Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χωρίς νά θέλω νά τό παίξω ο γαμάτος η οτιδήποτε άλλο -άλλωστε είναι καί κάτι,πού δέν μπορώ νά τό αποδείξω,καί ούτε θέλω-
Δέν συναντώ καί ιδιαίτερη δυσκολία στίς μούνες,όταν πραγματικά μέ ενδιαφέρει κάποια καί τήν πέσω,άν καί δέν...τήν πέφτω συχνά!
Και πολύ καλά κάνεις. Όχι επειδή συμφωνείς αλλά επειδή είναι η μόνη αυθεντική προσέγγιση Εγώ την καλύτερη περίπτωση όλων που είχα από γκόμενες την βρήκα από καμάκι!!! Ήταν μούρη 8, σώμα 7, χαρακτήρας 8, συναισθήματα 8, λιγο τρελλη τόσο όσο να μην ενοχλεί, συμμετείχε, πλήρωνε, μαγείρευε, γαμιόταν ωραία κτλ. Τελικά δεν παντρευτηκαμε διότι εγώ είμαι κατά του γάμου κι αυτή ειχε αρχίσει να βαριέται όπως κι εγώ. Όμως άξιζε. Για μενα όταν κάτι φτάνει κορυφή, δεν πρέπει να το παζαρευουμε.
Η επόμενη ήταν ελαφρώς χειρότερη. Κι αυτή από καμάκι. Κι οι δυο μέτρησαν πολύ για μένα με αποδείξεις. Ότι και να γίνει δεν σβήνουν και δεν σβήνω για αυτές. Δηλαδή δύο οκ γυναίκες σε όλη μου την ζωή. Όλες οι υπόλοιπες ήταν άχρηστες, ξεπετες η μετριαντζες. Αυτό όμως είναι το φυσιολογικό.
Αν βλέπεις άνδρες να λένε ωραία λόγια για όλες τις γυναίκες είτε δεν έχουν βρει καμία είτε είναι υποτακτικοι. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κανένας άνδρας δεν πρέπει να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τις γυναίκες και με οτιδήποτε. Όταν προσπαθείς να τις εντυπωσιάσεις γίνεσαι κατώτερος από αυτές διότι αποζητάς την προσοχή τους. Πρέπει μόνο να μπορείς να το κάνεις αν χρειαστεί. Και γίνεται μόνο με το να τις βάζεις στην θέση τους.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και πολύ καλά κάνεις. Όχι επειδή συμφωνείς αλλά επειδή είναι η μόνη αυθεντική προσέγγιση Εγώ την καλύτερη περίπτωση όλων που είχα από γκόμενες την βρήκα από καμάκι!!! Ήταν μούρη 8, σώμα 7, χαρακτήρας 8, συναισθήματα 8, λιγο τρελλη τόσο όσο να μην ενοχλεί, συμμετείχε, πλήρωνε, μαγείρευε, γαμιόταν ωραία κτλ. Τελικά δεν παντρευτηκαμε διότι εγώ είμαι κατά του γάμου κι αυτή ειχε αρχίσει να βαριέται όπως κι εγώ. Όμως άξιζε. Για μενα όταν κάτι φτάνει κορυφή, δεν πρέπει να το παζαρευουμε.
Η επόμενη ήταν ελαφρώς χειρότερη. Κι αυτή από καμάκι. Κι οι δυο μέτρησαν πολύ για μένα με αποδείξεις. Ότι και να γίνει δεν σβήνουν και δεν σβήνω για αυτές. Δηλαδή δύο οκ γυναίκες σε όλη μου την ζωή. Όλες οι υπόλοιπες ήταν άχρηστες, ξεπετες η μετριαντζες. Αυτό όμως είναι το φυσιολογικό.
Αν βλέπεις άνδρες να λένε ωραία λόγια για όλες τις γυναίκες είτε δεν έχουν βρει καμία είτε είναι υποτακτικοι. :rockon:
Γιά εμένα πέρα από τά βασικά, look κτλ δίνω ιδιαίτερη βάση,στό θέμα τής επικοινωνίας,
χωρίς αυτό δέν ξεκινώ απολύτως...τίποτα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιά εμένα πέρα από τά βασικά, look κτλ δίνω ιδιαίτερη βάση,στό θέμα τής επικοινωνίας,
χωρίς αυτό δέν ξεκινώ απολύτως...τίποτα!
Ουσιαστικά ξέρεις από πριν και ξέρει κι η καθεμία αν υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα. Αυτό δεν σημαίνει σεξ αλλά έλξη και μετά σεξ. Η επικοινωνία χρειαζεται απαραίτητα είτε είναι στα απλά ειτε στα σύνθετα αλλά κυρίως στα χωρίς πολλά λόγια. Εδώ μπορεί να λέμε θεωρίες διότι έτσι είναι η ανάλυση αλλά με τις γκόμενες δεν υπάρχει θεωρία. Υπάρχει πράξη!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ουσιαστικά ξέρεις από πριν και ξέρει κι η καθεμία αν υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα. Αυτό δεν σημαίνει σεξ αλλά έλξη και μετά σεξ. Η επικοινωνία χρειαζεται απαραίτητα είτε είναι στα απλά ειτε στα σύνθετα αλλά κυρίως στα χωρίς πολλά λόγια. Εδώ μπορεί να λέμε θεωρίες διότι έτσι είναι η ανάλυση αλλά με τις γκόμενες δεν υπάρχει θεωρία. Υπάρχει πράξη!

Είτε θεωρία είτε πράξη,γυναίκα πού δέν είναι επικοινωνιακή-διαχυτική τήν θεωρώ ώς δεσμοφύλακα μου.
Καί φυσικά μετράω τά λεπτά γιά νά...εξαφανιστώ από εκεί!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ας ξαναπούμε τι είναι το άλφα μέιλ σύμφωνα με την πιο σωστή εκδοχή που έχω διαβάσει ανάμεσα σε πολλές. Αλφα μέιλ είναι ο άνδρας που έλκει τις γυναίκες με λεφτά
και τις καθηλώνει με την
ανυπότακτη συμπεριφορά του. Πλούσιος και μαλάκας δηλαδή, δεν σημαίνει άλφα μέιλ. Εδώ μέσα λογικά δεν υπάρχει καθαρό άλφα μέιλ. Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι διότι δεν είμαι πλούσιος και πάλι καλά που έχω το δεύτερο "συνθετικό". Είμαι ένας άρτια εκπαιδευμένος μπετάς Σε γενικές γραμμές όμως το άλφα μέιλ δεν έχει την χλιδή του παρελθόντος ως μήλο της έριδος. Με την γιγάντωση του γυναικοκεντρισμου και των σόσιαλ, το άλφα μέιλ αποτελεί μια κοινή καβατζα. Κουμάντο κάνουν οι ελεγχόμενοι μαλάκες και αυτοί αποτελούν πλέον το μήλο της έριδος.
Αν μάλιστα πληρώνουν κι αβέρτα, γίνονται ανάρπαστοι!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πως γίνεται εμφάνηση καλή σε Ελληνίδα και να έχει και καλό χαρακτήρα?αφού όλες οι ωραίες Ελληνίδες είναι ντίβες.Μονο μέτρια Ελληνίδα μπορείς να βρεις με καλό χαρακτήρα.Δε είναι σα το εξωτερικό που μπορείς άνετα να βρεις ωραίες με καλό χαρακτήρα,οι Ελληνιδες είναι άλλο πράγμα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πως γίνεται εμφάνηση καλή σε Ελληνίδα και να έχει και καλό χαρακτήρα?αφού όλες οι ωραίες Ελληνίδες είναι ντίβες.Μονο μέτρια Ελληνίδα μπορείς να βρεις με καλό χαρακτήρα.Δε είναι σα το εξωτερικό που μπορείς άνετα να βρεις ωραίες με καλό χαρακτήρα,οι Ελληνιδες είναι άλλο πράγμα.
Τίποτα δεν είναι απόλυτο εκτός από αυτή την φράση
με μπλε.

Πάμε παρακάτω. Έτυχε να βρω τέτοιες μόνο δύο (δεν ήταν οι σούπερ μουναρες όπως έγραψα οπότε χαλαρώστε με τις σούπερ μουναρες γιατί 99% βγαίνουν πουτάνες η άχρηστες) διότι χρησιμοποίησα στατιστική. Με την στατιστική αυξάνεις τις πιθανότητες. Μπορεί να μην είσαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα αλλά έχεις πολύ καλές πιθανότητες. Αν δεν ριχνόμουν δεν θα είχα βρει καμία ποτέ. Είναι δηλαδή τόσο απλό σαν να πίνεις ένα ποτήρι νερό .:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τίποτα δεν είναι απόλυτο εκτός από αυτή την φράση
με μπλε.

Πάμε παρακάτω. Έτυχε να βρω τέτοιες μόνο δύο διότι χρησιμοποίησα στατιστική. Με την στατιστική αυξάνεις τις πιθανότητες. Μπορεί να μην είσαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα αλλά έχεις πολύ καλές πιθανότητες. Αν δεν ριχνόμουν δεν θα είχα βρει καμία ποτέ. Είναι δηλαδή τόσο απλό σαν να πίνεις ένα ποτήρι νερό .:rockon:
Ναι ξέρω όσο ανοίγεσαι τόσο έχεις πιθανότητες να βρεις κορίτσι στα μέτρα σου που να σου κάνει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι ξέρω όσο ανοίγεσαι τόσο έχεις πιθανότητες να βρεις κορίτσι στα μέτρα σου που να σου κάνει.
Ακριβώς. Αυξάνονται οι πιθανότητες. Για μένα αυτό ήταν μια νίκη στο σύστημα. Δηλαδή το σύστημα είναι τέντα στημένο κι επειδή δεν μπορώ να το νικήσω αλλά ούτε να το χακαρω ( αν μπορούσα θα είχα ενταφιασει τα σοσιαλ ώστε να επιστρέψουν όλες στην κανονικότητα) :2funny:αποφάσισα να ριχνομαι για να έχω καλύτερες πιθανότητες. Τα δοκίμασα όλα και κατέληξα στον πιο αυθεντικό τρόπο. Τώρα οκ, τρωγομαστε εδώ μέσα αλλά αυτά είναι της πούτσας για να γελαμε. Την αλήθεια την ξέρουμε όλοι.
Οι άνδρες εκ φύσεως θέλουν αυθεντικά πράγματα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ας ξαναπούμε τι είναι το άλφα μέιλ σύμφωνα με την πιο σωστή εκδοχή που έχω διαβάσει ανάμεσα σε πολλές. Αλφα μέιλ είναι ο άνδρας που έλκει τις γυναίκες με λεφτά
και τις καθηλώνει με την
ανυπότακτη συμπεριφορά του. Πλούσιος και μαλάκας δηλαδή, δεν σημαίνει άλφα μέιλ. Εδώ μέσα λογικά δεν υπάρχει καθαρό άλφα μέιλ. Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι διότι δεν είμαι πλούσιος και πάλι καλά που έχω το δεύτερο "συνθετικό". Είμαι ένας άρτια εκπαιδευμένος μπετάς Σε γενικές γραμμές όμως το άλφα μέιλ δεν έχει την χλιδή του παρελθόντος ως μήλο της έριδος. Με την γιγάντωση του γυναικοκεντρισμου και των σόσιαλ, το άλφα μέιλ αποτελεί μια κοινή καβατζα. Κουμάντο κάνουν οι ελεγχόμενοι μαλάκες και αυτοί αποτελούν πλέον το μήλο της έριδος.
Αν μάλιστα πληρώνουν κι αβέρτα, γίνονται ανάρπαστοι!

Καλά αυτές τίς "θεωρίες" περί Alpha Male καί λοιπά μή δίνεις καί ιδιαίτερη σημασία,
άλλοι μιλάνε γιά ευφυία,αυτοπεποίθηση,επιτυχία,εξουσία,άνεση,υψηλά επίπεδα ευθύνης κτλ
Ολα αυτά είναι από κέντρα,καθαρά κατευθυνόμενα,γιά πολλούς λόγους...καί αιτίες!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά αυτές τίς "θεωρίες" περί Alpha Male καί λοιπά μή δίνεις καί ιδιαίτερη σημασία,
άλλοι μιλάνε γιά ευφυία,αυτοπεποίθηση,επιτυχία,εξουσία,άνεση,υψηλά επίπεδα ευθύνης κτλ
Ολα αυτά είναι από κέντρα,καθαρά κατευθυνόμενα,γιά πολλούς λόγους...καί αιτίες!
Βάση όσων έχω παρατηρήσει, αυτός ο ορισμός που έγραψα μου φαίνεται πιο σωστός. Βασικά είναι. Τα υπόλοιπα περί εξουσίας, υψηλά επίπεδα ευθύνης κτλ ακούγονται άκρως γυναικεία για πολλούς λόγους κι αιτίες όπως πολύ σωστά τονισες. Ειδικά αυτή η μαλακία με την αυτοπεποίθηση παίζει να ειναι παραμύθι κάργα. Ρώτα εσύ μια γυναίκα που σου λέει ότι θέλει ανδρα με αυτοπεποίιθηση κι αν σου απαντήσει τι εννοεί επιτόπου με εξήγηση, εμενα να με χέσεις. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ακριβώς. Αυξάνονται οι πιθανότητες. Για μένα αυτό ήταν μια νίκη στο σύστημα. Δηλαδή το σύστημα είναι τέντα στημένο κι επειδή δεν μπορώ να το νικήσω αλλά ούτε να το χακαρω ( αν μπορούσα θα είχα ενταφιασει τα σοσιαλ ώστε να επιστρέψουν όλες στην κανονικότητα) :2funny:αποφάσισα να ριχνομαι για να έχω καλύτερες πιθανότητες. Τα δοκίμασα όλα και κατέληξα στον πιο αυθεντικό τρόπο. Τώρα οκ, τρωγομαστε εδώ μέσα αλλά αυτά είναι της πούτσας για να γελαμε. Την αλήθεια την ξέρουμε όλοι.
Οι άνδρες εκ φύσεως θέλουν αυθεντικά πράγματα.

Εγώ δε τρώγομαι καθόλου μαζί σου συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα λες και είμαι και από τους μόνους εδώ μέσα που συμφωνώ με τα πιστεύω σου αλλά και είμαι συγουρος πως όντως έχεις γαμησει εκτός πουτανας κάτι που κάποιοι δε το πιστεύουν για σένα εδώ μέσα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ δε τρώγομαι καθόλου μαζί σου συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα λες και είμαι και από τους μόνους εδώ μέσα που συμφωνώ με τα πιστεύω σου αλλά και είμαι συγουρος πως όντως έχεις γαμησει εκτός πουτανας κάτι που κάποιοι δε το πιστεύουν για σένα εδώ μέσα.
Καλά, φόρουμ είναι εδώ.
Μην παίρνεις στα σοβαρά
τα πάντα. Πέφτει και φάγωμα μεταξύ μας. Διαφωνίες κτλ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλά, φόρουμ είναι εδώ.
Μην παίρνεις στα σοβαρά
τα πάντα. Πέφτει και φάγωμα μεταξύ μας. Διαφωνίες κτλ.

Ναι αυτό σου λέω εγώ δε διαφωνώ μαζί σου στα περισσότερα από όσα λες.Αντιθετα μπράβο σου που μιλάς σε γκόμενες και δε φοβάσαι τη αποριψη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι αυτό σου λέω εγώ δε διαφωνώ μαζί σου στα περισσότερα από όσα λες.Αντιθετα μπράβο σου που μιλάς σε γκόμενες και δε φοβάσαι τη αποριψη.
Μα μόνο αυτό με κρατάει.
Το ότι δεν υπολογίζω την απόρριψη. Αν ήμουν σε όλα κλασικό δεκαρι, ακόμα και πάμπλουτος με υπεράνθρωπες δυνάμεις αλλά δεν είχα αποκτήσει αναισθησία στην απόρριψη (άσε που γελάω κιόλας που γενικώς δυσκολεύονται να πουν όχι από ντροπή κι αμηχανία) θα τα ειχα παρατήσει. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μα μόνο αυτό με κρατάει.
Το ότι δεν υπολογίζω την απόρριψη. Αν ήμουν σε όλα κλασικό δεκαρι, ακόμα και πάμπλουτος με υπεράνθρωπες δυνάμεις αλλά δεν είχα αποκτήσει αναισθησία στην απόρριψη (άσε που γελάω κιόλας που γενικώς δυσκολεύονται να πουν όχι από ντροπή κι αμηχανία) θα τα ειχα παρατήσει. :rockon:
Το ξέρω είσαι όπως πρέπει να είναι ένας άντρας στο φλερτ ώστε τελικά να καταφέρει να γαμησει.Εγω συμφωνώ μαζί σου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το ξέρω είσαι όπως πρέπει να είναι ένας άντρας στο φλερτ ώστε τελικά να καταφέρει να γαμησει.Εγω συμφωνώ μαζί σου.
Δεν είμαι όπως πρέπει .Έγινα όπως βολεύει. Παλιά ήμουν χεστης κι εγώ. Απλά κατάλαβα ότι δεν γίνεται αλλιώς. Η μόνη διαφορά που είχα από φίλους μου ήταν ότι κάποιες φορές με έστελναν να καθαρίσω λόγω λέγειν, δηλαδή να μεταφέρω τα λόγια τους σε γκόμενα
κι αυτό με βοήθησε να καταλάβω τον φόβο τους. Μετά που την έψαξα άλλαζα αυτά που μου έλεγαν να πω διότι έλεγαν μαλακίες. :2funny:Φυσικά άλλο είναι να ρίχνεσαι για σένα κι άλλο για άλλον. Πάντως κι αυτό καλό μου έκανε. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι πρώην λούζερ που κέρδισα με τρόπο κι όχι με κόπο ότι λίγα κέρδισα. Αυτό μου αρέσει μπορώ να πω. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν είμαι όπως πρέπει .Έγινα όπως βολεύει. Παλιά ήμουν χεστης κι εγώ. Απλά κατάλαβα ότι δεν γίνεται αλλιώς. Η μόνη διαφορά που είχα από φίλους μου ήταν ότι κάποιες φορές με έστελναν να καθαρίσω λόγω λέγειν, δηλαδή να μεταφέρω τα λόγια τους σε γκόμενα
κι αυτό με βοήθησε να καταλάβω τον φόβο τους. Μετά που την έψαξα άλλαζα αυτά που μου έλεγαν να πω διότι έλεγαν μαλακίες. :2funny:Φυσικά άλλο είναι να ρίχνεσαι για σένα κι άλλο για άλλον. Πάντως κι αυτό καλό μου έκανε. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι πρώην λούζερ που κέρδισα με τρόπο κι όχι με κόπο ότι λίγα κέρδισα. Αυτό μου αρέσει μπορώ να πω. :rockon:
Μπράβο φίλε αλήθεια προσωπική ερώτηση αλλά θα στη κάνω πόσες έχεις γαμησει εκτός πουτανας?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπράβο φίλε αλήθεια προσωπική ερώτηση αλλά θα στη κάνω πόσες έχεις γαμησει εκτός πουτανας?
Σίγουρα πάαααααααρα πολύ λιγότερες. Αυτό ισχύει για όλους τους άνδρες. Πιστεύω αρκετά κάτω από 50 μαζί με ξεπετες. Βασικά τα τελευταία χρόνια έχω ανέβει πολύ με το διαρκές πέσιμο. Παλιά έβρισκα μια -αν έβρισκα- και καθόμουν σαν μαλάκας. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom