Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
υπαρχει σουπερ μαρκετ,φουρνος,ψυλικατζηδικο της γειτονιας,,καφε-σνακ 24ωρο (που ειναι και μονη βραδυ) ...εχω πολλα πραδειγματα να σου δωσω
Όχι εργαζόμενες εκεί . Ειδικά νύχτα σε 24ωρο .... έχεις περισσότερες πιθανότητες για ΑΤ παρά για γαμιστρώνα .....
Πελάτισσες ναι , παντού.

Αν είσαι της γειτονιάς και πηγαίνεις τακτικά ... και γουστάρει .... μπορεί να έχεις ευκαιρία για σχέση ... μακροχρόνια .....

ΟΧΙ ΝΑ .... ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
λες να σου πει οχι η αλλη αν εισαι μοντελο και με βερμουδα?

Το κόλλημα με τη βερμούδα το έχει ο σαλονικιός.
Καλοκαίρι στέκει βερμούδα.
Δεν είναι πρόβλημα από μόνη της.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Το δευτερο καλυτερο καμακι γινεται σε μεικτα κομμωτηρια :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Το καλυτερο, φυσικα σε...χοστελ που ειναι ο Απολυτος Βασιλιας των καμακοτοπων

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
Ο σημαντικοτερος παραγοντας οταν την πεφτεις σε μια γκομενα, δεν ειναι τα 5 λεπτα που θα της μιλησεις, αλλα τα Χ χρονια και δεκαετιες που προηγηθηκαν και τι εχεις κανει μεσα σε αυτα τα Χ χρονια. Ολα ειναι αποτυπωμενα στο προσωπο σου εκει μπροστα της, την ωρα που σε διαβαζει...
Οπότε αν δεν είσαι ο Αλέξαντρος Ωνάσης ή πρίγκηπας του ελληνικού θρόνου, δεν λες πολλά για σένα , τη ζωή σου τη δουλειά σου.
Αναφέρεσαι σε όνειρα και επιθυμίες και καταστάσεις που δημιουργούν συναισθήματα ..........

πχ ότι σου αρέσει να νυχτώνεσαι σε ψιλοάδεια πισίνα ξενοδοχείου και να έχεις το μπαρμαν να φτιάνει κοκτέηλ για την πάρτη του ............

ή μία καταπληκτική φωτογραφία που πέτυχες έναν αυστραλό σέρφερ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΕΡΦ ΔΙΠΛΑ .....

στην παραλια .... του ουλουβατού .... ή του κα'ναπαλι ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
Το δευτερο καλυτερο καμακι γινεται σε μεικτα κομμωτηρια :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Το καλυτερο, φυσικα σε...χοστελ που ειναι ο Απολυτος Βασιλιας των καμακοτοπων
Χοστέλ τύπε .... μέχρι 35 βαριά .......
Αν πάμε εμείς .... μπορεί να μας προτείνουν τρόπο αυτοκτονίας .... ή να φωνάξουν αστυνομία ........

22 σε χοστέλ στην βαρκελώνη ..... ήταν αλητεία ......... απέναντι ήταν 5κλινο με σουηδέζες ..... μπέκρες όλες !

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.380
Πόντοι
2.306
Στα τελη της δεκαετιας του 90 τα ειχα δοκιμασει ολα,εβγαινα εξω καθε νυχτα κλαμπ,ντισκο,μπουζουκια,φοιτητικα παρτυ,ωραια περνας αλλα αποτελεσμα πολυ χαλια με τις Ελληνιδες.Μονο ενας γαμουσε συνεχεια ενω εγω ημουν αυτος που καμακωνε πρωτος τις γκομενες.Βεβαια μιλωντας σε εκατονταδες Ελληνιδες εξασκηθηκα καλα για τις ξενες,αυτο ειναι το καλο Ελλαδα.
Θα ακουσεις απο τις γκομενες τα παντα,ειναι τετοιος ο βαθμος δυσκολιας που μετα οι ξενες σου φαινονται κατηγορια φτερου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
Εβγαλα με daygame γκόμενες Αθήνα αλλά ήταν δύσκολο.Θέλει πολύ περπάτημα.
Ανατολική Ευρώπη ήταν πολύ πιο εύκολα.
Συγκρίνεις κυνήγι άγριας γαλοπούλας σε δάσος ... με το να πυροβολάς κότες ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ .
Φυσικά !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.674
Πόντοι
6.056
Στα τελη της δεκαετιας του 90 τα ειχα δοκιμασει ολα,εβγαινα εξω καθε νυχτα κλαμπ,ντισκο,μπουζουκια,φοιτητικα παρτυ,ωραια περνας αλλα αποτελεσμα πολυ χαλια με τις Ελληνιδες.
Νύχτα σε ελληνικά μαγαζιά, μετά το τέλος των ντίσκο το 1989 ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ....

ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ .....

Εγγυημένη αποτυχία.

Αν το συνδιάσεις με κάτι κυκλαδονήσια .... ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.
Αποκλείεται να βγάλεις γκόμενα . ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Είσαι μαλάκας και που πας εκεί .

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.380
Πόντοι
2.306
Ας πουμε ντισκο Μιλενιουμ Λβωφ τη δεκαετια του 2000 ειχε καθε Τεταρτη ladies night.Εμπαινες μεσα και ηταν 200 γκομενες,οι 30-50 στην πιστα και 2-3 αντρες στο μαγαζι.Ησουν σαν ταυρος σε υαλοπωλειο πραγματικα αδυνατο να μην πηδηξεις.Τετοιες αναλογιες ειναι αδιαννοητες για Ελλαδα.
Πρακτικα χορευες στην πιστα περιτριγυρισμενος απο μουναρες.Μερικες τις δαχτυλιαζα απευθειας στο μπαρ μετα απο μερικα λεπτα συζητησης.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Χοστέλ τύπε .... μέχρι 35 βαριά .......
Αν πάμε εμείς .... μπορεί να μας προτείνουν τρόπο αυτοκτονίας .... ή να φωνάξουν αστυνομία ........

22 σε χοστέλ στην βαρκελώνη ..... ήταν αλητεία ......... απέναντι ήταν 5κλινο με σουηδέζες ..... μπέκρες όλες !

Ναι ισχυει. Ασε που τα περισσοτερα βαζουν επισημο ηλικιακο οριο καπου στα 32-35 στις αγγελιες τους

Αμα εισαι 25-30 καλοφτιαγμενος ειναι ο απολυτος παραδεισος

Απ ευθειας βρισκεσαι στο χωρο που ξεντυνονται και κοιμουνται ζουμπουρλουδικα, γκαυλωμενα, πιωμενα πιτσιρικια ετοιμα να γαμηθουν

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.380
Πόντοι
2.306
Νύχτα σε ελληνικά μαγαζιά, μετά το τέλος των ντίσκο το 1989 ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ....

ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ .....

Εγγυημένη αποτυχία.

Αν το συνδιάσεις με κάτι κυκλαδονήσια .... ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.
Αποκλείεται να βγάλεις γκόμενα . ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Είσαι μαλάκας και που πας εκεί .

Πηγαιναμε παρεα 3-4 καμακιων,γνωριζαμε γκομενες αλλα μονο ο ενας γαμαγε.Πρεπει να τους τα ελεγε καλα,τους ψιθυριζε στο αυτι και τετοια.Μπορουσες να γαμησεις αλλα ηταν δυσκολα.Οταν πηγα Πραγα,Βουδαπεστη τη δεκαετια του 90 ειδα το φως το αληθινο.Καμια σχεση.
Πραγα ντισκο Λετνα ηταν ονειρο.Βουδαπεστη ειχε 7 μεγαλες ντισκο τιγκα στις γκομενες,μια με κλουβια.Δεν υπηρχαν αυτα Ελλαδα.
Μαγαζια ιδανικα για καμακι οπως ντισκο Λετνα,Μιλενιουμ Λβωφ ή Czekolada Poznan,Enklawa Βαρσοβια δεν εχω δει ποτε Ελλαδα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Ρε μάγκες πραγματικά ...

νομίζεται ότι οι άνθρωποι με λευτα ασχολούνται με τις Ελλεηνιδες η με γυναικες γενικότερα...

Ανά πάσα στιγμή περνούν ένα εσκορτακι ... για απεριτίφ...

Εξάλλου μόνες τους πλασαρωνται...μέσω φιλης ...
και μετά προκύπτει η γνωστή Ελληνική πατέντα ...
Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
Έχω δει πλούσιους να ξεπαραδιάζονται για μια γυναίκα - και εσείς έχετε δει.

Το πιο σωστό είναι κάποιος να έχει καθαρά ψυχρή λογική. Και σε αυτό τον βοηθάει μόνο το εξής "μενταλιτέ": ΘΕΣ ΣΕΞ; ΠΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ή ΕΣΚΟΡΤ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ γιατί όσο και να μην θες και fuckgirl να βρεις θα αποκτήσει συναισθηματα για εσένα.

Ναι, σίγουρα η παραπάνω προτροπή είναι πολύ δύσκολη. Οι περισσότεροι άντρες στην Ελλάδα μπλέκουν με γκόμενες ακόμα και όταν είναι μέσα στο γάμο...

Σε αυτό φταίει και η ΑΘΛΙΑ παροχή υπηρεσιών στον πληρωμένο έρωτα - ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει πέσει πάρα πολύ η ποιότητα στις πουτάνες. Εγώ πχ πλέον πάω μόνο με τρανς αλλά και αυτές πλέον είναι άθλιες στις υπηρεσίες τους και εδώ και 3 χρόνια δεν πάω ούτε εκεί - παρά μόνο όταν έχω καυλες, εξαιρετικά σπάνια πάω σε κανα studio γνωρίζοντας απλά ότι είναι ένα λεβελ πάνω από το να βαρέσεις μαλακία... Αλλά το να μπλέξω με γκόμενα εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα από κάθε άποψη ειδικά απο οικονομική.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Η γκόμενα επιλέγει,μέ ποιόν θά γαμηθεί επομένως,
άν δέν διαθέτεις,τά προσόντα τού "καμάκερ" είσαι Off εξ αρχής.Τζάμπα κόπος...καί όνειρα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πηγαιναμε παρεα 3-4 καμακιων,γνωριζαμε γκομενες αλλα μονο ο ενας γαμαγε.Πρεπει να τους τα ελεγε καλα,τους ψιθυριζε στο αυτι και τετοια.Μπορουσες να γαμησεις αλλα ηταν δυσκολα.Οταν πηγα Πραγα,Βουδαπεστη τη δεκαετια του 90 ειδα το φως το αληθινο.Καμια σχεση.
Πραγα ντισκο Λετνα ηταν ονειρο.Βουδαπεστη ειχε 7 μεγαλες ντισκο τιγκα στις γκομενες,μια με κλουβια.Δεν υπηρχαν αυτα Ελλαδα.
Μαγαζια ιδανικα για καμακι οπως ντισκο Λετνα,Μιλενιουμ Λβωφ ή Czekolada Poznan,Enklawa Βαρσοβια δεν εχω δει ποτε Ελλαδα.

Οι δολοφονοι των ντισκο στην Ελλαδα εχουν μεγαλο φταιξιμο για την σημερινη αγαμια στη χωρα απο τα 90'ς και μετα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πηγαιναμε παρεα 3-4 καμακιων,γνωριζαμε γκομενες αλλα μονο ο ενας γαμαγε.Πρεπει να τους τα ελεγε καλα,τους ψιθυριζε στο αυτι και τετοια.
Τι απεγιναν οι αλλοι καμακες και κυριως ο μεγαλοκαμακας; Παντρευτηκαν;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.853
Πόντοι
3.656
το ότι ξέρω πολλούς που κάνουν σχέση μέσω κύκλου και που αλλιώς δεν θα γαμούσαν ούτε την χούφτα είναι γεγονός και πολύ σωστά το επισημαίνεις συναγωνιστή tellystalone. Παρόλα αυτά εκτός του ότι δεν έχω κύκλο δεν γουστάρω να μου γνωρίζουν κιόλας και να έχω υποχρέωση σε κανέναν. Οπότε συνεχίζω μόνος μου το καμάκι και όπου βγει!

Λάθος,δεν είναι πολλοί,είναι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που θα γαμούσε τη χούφτα της αν δεν έβρισκαν γκόμενα μέσω κύκλου.Έτσι ήταν,έτσι είναι και ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ στον αιώνα τον άπαντα στην Ελλάδα

Καμάκια...ντοναλντιες μέθοδοι...σοσιαλ...οδηγούν απευθείας στα μπουρδέλα ή στην τουαλέτα για την επόμενη μαλακία

Βέβαια,αν κάποιος την πέφτει μόνο σε ιπποπόταμους...φάλαινες...ελέφαντες...κάτι μπορεί να βρει :grin:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.380
Πόντοι
2.306
Οι δολοφονοι των ντισκο στην Ελλαδα εχουν μεγαλο φταιξιμο για την σημερινη αγαμια στη χωρα απο τα 90'ς και μετα

Τις ντισκο απο ο,τι καταλαβα τις εκλεισαν Ελλαδα για να μη γινονται φασαριες αναμεσα στα καμακια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι απεγιναν οι αλλοι καμακες και κυριως ο μεγαλοκαμακας; Παντρευτηκαν;

Ολοι με μουναρες ητανε.Δεν ξερω τι εκαναν τελικα.
Αυτοι μου λεγανε οτι ημουνα πολυ καλος στο opening και με πιεζαν να καμακωσω γκομενες οποτε συνηθισα.Μετα ο αλλος ελεγε,μην τον κοιτατε αυτον ειναι μουνακιας,εγω ειμαι το real deal.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Λάθος,δεν είναι πολλοί,είναι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που θα γαμούσε τη χούφτα της αν δεν έβρισκαν γκόμενα μέσω κύκλου.Έτσι ήταν,έτσι είναι και ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ στον αιώνα τον άπαντα στην Ελλάδα

Καμάκια...ντοναλντιες μέθοδοι...σοσιαλ...οδηγούν απευθείας στα μπουρδέλα ή στην τουαλέτα για την επόμενη μαλακία

Βέβαια,αν κάποιος την πέφτει μόνο σε ιπποπόταμους...φάλαινες...ελέφαντες...κάτι μπορεί να βρει :grin:
Είμαι η κάθε λέξη και το κάθε σημείο στίξης του κειμένου που έγραψες. RESPECT.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα τίποτα δεν δουλευει δυστυχώς. Ούτε TINDER ούτε καμάκια ούτε τίποτα. Εκτός αν πας σε κάτι μπάζα του ελέους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom