Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Με βάση τα στατιστικά στοιχεία του 2022 κάποιος που έχει μισθό περίπου 820+ καθαρά είναι στο 40% των καλύτερων μισθών στην Ελλάδα, αν είσαι πάνω από 1200 καθαρά τότε είσαι στο 17% των καλύτερων ενώ αν βγάζεις 2000+ τότε είσαι στο 4% των καλύτερων...σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν υπολογίζουμε τα extra έσοδα που μπορεί να έχει κάποιος από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητές. Αν έχεις και τα άλλα που ανέφερα είσαι αρκετά πάνω από τους περισσότερους. Από μέσα πχ πόσοι είστε κάτω των 40 και χωρίς κοιλιές και ξίγκια? ελάχιστοι.
Αθήνα βλέπω αρκετά Ελληνόπουλα με τις μπεεμβάρες τους, με τις διαμερισματάρες τους, με τις μυκονάρες τους.....

Τους πούστηδες λέω μέσα μου, που το βρίσκουν τόσο χρήμα ;;;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Αθήνα βλέπω αρκετά Ελληνόπουλα με τις μπεεμβάρες τους, με τις διαμερισματάρες τους, με τις μυκονάρες τους.....

Έτοιμο χρήμα απ'τον μπαμπά

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
973
Πόντοι
81

Δεν ξέρω τι είδους σχέση έχεις με Αθήνα αλλά η απορία σου είναι ευλογη.Εδω κατοικοεδρεύουν 5 εκ. πληθυσμού συν τουρίστες,μετανάστες,φοιτητές φτάνουν τα 6 εκ συν.Αν βάλεις υποθετικά ότι ένα 5% είναι αρκετά άνετοι τότε μιλάμε για περίπου 300.000 ανθρώπους, ελίτ που θα κινήσουν χρήμα σε εστιατόρια,μαγαζιά,εστίαση, αντιπροσωπείες κτλ Αν βάλεις και ότι αλλά 3 άτομα συνδέονται άμεσα ή έμμεσα ως παιδιά ,σύζυγοι,γκόμενες τότε φτάσαμε το 1 εκατομμύριο άτομα.Αυτοι κινούν την οικονομία και την αγορά πολυτελειας κυρίως,τις βίζιτες πολυτελείας,τριήμερα σε resorts,κότερα κοκ

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21

Σου απάντησε ο Κάτικος αλλά επίσης υπάρχουν και πολλοί που ξοδεύουν τα λεφτά τους σε μαλακίες για να εντυπωσιάσουν. Το γεγονός ότι βλέπεις κάποιος να ξοδεύει λεφτά δεν σημαίνει ότι είναι πλούσιος κιόλας. Μπορεί να είναι απλά μαλάκας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πχ πότε δεν έχω χωθεί σε γκόμενα εδώ γύρω μου με τη μία..είχα γαμησει παλιά μια φουρναρισσα εδώ κάτω σχεδόν στο σπίτι μου κοντά.Αλλα είχα πάει μερικές φορές είχαμε πει μερικές μαλακίες και κάποια στιγμή διακριτικά τις ειπα να τα πούμε και έξω .Είχα δει ότι με γουσταρε κιόλας ..
Ε ναι, έτσι είναι και το φυσιολογικό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Κοίτα, έχει να κάνει με το τι γκόμενες θες και τι είσαι σαν άτομο.
Πχ όσοι είναι 27-40 , με αξιοπρεπές ντύσιμο, έχουν δικό τους αμάξι και σπίτι (ή νοικιάζουν), έναν μισθό(πες 800+ καθαρά), και δεν έχουν μπάκα είναι αυτόματα στο 20% των καλύτερων (για να μην πω 10%). Ε αν κάποιος τέτοιος λοιπόν πάει και την πέσει σε τπτ σαλόνικα σε απλές κοπέλες (ούτε μοντέλα αλλά ούτε σαβούρες,κορίτσια next door) θα ρίξει κάποιες. Σε αρχιδόκαμπο μπορεί καμιά.
Αυτή η τακτική προϋποθέτει ότι υπάρχουν γκόμενες που δεν έχουν πολλές επιλογές ώστε να πέσουν εύκολα. Γι αυτό λέω ότι η τοποθεσία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Όπως επίσης και το επάγγελμα. Πχ οι γυναίκες που είναι σε επαγγέλματα που δεν έχουν άνδρες είναι πολύ πιο εύκολες πχ δασκάλες,νηπιαγωγοί κτλ.

Οι καλές γκόμενες οι οποίες πχ είναι εμφανίσιμες, έχουν λεφτά,μόρφωση κτλ εκτός του ότι δεν είναι για τα ναυάγια του bou, θα ρίξουν μόνο άκυρα για τους λόγους που έχουμε αναφέρει (δυνατό κύκλο, κτλ).
Οι δασκάλες δεν θα πέσουν σε τύπο που είναι σε ΠΡΟΠΟτζηδικο εκτός βέβαια αν ήταν συμμαθητές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297

Για κάθε τέτοιον τύπο όπως αυτοί που περιέγραψες υπάρχουν εκατό που ζουν με γονείς και λόγω ανεργίας η ψωρομισθων δεν μπορούν να κάνουν μια βόλτα χωρίς να ζητήσουν χαρτζηλικι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Φιλε αν μενεις.. Βόρεια η νότια προάστια.. Μη περιμένεις να γαμησεις ελλεινιδα.. Γιατί έχεις πολλούς λεφτάδες για γείτονες.. Άρα ο ανταγωνισμός με τους γείτονες συνομιληκους σου με τα λεφτά τα σπίτια και τα αμαξια θα σε κατεδαφισει εσένα το υπάλληλο των 700,800 ευρώ.. Αυτό ο σαμπ δεν το καταλαβαινει

Τύπε .... ξεκίνα παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν θεατρικές παραστάσεις από ομάδες δήμων , τίποτε παραδοσιακούς χορούς σε πνευματικά κέντρα και τέτοιες μαλακίες.

Από το να τον παίζεις, καλύτερα είναι . Θα χωθείς σε γνωριμίες. Απλά μην πας σαν λιγούρης. Πήγαινε δηλαδή πρώτα να κάνεις απλά γνωστούς , που περιλαμβάνει και άνδρες. Μην την πέσεις στο πρώτο μουνί που θα δεις.

Κάποιοι από αυτούς θα συχνάζουν σε κωλομάγαζο της γειτονιάς. Χωρίς να το κρίνεις, ξεκίνα να πηγαίνεις κι εκεί με σκοπό πάντα να μιλάς με αυτούς που γνωρίζεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Τύπε το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να μη σε νοιάζει καν τι κάνουν οι άλλοι.Εχω κάνα δυο φίλους που είναι έτσι αλλά πίστεψέ με επειδή τους ξέρω καλά,μέσα τους είναι μίζεροι.Οποτε....τι νόημα έχει?

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Δηλαδή ποια μερη είναι καλα και πέφτουν εύκολα? Θεσσαλονίκη κέντρο υποθέτω. Γιατι στην Αθήνα ειναι απλησιάστες. . Για χωρία επαρχια νομίζω δεν εχει γυναίκα ούτε για δείγμα..Ο σαμπ που μένει ανατολική Θεσσαλονίκη μας λεεί ότι είναι σκατά στη Θεσσαλονίκη και ότι θέλει να έρθει Αθήνα για γκομενες. Εγώ μένω Αθήνα και βλέπω ότι είναι σκατα εδώ και δεν μιλάει καμια αν δεν σε ξέρει. Ο καθένας λέει τα δικά του
Ε ναι γιατί ο sub zero είναι δείγμα μέσου έλληνα μην χέσω. Αν υπήρχαν βραβεία μιζέριας του μπου θα τα κέρδιζε με τεράστια άνεση. Χρόνια τώρα κλαίγεται και δεν πάει σε έναν ψυχολόγο να λύσει τα προβλήματα του. Του είχαμε μιλήσει σοβαρά και δεν ήθελε να ακούσει. Ε μετά τον πήραμε όλοι στο ψιλό, Να μου αν αποκτήσει περισσότερα ψυχολογικά. Ότι του έρχεται το προκαλεί ο ίδιος.

Η εμπειρία μου σαλόνικα είναι τόσο στο πεδίο όσο και online.
Online μακράν ήταν οι πιο ανοικτές γκόμενες που με έκαναν αντ ή δεχόντουσαν το αντ μου (έχω δυνατό προφίλ με σκανδιναβικές χώρες, ινδονησία,νότια αμερική, κτλ) και ήταν και οι πιο εμφανίσιμες. Μετά ήταν οι Αθηναίες και τπτ σερραίες κτλ.
Στο πεδίο ήταν η μόνη περιοχή που με παρακαλούσαν οι φίλες μου από εκεί να ανέβω πάνω να με γνωρίσουν σε γνωστές τους, και προφανώς ήταν όλα αρκετά εύκολα.
Γενικά σαλόνικα ποιος είναι ο πιο δύσκολος ανταγωνισμός σου? Μόνο κάτι ξενοδόχοι από Χαλκιδική και λίγοι που έχουν καλές επιχειρήσεις. Όλοι οι άλλοι είναι μεροκαματιάρηδες + το ότι έχει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα σε αναλογία.

Γιάννενα θυμάμαι που είχα μείνει για 4 μήνες, είχε αρκετές γυναίκες, γενικά ποικιλία αλλά και εκεί το δυνατό σημείο της περιοχής ήταν ο ανταγωνισμός. Κάτι ναυάγια με βλάχικη προφορά με κάτι λιιι,νιιι, κάτι μουσάτοι ποδοσφαιριστές με t shirt. Δηλαδή και εκεί λίγο περιποιημένος να είσαι και όχι ναυάγιο σαν αρκετούς εδώ (έχω δει τι φώτο ανεβάζετε και λυπάμαι) γνωρίζεις αβέρτα γκομενάκια. Ακόμα θυμάμαι μια μουνάρα που μου την έπεσε στεγνά σε ένα φαρμακείο και μου έδωσε το τηλ της αν τυχόν χρειαστώ καμιά βοήθεια με τις βιταμίνες.

Εκεί που είμαι τώρα (τουριστικό νησί) με μια από τις χειρότερες αναλογίες ξέρετε τι γίνεται? αναγκάζονται οι τοπ οφ δε τοπ και μπλέκουν με κάτι μέτριες που είναι και φτωχές και αγράμματες ή φέρνουν και παντρεύονται γκομενάκια από Β.Ελλάδα οι οποίες είναι από φτωχές οικογένειες και μόλις δουν ξενοδοχεία και λεφτά κολλάνε, λογικό είναι. Εδώ πραγματικά υπάρχει ανταγωνισμός! Που βλέπεις τον άλλον να καθαρίζει 2000 ευρώ, με δικό του σπίτι κτλ, μορφωμένος με μεταπτυχιακά , γυμνασμένος με κοιλιακούς και να αναγκάζεται να είναι με μια που είναι 80-90 κιλά γιατί τις μέτριες και κάποιες καλές τις τρώνε οι ξενοδόχοι, beachομπαράδες κτλ.
Και εμένα η δικιά μου είναι από Γρεβενά :P

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Το μονο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι πως Θεσσαλονικη και γενικα βορρα οι γυναικες ειναι πιο "σλαβες" σε χαρακτηριστικα και πιο καλοντυμενες και περιποιημενες
Ρε τύπε ... για να λέμε λίγα λόγια ...

Στη Θεσσαλονίκη , πολύ πιο απίθανο ... γκόμενα να χαλαστεί ....

1)Επειδή είσαι ... καπιτάλας .... φασίστας ... δεξιός ....
2)Επειδή δεν είσαι ... επαναστάτης .... δεν έχεις ακούσει συγκροτήματα που ακούνε πίθηκοι και βρωμιάρηδες .... δεν έχεις πάει σε αντίστοιχα στέκια ...
3)Επειδή δεν ντύνεσαι σαν ξεφτιλισμένος λεχρίτης ..............
4)Επειδή ... δεν είσαι κατά του συστήματος ... των μπάτσων .... και άλλες ψυχοπαθολογικές μαλακίες.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ .... ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ....

Χαλάνδρι .... Εξάρχεια .... Καισαριανή .... και σε ροκάδικα του κώλου ............

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Έτσι! Τα έχουμε πει. Πρέπει να σου αρέσει η άλλη. Το βασικότερο όλων ώστε να πιάσει τόπο
η τυχόν επιτυχία. Εκτός αν κάνεις προπόνηση. :2funny:Το αμέσως επόμενο σημαντικό να λες αυτά που σου βγάζει η καθεμία ώστε να λυγίσει η να χαλαρώσει. Αυτό απαιτεί εξοικείωση. Και βέβαια αυτά έχουν ως αιχμή να μην πτοείσαι ή να τα χάνεις. Πρέπει πάντα κάτι να έχεις να πεις αλλά χωρίς να κάνεις τον κλόουν. Αλλιώς θα γελούν, ίσως χαλαρώσουν αλλά δεν θα γαμήσεις. Θα πει τώρα κανείς...καλά ρε μαλάκα μόνο για γαμήσι είναι οι γκόμενες; ναι είναι η απάντηση. Ξερά ναι! Όλοι οι άνδρες στον πλανήτη όταν δουν καποια που τους αρέσει θέλουν να την γαμήσουν. Και αν ανταποκριθεί θα πάνε να τον παίξουν μέχρι να την γαμήσουν. Αυτό δείχνει ότι την θέλουν. Αν δεν την παίξει κάποιος για γκόμενα δεν την θέλει. Κανόνας!
Τα συναισθήματα...αν έρθουν...θα ερθουν πολύ αργότερα και μόνο αν αξίζει
η γκόμενα κι η χημεία μεταξύ των δύο. Είναι δηλαδή κλειδωμενη κι αποδεδειγμένη η αλήθεια. :rockon:
Λέγεται ότι το να την κάνεις να γελάει είναι ένας τρόπος να χαλαρώσει ...και μετά ίσως σε βλέπει κάπως αλλιώς γιατί ίσως αυτός με τον οποίον είναι μαζί δεν της το προσφέρει αυτό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Ε ναι γιατί ο sub zero είναι δείγμα μέσου έλληνα μην χέσω. Αν υπήρχαν βραβεία μιζέριας του μπου θα τα κέρδιζε με τεράστια άνεση. Χρόνια τώρα κλαίγεται και δεν πάει σε έναν ψυχολόγο να λύσει τα προβλήματα του. Του είχαμε μιλήσει σοβαρά και δεν ήθελε να ακούσει. Ε μετά τον πήραμε όλοι στο ψιλό, Να μου αν αποκτήσει περισσότερα ψυχολογικά. Ότι του έρχεται το προκαλεί ο ίδιος.

Η εμπειρία μου σαλόνικα είναι τόσο στο πεδίο όσο και online.
Online μακράν ήταν οι πιο ανοικτές γκόμενες που με έκαναν αντ ή δεχόντουσαν το αντ μου (έχω δυνατό προφίλ με σκανδιναβικές χώρες, ινδονησία,νότια αμερική, κτλ) και ήταν και οι πιο εμφανίσιμες. Μετά ήταν οι Αθηναίες και τπτ σερραίες κτλ.
Στο πεδίο ήταν η μόνη περιοχή που με παρακαλούσαν οι φίλες μου από εκεί να ανέβω πάνω να με γνωρίσουν σε γνωστές τους, και προφανώς ήταν όλα αρκετά εύκολα.
Γενικά σαλόνικα ποιος είναι ο πιο δύσκολος ανταγωνισμός σου? Μόνο κάτι ξενοδόχοι από Χαλκιδική και λίγοι που έχουν καλές επιχειρήσεις. Όλοι οι άλλοι είναι μεροκαματιάρηδες + το ότι έχει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα σε αναλογία.

Γιάννενα θυμάμαι που είχα μείνει για 4 μήνες, είχε αρκετές γυναίκες, γενικά ποικιλία αλλά και εκεί το δυνατό σημείο της περιοχής ήταν ο ανταγωνισμός. Κάτι ναυάγια με βλάχικη προφορά με κάτι λιιι,νιιι, κάτι μουσάτοι ποδοσφαιριστές με t shirt. Δηλαδή και εκεί λίγο περιποιημένος να είσαι και όχι ναυάγιο σαν αρκετούς εδώ (έχω δει τι φώτο ανεβάζετε και λυπάμαι) γνωρίζεις αβέρτα γκομενάκια. Ακόμα θυμάμαι μια μουνάρα που μου την έπεσε στεγνά σε ένα φαρμακείο και μου έδωσε το τηλ της αν τυχόν χρειαστώ καμιά βοήθεια με τις βιταμίνες.

Εκεί που είμαι τώρα (τουριστικό νησί) με μια από τις χειρότερες αναλογίες ξέρετε τι γίνεται? αναγκάζονται οι τοπ οφ δε τοπ και μπλέκουν με κάτι μέτριες που είναι και φτωχές και αγράμματες ή φέρνουν και παντρεύονται γκομενάκια από Β.Ελλάδα οι οποίες είναι από φτωχές οικογένειες και μόλις δουν ξενοδοχεία και λεφτά κολλάνε, λογικό είναι. Εδώ πραγματικά υπάρχει ανταγωνισμός! Που βλέπεις τον άλλον να καθαρίζει 2000 ευρώ, με δικό του σπίτι κτλ, μορφωμένος με μεταπτυχιακά , γυμνασμένος με κοιλιακούς και να αναγκάζεται να είναι με μια που είναι 80-90 κιλά γιατί τις μέτριες και κάποιες καλές τις τρώνε οι ξενοδόχοι, beachομπαράδες κτλ.
Και εμένα η δικιά μου είναι από Γρεβενά :P
Έκανες τίποτα με αυτήν που σου την έπεσε στο φαρμακείο;
Ακόμα και σε μεγαλουπόλεις αν η άλλη είναι ξενερωτη και κομπλεξικη θα είναι αγκαλιά με το κωλοκινητο της και δεν θα παίρνει χαμπάρι το γίνεται δίπλα της...είναι κυρίως θέμα μυαλού .
Πάντως οι μικρές κοινωνίες δεν προσφέρουν στόχους παρά μόνο στα μέλη τους .
Μοναχικοί εργαζόμενοι που δεν είναι ένστολοι η εκπαιδευτικοί δεν έχουν πιθανότητες πέρα από ποσοστό νικοτίνης στα τσιγάρα.
Φυσικά αυτό δεν ισχύει για μοναχικές κοπέλες που εργαζονται κάπου μακρυά για αυτό και οι πιο πολλές ριζώνουν εκεί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
τωρα πλακα μ κανεις?
Κοίτα παίκτη...
Αν είσαι όλη σου την ζωή σε ένα μέρος είτε μικρό είτε μεγάλο είσαι μέρος της κοινωνίας και είσαι σταδιακά μέσα στην σκεψη κάθε γυναίκας.
Για να γίνει αυτό δεν έφυγες ποτέ από την άνεση σου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κοίτα παίκτη...
Αν είσαι όλη σου την ζωή σε ένα μέρος είτε μικρό είτε μεγάλο είσαι μέρος της κοινωνίας και είσαι σταδιακά μέσα στην σκεψη κάθε γυναίκας.
Για να γίνει αυτό δεν έφυγες ποτέ από την άνεση σου.
εχεις ενα δικιο...εχω παρει ολες τις γκόμενες τις γειτονιας μου..καμια 50ρια δηλ μονο εδω γυρω..ευχαριστημενος? αλλα δεν εχω βγει παραέξω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σαλονικα πηδας ευκολα. ΤΕΛΟΣ. Και εξαρταται κυριως απο το πως θα κινηθεις εσυ

Αθηνα πηδας λιγο πιο δυσκολα. Και εξαρταται και παλι απο το πως θα κινηθεις εσυ

Επαρχια συνηθως ειναι δυσκολοτερα αλλα παιζει και μεγαλο ρολο η τυχη και παραγοντες εξω απο εσενα. Αλλα αν σου κατσει καλο λαχειακι επαρχια περνας γαματα

Αθηνα-Θεσσαλονικη οτι ωρα σου γκαυλωσει, κατεβαινεις στο κεντρο και τα κανεις ολα πουτανα αλλα συστημα παπιου :headbaning1:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Επαρχια συνηθως ειναι δυσκολοτερα αλλα παιζει και μεγαλο ρολο η τυχη και παραγοντες εξω απο εσενα. Αλλα αν σου κατσει καλο λαχειακι επαρχια περνας γαματα
επαρχια πηδάς ευκολα αν πεις οτι εισαι αθηναιος γιατι τα βλαχαδερα κανουν πως και πως για να την κανουν απο επαρχια...ευκαιρια ψάχνουν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πολλά λόγια ο Ελληνας,ότι έχει γαμήσει καί έχει ξεσκίσει,μάλιστα.
Καί πιό εύκολα στήν Κόρινθο,καί πιό δύσκολα στήν Καλαμάτα κτλ
Θέλει καί λίγο προσοχή μήν...στραβοκαυλιάσουμε! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom