Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Τα βλέπεις κι εσύ φίλε αναγνώστη. Κάποιοι δεν ρίχνονται λάιβ γιατί κλάνουν μέντες μην φάνε άκυρο στην μούρη και ιδρωκοπούν να απαξιώσουν την μέθοδο εδώ και μηνες. Εμείς οι λαιβοκαμάκηδες :2funny: έχουμε αποδείξει πόσο υπερτερεί
η μέθοδος αυτή (η μόνη ρεαλιστική κι αυθεντική) εναντι των υπολοίπων
με επιχειρήματα όπως επίσης έχουμε αποδείξει την πενιχρότητα και την σαπιλα των σόσιαλ. Εκεί όπου διάφορες ψυχωτικες μούμιες, απαξιωμενες κάμπιες, ονειροπαρμένα μοντέλα της φαπας, κτλ :2funny:αποσκοπούν στην συσσώρευση ανδρικού πληθυσμού με σκοπό την επιβεβαίωση και ότι κέρδος κάτσει. Ζουν ένα παραμύθι πίσω από μια οθόνη γι αυτό και κρύβονται. Αρκετοί πεινασμένοι και δειλοί άνδρες ψαρώνουν και παίζουν το παιχνίδι τους.
Ως τελευταίο χαρτί, αυτοί οι φρουροί της μούχλας :2funny: των σόσιαλ, μη έχοντας κάτι ουσιαστικό να πουν, τρεμο-τραυλίζουν και φυτεύουν ανύπαρκτα δεδομένα όπως ότι λέω ψέμματα, γαμάω μόνο μπάζα, δεν γαμάω τίποτα, μοιράζω χαρτάκια, ζητάω τηλέφωνα η ότι την πεφτω μόλις ανοίξει η πόρτα του τρένου και κάτι τέτοια ανέκδοτα. Ως κράμα Μόζες Κιπτανούι και Γιαν Ζελέζνι συνεχίζω ακάθεκτος το χόμπυ μου παρά τα όσα λένε. Με ζηλεύουν! :rockon:

Ο λαιβοκαμάκιας πρέπει να έχει άλλον έναν μαζί του (εννοείται κι αυτός να βλέπεται) και να καμακώνουν τουλάχιστον 2αδες.Έτσι θα έχει μια έστω αμυδρή ελπίδα να γίνει κάτι.Μονος του,ειδικά στην Ελλάδα,δεν έχει καμία τύχη...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο λαιβοκαμάκιας πρέπει να έχει άλλον έναν μαζί του (εννοείται κι αυτός να βλέπεται) και να καμακώνουν τουλάχιστον 2αδες.Έτσι θα έχει μια έστω αμυδρή ελπίδα να γίνει κάτι.Μονος του,ειδικά στην Ελλάδα,δεν έχει καμία τύχη...
Αυτό ισχύει υπό την προϋπόθεση να φερθούν διαφορετικά σε τροπο. Και μόνος του όμως έχει μερίδιο τύχης στα σίγουρα. Προσωπικά πάντως έχω αρνητική εμπειρία από δυάδες (όχι ότι το έχω επιχειρήσει) αλλά μου έχουν τύχει γνωστοί και φίλοι να αποτυγχάνουν σε μια παρέα και μετά να στραβωνουν, σπέρνοντας την καταστροφή μην τυχόν ευδοκιμήσει τίποτα άλλο. Αυτό είναι γυναικουλιστικο. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης οι γυναίκες λατρεύουν το δήθεν τυχαίο. Είναι τόσο καθυστερημένες και κομπλεξικες που ακόμα κι όταν είναι να γαμηθούν προετοιμάζουν το έδαφος λέγοντας μαλακίες αμυντικού τύπου ότι δεν κάνουν ξεπετες η ότι θέλουν να νιώθουν πράγματα κτλ ώστε ΟΤΑΝ γίνει κάτι να το παρουσιάσουν ως έκπληξη. Ρε πόσο ηθοποιοί μπορούν να γίνουν;;; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πιο ξενέρωτο απ'το να βγαίνεις με ψωλές...και να είσαι αόρατος...δε νομίζω
Ο πραγματικός άνδρας,βγαίνει η μέ γκόμενα η μόνος του.
Μέ ψωλαρία βγαίνουν οι αγάμητοι,καί οι βλαμμένοι,
οι "φίλοι" στό...καφενείο!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
1.Γιατί μου αρέσει κι εμένα

2.Γιατί γουστάρω τον τρόπο που σε κοιτάνε οι γύρω γυναίκες όταν είσαι με γυναίκα.

3.Αν το κάνεις σε κάποιο στέκι που συχνάζεις,έχεις ήδη καταγραφεί στο μυαλό τους στους μη αγάμητους.Αυτό για μελλοντική χρήση...:wink:
Αυτό με τα βλέμματα είναι ότι καλύτερο φίλε και να περνάν συχνά απτο μέρος σας και να σας κοιταζουν:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό ισχύει υπό την προϋπόθεση να φερθούν διαφορετικά σε τροπο. Και μόνος του όμως έχει μερίδιο τύχης στα σίγουρα. Προσωπικά πάντως έχω αρνητική εμπειρία από δυάδες (όχι ότι το έχω επιχειρήσει) αλλά μου έχουν τύχει γνωστοί και φίλοι να αποτυγχάνουν σε μια παρέα και μετά να στραβωνουν, σπέρνοντας την καταστροφή μην τυχόν ευδοκιμήσει τίποτα άλλο. Αυτό είναι γυναικουλιστικο. :rockon:
Τό "Original" καμάκι γίνεται κατά μόνας,νομίζω είναι...παγκοσμίως γνωστό!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες έχουν εγκέφαλο που λειτουργεί με αμυντικό τρόπο για την ωραιοπαθεια και τον ναρκισσισμό που τις χαρακτηρίζει. Παρατηρήστε πως όταν τις μειώνετε ακόμα και με επιχειρήματα ή οριοθετείτε τις αξίες σας με στάνταρντς συμβαίνουν τα εξής. Στο πρώτο αλλάζουν θέμα συζήτησης, γκαριζουν και σας λένε επιθετικές ανυπόστατες μαλακίες τελώντας σε σύγχυση μη μπορώντας να διαχειριστούν την αρνητική κριτική που τους κάνετε. Στο δεύτερο θεωρούν ότι δεν είστε άξιοι για να περιχαρακωσετε όσα λέτε και είστε ενώ παράλληλα καταλήγουν ότι απλά πουλάτε μούρη κι είστε μαλάκες όπως οι υπόλοιποι. Δηλαδή το γυναικείο μυαλό δεν δέχεται αλήθειες αλλά τις μεταμορφώνει σε ψέμματα ώστε να μην συντρίβεται απο πόνο. Εντελώς κλόουν δηλαδή. Όταν τους τα πείτε αυτά νευριάζουν και τα χάνουν.:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

Αν δεν έχει γκόμενα και δεν θέλει να βγαίνει μόνος του,τί να κάνει;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ αλλά αν είναι για μπριζολιδια η κανα καφέ για παρλάρε δεν είναι κακό. Κακό ειναι η μόνιμη ψωλαρία και δυστυχώς συμβαίνει. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν δεν έχει γκόμενα και δεν θέλει να βγαίνει μόνος του,τί να κάνει;
Αυτό πού κάνει καθημερινά,παίζει τό πουλάκι του,
καί πηγαίνει στό καφενείο-καφετέρια νά δεί...τούς "άσπονδους φίλους" του!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Συμφωνώ αλλά αν είναι για μπριζολιδια η κανα καφέ για παρλάρε δεν είναι κακό. Κακό ειναι η μόνιμη ψωλαρία και δυστυχώς συμβαίνει. :rockon:
για ποιον ειναι κακο ρε ναυαγιο? στα παπαρια μου τι λενε οι γκόμενες και ας με δουν με 10 μαντράχαλους μαζι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
για ποιον ειναι κακο ρε ναυαγιο? στα παπαρια μου τι λενε οι γκόμενες και ας με δουν με 10 μαντράχαλους μαζι
Όπως πάντα βάζεις δικά σου (κι εσύ). :2funny: Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι με νοιάζει τι θα πουν οι γκόμενες. Ρίξε καμία μυθοπλασία ακόμα. Δεν υπάρχει όμως κανένας απολύτως λόγος να βγαίνει κάποιος διαρκως ψωλαρια. Τι θα λέτε κι ως πότε θα τα λέτε; άλλο η βόλτα κι άλλο η ρουτίνα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει όμως κανένας απολύτως λόγος να βγαίνει κάποιος διαρκως ψωλαρια
στα αρχιδια μου θα βγαινω καθε μερα με 10 αντρες και ας λενε οτι θελουν οι γκόμενες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτα τυπε εμενα δε με επηρεάζουν με τις γυναίκες...εσεις εχετε τα θεματάκια σας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Εδώ πέρα δεν ξεκινάει ένας μόνος ,πως θα βγουν δύο;
Άσε ,καλύτερα μόνος του κάποιος να βγαίνει γιατί αν υπάρχει ένας καλός στόχος θα πρέπει να πουν "Εγώ ορμαω τώρα και εσύ στην επόμενη".Δύσκολο να τα βρουν οσο να 'ναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Αυτό πού κάνει καθημερινά,παίζει τό πουλάκι του,
καί πηγαίνει στό καφενείο-καφετέρια νά δεί...τούς "άσπονδους φίλους" του!
Εγώ τους λυπάμαι αυτούς που είναι συνέχεια έξω...είναι σαν να μην έχει στέγη το σπίτι τους και σαν να μην αντέχουν οσούς ζουν μαζί τους.
Δεν νομίζω να είναι κοινωνικοί...μάλλον για ανασφαλείς τους κόβω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ τους λυπάμαι αυτούς που είναι συνέχεια έξω...είναι σαν να μην έχει στέγη το σπίτι τους και σαν να μην αντέχουν οσούς ζουν μαζί τους.
Δεν νομίζω να είναι κοινωνικοί...μάλλον για ανασφαλείς τους κόβω.
Συμφωνώ κι επεκτείνω.
Το συνέχεια έξω κάποιων είναι ανασφάλεια κι επιθυμία κάλυψής της. Βρίσκονται
σε σύγχυση άρα σε διλήμματα κι εκλογές - επιλογές του
τι και πως για να καλύψουν την ανασφάλεια τους. Εκείνο που έχει σημασία είναι το να έχουμε επίγνωση χωρίς εκλογή, γιατί η εκλογή δημιουργεί σύγκρουση.
Αυτός που εκλέγει βρίσκεται σε σύγχυση και γι' αυτό επιλέγει. Αν δεν είναι σε σύγχυση, δεν υπάρχει εκλογή.
Συνεπώς δεν υπάρχει επιλογή αλλά σιγουριά. Μόνο εκείνος που βρίσκεται σε σύγχυση εκλέγει τι πρέπει να κάνει
ή τι δεν πρέπει να κάνει.
Ο άνθρωπος που είναι ξεκάθαρος και απλός δεν εκλέγει. Εκείνο που είναι, είναι.

Όλο αυτό στέκει.

Δοκιμάστε το
σε κουλτουριάρες.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ασχετο αλλά πρίν 2 χρόνια έκανα παρέα -καί μόνο- μέ μία πολύ στυλάτη γεροντομπεμπέκα,
καί μού είχε πεί,ότι άνδρα πού τόν βλέπεις αντιδραστικό,είναι αγάμητος-παρθένος.
Θά μού πείς αυτό είναι γνωστό,ε ναί σίγουρα απλά τό θυμήθηκα...καί τό λέω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom