Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτό που λες είναι μια παράμετρος που ναι μεν υπάρχει αλλά έρχεται σε αντίθεση με το ότι όλοι κι
ολες γαμιούνται ακάποτα. Δηλαδή εγώ που τον ρίχνω ακάποτα και προσέχω μην έχει η άλλη τίποτα θεωρούμαι και παλιομοδιτης να φανταστείς. Φαντάσου επίσης ότι άλλοι παρακαλούν η πληρώνουν για να γαμήσουν πουτάνες ακάποτα. :2funny:
Γεγονός είναι ότι ποτέ κανένας στον πλανήτη δεν γαμάει γκομενα μόνο με καποτα. Θα πάει και παραπέρα το γαμήσι. Άλλο λοιπόν το ένα κι άλλο το άλλο. :rockon:
Καλά κάτσε να σου τύχει και μετά τα ξαναλέμε Ντακ.Εκει θα λες στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα
Μακάρι όχι βέβαια.
Αλλά τεσπα.
Πρόσεχε
Μην είσαι ανόητος
Άπαξ και γκαστρωσες γυναίκα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ.
Βαζε το γαμημενο το πλαστικό κι έχε το κεφάλι σου ήσυχο
Ακου που σου λέω

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η γκομενα δεν ειναι μαντιλι να το βγαλεις οτι ωρα θελεις και να το χρησιμοποιησεις. Ναι μεν, εννοειται θα ριξεις καλα γαμησια με γκομενα αλλα μη νομιζεις πως αυτο θα γινεται παντα, η πως θα πλεεις σε τιποτα πελαγη ευτυχιας 365/365
Τη μια θα ειναι κουρασμενη, την αλλη δε θα εχει χρονο, την αλλη θα της τηλεφωνει το παιδι, η αδερφη, η κολλητη, η μανα της, και πρεπει να φυγει, την αλλη θα σου ρθει απλυτη, την αλλη θα εχει περιοδο, την αλλη θα εχει γριπη, την αλλη θα ειναι στενοχωρημενη γιατι μαλωσε με την κολλητη της, η την αφεντικινα της, η αρρωστησε ο σκυλος της, την αλλη δε θα θελει 2η, 3η φορα, η να σου παρει πιπα, η να δωσει κωλο, κλπ την αλλη θα τσακωθειτε, την αλλη θα σου κανει σκηνικα ζηλιας ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ

Εχετε εξιδανικευσει πολυ τις ερωτικες σχεσεις καποιοι, χρειαζεστε ενα γερο σοκ με σχεση με πραγματικη ελλεηνιδα για να στρωσει η γουνα και να εκτιμησετε το ποσο σημαντικο ειναι να μπορεις να πας να τον χωσεις σε ενα θεομουνο με 20-60 ευρω η να πηδηξεις ενα 10ρι με 150-200 ευρω κατι που οι γυναικες ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ
στη χωρα των αγάμητων που ζουμε μια χαρα γαμιουνται και τα μπαζα απο καλους..πουτσα βρισκουν και απο ωραιους,σχεση δεν μπορουν να βρουν ευκολα.Αφου εδω ελλαδα απο 7ρι και πανω δε πλησιάζονται οποτε ολοι οι ωραιοι εχουν παει στις μετριες και στα μπαζα....

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φίλε έχεις δίκιο ,εγώ συμφωνώ.

Είχα μια Τουρκάλα κάποτε που ήθελε στο μήνα πάνω να τα ρίχνω μέσα. Εξαφανίστηκα αν και μια φορά με κλείδωσε με τα πόδια της και παραλίγο να γίνει η μαλακια.

βέβαια έτσι όπως πάω μάλλον με ταυλανδεζα θα γίνει το κακό
Το θέμα είναι ότι θα σου τύχει και η πονηρή που δε θα σου πει τίποτα.
Δε μιλάω για κρεμπιεδες εκεί πας γυρεύοντας κι αν γκαστρωσεις κάποια ε μετά είναι πουστιά να μην αναλάβεις τις ευθύνες σου.
Εγώ μιλάω για την περίπτωση που θα αφήσεις έγκυο κάποια παρά τη θέληση σου ενώ αποσυρεσαι.
Κι όμως ρε φίλε είναι ΤΟΣΟ εύκολο να συμβεί.ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ πόσο.
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΌ παιδιά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.972
Πόντοι
3.656
Η γυναίκα θα γαμηθει με τον ωραίο δηλαδή με την πρώτη της επιλογή.
Όμως ο ωραίος δε θα κάτσει μαζί της.
Στο επόμενο τετράγωνο τον περιμένει άλλη ωραία να τον ξεζουμισει.
Ο ωραίος αν έχει λίγο μυαλό δεν κάθεται να δεσμευτεί με καμμία.
Στη τελική δες ποιους παντρεύονται οι ωραίες.Κατι κοιλαραδες ώστε να μην τις εγκαταλείψουν και να μείνουν πιστοί στη συζυγική εστία.
Όταν μια γυναίκα λέει σ ένα άνδρα "σε βλέπω σοβαρά" είναι σα να του λέει "είσαι μπαζο"

Ποιος είπε ότι ο ωραίος είναι η πρώτη της επιλογή;

Επίσης,πόσους ωραίους βλέπεις να είναι με μπάζα;Που σημαίνει ότι δεν βρίσκουν άλλες;

Προφανώς όποιος βλέπει να τον θέλουν οι γυναίκες,είτε ωραίος είτε άσχημος,δεν θα πάει να δεσμευτεί όπως οι...αόρατοι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
θυμαμαι ειχα παει ρωσια 20 μερες φέτος εβλεπα μουνάρες σε μαγαζια με νορμαλ υφος (οχι μονο σε μαγαζιά,γενικα παντου) και με το που πάτησα το ποδι μου ελλαδα,εβλεπα τον καθε καλικατζαρο με ενα αμανε να τις χωσεις μια χαστουκα να ερθει στα ισα της

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά κάτσε να σου τύχει και μετά τα ξαναλέμε Ντακ.Εκει θα λες στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα
Μακάρι όχι βέβαια.
Αλλά τεσπα.
Πρόσεχε
Μην είσαι ανόητος
Άπαξ και γκαστρωσες γυναίκα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ.
Βαζε το γαμημενο το πλαστικό κι έχε το κεφάλι σου ήσυχο
Ακου που σου λέω
Νομίζω έχω γίνει κατανοητός. 1) Ουδέποτε μου έτυχε κάτι τέτοιο ως πρόβλημα. 2) το πακέτο μου είναι προγραμματισμένο για να γκομενιζω κι όχι για να μεγαλώσω παιδιά με γυναίκα που δεν θέλω. Αν ο άνδρας δεν θέλει να τον δεσμεύσει μια γυναίκα, ότι κι αν κάνει εκείνη δεν θα καταφέρει τίποτα. Εδώ με δύο μόνο όπως έχω ξαναπεί που έχω περάσει ωραία σε όλα και παιδί δεν καναμε διότι δεν θέλω γαμο. Λες τώρα στα 46 να αλλάξω; 3) ακόμα κι αν γίνει αυτό που λες, δεν υπάρχει άνδρας στον πλανήτη να γαμάει γκόμενες μόνο με καποτα. Δηλαδή λέγοντας αυτό, είναι σαν να λες τώρα στους άνδρες όλης της γης που γαμάνε, να φοράνε για πάντα μα για πάντα καποτα. Τσάμπα το λες όπως καταλαβαίνεις. Απλά δεν ειναι δυνατον να συμβεί. Καλύτερα πες τους να κοιτούν μην έχει τίποτα η άλλη. Αυτό ίσως πιάσει τόπο. :rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Νομίζω έχω γίνει κατανοητός. 1) Ουδέποτε μου έτυχε κάτι τέτοιο ως πρόβλημα. 2) το πακέτο μου είναι προγραμματισμένο για να γκομενιζω κι όχι για να μεγαλώσω παιδιά με γυναίκα που δεν θέλω. Αν ο άνδρας δεν θέλει να τον δεσμεύσει μια γυναίκα, ότι κι αν κάνει εκείνη δεν θα καταφέρει τίποτα. Εδώ με δύο μόνο όπως έχω ξαναπεί που έχω περάσει ωραία σε όλα και παιδί δεν καναμε διότι δεν θέλω γαμο. Λες τώρα στα 46 να αλλάξω; 3) ακόμα κι αν γίνει αυτό που λες, δεν υπάρχει άνδρας στον πλανήτη να γαμάει γκόμενες μόνο με καποτα. Δηλαδή λέγοντας αυτό, είναι σαν να λες τώρα στους άνδρες όλης της γης που γαμάνε, να φοράνε για πάντα μα για πάντα καποτα. Τσάμπα το λες όπως καταλαβαίνεις. Απλά δεν ειναι δυνατον να συμβεί. Καλύτερα πες τους να κοιτούν μην έχει τίποτα η άλλη. Αυτό ίσως πιάσει τόπο. :rockon:
Βέβαια γιατί η φύση θέλει την αναπαραγωγή του είδους και η καύλα θα νικήσει τη λογική σε σύνολο.Το ότι κάτι το κάνουν πολλοί δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό σε ατομικό επίπεδο.
Κι εγώ σου ξαναλέω.Αν αφήσεις έγκυο μια γυναίκα τοτε θα γίνεις γονιός με το ΣΤΑΝΙΟ.
Κανείς δε θα σε ρωτήσει τι θες.
Ούτε η γυναίκα που άφησες έγκυο ούτε ο νόμος.Αυτα που λες για το πακέτο σου πεστα στο δικαστή που θα επιδικάζει την αναγνώριση του τέκνου σου η τη διατροφή που θα πληρώνεις.
Καταλαβαινεις επισης το "δε μου χει τύχει ποτέ ως τώρα κάτι τέτοιο" δεν είναι επιχείρημα ειδικά από άνδρα 46 ετών που έχει εμπειρία και μυαλό.
Εγώ μίλησα με σαφήνεια εσύ κάνε του κεφαλιού σου.
Εύχομαι μόνο να μη με θυμηθείς μέσα από κάποιο συμβολαιογραφικό γραφείο η δικαστήριο που θα σε αναγκάζουν να αναγνωρίσεις ένα παιδί και να το πληρώνεις μέχρι να γίνει 18 κι ακόμη παραπέρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά ακόμα με την εμφάνιση ασχολείστε; ρε εδώ αν πάρετε την δική μου κλάση παίζει να είμαι σωματικά στο 10% ελίτ στα 46 μου κι από μούρη στο 30% ελίτ και για να γαμήσω κάνω αγώνα. Επίσης έχω τέλεια προσέγγιση και είμαι φοβερά ετοιμόλογος στις πατσαβούρες χωριά που είναι ανεξάρτητος και δεν τις έχω ανάγκη στο σπίτι. Δηλαδή οποια σταθεί δίπλα μου ως μετρήσιμη δύναμη πακέτου την καταπίνει η γη. Είμαι
ο πλέον ακατάλληλος "γαμπρός". Κοινη τσέπη, αντιδραστικός και απροσαρκοστος στα θέλω των γυναικών. Ανεξέλεγκτος από αυτές, δηλητηριώδης σε τσακωμο και γραψαρχιδης στα παχιά τους λόγια. Γι αυτό και όταν βρίσκω γκόμενα περνάω καλά. Διότι μόνο με αποδείξεις πειθομαι. Οτιδήποτε άλλο έρθει και είναι πλαστο θα πάρει τ αρχίδια μου. Ποια γυναίκα θέλει τέτοιον άνδρα στην ζωή της για πάντα; Καλύτερα έναν μπουχεσα με καράφλα που θα της λεει όλο ναι. Θα του κάτσει λίγο να χαρεί αυτός ως ανασφαλής μαλάκας και τέλος. Αυτά για εξωτερική εμφάνιση μπας και στροφάρετε.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βέβαια γιατί η φύση θέλει την αναπαραγωγή του είδους και η καύλα θα νικήσει τη λογική σε σύνολο.Το ότι κάτι το κάνουν πολλοί δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό σε ατομικό επίπεδο.
Κι εγώ σου ξαναλέω.Αν αφήσεις έγκυο μια γυναίκα τοτε θα γίνεις γονιός με το ΣΤΑΝΙΟ.
Κανείς δε θα σε ρωτήσει τι θες.
Ούτε η γυναίκα που άφησες έγκυο ούτε ο νόμος.Αυτα που λες για το πακέτο σου πεστα στο δικαστή που θα επιδικάζει την αναγνώριση του τέκνου σου η τη διατροφή που θα πληρώνεις.
Καταλαβαινεις επισης το "δε μου χει τύχει ποτέ ως τώρα κάτι τέτοιο" δεν είναι επιχείρημα ειδικά από άνδρα 46 ετών που έχει εμπειρία και μυαλό.
Εγώ μίλησα με σαφήνεια εσύ κάνε του κεφαλιού σου.
Εύχομαι μόνο να μη με θυμηθείς μέσα από κάποιο συμβολαιογραφικό γραφείο η δικαστήριο που θα σε αναγκάζουν να αναγνωρίσεις ένα παιδί και να το πληρώνεις μέχρι να γίνει 18 κι ακόμη παραπέρα.
Μάλλον δεν κατάλαβες τους τρεις λόγους Ωστόσο καλά κάνεις και λες την γνώμη σου. Δεκτή.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μάλλον δεν κατάλαβες τους τρεις λόγους Ωστόσο καλά κάνεις και λες την γνώμη σου. Δεκτή.
Τι να καταλάβω ρε τυπε;
Ποιος σου είπε ότι αν αφήσεις έγκυο κάποια μετά μπορείς να κάνεις ότι θες;
Το 1 που λες είναι για τον πουτσο.Τι πάει να πει δε σου τύχε ως τώρα;Ότι κάτι κάνεις σωστά;
Το 2 για το πακέτο σου στο ξανάπα.Πες τα σε αυτούς που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις ευθύνες και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.
Το 3 είναι βλακωδες.
Άσε τους άνδρες όλης της γης να αναπαράγουν το είδος.Αφου εσύ δηλώνεις αντίθετος με αυτό γιατί να την πατήσεις μαζί τους;
Και δεν είναι η γνώμη μου είναι η αλήθεια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ένα άλλο γελοίο με τις γυναίκες είναι όταν προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους και την δήθεν προσωπικότητά τους. Όλες τους οι προσπάθειες φρεναρονται άμεσα από το απλό...εισαι άσχημη, γριά ή χοντρή. Κανένας άνδρας δεν επηρεάζεται αν τους πεις έτσι εκτός αν είναι μαλάκας. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.152
Πόντοι
9.297
den διαφωνω με αυτα που λες αλλα μιλαω για την μεση κατασταση οχι για εξαιρεσεις.αν διαβασεις το θεμα μπουρδελα θεσσαλονικης πχ θα δεις σε τι καταντια εχει πεσει η ποιοτητα των υπηρεσιων.

επισης,την κανονικη γκομενα και ας μην κανει καλο σεξ μπορεις να την ξεμουνιασεις οσες φορες τη μερα θελεις,οποτε θελεις για οσο χρονο θελεις.δεν εισαι με το αγχος να χυσεις πριν το 10λεπτο
Αν είναι ξενερωτη και κομοδίνο η άλλη ...κοινώς αν δεν τα παίρνει τα γράμματα...ΓΑΜΑ ΤΑ .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.152
Πόντοι
9.297
Είναι και το εγωιστικό στη μέση

Βλέπεις τον κάθε μαλάκα να έχει καμια ωραία γκόμενα (που μπορεί να τη βρήκε και με προξενιό,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και λες εγώ μόνο αν πληρώσω μπορώ να γαμήσω;

Αυτός θα πάει σπίτι θα την ξεσκίζει όλη νύχτα,θα κοιμηθούν αγκαλιά...κι εγώ κάθομαι στην ουρά για να τον χώσω 5 λεπτά;
Ο καθενας παίζει με τα όπλα του...ο άλλος έχει κονέ και τύχη και του προέκυψε ωραία γκόμενα...όμως μπορεί να είναι μυξοπαρθενα και να μην βγάζει γούστα.
Εσύ πανε σε επαγγελματιες και όταν θα σου έχει γλείψει την κωλοτρυπιδα χωρίς να έχεις πληρώσει φράγκο παραπάνω θα βλεπεις αφ'υψηλου τον κάθε "κοινωνικά αποδεκτό" με γκόμενα που ούτε στον ύπνο της μπορεί να μην έχει κάνει γλειφοκωλαδα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι να καταλάβω ρε τυπε;
Ποιος σου είπε ότι αν αφήσεις έγκυο κάποια μετά μπορείς να κάνεις ότι θες;
Το 1 που λες είναι για τον πουτσο.Τι πάει να πει δε σου τύχε ως τώρα;Ότι κάτι κάνεις σωστά;
Το 2 για το πακέτο σου στο ξανάπα.Πες τα σε αυτούς που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις ευθύνες και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.
Το 3 είναι βλακωδες.
Άσε τους άνδρες όλης της γης να αναπαράγουν το είδος.Αφου εσύ δηλώνεις αντίθετος με αυτό γιατί να την πατήσεις μαζί τους;
Και δεν είναι η γνώμη μου είναι η αλήθεια.
Γι αυτό δεν καταλαβαίνεις. Διότι προσπαθείς να πεις κάτι που κανένας στον πλανήτη δεν τηρεί. Με την δική σου λογική λοιπόν όπου αυτοαναιρείσαι θέλοντας και μη, δεν πρέπει να γαμάμε ποτέ των ποτών :2funny: χωρίς καποτα διότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί με τον χαρακτήρα της κάθε πατσαβούρας. Αυτό λες αν το καλοσκεφτείς. Δηλαδή λες κάτι που δεν μπορεί να συμβεί ποτέ των ποτών. Είναι όλο ο συλλογισμός σου άκυρος διότι στηρίζεσαι σε μια εκδοχή ενώ εγώ σε δις πληθυσμού. Μετά τι θα πεις σε όσους θέλουν να γίνουν μπαμπαδες; ότι ααααα οκ μωρέ αν είναι καλό το κορίτσι, την βγάζουμε την καποτα; δηλαδή εκεί δεν παίζει να βγει σαβούρα η γκόμενα; κωλοτουμπα δηλαδή αναγκαστικά. Αυτά από μένα. Πας ενάντια στην φύση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι και το εγωιστικό στη μέση

Βλέπεις τον κάθε μαλάκα να έχει καμια ωραία γκόμενα (που μπορεί να τη βρήκε και με προξενιό,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και λες εγώ μόνο αν πληρώσω μπορώ να γαμήσω;

Αυτός θα πάει σπίτι θα την ξεσκίζει όλη νύχτα,θα κοιμηθούν αγκαλιά...κι εγώ κάθομαι στην ουρά για να τον χώσω 5 λεπτά;
Ουσιαστικά ακόμα κι αυτός που καταγαμάει μια γκόμενα μην νομίζεις ότι θα χαίρεται μονίμως. Σε κανέναν μας δεν έχει συμβεί. Χρειάζονται όλα για να είσαι χαρούμενος κάτι που σημαίνει εκατέρωθεν προσφορά. Συνήθως βαριέσαι αν δεν υπάρχει ικανοποιητική προσφορά η σου οπάνε τ αρχίδια. :2funny: Όσον αφορά το πεντάλεπτο για να μην θάβουμε μόνο τα μπουρδέλα να πούμε ότι και στις άλλες κατηγορίες δεν περνούν ιδανικά. Όλοι έχουν παράπονα όπως διαβάζουμε.

Ο λόγος;;;

είναι απλό. Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με επαγγελματίες αλλά με ναυάγια. :2funny:Επαγγελματίας πουτάνα λέγεται αυτή που μπορεί να πιάσει μια στοιχειώδης απόδοση με ΚΑΘΕ πελάτη έτσι ώστε να θεωρηθεί ικανή επαγγελματίας. Πλέον φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε μαλακίες ότι η κοπέλα (πουτάνα) είναι επιλεκτική, δεν τα κάνει όλα με όλους, πρέπει να την λύσεις για να αποδώσει, να βρεις το κουμπί της και άλλες τέτοιες μαλακίες για να μαζέψουν κάποιοι τ ασυμμαζευτα. Άρα ΔΕΝ δικαιούνται να λέγονται επαγγελματίες αφού τα 4/5 των πελατών γκρινιάζουν.

Ε ρε γέλια. :2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Γι αυτό δεν καταλαβαίνεις. Διότι προσπαθείς να πεις κάτι που κανένας στον πλανήτη δεν τηρεί. Με την δική σου λογική λοιπόν όπου αυτοαναιρείσαι θέλοντας και μη, δεν πρέπει να γαμάμε ποτέ των ποτών :2funny: χωρίς καποτα διότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί με τον χαρακτήρα της κάθε πατσαβούρας. Αυτό λες αν το καλοσκεφτείς. Δηλαδή λες κάτι που δεν μπορεί να συμβεί ποτέ των ποτών. Είναι όλο ο συλλογισμός σου άκυρος διότι στηρίζεσαι σε μια εκδοχή ενώ εγώ σε δις πληθυσμού. Μετά τι θα πεις σε όσους θέλουν να γίνουν μπαμπαδες; ότι ααααα οκ μωρέ αν είναι καλό το κορίτσι, την βγάζουμε την καποτα; δηλαδή εκεί δεν παίζει να βγει σαβούρα η γκόμενα; κωλοτουμπα δηλαδή αναγκαστικά. Αυτά από μένα. Πας ενάντια στην φύση.
Ρε μεγάλε είπες η δεν είπες ότι δεν επιθυμείς να γίνεις μπαμπάκας;
Εγώ σε αυτούς απευθύνομαι.
Συνέχισε να γαμας ακαποτα λοιπόν.
Να σε δω τι θα κάνεις αν αφήσεις έγκυο κάποια ΠΑΡΑ τη θέληση σου.
Τι μου τσαμπουνας για τη φύση;Τη φύση δε τη νοιάζει το βολεμα σου ούτε το προγραμματισμένο πακέτο σου που επίσης πάει κόντρα στη φύση.
Τεσπα.
Ενήλικας είσαι πράξε όπως νομίζεις.
Ευτυχώς που δε θα κληθω εγώ να αναλάβω τις δικές σου ευθύνες.
Δεξου τα όσα σου είπα σα μια φιλική συμβουλή για να μη βρεθείς σε μια πολύ δυσμενή θέση.
Θες να συνεχίσεις να επιμένεις στα δικά σου;
Κανένα πρόβλημα από μεριας μου.
Καλή συνέχεια Ντακ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.152
Πόντοι
9.297
Ουσιαστικά ακόμα κι αυτός που καταγαμάει μια γκόμενα μην νομίζεις ότι θα χαίρεται μονίμως. Σε κανέναν μας δεν έχει συμβεί. Χρειάζονται όλα για να είσαι χαρούμενος κάτι που σημαίνει εκατέρωθεν προσφορά. Συνήθως βαριέσαι αν δεν υπάρχει ικανοποιητική προσφορά η σου οπάνε τ αρχίδια. :2funny: Όσον αφορά το πεντάλεπτο για να μην θάβουμε μόνο τα μπουρδέλα να πούμε ότι και στις άλλες κατηγορίες δεν περνούν ιδανικά. Όλοι έχουν παράπονα όπως διαβάζουμε.

Ο λόγος;;;

είναι απλό. Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με επαγγελματίες αλλά με ναυάγια. :2funny:Επαγγελματίας πουτάνα λέγεται αυτή που μπορεί να πιάσει μια στοιχειώδης απόδοση με ΚΑΘΕ πελάτη έτσι ώστε να θεωρηθεί ικανή επαγγελματίας. Πλέον φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε μαλακίες ότι η κοπέλα (πουτάνα) είναι επιλεκτική, δεν τα κάνει όλα με όλους, πρέπει να την λύσεις για να αποδώσει, να βρεις το κουμπί της και άλλες τέτοιες μαλακίες για να μαζέψουν κάποιοι τ ασυμμαζευτα. Άρα ΔΕΝ δικαιούνται να λέγονται επαγγελματίες αφού τα 4/5 των πελατών γκρινιάζουν.

Ε ρε γέλια. :2funny:
Αυτά του πεντάλεπτου και του δεκάλεπτο πεστα στον παντρεμένο και με δύο παιδιά φίλο μου που το σεξ με την γυναίκα του δεν κρατάει παραπάνω...και είναι μία στο ΠΟΛΥ τόσο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε μεγάλε είπες η δεν είπες ότι δεν επιθυμείς να γίνεις μπαμπάκας;
Εγώ σε αυτούς απευθύνομαι.
Συνέχισε να γαμας ακαποτα λοιπόν.
Να σε δω τι θα κάνεις αν αφήσεις έγκυο κάποια ΠΑΡΑ τη θέληση σου.
Τι μου τσαμπουνας για τη φύση;Τη φύση δε τη νοιάζει το βολεμα σου ούτε το προγραμματισμένο πακέτο σου που επίσης πάει κόντρα στη φύση.
Τεσπα.
Ενήλικας είσαι πράξε όπως νομίζεις.
Ευτυχώς που δε θα κληθω εγώ να αναλάβω τις δικές σου ευθύνες.
Δεξου τα όσα σου είπα σα μια φιλική συμβουλή για να μη βρεθείς σε μια πολύ δυσμενή θέση.
Θες να συνεχίσεις να επιμένεις στα δικά σου;
Κανένα πρόβλημα από μεριας μου.
Καλή συνέχεια Ντακ
Αααααααα, τωρα σε αυτούς απευθύνεσαι. Περίεργο. Όπως το διάβασα εγώ κι όλοι, είναι φανερό ότι μιλάς για γαμήσι ανευ καποτας με γενικό κίνδυνο να πέσει κάποιος σε πατσαβούρα. Πώς θα ξέρεις εσύ αν η άλλη καιροφυλακτεί δηλαδή και κάνει την καλή; Θα φορούν όλοι καποτα για πάντα; να η κωλοτουμπα. Στους άλλους δεν (θα) ισχύει
η θεωρία σου; αυτά γιατί βαλτώνουμε σε σημεία.
Να είσαι καλά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτά του πεντάλεπτου και του δεκάλεπτο πεστα στον παντρεμένο και με δύο παιδιά φίλο μου που το σεξ με την γυναίκα του δεν κρατάει παραπάνω...και είναι μία στο ΠΟΛΥ τόσο.
Επίσης κι αυτά τα γαμήσια είναι άχρηστα κι αποτυχημένα. Ποτέ δεν τα υποστήριξα. Μην σου πω πως ειναι και χειρότερα του μπουρδέλου που εν προκειμένω σε αυτή την περίπτωση έχουν τουλάχιστον την ποικιλία ως αντίλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom