Ε ναι γιατί ο sub zero είναι δείγμα μέσου έλληνα μην χέσω. Αν υπήρχαν βραβεία μιζέριας του μπου θα τα κέρδιζε με τεράστια άνεση. Χρόνια τώρα κλαίγεται και δεν πάει σε έναν ψυχολόγο να λύσει τα προβλήματα του. Του είχαμε μιλήσει σοβαρά και δεν ήθελε να ακούσει. Ε μετά τον πήραμε όλοι στο ψιλό, Να μου αν αποκτήσει περισσότερα ψυχολογικά. Ότι του έρχεται το προκαλεί ο ίδιος.
Η εμπειρία μου σαλόνικα είναι τόσο στο πεδίο όσο και online.
Online μακράν ήταν οι πιο ανοικτές γκόμενες που με έκαναν αντ ή δεχόντουσαν το αντ μου (έχω δυνατό προφίλ με σκανδιναβικές χώρες, ινδονησία,νότια αμερική, κτλ) και ήταν και οι πιο εμφανίσιμες. Μετά ήταν οι Αθηναίες και τπτ σερραίες κτλ.
Στο πεδίο ήταν η μόνη περιοχή που με παρακαλούσαν οι φίλες μου από εκεί να ανέβω πάνω να με γνωρίσουν σε γνωστές τους, και προφανώς ήταν όλα αρκετά εύκολα.
Γενικά σαλόνικα ποιος είναι ο πιο δύσκολος ανταγωνισμός σου? Μόνο κάτι ξενοδόχοι από Χαλκιδική και λίγοι που έχουν καλές επιχειρήσεις. Όλοι οι άλλοι είναι μεροκαματιάρηδες + το ότι έχει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα σε αναλογία.
Γιάννενα θυμάμαι που είχα μείνει για 4 μήνες, είχε αρκετές γυναίκες, γενικά ποικιλία αλλά και εκεί το δυνατό σημείο της περιοχής ήταν ο ανταγωνισμός. Κάτι ναυάγια με βλάχικη προφορά με κάτι λιιι,νιιι, κάτι μουσάτοι ποδοσφαιριστές με t shirt. Δηλαδή και εκεί λίγο περιποιημένος να είσαι και όχι ναυάγιο σαν αρκετούς εδώ (έχω δει τι φώτο ανεβάζετε και λυπάμαι) γνωρίζεις αβέρτα γκομενάκια. Ακόμα θυμάμαι μια μουνάρα που μου την έπεσε στεγνά σε ένα φαρμακείο και μου έδωσε το τηλ της αν τυχόν χρειαστώ καμιά βοήθεια με τις βιταμίνες.
Εκεί που είμαι τώρα (τουριστικό νησί) με μια από τις χειρότερες αναλογίες ξέρετε τι γίνεται? αναγκάζονται οι τοπ οφ δε τοπ και μπλέκουν με κάτι μέτριες που είναι και φτωχές και αγράμματες ή φέρνουν και παντρεύονται γκομενάκια από Β.Ελλάδα οι οποίες είναι από φτωχές οικογένειες και μόλις δουν ξενοδοχεία και λεφτά κολλάνε, λογικό είναι. Εδώ πραγματικά υπάρχει ανταγωνισμός! Που βλέπεις τον άλλον να καθαρίζει 2000 ευρώ, με δικό του σπίτι κτλ, μορφωμένος με μεταπτυχιακά , γυμνασμένος με κοιλιακούς και να αναγκάζεται να είναι με μια που είναι 80-90 κιλά γιατί τις μέτριες και κάποιες καλές τις τρώνε οι ξενοδόχοι, beachομπαράδες κτλ.
Και εμένα η δικιά μου είναι από Γρεβενά