Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Αν δεν είσαι ναυάγιο μια χαρά απαντάνε το θέμα είναι να βγαίνουν μαζί σου πλέον.
Η αλήθεια είναι ότι το peak ήταν τότε με τον κορονοιό. Όσοι ήταν μάγκες κάνανε παιχνίδι τότε και βρισκόντουσαν μετά. Μετά μπήκανε αρκετοί στα social ,ανέβηκε ο ανταγωνισμός, άρχισαν οι λιγούρηδες κτλ και οι γκόμενες έγιναν πιο κλειστές.
Αν επί covid μπορούσες να ρίξεις πχ 4-5 την εβδομάδα τώρα μπορείς 1 τον μήνα. Οι κοπέλες βγαίνουν έξω, δουλεύουν και μπαίνουν social για να δουν τα likes τους, άντε να πουν καμιά μαλακία με τις φίλες τους. Τους την πέφτουν έξω αρκετοί, κυρίως γνωστοί άντε και κάνα ναυάγιο τύπου donald που του ρίχνουν άκυρο γιατί έχουν καλύτερες επιλογές σκριναρισμένες ήδη από τον κοινωνικό τους περίγυρο.
Οπότε πλέον από τα social μόνο καμιά ασχημούλα ή πολύ κλειστή γκόμενα.
Εξ'ου και το "αν γαμάς στα social, σίγουρα μπορείς να γαμήσεις έξω".
Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις αδερφέ.

Έτσι είνσι. Η μόνη περίπτωση να τους απαντήσει γυναίκα από σόσιαλ (μιας που έχουν όλες ήδη 300 υποψηφιους γαμπρούς) είναι κατα 95% να πάνε με καραμπολα. Δηλαδή από μέλη σε ομάδες με κάποιο αντικείμενο να μιλούν για το αντικείμενο κι ααααααα πουν καμια καλησπέρα στο μεσεντζερ να πουν ότι τους μίλησε. :2funny:

Για γαμήσι όμως ..που είναι το γαμήσι; :2funny:
Χαχαχα... με κάνεις και γελάω!
Δηλαδή εσύ στο λάιβ τους λες "γεια σας, ήρθα να σας πηδήξω!";
:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άλλος νευριαε που προτίμησαν εμένα με τον παππού (που όλοι τον κοροϊδεύουν ότι δεν γαμάει παρά μόνο φωτογραφίζει και του έχουν φάει όλα τα λεφτα) και βάζει διαλόγους. Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού όλοι είναι τόσο πετυχημένοι γιατί δεν πάνε να ριχτούν στα ίσα;;; αυτό θα μου το απαντήσει κανείς;;; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο παραδίπλα παντρεύεται λέει τον άλλο μήνα και κάθεται εδώ μέσα να τσακώνεται για τα σοσιαλ.:2funny: Τελικά γιατί δεν ρίχνονται στα ίσα θα μου απαντήσει κανείς;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Δηλαδή...δεν έχεις facebook;:new_shocked:

Μόλις το μάθουν κι αυτό...ξέρεις τι θ'αρχίσουν να λένε

'Μα καλά,αυτός ο αντικοινωνικός ανώμαλος δεν παντρεύτηκε και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ FACEBOOK;' :new_shocked:

Οι φίλοι θα το λένε...
Δεν είμαι κάνα χαζεμενο γκομενάκι που μπαίνει εκεί για να βλέπει καρδούλες,συκωταριές κτλ από σαλιαμανγκουρες.
Δεν είμαι σαλιαμανγκουρας για να στέλνω καρδούλες ,συκωταριές σε χαζεμενα γκομενάκια.
Δεν χρειάζομαι αυτές τις μαλακίες...αυτά είναι για τις μάζες .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κι εγώ αυτό λέω αλλά επειδή δεν τους συμφέρει, πάνε στα άκρα. Ότι δηλαδή ένας 400 κιλά που μυρίζει σκατά με σπυριά σαν δάκτυλα και ύψος 1,45 δεν έχει πέραση άρα μετράει η εμφάνιση. :2funny:
Τό look είναι ένας λόγος πού τά άτομα πού κάνουν live τό έχουν,καί δέν κολλάνε πουθενά,
οι "άλλοι" κρυμμένοι πίσω από τό Pc,ονειρεύονται τήν καλή θέληση τής κάθε...γεροντοκόρης-ασχημονιάς!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Χαχαχα χαλάρωσε ρε έχει και καλούς ανθρώπους που είναι πολύ λεπτοί δε είναι ρατσιστής με τους αδύνατους.Συγουρα όμως αν ήμουν πρωθυπουργός θα έβγαζα νόμο οι γυναικοκτονους και οι βιαστές να μέναν ισόβια όλη τους τη ζωή φυλακή το λιγότερο που θα έκανα,μη σου πω πως θα έβγαζα το νόμο της θανατικής ποινής για όποιον έκανε φόνο ή βίαζε.
Μην τρως πρόλογο από τις φεμιναζι ...με τον όρο "ανθρωποκτονία" δεν καλύπτεται ο φονος γυναίκας;..είναι...ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτο σου λεω κι εγω. Αν εισαι ανεργος στα 45 και μενεις στο παιδικο δωματιο χωρις αυτοκινητο, φυσικα σε βλεπουν σα λεπρο.

Αμα εχεις μπιτσομπαρο, μεσιτικο, ασφαλιστικο, λογιστικο, κλπ και καθαριζεις 15Κ το μηνα, μενεις μονος, κυκλοφορεις ωραιο αμαξι και εχεις παρεες, γκομενες, κλπ και κυκλοφορεις σε μπουζουκια, ταβερνες, διακοπες, κλπ υπαρχει παντρεμενος που θα σε δει σα λεπρο;
Άμα είχαμε μπιτσομπαρο βγάζαμε 15κ το μηνα μέναμε μόνοι είχαμε ακριβο αμάξι θα φάγαμε εξωτερικό να γαμαμε πανέμορφες σλαβες που συνδυάζουν και χαρακτήρα εμφάνηση δε θα ασχολούμασταν με τις Ελληνίδες που και πιο άσχημες από τις σλαβες είναι και σε σώματα και σε φάτσες και τρειςχειροτερο χαρακτήρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Τό look είναι ένας λόγος πού τά άτομα πού κάνουν live τό έχουν,καί δέν κολλάνε πουθενά,
οι "άλλοι" κρυμμένοι πίσω από τό Pc,ονειρεύονται τήν καλή θέληση τής κάθε...γεροντοκόρης-ασχημονιάς!
Η γυναίκα που θα δώσει "άκυρο" σε τύπο με εμφάνιση και την τόλμη να προσεγγίσει μια άγνωστη θα βαράει το κεφάλι της στον τοίχο αργότερα αλλά θα είναι αργά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χαχαχα... με κάνεις και γελάω!
Δηλαδή εσύ στο λάιβ τους λες "γεια σας, ήρθα να σας πηδήξω!";
Πάρε κι εσύ ισχυρή απάντηση. Όταν κάποιος πλησιάζει μια γυναίκα να τηε κάνει καμάκι αυτομάτως αυτη ξέρει ότι θέλει να την γαμησει. Στα σοσιαλ που μου πάτε πλαγίως :2funny: δεν είναι ξεκάθαρο αλλά μιλάτε για οτιδήποτε μέχρι να πέσει η μπηχτη μέσω οθόνης (και να σκάσει το άκυρο). Στάνταρ θα "λουστραρετε" και τα προφίλ σας με φωτό για να δημιουργείτε καλές προοπτικές. Αυτό ίσως να είναι το μόνο που δεχομαι ως έξυπνη κίνηση στην χελωνιστικη αυτή μέθοδο. Πιστεύω ότι τα σοσιαλ έχουν καργαρει στις τρελλές. Τις βλέπω στην δουλειά πως κάνουν όσες έχουν σόσιαλ όπως και τρελλές πελάτισσες. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Άμα είχαμε μπιτσομπαρο βγάζαμε 15κ το μηνα μέναμε μόνοι είχαμε ακριβο αμάξι θα φάγαμε εξωτερικό να γαμαμε πανέμορφες σλαβες που συνδυάζουν και χαρακτήρα εμφάνηση δε θα ασχολούμασταν με τις Ελληνίδες που και πιο άσχημες από τις σλαβες είναι και σε σώματα και σε φάτσες και τρειςχειροτερο χαρακτήρα.
Άμα βγάζεις 15.000€ τον μήνα θα στα τρώει τα μισά το κράτος και αν δεν είσαι λαμόγιο θα μοιράζεσαι τα υπόλοιπα με το προσωπικό σου...μείον πρώτες ύλες ,εφορία ,ΙΚΑ ΜΥΚΑ ΣΥΚΑ.Αρα πάλι στο μεροκάματο θαρθσαι...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Άμα βγάζεις 15.000€ τον μήνα θα στα τρώει τα μισά το κράτος και αν δεν είσαι λαμόγιο θα μοιράζεσαι τα υπόλοιπα με το προσωπικό σου...μείον πρώτες ύλες ,εφορία ,ΙΚΑ ΜΥΚΑ ΣΥΚΑ.Αρα πάλι στο μεροκάματο θαρθσαι...
Υπερβάλεις νομίζω 15000 το μήνα είναι πάρα πολλά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έτσι είναι με μια μικρή ανάλυση. Εγώ ας πούμε δεν είμαι μοντέλο αλλά βλέπομαι οκ. Μούρη απλά δεκτή. Σώμα 8 και πακέτο εμφάνισης μέσο όρο 7. Κι όμως...δεν μου κάθονται αναλογικά αρκετές ενώ εχω μαζί με αυτά αέρα και λέγειν.
Θα έπρεπε δηλαδή να μου κάθονται περισσότερες αλλά δεν συμβαίνει! Λεφτά έχω λίγα και δημόσιες σχέσεις αρχίδια. Σιγουρα αν ήμουν 300 κιλά θα κολώνα αρκετά να πάω. Αλλά αυτό είναι κάτι ακραίο. Συνεπώς η εμφάνιση δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο ούτε από εμάς για εμας τους ίδιους ούτε από αυτές προς εμάς. Αντίθετα, ένας ελεγχόμενος μαλάκας που πληρώνει αβέρτα και λέει διαρκώς ναι σε όλα θα τον βρουν δεν θα βρει ασχέτως που δεν μπορεί να την πέσει ούτε σε κατσίκα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όσοι έχουν κοιλιακούς,μούσια,τατουάζ και άτριχο σώμα τι θα έκαναν στο καθεστώς σου;
Τίποτα άμα δε έβλαπταν τη ανθρωπότητα και ήταν κύριοι απλά εμένα μου χαλάνε τη αισθητική σα εικόνα δε έχει να λέει κάτι αυτό.Εμενα μαρεσουν οι δεμένοι με κάποια κιλά παραπάνω 10-15 ξυρισμένοι χωρίς τατουάζ κλπ στιλ 2010 ένα απλό τζινακο μια απλή μπλουζιτσα και τέλος.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Πάρε κι εσύ ισχυρή απάντηση. Όταν κάποιος πλησιάζει μια γυναίκα να τηε κάνει καμάκι αυτομάτως αυτη ξέρει ότι θέλει να την γαμησει. Στα σοσιαλ που μου πάτε πλαγίως :2funny: δεν είναι ξεκάθαρο αλλά μιλάτε για οτιδήποτε μέχρι να πέσει η μπηχτη μέσω οθόνης (και να σκάσει το άκυρο). Στάνταρ θα "λουστραρετε" και τα προφίλ σας με φωτό για να δημιουργείτε καλές προοπτικές. Αυτό ίσως να είναι το μόνο που δεχομαι ως έξυπνη κίνηση στην χελωνιστικη αυτή μέθοδο. Πιστεύω ότι τα σοσιαλ έχουν καργαρει στις τρελλές. Τις βλέπω στην δουλειά πως κάνουν όσες έχουν σόσιαλ όπως και τρελλές πελάτισσες. :2funny:
Ενώ εγώ που θα της μιλήσω για το Χ ροκ συγκρότημα ή το πού πάω για κάμπινγκ, αυτή δε θα καταλάβει ότι την πλευρίζω...Είναι χαζή...:2funny:
Ρε πού ζείτε; Οι γκόμενες το ξέρουν ήδη, απλά ξεκινάει το παιχνίδι, η διερεύνηση, να δει τι καπνό φουμάρεις, πώς μιλάς, αν μπορείς να σταθείς. Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα, αν δε μιλήσουν πρώτα, η κλειδαριά τους δεν ανοίγει, είναι τόσο απλό...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ενώ εγώ που θα της μιλήσω για το Χ ροκ συγκρότημα ή το πού πάω για κάμπινγκ, αυτή δε θα καταλάβει ότι την πλευρίζω...Είναι χαζή...:2funny:
Ρε πού ζείτε; Οι γκόμενες το ξέρουν ήδη, απλά ξεκινάει το παιχνίδι, η διερεύνηση, να δει τι καπνό φουμάρεις, πώς μιλάς, αν μπορείς να σταθείς. Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα, αν δε μιλήσουν πρώτα, η κλειδαριά τους δεν ανοίγει, είναι τόσο απλό...
Εγώ σου απάντησα σε αυτό που με ρώτησες. Τώρα το γιατί εσύ θες να μιλάς από οθόνη αντί για τετ α τετ το ξέρεις εσύ ο ίδιος. Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες που λες. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έτσι είναι με μια μικρή ανάλυση. Εγώ ας πούμε δεν είμαι μοντέλο αλλά βλέπομαι οκ. Μούρη απλά δεκτή. Σώμα 8 και πακέτο εμφάνισης μέσο όρο 7. Κι όμως...δεν μου κάθονται αναλογικά αρκετές ενώ εχω μαζί με αυτά αέρα και λέγειν.
Θα έπρεπε δηλαδή να μου κάθονται περισσότερες αλλά δεν συμβαίνει! Λεφτά έχω λίγα και δημόσιες σχέσεις αρχίδια. Σιγουρα αν ήμουν 300 κιλά θα κολώνα αρκετά να πάω. Αλλά αυτό είναι κάτι ακραίο. Συνεπώς η εμφάνιση δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο ούτε από εμάς για εμας τους ίδιους ούτε από αυτές προς εμάς. Αντίθετα, ένας ελεγχόμενος μαλάκας που πληρώνει αβέρτα και λέει διαρκώς ναι σε όλα θα τον βρουν δεν θα βρει ασχέτως που δεν μπορεί να την πέσει ούτε σε κατσίκα.

Χωρίς νά θέλω νά τό παίξω ο γαμάτος η οτιδήποτε άλλο -άλλωστε είναι καί κάτι,πού δέν μπορώ νά τό αποδείξω,καί ούτε θέλω-
Δέν συναντώ καί ιδιαίτερη δυσκολία στίς μούνες,όταν πραγματικά μέ ενδιαφέρει κάποια καί τήν πέσω,άν καί δέν...τήν πέφτω συχνά!
Πιό πολύ σέ άγνωστους χώρους είμαι πιό Cool,σέ πιιό οικείους χώρους όλα κομπλέ.
Αρα το live καμάκι αποδίδει...τά μέγιστα!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom