Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σωστός, λοιπόν, από τη μικρή εμπειρία μου:
- Αν η παντρεμένη μιλάει για τις πληγές που της έχει δώσει ο άντρας της και το πόσο κακός είναι κλπ, σε θέλουν μόνο για σεξ. Μην περιμένεις συναίσθημα, στην ουσία τον εκδικούνται.
- Αν δε μιλάει για τον άντρα της, είναι πιο πιθανό να χωρίσει, αν δείξεις κι εσύ συναίσθημα.
Ισχύει. Εγώ πάντως με όσες παντρεμένες έχω μπλέξει, ένα έχω ως βασικότερο νόημα μεταξύ άλλων. Αν έχει παιδιά δεν χωρίζει σχεδόν ποτέ γιατί θα την φρενάρουν τα παιδια.
Αν δεν έχει, παίζει να χωρίσει αλλά ρε μάστορα πρέπει να είναι εξαιρετική περίπτωση διότι ξέρεις ότι πρόδωσε τον άλλον οπότε δεν είναι λευκό χαρτί όπως μια ελεύθερη που δεν έχει σημασία τι κάνει (αν κάνει κάτι) μέχρι κι αν το μάθεις. Σημασια για τον άνδρα έχει το τι ξέρει και βλέπει σε μια γυναίκα.
Αν δεν βλέπει μαλακίες αλλά οκ ολα προχωράει. Συνήθως έτσι συμβαινει ασχέτως που πολλοί είναι κατά του γάμου.
Οι άνδρες για να προχωρήσουν ένα βήμα δεν τους φτάνει να είναι η άλλη μουνάρα αλλά είναι υποχρεωμένοι να βρουν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σε αυτήν. Οπότε επηρεαζομαστε εύκολα. Φυσικά υπό την αίρεση ότι μας νοιάζει καποια. Αν δεν μας νοιάζει, την βαπτίζουμε πουτάνα στα γρήγορα και την γαμάμε σαν πουτάνα μέχρι να την διώξουμε. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
βαλε μυαλο,σπουδασε,κανε κατι σωστο στη ζωη σου,δημιουργησε,γυμνασου ασχολησουμε με σενα και ασε τις γυναικες..θα ερθουν μονες τους αν σε δουν "ανεβασμενο"..το ξερω οτι εισαι ουγκανος αλλα προσπαθω να σε σωσω μη κανεις τις δικες μου μαλακιες
Σπουδάζω να ξέρεις και έχω σκοπό να τη τελειώσω τη σχολή κάποια στιγμή,θα κάνω ότι είναι να κάνω φίλε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μιλάς για τον 35ρη των ονείρων σου ;
Μη σου χαλάσουμε το όνειρο ....
Δε είναι όνειρο κάποιοι οντως έχουν σπουδάσει και κάνουν μια χαρά δουλειά στα 35 τους δε είναι όλοι στα 35 τους ντελιβεραδες.Μη τους βγάλουμε και όλους άχρηστους για να παραμυθιαστεις εσύ έλεος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγά μην είμαι και τοσο στραβογιαννος ωστε να μαι του 69 ρε σαπιοτρομπες... Της εποχής που κυκλοφορουσες με μπλοτερακια στη τσέπη, σε τσακωναν οι μπάτσοι και νόμιζαν πως είναι γραμματόσημα, είμαι. Πολύ πιο αρχαίος.
Δε ξέρω πόσο είσαι πάντως αυτό που λεω ισχιει οι 25 αρες θέλουν 35 αρηδες με καλή δουλειά 50 αρηδες πάντως δε θέλουν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες δεν είναι σταράτες όπως εμείς με ευθεία λογική. Έχουν λογική μπεκρή που κάνει σλάλομ σε πίστα σκι φορώντας αρβύλες.:2funny:
Για παράδειγμα μια γυναίκα είναι συνήθως εντελώς στο μουνί της αν αρμεγει έναν άνδρα που την απατάει αρκεί να τον έχει δεσμεύσει.
Δεν την νοιάζει αφού τον αρμεγει. Την νοιάζει αν δεν τον αρμεγει. Αντίθετα την νοιάζει ΠΑΝΤΑ μην την απατάει όσο δεν τον έχει δεσμεύσει διότι τότε δεν μπορεί να τον αρμεγει νόμιμα.
Δηλαδή εν ολίγοις αποδεικνύεται ότι η γυναίκα ΔΕΝ μπορεί να επιβιώσει μόνη της ποτέ των ποτών. Τα όνειρα κι οι φιλοδοξίες της (ντάντεμα) περνούν πάντα μέσα από τον άνδρα ώστε να υλοποιηθούν.
Πάω να παίξω σκάκι. Βαρέθηκα τώρα. :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ισότητα μάγκες δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ και ούτε
και θα υπάρξει. Η ισότητα δημιουργήθηκε από κάτι αρρωστιάρικα κέντρα αποφάσεων με ισχύ, χρήμα κτλ ώστε να γίνει μύλος
η όλη κατάσταση. Οι γυναίκες "απελευθερωθηκαν" ώστε
να φορολογουνται μιας που καθισμένες σπίτι ήταν άχρηστες στο σύστημα. Φυσικά αυτές ως δίποδα σκουπίδια κατά την εξέλιξη τους (όπως και βλέπουμε άλλωστε) νομίζουν ότι πήραν μια επική νίκη. Η φύση όμως, αυτός ο μέγας τιμωρός θα τις ξεσκίσει όπως ξέσκισε οτιδήποτε της πήγε κόντρα. Πάω τώρα να κοιμηθώ.

:rockon:
Πολλή πίκρα, ρε τύπε. Πού θα σε οδηγήσει αυτή η λογική;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.681
Πόντοι
6.056
Δε ξέρω πόσο είσαι πάντως αυτό που λεω ισχιει οι 25 αρες θέλουν 35 αρηδες με καλή δουλειά 50 αρηδες πάντως δε θέλουν.
Ρε μάγκα .... ξέρεις τι θέλουν οι 25ρες .... ξέρεις τι δεν θέλουν ........
Γιατί ασχολείσαι με τέτοιες ερωτήσεις ... και τις απαντήσεις τους .... ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ...
και δεν ασχολείσαι με πράγματα που σε αγγίζουν .......

ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΕΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε μάγκα .... ξέρεις τι θέλουν οι 25ρες .... ξέρεις τι δεν θέλουν ........
Γιατί ασχολείσαι με τέτοιες ερωτήσεις ... και τις απαντήσεις τους .... ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ...
και δεν ασχολείσαι με πράγματα που σε αγγίζουν .......

ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΕΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ;
Εμένα με θέλουν οι φασαιες οι εναλλακτικές και οι ντίβες όχι και ευτυχώς γιατί δε τις αντεχω τις ντίβες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγω καποιους πιτσιρικαδες που πανε λυκειο, ολο μπακουρια τους βλεπω τους πιο πολλους, με ψωλαρια γυρνανε περα δωθε και μολις δουν καμια γκομενα κανουν σαν λιγουρες, τωρα επειδη βλεπετε εσεις καποιους στον δρομο με γκομενες που ειναι μικροι σε ηλικια, δεν σημαινει οτι βρισκουν ολοι, και μικρος και μεγαλος να βρεις γκομενα δυσκολο ειναι στην ελλαδα πλεον , απλα σε μικροτερες ηλικιες εχουν τεραστιες επιλογες να την πεσουν σε εκατονταδες διαθεσιμες, επειδη καμια δεν ειναι παντρεμενη με παιδια στην ηλικια τους, εναν που ξερω 18 χρονων τωρα , βρηκε γκομενα αφου την ειχε πεσει σε πανω απο 2 χιλιαδες στο ινστα, και απο κοντα σε πανω 100, αν ητανε αυτος 40 χρονων προφανως θα ητανε ακομη μπακουρι γιατι δεν θα ειχε και πολλες διαθεσιμες να βρει ελευθερες
Τα πράγματα είναι δύσκολα στη Ελλάδα σε όλους τους τομείς δυστιχως και δουλειές δυσκολεύεσαι να βρεις και γκόμενες επίσης δυκολευεσαι να βρεις και γενικά σα επίπεδο χώρας υπολειτουργούμε σε όλα,εγώ δε τη θέλω καθόλου τη Ελλάδα γιατί πάσχει σε όλα.Ακομα και η Αφρική πιο μάγκες από εμάς είναι γιατί αυτός που σκοτώνει τον σκοτώνουν όχι να μπαίνει φυλακή μόνο 15 χρόνια όπως εδώ.Οχι κύριε σκότωσες τέλος πρεπει πεθάνεις και εσύ.Στη Αφρική αυτός που κάνει φονο τον σκοτώνουν,αυτός που βιάζει του κόβουν το πεος και αυτός που κλέβει του κόβουν τα χέρια.Μακαρι να υπήρχαν τετοιοι νόμοι και εδώ.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Τα σοσιαλ έκαναν φοβερή ζημιά.
Η γιγάντωσή τους τα διέλυσε όλα. Παλιά οι βρώμες για να γαμηθούν έπρεπε να στήσουν ολόκληρη επιχείρηση, να καλυφθούν από φίλες, να τις παίρνουν μαζί έξω για να βρουν γκόμενο κτλ. :2funny:Τώρα κάθονται στο σαλόνι τους φαρδιά πλατιά και αλιεύουν οθονάτα από μαρίδα μέχρι σφυρίδα. Αν και μέχρι να ξαναβγούν έξω για "πιάτσα" και "αναζήτηση" δεν υπάρχει ελπίδα εξισορρόπησης. Αυτές δεν είναι άνδρες. Πάνε πίνουν καφέ ψωνίζουν κάνα βρακί :2funny: και αντλούν επιβεβαίωση από σόσιαλ. Εμείς αυτά τα έχουμε για πέταμα. Θέλουμε ξεκάθαρα γαμήσι. Μόνο αυτό μας επιβεβαιώνει ως άνδρες.:rockon:

Με αφορμή την αναφορά του συναγωνιστή Donald-Duck θα ήθελα να κάνω μία σύντομη ανάλυση για τα μειονεκτήματα της μεθόδου προσέγγισης μέσω σόσιαλ, την οποία χρησιμοποιούσα από τα 18 μέχρι τα 28. Πλέον την σταμάτησα πριν λίγο καιρό, κάνοντας "δώρο" στον εαυτό μου για τα 28α γενέθλιά του την στροφή αποκλειστικά και μόνο στη μέθοδο προσέγγισης από κοντά με άγνωστες, η οποία σε γλιτώνει από πολλά.

Τι συμπεράσματα λοιπόν έβγαλα από αυτά τα 10 χρόνια (πολλά τα έχετε αναφέρει ήδη, αλλά συνοψίζω):

1) Χάνεις αρκετό χρόνο, καθώς μπορεί να μιλάς για καιρό και στο τέλος να μην βγεις ούτε ραντεβού γιατί το ναυάγιο που μιλάς μπορεί να σε κάνει ακόμα και μπλοκ
2) Δεν ξέρεις -σε πολλές περιπτώσεις- τι σε περιμένει εμφανισιακά (λόγω χρήσης φίλτρων, photoshop κλπ)
3) Σε ένα εύρος 1300 περίπου προσπαθειών έβγαινα ραντεβού με ποσοστό στο 3% και έπεφτε γαμήσει σε ένα ποσοστό 0,5% περίπου
4) Έχεις την ψευδαίσθηση ότι "κάτι παίζει" συνεχώς, ενώ στην πραγματικότητα πολλές φορές δεν έχεις καμία ελπίδα.

Επειδή λοιπόν εγώ βαρέθηκα να παίζω με "σημαδεμένη τράπουλα", εφαρμόζω εδώ και κάτι μέρες την "ντονάλντια" μέθοδο, καθώς τα προηγούμενα 10 χρόνια είχα περίπου 100 προσεγγίσεις μόνο από κοντά χωρίς αποτελέσματα. Τώρα έχω 5 προσεγγίσεις σε μια βδομάδα, με σκοπό όσο περνάει ο καιρός να τις αυξάνω και να φτάσω σε πρώτη φάση στις 2 προσεγγίσεις ανά μερα (ζω και σε πόλη στην επαρχία που δεν είναι και τεράστια).

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Με αφορμή την αναφορά του συναγωνιστή Donald-Duck θα ήθελα να κάνω μία σύντομη ανάλυση για τα μειονεκτήματα της μεθόδου προσέγγισης μέσω σόσιαλ, την οποία χρησιμοποιούσα από τα 18 μέχρι τα 28. Πλέον την σταμάτησα πριν λίγο καιρό, κάνοντας "δώρο" στον εαυτό μου για τα 28α γενέθλιά του την στροφή αποκλειστικά και μόνο στη μέθοδο προσέγγισης από κοντά με άγνωστες, η οποία σε γλιτώνει από πολλά.

Τι συμπεράσματα λοιπόν έβγαλα από αυτά τα 10 χρόνια (πολλά τα έχετε αναφέρει ήδη, αλλά συνοψίζω):

1) Χάνεις αρκετό χρόνο, καθώς μπορεί να μιλάς για καιρό και στο τέλος να μην βγεις ούτε ραντεβού γιατί το ναυάγιο που μιλάς μπορεί να σε κάνει ακόμα και μπλοκ
2) Δεν ξέρεις -σε πολλές περιπτώσεις- τι σε περιμένει εμφανισιακά (λόγω χρήσης φίλτρων, photoshop κλπ)
3) Σε ένα εύρος 1300 περίπου προσπαθειών έβγαινα ραντεβού με ποσοστό στο 3% και έπεφτε γαμήσει σε ένα ποσοστό 0,5% περίπου
4) Έχεις την ψευδαίσθηση ότι "κάτι παίζει" συνεχώς, ενώ στην πραγματικότητα πολλές φορές δεν έχεις καμία ελπίδα.

Επειδή λοιπόν εγώ βαρέθηκα να παίζω με "σημαδεμένη τράπουλα", εφαρμόζω εδώ και κάτι μέρες την "ντονάλντια" μέθοδο, καθώς τα προηγούμενα 10 χρόνια είχα περίπου 100 προσεγγίσεις μόνο από κοντά χωρίς αποτελέσματα. Τώρα έχω 5 προσεγγίσεις σε μια βδομάδα, με σκοπό όσο περνάει ο καιρός να τις αυξάνω και να φτάσω σε πρώτη φάση στις 2 προσεγγίσεις ανά μερα (ζω και σε πόλη στην επαρχία που δεν είναι και τεράστια).

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε!
Γιά τά Social είναι γνωστό ότι γκόμενα δέν βγαίνει,η άν βγεί θά είναι ψυχοπαθής!
Μέ 2 προσεγγίσεις τήν ημέρα,σέ λίγο καιρό θά τήν έχεις πέσει σέ όλες,εφόσον μένεις σέ επαρχία.
Μετά "ετοιμάσου" γιά... μετακόμιση Αθήνα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

φιλε μου μιλας εκ πειρας..και απο προσωπικη εμπειρια,και οπως πολυ σωστά λες καθε ανθρωπος θα βγάλει συμπεράσματα αναλογα με τις προσωπικες του εμπειριες.Φαντάζομαι δεν εισαι εκπροσωπος ολου του αντρικου πληθυσμου?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τό live καμάκι όταν γίνεται στηριζόμαστε στόν "άγραφο νόμο" του.
Κάνουμε επιλεκτικό καμάκι σέ γκόμενες πού μάς αρέσουν,σέ χώρους πού μάς "παίρνει" καί έχουμε άφθονο χρόνο.
Καί όχι "γιούργια" σέ όποια βρούμε μπροστά μας,άν τό κάνουμε αυτό η επιτυχία...θά είναι πάντα μηδέν!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895

Για χάρη της συζήτησης, μπορεί κανείς να σου πει:
-Και έξω ''χάνεις'' χρόνο όταν γνωρίσεις κάποια που γουστάρεις και βγαίνεις ραντεβού και καφεδάκια και τελικά δε γαμάς. Το πόσο ''χρόνο'' θα χάσεις το ορίζεις ΕΣΥ βάζοντας τα όριά σου, είτε συνομιλείς διαδικτυακά είτε βγαίνεις ραντεβού.
-Και στον ''έξω'' κόσμο τις βλέπεις βαμμένες αγνώριστες. Επίσης, είναι πασίγνωστο ότι δεν έχουν σχέση με τις φώτο ΚΑΜΙΑ, άρα πάντα περιμένεις κάτι ''υποδεέστερο''.
-Αν κάνεις έξω στο δρόμο 1300 προσπάθειες, ποιο είναι πιστεύεις το ποσοστό που θα γαμήσεις στο τέλος;
-Και έξω μπορεί να μαζεύεις τηλέφωνα και να νομίζεις ότι ''κάτι παίζει'' γενικώς, ενώ δε θα παίζει τίποτα.

Γενικότερα, νομίζω ότι όλο αυτό το ''γνωρισμία στο διαδίκτυο'' v ''γνωριμία έξω'' είναι λίγο απατηλό, το σωστό είναι κατ' εμέ: γνωριμία παντού ανάλογα με τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν. Είναι σα να λέμε αν είναι καλύτερο να παίζεις το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο: καθένας παίζει αυτό που γουστάρει και γνωρίζει καλύτερα.
Καθένας μιλάει έχοντας στο μυαλό του τη δική του ζωή, χωρίς να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της ζωής του άλλου, ώστε να ευνοείται αναλόγως ένας ή άλλος τρόπος.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
φιλε μου μιλας εκ πειρας..και απο προσωπικη εμπειρια,και οπως πολυ σωστά λες καθε ανθρωπος θα βγάλει συμπεράσματα αναλογα με τις προσωπικες του εμπειριες.Φαντάζομαι δεν εισαι εκπροσωπος ολου του αντρικου πληθυσμου?

Ακριβώς, όλα αυτά που λέω στηρίζονται σε προσωπικά μου βιώματα. Και με βάση αυτά έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και πήρα τις αποφάσεις μου. Είμαι εδώ για κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων, όχι για να επιβάλλω μια άποψη. Αν βοηθήσουν κάποιον αυτά που λέω, καλώς, αν όχι μπορεί να με προσπεράσει!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.681
Πόντοι
6.056

Ρε τύπε ....

κάποιες αρχές ισχύουν παντού .....

Αν δεν είσαι ψυχάκιας και κουασιμόδος (και τα δύο) μπορείς να κρατάς με κάποιο υποτυπώδες λέγειν μια κουβέντα/εοικοινωνία με γκόμενα ....
ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ..... ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ....

Αυτό δεν σημαίνει τίποτε.
Οι καταστάσεις με μία γκόμενα είναι δύο

1)Συμφωνεί να βγει μαζί σου για καφέ όπου ξεκινάς μπαλαμούτιασμα με σκοπό το γαμήσι .... ΣΥΝΤΟΜΑ
2) ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Αν είναι να παίξει το 1 , γίνεται σχετικά τσακ μπαμ ...

Αλλιώς μην προσπαθείς ποτέ να χρυσώσεις το χάπι .... ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ (2) ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Ακριβώς, όλα αυτά που λέω στηρίζονται σε προσωπικά μου βιώματα. Και με βάση αυτά έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και πήρα τις αποφάσεις μου. Είμαι εδώ για κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων, όχι για να επιβάλλω μια άποψη. Αν βοηθήσουν κάποιον αυτά που λέω, καλώς, αν όχι μπορεί να με προσπεράσει!
εγω εχω αλλα βιώματα και μπόλικες επειριες με δαυτα.Δε λεω οτι αξιζουν,για το πουτσο ειναι ολες αυτες εκει μεσα αλλα μπορει καλλιστα καποιος να αποκομισει καλες εμπειριες,αν εχει μια καλη εμφανιση και λιγο μυαλο.Για μενα καλο ειναι καποιος να μαθει το κοντινο παιχνιδι μπας και γνωρισει καμια γκόμενα τις προκοπης γιατι οτι εχει να κανει με τσατ ειναι αντε γεια.Εγω αυτο εχω να πω...ασχετως με το τι εχω κανει

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Για χάρη της συζήτησης, μπορεί κανείς να σου πει:
-Και έξω ''χάνεις'' χρόνο όταν γνωρίσεις κάποια που γουστάρεις και βγαίνεις ραντεβού και καφεδάκια και τελικά δε γαμάς. Το πόσο ''χρόνο'' θα χάσεις το ορίζεις ΕΣΥ βάζοντας τα όριά σου, είτε συνομιλείς διαδικτυακά είτε βγαίνεις ραντεβού.
-Και στον ''έξω'' κόσμο τις βλέπεις βαμμένες αγνώριστες. Επίσης, είναι πασίγνωστο ότι δεν έχουν σχέση με τις φώτο ΚΑΜΙΑ, άρα πάντα περιμένεις κάτι ''υποδεέστερο''.
-Αν κάνεις έξω στο δρόμο 1300 προσπάθειες, ποιο είναι πιστεύεις το ποσοστό που θα γαμήσεις στο τέλος;
-Και έξω μπορεί να μαζεύεις τηλέφωνα και να νομίζεις ότι ''κάτι παίζει'' γενικώς, ενώ δε θα παίζει τίποτα.

Γενικότερα, νομίζω ότι όλο αυτό το ''γνωρισμία στο διαδίκτυο'' v ''γνωριμία έξω'' είναι λίγο απατηλό, το σωστό είναι κατ' εμέ: γνωριμία παντού ανάλογα με τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν. Είναι σα να λέμε αν είναι καλύτερο να παίζεις το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο: καθένας παίζει αυτό που γουστάρει και γνωρίζει καλύτερα.
Καθένας μιλάει έχοντας στο μυαλό του τη δική του ζωή, χωρίς να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της ζωής του άλλου, ώστε να ευνοείται αναλόγως ένας ή άλλος τρόπος.
-έξω το άκυρο το τρως σε 10 λεπτά συνήθως το πολύ. αυτό μου έχει δείξει το δείγμα μου απο καμία 100αρια περιπτώσεις. στα σόσιαλ σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιο χρονοβόρο
-στον έξω κόσμο άντε το 8αρι που θα δεις να ειναι 6αρι. Σόσιαλ μπορεί το 8αρι να είναι 2αρι.
-αν κάνω 1300 προσπάθειες δεν ξέρω πόσες θα γαμήσω, σίγουρα ίσως και λιγότερες από όσες στα σόσιαλ, αλλά με λιγότερη σπατάλη χρόνου παράλληλα. Σίγουρα είναι κάτι που υποθετικά δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά
-Όταν δεν σου σηκώσει το τηλέφωνο καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει κάτι. Στα σόσιαλ μπορεί να τραβιέστε στα μηνύματα κάνα μήνα.

Όπως και να έχει συμφωνώ συναγωνιστή Lion πως όπως μπορεί καλό είναι κανείς να γαμάει! Άλλωστε κι εγώ από τα σόσιαλ έχω κάνει ό,τι έχω κάνει. Το ότι αισθάνθηκα αυτή την ανάγκη για αλλαγή δεν σημαίνει πως παρακινώ τους άλλους να τα κόψουν. Αν έχουν την υπομονή και αποτελέσματα καλά το κάνουν και παίζουν μπάλα και εκεί!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.681
Πόντοι
6.056
-έξω το άκυρο το τρως σε 10 λεπτά συνήθως το πολύ. αυτό μου έχει δείξει το δείγμα μου απο καμία 100αρια περιπτώσεις. στα σόσιαλ σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιο χρονοβόρο
-στον έξω κόσμο άντε το 8αρι που θα δεις να ειναι 6αρι. Σόσιαλ μπορεί το 8αρι να είναι 2αρι.
-αν κάνω 1300 προσπάθειες δεν ξέρω πόσες θα γαμήσω, σίγουρα ίσως και λιγότερες από όσες στα σόσιαλ, αλλά με λιγότερη σπατάλη χρόνου παράλληλα. Σίγουρα είναι κάτι που υποθετικά δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά
Έχε κι άλλο ένα έτοιμο συμπέρασμα από παλιούς έτοιμο ....

Έξω, όταν γνωρίσεις κάποια, ειδικά αν είναι ΜΕΡΑ , είσαι σε λιγότερο κακή μοίρα στην εκτίμηση της γκόμενας.
Στα σόσιαλ όταν τη γνωρπίσεις, είσαι 100 σκαλιά πιο κάτω στην ιεραρχία από ένα σκυλόσκατο στα πεζοδρόμια ή μία πατημέρα ροχάλα, πατημένη από σόλα που έχει παντήσει πριν σκυλόσκατα .........

Και με τους δύο τρόπους , ποτέ δεν θα φτάσεις τόσο ψηλά , όσο ο 1.71 , τελείοφοιτος ΕΠΑΛ, 132kgr , με μύκητες στα νύχια των χεριών , σπασμένα νύχια ποδιών με παντόφλα ΕΣ , ψώρα, μονόφθαλμος , με τσιμπούρια και κοριούς και βερμούδα από λαϊκή, κάτοχος παπιού του 1977 , που της τον έκανε προξενιό η βαφτισιμιά της μάνας της ή η ξαδέλφη της στο πανηγύρι του χωριού τους, 2 χλμ έξω από το πεντάλοφο κοζάνης ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
-Όταν δεν σου σηκώσει το τηλέφωνο καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει κάτι. Στα σόσιαλ μπορεί να τραβιέστε στα μηνύματα κάνα μήνα.

Όπως και να έχει συμφωνώ συναγωνιστή Lion πως όπως μπορεί καλό είναι κανείς να γαμάει! Άλλωστε κι εγώ από τα σόσιαλ έχω κάνει ό,τι έχω κάνει. Το ότι αισθάνθηκα αυτή την ανάγκη για αλλαγή δεν σημαίνει πως παρακινώ τους άλλους να τα κόψουν. Αν έχουν την υπομονή και αποτελέσματα καλά το κάνουν και παίζουν μπάλα και εκεί!
το να τη πεφτεις ετσι στο ακυρο στη καθε αγνωστη δεν εχει κανενα νοημα τύπε...αν θες τη γνωμη μου πηγαινε καπου που δουλευει καποια,σταμπαρε τη ποτε πηγαινει,πηγαινε και συ συχνα να σε δει να σε γνωρισει και κανε κινηση.Τα αλλα τα χυμα αστα για το εξωτερικο εδω δε παιζουν αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom