Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
Η αρχική εντύπωση που έχω από την ατάκα της τύπισσας
Ό,τι κι αν λέει οποιαδήποτε γυναίκα .....

Υπάρχουν δύο ερμηνείες ....

1)ΓΑΜΗΣΕΣ = ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
2) ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΣ = ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Το αν γάμησες ή όχι ... το ξέρεις ....

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Έχε κι άλλο ένα έτοιμο συμπέρασμα από παλιούς έτοιμο ....

Έξω, όταν γνωρίσεις κάποια, ειδικά αν είναι ΜΕΡΑ , είσαι σε λιγότερο κακή μοίρα στην εκτίμηση της γκόμενας.
Στα σόσιαλ όταν τη γνωρπίσεις, είσαι 100 σκαλιά πιο κάτω στην ιεραρχία από ένα σκυλόσκατο στα πεζοδρόμια ή μία πατημέρα ροχάλα, πατημένη από σόλα που έχει παντήσει πριν σκυλόσκατα .........

Και με τους δύο τρόπους , ποτέ δεν θα φτάσεις τόσο ψηλά , όσο ο 1.71 , τελείοφοιτος ΕΠΑΛ, 132kgr , με μύκητες στα νύχια των χεριών , σπασμένα νύχια ποδιών με παντόφλα ΕΣ , ψώρα, μονόφθαλμος , με τσιμπούρια και κοριούς και βερμούδα από λαϊκή, κάτοχος παπιού του 1977 , που της τον έκανε προξενιό η βαφτισιμιά της μάνας της ή η ξαδέλφη της στο πανηγύρι του χωριού τους, 2 χλμ έξω από το πεντάλοφο κοζάνης ....
το ότι ξέρω πολλούς που κάνουν σχέση μέσω κύκλου και που αλλιώς δεν θα γαμούσαν ούτε την χούφτα είναι γεγονός και πολύ σωστά το επισημαίνεις συναγωνιστή tellystalone. Παρόλα αυτά εκτός του ότι δεν έχω κύκλο δεν γουστάρω να μου γνωρίζουν κιόλας και να έχω υποχρέωση σε κανέναν. Οπότε συνεχίζω μόνος μου το καμάκι και όπου βγει!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
το να τη πεφτεις ετσι στο ακυρο στη καθε αγνωστη δεν εχει κανενα νοημα τύπε...αν θες τη γνωμη μου πηγαινε καπου που δουλευει καποια,σταμπαρε τη ποτε πηγαινει,πηγαινε και συ συχνα να σε δει να σε γνωρισει και κανε κινηση.Τα αλλα τα χυμα αστα για το εξωτερικο εδω δε παιζουν αυτα
Να την πέφτεις σε πωλήτριες .... σερβιτόρες ... μπαρίστες .........

Αυτό που σε πιέζει στο κεφάλι , είναι η καρίνα του τιτανικού.
Είσαι από κάτω του.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
το να τη πεφτεις ετσι στο ακυρο στη καθε αγνωστη δεν εχει κανενα νοημα τύπε...αν θες τη γνωμη μου πηγαινε καπου που δουλευει καποια,σταμπαρε τη ποτε πηγαινει,πηγαινε και συ συχνα να σε δει να σε γνωρισει και κανε κινηση.Τα αλλα τα χυμα αστα για το εξωτερικο εδω δε παιζουν αυτα
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή συναγωνιστή nikola81 όμως έχω σκοπό να συνεχίσω την προσπάθεια με τις άγνωστες. Μία προσπάθεια ας πούμε τη μέρα ισοδυναμεί με πάνω από 300 προσπάθειες τον χρόνο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
το ότι ξέρω πολλούς που κάνουν σχέση μέσω κύκλου και που αλλιώς δεν θα γαμούσαν ούτε την χούφτα είναι γεγονός και πολύ σωστά το επισημαίνεις συναγωνιστή tellystalone. Παρόλα αυτά εκτός του ότι δεν έχω κύκλο δεν γουστάρω να μου γνωρίζουν κιόλας και να έχω υποχρέωση σε κανέναν. Οπότε συνεχίζω μόνος μου το καμάκι και όπου βγει!

Σε πιάνω ότι είσαι παίκτης που έχει λειώσει παντελόνια και παπούτσια. Απλά εδώ γράφουμε και για νεότερους.
Κάτι άλλο που προτείνω σε νέους, είναι να έχουν ένα στέκι . Αδιάφορο αν είναι 5ης εθνικής. Μετράει να μένουν κοντά.
Αν ξέρουν άλλους παίκτες εκεί , αμέσως αποκτούν κοινωνική αποδοχή.

Αν κάνεις πρόταση .... ΟΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ..... και αν θέλει να περάσει από εκεί ......
είσαι αλλιώς και το δέχεται πιο εύκολα .........

Αν περάσει από εκεί και είσαι με λαό .... ξεκαθαρίζεις πράγματα.

Τώρα αν γαμάς βίζιτες , ειδικά πρωινά .... καλή φάση είναι να περάσεις από εκεί με βίζιτα, παρόλο που το ταξίμετρο χρεώνει ακριβά ....
να πιείτε τίποτε σφηνάκια .......... αν σε δουν με 8/10 τεμάχιο .... ανεβάζεις τιμή μετοχής

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
εννοεις οτι ειμαι ναυαγιο?

Η τακτική , αποδίδει φτωχά αποτελέσματα.
Σερβιτόρες πωλήτριες κτλ .... δεν ρίχνουν χυλόπιτα ξερή άμεσα .... γιατί φοβούνται για τη δουλειά τους ....
μπορεί να ρίξουν σύρμα σε άλλους που δουλεύουν εκεί ....... και να στιγματιστείς για ψυχάκιας, πέφτουλας , ρετάλι , ναυάγιο ,
όχι μόνο σε γκόμενες αλλά και άνδρες στα πέριξ . Και δεν λέει .

Για να κάνεις ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ , απαιτείται να δώσει μεγάλη ενθάρυνση .
Και να είσαι βέβαιος ότι είναι τέτοια. Αλλιώς εκτίθεσαι άσχημα.

Κάποια φιλικότητα , χαμογελάκια κτλ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ .... και να μην είναι επειδή .... είσαι παληκάρι !

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ..... ΓΙΑ ΝΙΟΥΦΗΔΕΣ ..... ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ειδικά για εργαζόμενες νύχτας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ .... ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ, ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ , ΠΟΡΤΙΕΡΙΣΕΣ δεν λέει με τίποτε.
Πολύ ανεβασμένο λέβελ παιχνιδιού. Αυτοί που παίζουν εκεί , δεν μας διαβάζουν εδώ σίγουρα.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Σε πιάνω ότι είσαι παίκτης που έχει λειώσει παντελόνια και παπούτσια. Απλά εδώ γράφουμε και για νεότερους.
Κάτι άλλο που προτείνω σε νέους, είναι να έχουν ένα στέκι . Αδιάφορο αν είναι 5ης εθνικής. Μετράει να μένουν κοντά.
Αν ξέρουν άλλους παίκτες εκεί , αμέσως αποκτούν κοινωνική αποδοχή.

Αν κάνεις πρόταση .... ΟΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ..... και αν θέλει να περάσει από εκεί ......
είσαι αλλιώς και το δέχεται πιο εύκολα .........

Αν περάσει από εκεί και είσαι με λαό .... ξεκαθαρίζεις πράγματα.

Τώρα αν γαμάς βίζιτες , ειδικά πρωινά .... καλή φάση είναι να περάσεις από εκεί με βίζιτα, παρόλο που το ταξίμετρο χρεώνει ακριβά ....
να πιείτε τίποτε σφηνάκια .......... αν σε δουν με 8/10 τεμάχιο .... ανεβάζεις τιμή μετοχής
έμπειρο δεν θα με έλεγα στα 28 μου, σε καμία 100αριά την έχω πέσει από κοντά. Αυτό με το στέκι ισχύει πάντως. Από μέρος που έπαιρνα καθημερινά καφέ μετά από ένα διάστημα με έκανε follow στο ίνσταγκραμ από μόνη της μια μπαρίστα, που όμως μου ήταν παντελώς αδιάφορη εμφανισιακά και δεν έκανα ποτέ κίνηση. Όμως νομίζω ότι έχει μεγάλη βάση αυτό που λες, φαίνεσαι κιόλας αρκετά έμπειρος!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
Μία προσπάθεια ας πούμε τη μέρα ισοδυναμεί με πάνω από 300 προσπάθειες τον χρόνο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
Πόσο μάλλον .... αν βγαίνεις ανεβασμένος ..... φανταχτερός .... .επιδεθκνύεις κάτι .... λεζάντας ....

και το παιχνίδι γίνεται με κάποια .... ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ....

Εκεί οι πιθανότητες είναι πολύ καλύτερες.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.380
Πόντοι
2.306
Εβγαλα με daygame γκόμενες Αθήνα αλλά ήταν δύσκολο.Θέλει πολύ περπάτημα.
Ανατολική Ευρώπη ήταν πολύ πιο εύκολα.Θυμάμαι Τσεχία,Πολωνία περπατούσα το 2004 και με κάρφωναν οι γκόμενες στο δρόμο.Δε συζητάμε για Ουκρανία.Ελλάδα δεν παίζει αυτό με την καμία.Δε σε κοιτάνε οι γκόμενες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Απαραίτητα χαρακτηριστικά -προσόντα- στόν Ελληνα "καμάκερ" Χωρίς αυτά...καμμία τύχη γιά γκόμενα.

-Εμφάνιση τουλάχιστον πολύ καλή άν όχι γαμάτη

-Εξυπνος

-Ετοιμόλογος

-Ευγενικός-διαλλακτικός

-Ανδρας μέ χιούμορ

-Ντύσιμο αυτό πού απαιτείται

-Πεντακάθαρος

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
με έκανε follow στο ίνσταγκραμ από μόνη της μια μπαρίστα, που όμως μου ήταν παντελώς αδιάφορη εμφανισιακά και δεν έκανα ποτέ κίνηση.
Αν δεν ήταν μπαζάρα, μαλακία που δεν έκανες τίποτε. Και πάλι αν δεν θες να τη γαμήσεις, κάντη φιλαράκι .
Σαπόρτ από γυναίκες, ειδικά εργαζόμενες σε στέκια , μετράει .

ΚΑι αρχικα αν την αντιμετωπίζεις σαν κολλητάρι , σαν το μήτσο το μαντρά ή το στέλιο τον τσιμούχα, αν δει ότι έχεις επιτυχίες ....
κάποια στιγμή .... μπορεί να ζητήσει μόνη της ... να ... δοκιμάσει ! και να στο δώσει στο πιάτο !

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Αν δεν ήταν μπαζάρα, μαλακία που δεν έκανες τίποτε. Και πάλι αν δεν θες να τη γαμήσεις, κάντη φιλαράκι .
Σαπόρτ από γυναίκες, ειδικά εργαζόμενες σε στέκια , μετράει .

ΚΑι αρχικα αν την αντιμετωπίζεις σαν κολλητάρι , σαν το μήτσο το μαντρά ή το στέλιο τον τσιμούχα, αν δει ότι έχεις επιτυχίες ....
κάποια στιγμή .... μπορεί να ζητήσει μόνη της ... να ... δοκιμάσει ! και να στο δώσει στο πιάτο !
ήταν μπαζάρα, επομένως κράτησα τις αποστάσεις μου!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056

Πελάτης σε σερβιτόρες, μπαρίστες , πορτιέρησες και πωλήτριες σε εμπορικά ..... και ταξιδιώτης σε αεροσυνοδούς ..... είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.380
Πόντοι
2.306
Πρέπει να είσαι καλοντυμένος,να έχεις μεγάλη αντοχή,να περπατάς πολύ,να έχεις καλό calibration,αίσθηση του χώρου κτλ.Είναι όπως το ποδόσφαιρο,άμα τρέξεις γρήγορα βγαίνεις οφσάιντ και αν αργήσεις χάνεις την ευκαιρία.Πρέπει να προσεγγίσεις ακριβώς στον κατάλληλο χρόνο και τόπο με την κατάλληλη γωνία και να πεις ακριβώς τα σωστά πράγματα,είσαι στην κόψη του ξυραφιού.Βέβαια έχει αδρεναλίνη είναι συναρπαστικό.
Πολύ συχνά συμβαίνει κάτι απροσδόκητο και σου χαλάει τη δάση π.χ. χτυπάει το τηλέφωνο της γκόμενας,εμφανίζεται ένας ζητιάνος ή πρεζάκιας και ζητάει λεφτά,κάποιος τσαντίζεται και πάει να σε εμποδίσει κτλ.Ενα μεγάλο μέρος της επιτυχίας είναι να έχεις προβλέψει κάθε δυνατή κατάσταση και να αντιδράσεις.Οι περισσότεροι τα χάνουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Πελάτης σε σερβιτόρες, μπαρίστες , πορτιέρησες και πωλήτριες σε εμπορικά ..... και ταξιδιώτης σε αεροσυνοδούς ..... είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.
υπαρχει σουπερ μαρκετ,φουρνος,ψυλικατζηδικο της γειτονιας,,καφε-σνακ 24ωρο (που ειναι και μονη βραδυ) ...εχω πολλα πραδειγματα να σου δωσω

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.380
Πόντοι
2.306
Γενικά στις γκόμενες δεν αρέσουν τα εύκολα.Π.χ. γκόμενα που κάθεται σε παγκάκι είναι εύκολος στόχος,οπότε θα σε απορρίψει.Σερβιτόρα είναι εύκολο να της μιλήσεις γιατί πρέπει να πάρει παραγγελία οπότε θα σε απορρίψει.Γκόμενα που κάθεται μόνη σε καφέ είναι εύκολος στόχος οπότε θα σε απορρίψει.
Συνεπώς πρέπει να δημιουργείς τεχνητές δυσκολίες πας σε γκόμενα που περπατάει κάτω από βροχή οπότε σκέφτεται να ένας αληθινός καυλιάρης,δε δίστασε να φάει τη βροχή για να μου την πέσει,ο τύπος με γουστάρει πραγματικά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Απαραίτητα χαρακτηριστικά -προσόντα- στόν Ελληνα "καμάκερ" Χωρίς αυτά...καμμία τύχη γιά γκόμενα.

-Εμφάνιση τουλάχιστον πολύ καλή άν όχι γαμάτη

-Εξυπνος

-Ετοιμόλογος

-Ευγενικός-διαλλακτικός

-Ανδρας μέ χιούμορ

-Ντύσιμο αυτό πού απαιτείται

-Πεντακάθαρος

Ξεχασες το σημαντικοτερο:

1697882787680.jpeg

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.