Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
λες να σου πει οχι η αλλη αν εισαι μοντελο και με βερμουδα?Πρέπει να είσαι καλοντυμένος,
λες να σου πει οχι η αλλη αν εισαι μοντελο και με βερμουδα?Πρέπει να είσαι καλοντυμένος,
Όχι εργαζόμενες εκεί . Ειδικά νύχτα σε 24ωρο .... έχεις περισσότερες πιθανότητες για ΑΤ παρά για γαμιστρώνα .....υπαρχει σουπερ μαρκετ,φουρνος,ψυλικατζηδικο της γειτονιας,,καφε-σνακ 24ωρο (που ειναι και μονη βραδυ) ...εχω πολλα πραδειγματα να σου δωσω
λες να σου πει οχι η αλλη αν εισαι μοντελο και με βερμουδα?
Οπότε αν δεν είσαι ο Αλέξαντρος Ωνάσης ή πρίγκηπας του ελληνικού θρόνου, δεν λες πολλά για σένα , τη ζωή σου τη δουλειά σου.Ο σημαντικοτερος παραγοντας οταν την πεφτεις σε μια γκομενα, δεν ειναι τα 5 λεπτα που θα της μιλησεις, αλλα τα Χ χρονια και δεκαετιες που προηγηθηκαν και τι εχεις κανει μεσα σε αυτα τα Χ χρονια. Ολα ειναι αποτυπωμενα στο προσωπο σου εκει μπροστα της, την ωρα που σε διαβαζει...
Χοστέλ τύπε .... μέχρι 35 βαριά .......Το δευτερο καλυτερο καμακι γινεται σε μεικτα κομμωτηρια
Το καλυτερο, φυσικα σε...χοστελ που ειναι ο Απολυτος Βασιλιας των καμακοτοπων
Συγκρίνεις κυνήγι άγριας γαλοπούλας σε δάσος ... με το να πυροβολάς κότες ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ .Εβγαλα με daygame γκόμενες Αθήνα αλλά ήταν δύσκολο.Θέλει πολύ περπάτημα.
Ανατολική Ευρώπη ήταν πολύ πιο εύκολα.
Νύχτα σε ελληνικά μαγαζιά, μετά το τέλος των ντίσκο το 1989 ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ....Στα τελη της δεκαετιας του 90 τα ειχα δοκιμασει ολα,εβγαινα εξω καθε νυχτα κλαμπ,ντισκο,μπουζουκια,φοιτητικα παρτυ,ωραια περνας αλλα αποτελεσμα πολυ χαλια με τις Ελληνιδες.
Χοστέλ τύπε .... μέχρι 35 βαριά .......
Αν πάμε εμείς .... μπορεί να μας προτείνουν τρόπο αυτοκτονίας .... ή να φωνάξουν αστυνομία ........
22 σε χοστέλ στην βαρκελώνη ..... ήταν αλητεία ......... απέναντι ήταν 5κλινο με σουηδέζες ..... μπέκρες όλες !
Νύχτα σε ελληνικά μαγαζιά, μετά το τέλος των ντίσκο το 1989 ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ....
ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ .....
Εγγυημένη αποτυχία.
Αν το συνδιάσεις με κάτι κυκλαδονήσια .... ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.
Αποκλείεται να βγάλεις γκόμενα . ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Είσαι μαλάκας και που πας εκεί .
Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.Ρε μάγκες πραγματικά ...
νομίζεται ότι οι άνθρωποι με λευτα ασχολούνται με τις Ελλεηνιδες η με γυναικες γενικότερα...
Ανά πάσα στιγμή περνούν ένα εσκορτακι ... για απεριτίφ...
Εξάλλου μόνες τους πλασαρωνται...μέσω φιλης ...
και μετά προκύπτει η γνωστή Ελληνική πατέντα ...
Πηγαιναμε παρεα 3-4 καμακιων,γνωριζαμε γκομενες αλλα μονο ο ενας γαμαγε.Πρεπει να τους τα ελεγε καλα,τους ψιθυριζε στο αυτι και τετοια.Μπορουσες να γαμησεις αλλα ηταν δυσκολα.Οταν πηγα Πραγα,Βουδαπεστη τη δεκαετια του 90 ειδα το φως το αληθινο.Καμια σχεση.
Πραγα ντισκο Λετνα ηταν ονειρο.Βουδαπεστη ειχε 7 μεγαλες ντισκο τιγκα στις γκομενες,μια με κλουβια.Δεν υπηρχαν αυτα Ελλαδα.
Μαγαζια ιδανικα για καμακι οπως ντισκο Λετνα,Μιλενιουμ Λβωφ ή Czekolada Poznan,Enklawa Βαρσοβια δεν εχω δει ποτε Ελλαδα.
Τι απεγιναν οι αλλοι καμακες και κυριως ο μεγαλοκαμακας; Παντρευτηκαν;Πηγαιναμε παρεα 3-4 καμακιων,γνωριζαμε γκομενες αλλα μονο ο ενας γαμαγε.Πρεπει να τους τα ελεγε καλα,τους ψιθυριζε στο αυτι και τετοια.
το ότι ξέρω πολλούς που κάνουν σχέση μέσω κύκλου και που αλλιώς δεν θα γαμούσαν ούτε την χούφτα είναι γεγονός και πολύ σωστά το επισημαίνεις συναγωνιστή tellystalone. Παρόλα αυτά εκτός του ότι δεν έχω κύκλο δεν γουστάρω να μου γνωρίζουν κιόλας και να έχω υποχρέωση σε κανέναν. Οπότε συνεχίζω μόνος μου το καμάκι και όπου βγει!
Οι δολοφονοι των ντισκο στην Ελλαδα εχουν μεγαλο φταιξιμο για την σημερινη αγαμια στη χωρα απο τα 90'ς και μετα
Τι απεγιναν οι αλλοι καμακες και κυριως ο μεγαλοκαμακας; Παντρευτηκαν;
Είμαι η κάθε λέξη και το κάθε σημείο στίξης του κειμένου που έγραψες. RESPECT.Λάθος,δεν είναι πολλοί,είναι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που θα γαμούσε τη χούφτα της αν δεν έβρισκαν γκόμενα μέσω κύκλου.Έτσι ήταν,έτσι είναι και ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ στον αιώνα τον άπαντα στην Ελλάδα
Καμάκια...ντοναλντιες μέθοδοι...σοσιαλ...οδηγούν απευθείας στα μπουρδέλα ή στην τουαλέτα για την επόμενη μαλακία
Βέβαια,αν κάποιος την πέφτει μόνο σε ιπποπόταμους...φάλαινες...ελέφαντες...κάτι μπορεί να βρει