Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σίγουρα πάαααααααρα πολύ λιγότερες. Αυτό ισχύει για όλους τους άνδρες. Πιστεύω αρκετά κάτω από 50 μαζί με ξεπετες. Βασικά τα τελευταία χρόνια έχω ανέβει πολύ με το διαρκές πέσιμο. Παλιά έβρισκα μια -αν έβρισκα- και καθόμουν σαν μαλάκας. :2funny:
κατάλαβα καμία 20-30 σε κόβω εντάξει πολύ καλά είσαι.Ειναι λογικό φίλε άμα έχεις φάει 1000 άκυρα να σου έχουν κάτσει 20-30 γυναίκες.Εισαι μάγκας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κατάλαβα καμία 20-30 σε κόβω εντάξει πολύ καλά είσαι.Ειναι λογικό φίλε άμα έχεις φάει 1000 άκυρα να σου έχουν κάτσει 20-30 γυναίκες.Εισαι μάγκας.
Ίσως και περισσότερες από 20-30 αλλά όχι πάνω από 50. Δεν παίζει. Άλλοι όμως έχουν γαμήσει μόνο την χούφτα τους η μόνο πουτάνες. Δηλαδή τίποτα ή ψεύτικα γαμήσια.
Η ουσία δεν είναι στο πόσες αλλά στην ποιότητα διότι γαμάς ρεαλιστικά. Επίσης κάθε μια που γαμάς (κι εδώ είναι το μέγκα νόημα) δεν την γαμάς μια φορά αλλά από λίγες έως πολλές. Και βέβαια σιγά μην έχω φάει μόνο 1000 άκυρα. :2funny:Σίγουρα πάνω από 100.000 μαζί με προπόνηση για να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο. Μπορώ να πηγαίνω ακόμα και σε όποια μου δείχνουν. Έχω σκεφτεί να βρω χορηγό να με πληρώνει κιόλας για διαφήμιση. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό έτσι εύκολα; σχεδόν κανείς! Η μόνη μαγκιά είναι η αναισθησία στην απόρριψη κι η τέχνη να τα λέω ωραία χωρίς συνέπειες. Μπορεί να φαινεται αστείο αλλά νιώθω περήφανος. :rockon:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Αποδεχόμενοι όλοι σχεδόν,ότι τό χρήμα μέ τόν ένα η άλλο τρόπο βοηθάει-παρακάμπτει,καθημερινά προβλήματα θά έλεγα ότι,
Οποιος θέλει νά "παίξει" μέ μουνάρες,τά 5Κ τόν μήνα...πρέπει νά τού περισσεύουν,
γιά μικρότερες "κατηγορίες" γυναικών 7άρια 7.5άρια 2Κ θεωρώ είναι Ok
8άρια καί 8.5άρια 3Κ min! :dunno:
Ρε γμτ, ενταξει η 4k, αλλα με χαλανε λιγο τα, 1 χρονος εγκυηση και 60Hz max. Ενω στα 2k μπορω ναχω 144/165/240 Ηz και 3 χρονια εγκυηση. Προβληματιζομαι!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Ρε παιδια, παλαιοτερα την πεφταμε σε 500 γκομενες, τρωγαμε 499 χυλοπιτες και μας καθονταν μια. Δεν ειδα και κανεναν μας να απογουτευτει, να στεναxωριθει η να παθει καποια "ψυχολογια", απο αυτο. Βεβαια δεν κοιτουσαμε για σοβαρες σχεσεις, απλα οτι κατσει κι αν κατσει. Γελαγαμε σε στυλ "you dont know, what yoy misssing" και τσουπ στην επομενη.
Μετα εχω σκυλο η γατα η σαυρα γιατι το γουσταρω εγω κι οχι η γκομενα. Φοραω επωνυμα η καζουαλ ρουχα, γιατι ετσι μαρεσει και χαιστηκα τι θα πει η αλλη. Οδηγω ακριβο αυτοκινητο γιατι το χαιρομαι εγω κι οχι για να ψαρεψω, καποια γκομενα. Κι ενα σωρο αλλα παραδειγματα. Μηπως ναμαστε ο εαυτος μας κι οποια γουσταρει, το συζηταμε, για τις υπολοιπες στα παπαρια μας.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Εγώ σου απάντησα σε αυτό που με ρώτησες. Τώρα το γιατί εσύ θες να μιλάς από οθόνη αντί για τετ α τετ το ξέρεις εσύ ο ίδιος. Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες που λες. :rockon:
Αδερφέ, σε όλα αυτά που λες, έχω ήδη αναφερθεί.
Εγώ ποτέ δεν αποκήρυξα το live καμάκι. Αντιθέτως εσύ αποκήρυξες τα σόσιαλ.
Ναι στο live, υπό κατάλληλες συνθήκες όμως.
Το να πετύχω γκόμενα που κατεβάζει να πετάξει σκουπίδια με το δίχαλο κι εγώ να δώσω τηλέφωνο, είναι σουρεάλ για εμένα...Όπως και να το περιμένω να έρθει ο ηλεκτρικός από Ομόνοια για να ξεφορτώσει το γυναικομάνι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτά ότι απαντάνε στα σόσιαλ.. Που τα έχετε δει ρε μάγκες? Εγώ ακούω από άλλους ότι δεν απαντάνε ποτέ και πέφτει το μπλοκ σύννεφο.. Ούτε καν θα απάντησει η άλλη, αν δε σε δει απ το προφίλ σου ότι εχεις λεφτά, η αν δεν είσαι γνωστός της φίλης της
Οχι εντάξει απαντάνε,τό θέμα είναι ποιές γκόμενες απαντάνε,είναι κάτι χοντρές,ψυχοπαθείς,γριές,απελπισμένες,ξεχασμένες.
Διότι ωραία γκόμενα άν υπάρχει είναι Gold Digger,καί σοβαρή γυναίκα εκεί δέν υπάρχει....ούτε γιά δείγμα!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Η γυναίκα που θα δώσει "άκυρο" σε τύπο με εμφάνιση και την τόλμη να προσεγγίσει μια άγνωστη θα βαράει το κεφάλι της στον τοίχο αργότερα αλλά θα είναι αργά.
Δεν θα το βαράει ρε τύπε. Τρομάζουν τα σκυλιά και τα γατιά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αδερφέ, σε όλα αυτά που λες, έχω ήδη αναφερθεί.
Εγώ ποτέ δεν αποκήρυξα το live καμάκι. Αντιθέτως εσύ αποκήρυξες τα σόσιαλ.
Ναι στο live, υπό κατάλληλες συνθήκες όμως.
Το να πετύχω γκόμενα που κατεβάζει να πετάξει σκουπίδια με το δίχαλο κι εγώ να δώσω τηλέφωνο, είναι σουρεάλ για εμένα...Όπως και να το περιμένω να έρθει ο ηλεκτρικός από Ομόνοια για να ξεφορτώσει το γυναικομάνι.
Καλα αυτα τα μπαμ ελα παρε τηλ και παρε με δε πιάνουν ..αυτα ειναι για τον ντοναλντ που εχει κοψει χαρτακια και μοιράζει σα πλανοδιος στις γκόμενες τριγυρω:2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ίσως και περισσότερες από 20-30 αλλά όχι πάνω από 50. Δεν παίζει. Άλλοι όμως έχουν γαμήσει μόνο την χούφτα τους η μόνο πουτάνες. Δηλαδή τίποτα ή ψεύτικα γαμήσια.
Η ουσία δεν είναι στο πόσες αλλά στην ποιότητα διότι γαμάς ρεαλιστικά. Επίσης κάθε μια που γαμάς (κι εδώ είναι το μέγκα νόημα) δεν την γαμάς μια φορά αλλά από λίγες έως πολλές. Και βέβαια σιγά μην έχω φάει μόνο 1000 άκυρα. :2funny:Σίγουρα πάνω από 100.000 μαζί με προπόνηση για να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο. Μπορώ να πηγαίνω ακόμα και σε όποια μου δείχνουν. Έχω σκεφτεί να βρω χορηγό να με πληρώνει κιόλας για διαφήμιση. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό έτσι εύκολα; σχεδόν κανείς! Η μόνη μαγκιά είναι η αναισθησία στην απόρριψη κι η τέχνη να τα λέω ωραία χωρίς συνέπειες. Μπορεί να φαινεται αστείο αλλά νιώθω περήφανος. :rockon:
Τι λες τώρα μια χαρά είναι 20-30 γυναίκες αλλοι στη ηλικία σου έχουν πάει μόνο με 2 οπότε είσαι μια χαρά.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Καλα αυτα τα μπαμ ελα παρε τηλ και παρε με δε πιάνουν ..αυτα ειναι για τον ντοναλντ που εχει κοψει χαρτακια και μοιράζει σα πλανοδιος στις γκόμενες τριγυρω:2funny:
Κοίτα, έχει να κάνει με το τι γκόμενες θες και τι είσαι σαν άτομο.
Πχ όσοι είναι 27-40 , με αξιοπρεπές ντύσιμο, έχουν δικό τους αμάξι και σπίτι (ή νοικιάζουν), έναν μισθό(πες 800+ καθαρά), και δεν έχουν μπάκα είναι αυτόματα στο 20% των καλύτερων (για να μην πω 10%). Ε αν κάποιος τέτοιος λοιπόν πάει και την πέσει σε τπτ σαλόνικα σε απλές κοπέλες (ούτε μοντέλα αλλά ούτε σαβούρες,κορίτσια next door) θα ρίξει κάποιες. Σε αρχιδόκαμπο μπορεί καμιά.
Αυτή η τακτική προϋποθέτει ότι υπάρχουν γκόμενες που δεν έχουν πολλές επιλογές ώστε να πέσουν εύκολα. Γι αυτό λέω ότι η τοποθεσία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Όπως επίσης και το επάγγελμα. Πχ οι γυναίκες που είναι σε επαγγέλματα που δεν έχουν άνδρες είναι πολύ πιο εύκολες πχ δασκάλες,νηπιαγωγοί κτλ.

Οι καλές γκόμενες οι οποίες πχ είναι εμφανίσιμες, έχουν λεφτά,μόρφωση κτλ εκτός του ότι δεν είναι για τα ναυάγια του bou, θα ρίξουν μόνο άκυρα για τους λόγους που έχουμε αναφέρει (δυνατό κύκλο, κτλ).

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
Πχ όσοι είναι 27-40 , με αξιοπρεπές ντύσιμο, έχουν δικό τους αμάξι και σπίτι (ή νοικιάζουν), έναν μισθό(πες 800+ καθαρά), και δεν έχουν μπάκα είναι αυτόματα στο 20% των καλύτερων (για να μην πω 10%). Ε αν κάποιος τέτοιος λοιπόν πάει και την πέσει σε τπτ σαλόνικα σε απλές κοπέλες (ούτε μοντέλα αλλά ούτε σαβούρες,κορίτσια next door) θα ρίξει κάποιες. Σε αρχιδόκαμπο μπορεί καμιά.
Αυτή η τακτική προϋποθέτει ότι υπάρχουν γκόμενες που δεν έχουν πολλές επιλογές ώστε να πέσουν εύκολα. Γι αυτό λέω ότι η τοποθεσία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Όπως επίσης και το επάγγελμα. Πχ οι γυναίκες που είναι σε επαγγέλματα που δεν έχουν άνδρες είναι πολύ πιο εύκολες πχ δασκάλες,νηπιαγωγοί κτλ.

Οι καλές γκόμενες οι οποίες πχ είναι εμφανίσιμες, έχουν λεφτά,μόρφωση κτλ εκτός του ότι δεν είναι για τα ναυάγια του bou, θα ρίξουν μόνο άκυρα για τους λόγους που έχουμε αναφέρει (δυνατό κύκλο, κτλ).
Να είσαι στο 20% για να την πέσεις με κάποιες πιθανότητες επιτυχίας σε μία μέτρια, αρκεί η μέτρια να μην έχει ''επιλογές'' γιατί θα την έχει ψωνίσει και θα την έχει δει ντίβα. Αυτό από μόνο του ακούγεται τραγικό.
Όλως τυχαίως, και αυτές που θεωρητικώς ''δεν έχουν επιλογές'', πάλι έχουν επιλογές ανοίγοντας το διαδίκτυο και νιώθωντας ''Θεές'' και ''κουκλάρες''. Επίσης, όλο και κάποιος ''καλός'' θα τις έχει πηδήξει στο παρελθόν και το μυαλό τους θα συγκρίνει τον επόμενο με τον ''καλό'' του παρελθόντος γιατί ''τέτοιον αξίζουν''. Επίσης θα βλέπουν κάποια φίλη τους με κάποιον ''καλύτερο'' και μέσα τους θα νιώθουν ότι ''αξίζουν καλύτερο αφού και η φίλη μου έχει καλύτερο''.
Βράσε όρυζα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Πχ όσοι είναι 27-40 , με αξιοπρεπές ντύσιμο, έχουν δικό τους αμάξι και σπίτι (ή νοικιάζουν), έναν μισθό(πες 800+ καθαρά), και δεν έχουν μπάκα είναι αυτόματα στο 20% των καλύτερων (για να μην πω 10%). Ε αν κάποιος τέτοιος λοιπόν πάει και την πέσει σε τπτ σαλόνικα σε απλές κοπέλες (ούτε μοντέλα αλλά ούτε σαβούρες,κορίτσια next door) θα ρίξει κάποιες.

--------> έναν μισθό(πες 800+ καθαρά)

Όταν λες 800+ καθαρά

φαντάζομαι θα εννοείς Κόνγκο, Ταρζανία ή Κισινάου.

Η μέση Ελληνίδα στο άκουσμα τέτοιου μισθού μπορεί και να ξεσπάσει σε γέλια !!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι γκόμενες πού έχουν λιγότερες επιλογές από τίς άλλες,εκτός από full κομπλεξικές-ανέραστες,
είναι καί πιό αγενείς,μέ φυσικό επακόλουθο νά θεωρούν,ότι μοιράζοντας άρνηση καί άκυρα στούς άνδρες επιπλέουν.
Καί ότι μέ αυτόν τόν τρόπο...τούς τιμωρούν!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.396
Πόντοι
206

Όταν λες 800+ καθαρά

Τύπε φαντάζομαι εννοεί 800 για να τα ξοδεύει μόνο για τη πάρτη της :confused: Με αυτά κάτι ψιλομέτριο (εμφανισιακά) μπορεί να καβατζώσει

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21

Όταν λες 800+ καθαρά

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία του 2022 κάποιος που έχει μισθό περίπου 820+ καθαρά είναι στο 40% των καλύτερων μισθών στην Ελλάδα, αν είσαι πάνω από 1200 καθαρά τότε είσαι στο 17% των καλύτερων ενώ αν βγάζεις 2000+ τότε είσαι στο 4% των καλύτερων...σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν υπολογίζουμε τα extra έσοδα που μπορεί να έχει κάποιος από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητές. Αν έχεις και τα άλλα που ανέφερα είσαι αρκετά πάνω από τους περισσότερους. Από μέσα πχ πόσοι είστε κάτω των 40 και χωρίς κοιλιές και ξίγκια? ελάχιστοι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Και πάλι δεν είναι απλό.Αν είναι κάποια στη γειτονιά θα πρέπει να σε έχει δει και μερικές φορές πρώτα να έχετε πει και 2-3 μαλακίες άσχετα από καμάκι..και μετά ναι χωνεσαι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγώ πχ πότε δεν έχω χωθεί σε γκόμενα εδώ γύρω μου με τη μία..είχα γαμησει παλιά μια φουρναρισσα εδώ κάτω σχεδόν στο σπίτι μου κοντά.Αλλα είχα πάει μερικές φορές είχαμε πει μερικές μαλακίες και κάποια στιγμή διακριτικά τις ειπα να τα πούμε και έξω .Είχα δει ότι με γουσταρε κιόλας ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom