μεταξύ άλλων. Αν έχει παιδιά δεν χωρίζει σχεδόν ποτέ γιατί θα την φρενάρουν τα παιδια.Σωστός, λοιπόν, από τη μικρή εμπειρία μου:
- Αν η παντρεμένη μιλάει για τις πληγές που της έχει δώσει ο άντρας της και το πόσο κακός είναι κλπ, σε θέλουν μόνο για σεξ. Μην περιμένεις συναίσθημα, στην ουσία τον εκδικούνται.
- Αν δε μιλάει για τον άντρα της, είναι πιο πιθανό να χωρίσει, αν δείξεις κι εσύ συναίσθημα.
Αν δεν έχει, παίζει να χωρίσει αλλά ρε μάστορα πρέπει να είναι εξαιρετική περίπτωση διότι ξέρεις ότι πρόδωσε τον άλλον οπότε δεν είναι λευκό χαρτί όπως μια ελεύθερη που δεν έχει σημασία τι κάνει (αν κάνει κάτι) μέχρι κι αν το μάθεις. Σημασια για τον άνδρα έχει το τι ξέρει και βλέπει σε μια γυναίκα.
Αν δεν βλέπει μαλακίες αλλά οκ ολα προχωράει. Συνήθως έτσι συμβαινει ασχέτως που πολλοί είναι κατά του γάμου.
Οι άνδρες για να προχωρήσουν ένα βήμα δεν τους φτάνει να είναι η άλλη μουνάρα αλλά είναι υποχρεωμένοι να βρουν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σε αυτήν. Οπότε επηρεαζομαστε εύκολα. Φυσικά υπό την αίρεση ότι μας νοιάζει καποια. Αν δεν μας νοιάζει, την βαπτίζουμε πουτάνα στα γρήγορα και την γαμάμε σαν πουτάνα μέχρι να την διώξουμε.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)