Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Αθηνα-Θεσσαλονικη οτι ωρα σου γκαυλωσει, κατεβαινεις στο κεντρο και τα κανεις ολα πουτανα αλλα συστημα παπιου :headbaning1:
Τύπε , αν είσαι χωρίς άκρες, είναι ζόρικα.
Αν γαμάς πουτάνες, ψιλοχώνεις και τίποτε καριόλες, οκ , με το καμάκι πας για τα εξτρά.
Μειονέκτημα στο καμάκι είναι ότι εκτός του ότι δεν αποδίδει άμεσα , σε παίρνουν και χαμπάρι αν είσαι αγάμητος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι γνώμη έχετε για φασωμα σε κοινή θέα; υπέρ η κατά;
Νά πάς δηλαδή απογευματάκι στό Μοναστηράκι,μέ 2-3Κ άτομα περατζάδα καί νά χαμουρεύεσαι?
Ναί τό βρίσκω...πολύ Normal! :think:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Σαλονικα πηδας ευκολα. ΤΕΛΟΣ.

Αθηνα-Θεσσαλονικη οτι ωρα σου γκαυλωσει, κατεβαινεις στο κεντρο και τα κανεις ολα πουτανα αλλα συστημα παπιου :headbaning1:

'Εύκολα' εννοείς την εύκολη πρόσβαση σε πουτάνες να υποθέσω...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα βλέπεις κι εσύ φίλε αναγνώστη. Κάποιοι δεν ρίχνονται λάιβ γιατί κλάνουν μέντες μην φάνε άκυρο στην μούρη και ιδρωκοπούν να απαξιώσουν την μέθοδο εδώ και μηνες. Εμείς οι λαιβοκαμάκηδες :2funny: έχουμε αποδείξει πόσο υπερτερεί
η μέθοδος αυτή (η μόνη ρεαλιστική κι αυθεντική) εναντι των υπολοίπων
με επιχειρήματα όπως επίσης έχουμε αποδείξει την πενιχρότητα και την σαπιλα των σόσιαλ. Εκεί όπου διάφορες ψυχωτικες μούμιες, απαξιωμενες κάμπιες, ονειροπαρμένα μοντέλα της φαπας, κτλ :2funny:αποσκοπούν στην συσσώρευση ανδρικού πληθυσμού με σκοπό την επιβεβαίωση και ότι κέρδος κάτσει. Ζουν ένα παραμύθι πίσω από μια οθόνη γι αυτό και κρύβονται. Αρκετοί πεινασμένοι και δειλοί άνδρες ψαρώνουν και παίζουν το παιχνίδι τους.
Ως τελευταίο χαρτί, αυτοί οι φρουροί της μούχλας :2funny: των σόσιαλ, μη έχοντας κάτι ουσιαστικό να πουν, τρεμο-τραυλίζουν και φυτεύουν ανύπαρκτα δεδομένα όπως ότι λέω ψέμματα, γαμάω μόνο μπάζα, δεν γαμάω τίποτα, μοιράζω χαρτάκια, ζητάω τηλέφωνα η ότι την πεφτω μόλις ανοίξει η πόρτα του τρένου και κάτι τέτοια ανέκδοτα. Ως κράμα Μόζες Κιπτανούι και Γιαν Ζελέζνι συνεχίζω ακάθεκτος το χόμπυ μου παρά τα όσα λένε. Με ζηλεύουν! :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Αμερικανα μαλλον. λεει οτι
απο τοτε που φορεσε δαχτυλιδι, ο αριθμος των αντρων που την τσεκαρουν η της μιλανε, μειωθηκε κατα 80%.
απο τοτε που ο συντροφος της φορεσε δαχτυλιδι, ο αριθμος των γυναικων που τον τσεκαρουν η του μιλανε, διπλασιαστηκε.

Τα εχει πει ο Δασκαλος ο Σαντ Μαν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Νά πάς δηλαδή απογευματάκι στό Μοναστηράκι,μέ 2-3Κ άτομα περατζάδα καί νά χαμουρεύεσαι?
Ναί τό βρίσκω...πολύ Normal! :think:
Να χαμουρεύεσαι είναι σοφτ ρε ...
Αλητεία είναι να πιπώνεις στην ερμού ......

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λέγεται ότι το να την κάνεις να γελάει είναι ένας τρόπος να χαλαρώσει ...και μετά ίσως σε βλέπει κάπως αλλιώς γιατί ίσως αυτός με τον οποίον είναι μαζί δεν της το προσφέρει αυτό.
Αγαπητέ φίλε, ειναι κοπρόσκυλα που τις ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να περνούν καλά. Οπότε ναι ισχύει όπως ισχύει κι οτιδήποτε είναι ευχάριστο για αυτές. Κοινοί κερδοσκόποι δηλαδή.

Όντως πάντως θέλουν να γελούν, το λένε κι οι ίδιες. Έστω με το πρόσχημα ότι τους λείπει κατηγορώντας οποιονδήποτε αρκεί να το παίξουν θύματα.

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Σε ποιο φαρμακείο να του την πέσει,που κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρα τον κατσικογάμη :2funny:
Για Ιωάννινα μίλησε...φοιτητουπολη...που δίνει ευκαιρίες όπως λέγεται και για την Πάτρα...γιατί όχι;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτοί ισχυριζοντε ότι τους απαντάνε μουναρες..και ότι τις γαμανε κιόλας.
Καααααααααααλά! :2funny:

Εγώ πάντως ξέρω ότι δεν ρίχνονται ευθέως και αποφεύγουν να πουν τον πραγματικό λόγο.

Τουλάχιστον εγώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Απεχθάνομαι τα σοσιαλ λογω του οτι κρύβονται οι πατσαβουρες και αντλούν επιβεβαίωση μεγατόνων από εκεί αλλοιωνοντας την κανονικότητα. Πώς να "χωνέψω" αυτούς που τις βοηθούν; :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Γιά ποιό λόγο νά τό κάνεις αυτό,τί θά κερδίσεις ?

1.Γιατί μου αρέσει κι εμένα

2.Γιατί γουστάρω τον τρόπο που σε κοιτάνε οι γύρω γυναίκες όταν είσαι με γυναίκα.

3.Αν το κάνεις σε κάποιο στέκι που συχνάζεις,έχεις ήδη καταγραφεί στο μυαλό τους στους μη αγάμητους.Αυτό για μελλοντική χρήση...:wink:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι γνώμη έχετε για φασωμα σε κοινή θέα; υπέρ η κατά;
Ψηφίζω υπέρ και αιτιολογώ. Αν ο Χ θέλει να φορτσαρει (δεν είπαμε να γαμηθούν στο κέντρο της Αθήνας) με την Ψ, δεν βρίσκω λόγο να υπάρχει φρένο της Ψ, κοινωνική κατακραυγή
ή αρνητική κριτική. Επίσης αν η Ψ δεν γουστάρει χαλαρά και πάντα όπου λαχει τον Χ, τότε δυο τα τεινα. Α- το παίζει θλιμμένη μούμια ώστε να δίνει αβάντα να της την πέφτουν άλλοι και Β- είναι κομπλεξικη με τους γύρω της και δεν μπορεί να λειτουργήσει νορμάλ. Κατά συνέπεια και στα δύο δεν μας κάνει διότι δεν μας τοποθετεί στην κορυφή.
Οι άνδρες νοιάζονται για ότι βλέπουν κι όχι από πίσω τους. Μια χαρά από τα μπροστά καταλαβαίνουν και τα πίσω. Αν τον άνδρα τον βάλεις έστω και για πλάκα νούμερο 2 μπροστά σε οτιδήποτε, σε έκλασε. Η τον έχεις κυρίαρχο η βρες κάποιον ελεγχόμενο μαλάκα.

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καααααααααααλά! :2funny:

Εγώ πάντως ξέρω ότι δεν ρίχνονται ευθέως και αποφεύγουν να πουν τον πραγματικό λόγο.

Τουλάχιστον εγώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Απεχθάνομαι τα σοσιαλ λογω του οτι κρύβονται οι πατσαβουρες και αντλούν επιβεβαίωση μεγατόνων από εκεί αλλοιωνοντας την κανονικότητα. Πώς να "χωνέψω" αυτούς που τις βοηθούν; :2funny:
Τί νά κάνουν νά ριχθούν ευθέως ?
Αυτοί είναι "οχυρωμένοι" πίσω από τά Pc,δέν...τούς βλέπει ό ήλιος!
1.Γιατί μου αρέσει κι εμένα

2.Γιατί γουστάρω τον τρόπο που σε κοιτάνε οι γύρω γυναίκες όταν είσαι με γυναίκα.

3.Αν το κάνεις σε κάποιο στέκι που συχνάζεις,έχεις ήδη καταγραφεί στο μυαλό τους στους μη αγάμητους.Αυτό για μελλοντική χρήση...:wink:
Δέν συμφωνώ...αλλά Ok!
Tό θεωρώ πολύ παιδικό,καί ξενέρωτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom