Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Και πολύ καλά κάνεις. Όχι επειδή συμφωνείς αλλά επειδή είναι η μόνη αυθεντική προσέγγιση Εγώ την καλύτερη περίπτωση όλων που είχα από γκόμενες την βρήκα από καμάκι!!! Ήταν μούρη 8, σώμα 7, χαρακτήρας 8, συναισθήματα 8, λιγο τρελλη τόσο όσο να μην ενοχλεί, συμμετείχε, πλήρωνε, μαγείρευε, γαμιόταν ωραία κτλ. Τελικά δεν παντρευτηκαμε διότι εγώ είμαι κατά του γάμου κι αυτή ειχε αρχίσει να βαριέται όπως κι εγώ. Όμως άξιζε. Για μενα όταν κάτι φτάνει κορυφή, δεν πρέπει να το παζαρευουμε.Χωρίς νά θέλω νά τό παίξω ο γαμάτος η οτιδήποτε άλλο -άλλωστε είναι καί κάτι,πού δέν μπορώ νά τό αποδείξω,καί ούτε θέλω-
Δέν συναντώ καί ιδιαίτερη δυσκολία στίς μούνες,όταν πραγματικά μέ ενδιαφέρει κάποια καί τήν πέσω,άν καί δέν...τήν πέφτω συχνά!
Η επόμενη ήταν ελαφρώς χειρότερη. Κι αυτή από καμάκι. Κι οι δυο μέτρησαν πολύ για μένα με αποδείξεις. Ότι και να γίνει δεν σβήνουν και δεν σβήνω για αυτές. Δηλαδή δύο οκ γυναίκες σε όλη μου την ζωή. Όλες οι υπόλοιπες ήταν άχρηστες, ξεπετες η μετριαντζες. Αυτό όμως είναι το φυσιολογικό.
Αν βλέπεις άνδρες να λένε ωραία λόγια για όλες τις γυναίκες είτε δεν έχουν βρει καμία είτε είναι υποτακτικοι.