Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Από τήν άλλη τώρα όσο κοκορεύεται ο άνδρας ότι γάμησε καί "έδειρε" τόσο πιο αγάμητος είναι,
άφησε τήν μία γάμησε τήν άλλη,κάπου ώπα γίνεται γραφικό,εδώ δέν μπορούν νά βγάλουν ούτε χωρισμένη.
Καταντάει κουραστικό πολλές φορές αυτό τό παραμύθι,δέν...είμαστε 20 χρονών!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Το ακάποτο γαμήσι είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της γκόμενας στο σεξ που την φέρνει κορυφή σε αυτό.
Έτσι κι αλλιώς ότι πλεονέκτημα μπορεί να έχει μόνο το σεξ θα αφορά.
Κάτι άλλο δεν δεν έχουν πλεον
να δώσουν. :2funny:Όμως δεν γίνεται με την καθεμία. Θέλει προσοχή. Συνήθως συμβαίνει στα τα πρώτα ραντεβού αν όχι στο δεύτερο. Και μετά το παίζουν σοβαρές και προφυλακτικούδες. :2funny:
Βαζε καποτα φίλε θα γίνεις μπαμπάς λέμε και δε θα ξέρεις από που σου ρθε
"Μα τελείωνα έξω" θα λες πως έγινε αυτό.
Η ζωή σου θα καταστραφεί θα σε κυνηγάνε δικηγόροι και συγγενείς και όταν μεγαλώσει και το κακομαθημένο που έσπειρες.
Η ζωή σου θα γίνει μια κόλαση και θα κοιμάσαι με μουρλοχαπα μόνο.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ δεν είναι αστείο θα γαμηθει η ζωή σου μάγκα.
ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Έστω βλέπουν ένα

Άλλοι δεν βλέπουν...ούτε αυτό
Ε καλά στόχος δεν είναι να αποφύγεις τον πάτο αλλά να είσαι καλύτερος μέρα με τη μέρα.
Για αυτούς που δε βλέπουν μουνί στην επαρχία η λύση είναι η πόλη.
Εκεί πάνε και οι παντρεμένες δεσμευμένες της επαρχίας για να χορτάσουν αληθινό πουτσο.
Δήθεν λένε στο σύντροφο ότι πάνε για ψώνια στην πόλη κι αυτές γαμιουνται ασυστολα.
Τι προτιμάς μόνος με δυνατότητα να βρεις κάποια αν απλά πας στην πόλη η να είσαι κερατάς με παιδιά και οικογένεια για να γαμας ένα μέτριο κι άπιστο μουνί μια ζωή;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ισχύει ότι υπάρχουν ζευγάρια όπου η γυναίκα είναι ωραία και ο άντρας όχι αλλά υπάρχουν και πολλά ζευγάρια όπου αμφότεροι είναι σε παρόμοιο εμφανισιακό επίπεδο
Πολλά δε θα το λεγα.
Βέβαια σε αυτο φταιει ότι οι ωραίες γυναίκες είναι πολύ περισσότερες από τους ωραίους άνδρες.
Απλά μαθηματικά.
Οι ωραίες γκόμενες έχουν ωραίους γαμιαδες όχι συντρόφους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καινουρια προσληψη στη δουλεια, μετα απο καιρο. Ηρθε νεαρη συναδελφισσα.
Λιγες μερες στη δουλεια, κι ομως ειναι τοσο ανετη που συνεχεια λεει (αυτο ειναι) γαματο. (αυτο) γαμαει,

Και ξενες λεξεις, συνεχεια. Λες και ειναι Αμερικανα.
Ειπαμε, οχι κι ετσι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παρατηρώ μια άοκνη κόντρα μεταξύ κάποιων μελών για το τι έτσι και τι αλλιώς. Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός; επιλογές υπάρχουν πολλές. Μπορείτε να βρείτε γκόμενα και να γαμάτε σαν κανονικοί άνθρωποι στην μέγιστη απόλαυση ηδονής αφού θα γουατάρεστε. Ενοχλεί πολύ που είναι μακράν η καλύτερη επιλογή διότι εμπεριέχει πέσιμο.
Εεε;;; :2funny:
Το πολυ πολύ να σας ζαλιζει τ αρχίδια και να την στείλετε. Μπορείτε να πηγαίνετε στις πουτάνες όπου θα γαμάτε όπως σας λένε εκείνες αφού θα πέφτει εντολή προγράμματος και όλα αυτά σε προσποιητο γαμήσι περιορισμένο σε όλα. Απλά θα πηγαίνετε οπότε γουστάρετε. Μπορείτε να πηγαίνετε στα μπαράκια και μαγαζια για να το παίζετε ιστορία και χλιδή περιμένοντας το κάθε τσόλι να σας κάτσει σε γαμήσι χορηγίας. Σίγουρα κι εκεί θα βρίσκετε αν τα ακάτε αβερτα. Μπορείτε ακόμα και στα σόσιαλ να βρείτε κάποια ψυχοπαθή με άλυτα προβλήματα και περιμένοντας κάργα στην ουρά με αλλους ναυαγούς να σαλιαριζετε αλλά τελικά να κατορθώσετε να βγειτε βόλτα γιατί όχι και να γαμήσετε. Στην τελική κι αν τα σπάσετε δεν τρέχει και κάτι. Όπως βλέπετε λύσεις υπάρχουν. Απλά πολλοί θέλουν να τους κάτσει η χρυσή περίπτωση από μόνη της με 20 θετικά και χωρίς κανενα αρνητικό. Ας πάρουν ένα ρομπότ. Νομίζω υπάρχουν ρομπότ για γαμήσι. Ας κοπανησουν κι ένα μπουκάλι ουίσκι και το ρομπότ θα ζωντανέψει. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.972
Πόντοι
3.656
Καινουρια προσληψη στη δουλεια, μετα απο καιρο. Ηρθε νεαρη συναδελφισσα.
Λιγες μερες στη δουλεια, κι ομως ειναι τοσο ανετη που συνεχεια λεει (αυτο ειναι) γαματο. (αυτο) γαμαει,

Και ξενες λεξεις, συνεχεια. Λες και ειναι Αμερικανα.
Ειπαμε, οχι κι ετσι.

Ελεύθερη;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.972
Πόντοι
3.656
Παρατηρώ μια άοκνη κόντρα μεταξύ κάποιων μελών για το τι έτσι και τι αλλιώς. Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός; επιλογές υπάρχουν πολλές. Μπορείτε να βρείτε γκόμενα και να γαμάτε σαν κανονικοί άνθρωποι στην μέγιστη απόλαυση ηδονής αφού θα γουατάρεστε. Ενοχλεί πολύ που είναι μακράν η καλύτερη επιλογή διότι εμπεριέχει πέσιμο.
Εεε;;; :2funny:
Το πολυ πολύ να σας ζαλιζει τ αρχίδια και να την στείλετε. Μπορείτε να πηγαίνετε στις πουτάνες όπου θα γαμάτε όπως σας λένε εκείνες αφού θα πέφτει εντολή προγράμματος και όλα αυτά σε προσποιητο γαμήσι περιορισμένο σε όλα. Απλά θα πηγαίνετε οπότε γουστάρετε. Μπορείτε να πηγαίνετε στα μπαράκια και μαγαζια για να το παίζετε ιστορία και χλιδή περιμένοντας το κάθε τσόλι να σας κάτσει σε γαμήσι χορηγίας. Σίγουρα κι εκεί θα βρίσκετε αν τα ακάτε αβερτα. Μπορείτε ακόμα και στα σόσιαλ να βρείτε κάποια ψυχοπαθή με άλυτα προβλήματα και περιμένοντας κάργα στην ουρά με αλλους ναυαγούς να σαλιαριζετε αλλά τελικά να κατορθώσετε να βγειτε βόλτα γιατί όχι και να γαμήσετε. Στην τελική κι αν τα σπάσετε δεν τρέχει και κάτι. Όπως βλέπετε λύσεις υπάρχουν. Απλά πολλοί θέλουν να τους κάτσει η χρυσή περίπτωση από μόνη της με 20 θετικά και χωρίς κανενα αρνητικό. Ας πάρουν ένα ρομπότ. Νομίζω υπάρχουν ρομπότ για γαμήσι. Ας κοπανησουν κι ένα μπουκάλι ουίσκι και το ρομπότ θα ζωντανέψει. :2funny:

Οι γυναίκες και οι λεφτάδες έχουν επιλογές

Ο μέσος άντρας οι μόνες επιλογές που έχει είναι οι πουτάνες...και τα άκυρα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βαζε καποτα φίλε θα γίνεις μπαμπάς λέμε και δε θα ξέρεις από που σου ρθε
"Μα τελείωνα έξω" θα λες πως έγινε αυτό.
Η ζωή σου θα καταστραφεί θα σε κυνηγάνε δικηγόροι και συγγενείς και όταν μεγαλώσει και το κακομαθημένο που έσπειρες.
Η ζωή σου θα γίνει μια κόλαση και θα κοιμάσαι με μουρλοχαπα μόνο.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ δεν είναι αστείο θα γαμηθει η ζωή σου μάγκα.
ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό.
Από την ταπεινή εμπειρία μου όπως και άλλων που ήδη έχουν επιβεβαιώσει ότι λέω, το γαμήσι με γκόμενα είτε έτσι είτε αλλιώς εμπεριέχει οπωσδήποτε ακάποτο γαμήσι από την σύστασή του. Το πότε θα γίνει δεν είναι θέμα αρκεί να είναι οκ σε υγεία κτλ.
Προσωπικά με όλες έτσι έχω κάνει αργά η γρήγορα. Ισχύει για όλους. Δεν θυμάμαι πότε να μου δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Μαλλον έκανα οκ επιλογές στο σεξ. Είναι να το έχεις. Τώρα αν τύχει κάτι στραβό δεν νομίζω ότι ένας οκ άνδρας με ένα απλά καλό πακέτο αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε γυναίκα ώστε να θέλει να κάνει μωρό. Γι αυτές τις δουλειές υπάρχουν οι ελεγχόμενοι μαλάκες. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες και οι λεφτάδες έχουν επιλογές

Ο μέσος άντρας οι μόνες επιλογές που έχει είναι οι πουτάνες...και τα άκυρα
Σημασία έχει να παίρνεις ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα έχουμε ξαναπεί. Αν σου δώσουν μια μουνάρα πουτάνα που γαμιέται για χορηγία ή κατ επάγγελμα με περιορισμένη απόλαυση (δηλαδή τι άλλο θα γίνει; )
και μια απλά ωραία γυναίκα (πόσο μάλλον μουνάρα) που σε γουστάρει και την γουστάρεις, εσύ πάρε την πρώτη. Εγώ θα πάρω την δεύτερη και σε κλάσμα δευτερολέπτου. Γι αυτό και είμαι ευχαριστημένος και χορτασμένος από γαμήσια.
Ο μόνος λόγος. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε μου ,ποσο σοφά τα λες.

Πήρα την 36χρονη που έλεγα ,ακαπ από την πρώτη φορά

Μετά την 3-4 μου έλεγε για ασθένειες ,έκανα εξετάσεις αλλά επιμένει σε καποτες τώρα.

Είναι κιουρια
Έγραψες πάλι! :rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Από την ταπεινή εμπειρία μου όπως και άλλων που ήδη έχουν επιβεβαιώσει ότι λέω, το γαμήσι με γκόμενα είτε έτσι είτε αλλιώς εμπεριέχει οπωσδήποτε ακάποτο γαμήσι από την σύστασή του. Το πότε θα γίνει δεν είναι θέμα αρκεί να είναι οκ σε υγεία κτλ.
Προσωπικά με όλες έτσι έχω κάνει αργά η γρήγορα. Ισχύει για όλους. Δεν θυμάμαι πότε να μου δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Μαλλον έκανα οκ επιλογές στο σεξ. Είναι να το έχεις. Τώρα αν τύχει κάτι στραβό δεν νομίζω ότι ένας οκ άνδρας με ένα απλά καλό πακέτο αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε γυναίκα ώστε να θέλει να κάνει μωρό. Γι αυτές τις δουλειές υπάρχουν οι ελεγχόμενοι μαλάκες. :2funny:
Καλά αν σου τύχει πείσε μετά τη γυναίκα να κάνει έκτρωση φίλε
Δυστυχώς δε μπορείς να το ελέγξεις.
Μπορεί να γαμας ακαποτα 15 χρόνια 300 διαφορετικές γκόμενες για πολύ καιρό και να μη τυχαίνει.
Αν σου κάτσει όμως τη γάμησες.
Πρέπει να μιλήσεις με ανθρώπο που του έτυχε να δεις πως καταστράφηκε η ζωή του μέσα σε λίγες μέρες και ξέχασε ότι ήξερε ως δεδομένο.
Κι όλα αυτά γιατι;Γιατί δεν έβαλε προφυλακτικό.Ενοιωσε σιγουρια επειδή το κάνε χρόνια ακαποτο και ήταν σίγουρος πως άπαξ και τελειώνει έξω δε παίζει να μείνει έγκυος η γυναίκα.
Άκουσε με φίλε η συμβουλή μου αξίζει εκατομμύρια.

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ότι οι ωραίες γυναίκες είναι περισσότερες από τους ωραίους άνδρες,ναι ισχύει.

Τώρα αν είναι γαμιάδες ή σύντροφοι τους,αυτό εξαρτάται από τι θέλουν αμφότερες πλευρές.

Αλλά μη νομίζετε ότι είναι απειροελάχιστα τα ζευγάρια ωραίος με ωραία ή ότι οι ωραίες πηδιουνται κλπ μόνο με ασχημομετριους.

Αν ισχυε αυτό,τότε αρκετοί (και μάλιστα από εδώ μέσα!) θα είχαν "μουναροστρατό" για να περνάνε καλά
Η γυναίκα θα γαμηθει με τον ωραίο δηλαδή με την πρώτη της επιλογή.
Όμως ο ωραίος δε θα κάτσει μαζί της.
Στο επόμενο τετράγωνο τον περιμένει άλλη ωραία να τον ξεζουμισει.
Ο ωραίος αν έχει λίγο μυαλό δεν κάθεται να δεσμευτεί με καμμία.
Στη τελική δες ποιους παντρεύονται οι ωραίες.Κατι κοιλαραδες ώστε να μην τις εγκαταλείψουν και να μείνουν πιστοί στη συζυγική εστία.
Όταν μια γυναίκα λέει σ ένα άνδρα "σε βλέπω σοβαρά" είναι σα να του λέει "είσαι μπαζο"

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Τύπε λιγοστοί είμαστε που κοιτάμε την αλήθεια κατάματα έστω και αν μας πονάει.

Ακόμα και όσοι είναι σχεσακηδες δεν παραδέχονται ότι θέλουν μουνες να γαμουν αλλά επειδή δεν τις έχουν λένε πως θέλουν σχέση και συναισθήματα.

Είναι στη φύση του άντρα να είναι γαμιας και κυνηγός.

Μεγαλώνεις με προτυπο τον τζειμς Μποντ και το Ζάχο δογγανο όχι τον Μαικ το φασολάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί να γαμας ακαποτα 15 χρόνια 300 διαφορετικές γκόμενες για πολύ καιρό και να μη τυχαίνει.
Πρέπει να μιλήσεις με ανθρώπο που του έτυχε να δεις πως καταστράφηκε η ζωή του μέσα σε λίγες μέρες και ξέχασε ότι ήξερε ως δεδομένο.
Κι όλα αυτά γιατι;Γιατί δεν έβαλε προφυλακτικό.Ενοιωσε σιγουρια επειδή δε το κάνε χρόνια και ήταν σίγουρος πως άπαξ και τελειώνει έξω δε παίζει να μείνει έγκυος η γυναίκα.
Μια ζωή ακαποτα γαμαω και τραβιέμαι. Κανενα μούλικο δεν μου χτύπησε την πόρτα ακόμα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κι όλα αυτά γιατι;Γιατί δεν έβαλε προφυλακτικό.Ενοιωσε σιγουρια επειδή δε το κάνε χρόνια και ήταν σίγουρος πως άπαξ και τελειώνει έξω δε παίζει να μείνει έγκυος η γυναίκα.
Αυτό που λες είναι μια παράμετρος που ναι μεν υπάρχει αλλά έρχεται σε αντίθεση με το ότι όλοι κι
ολες γαμιούνται ακάποτα. Δηλαδή εγώ που τον ρίχνω ακάποτα και προσέχω μην έχει η άλλη τίποτα θεωρούμαι και παλιομοδιτης να φανταστείς. Φαντάσου επίσης ότι άλλοι παρακαλούν η πληρώνουν για να γαμήσουν πουτάνες ακάποτα. :2funny:
Γεγονός είναι ότι ποτέ κανένας στον πλανήτη δεν γαμάει γκομενα μόνο με καποτα. Θα πάει και παραπέρα το γαμήσι. Άλλο λοιπόν το ένα κι άλλο το άλλο. :rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τύπε λιγοστοί είμαστε που κοιτάμε την αλήθεια κατάματα έστω και αν μας πονάει.

Ακόμα και όσοι είναι σχεσακηδες δεν παραδέχονται ότι θέλουν μουνες να γαμουν αλλά επειδή δεν τις έχουν λένε πως θέλουν σχέση και συναισθήματα.

Είναι στη φύση του άντρα να είναι γαμιας και κυνηγός.

Μεγαλώνεις με προτυπο τον τζειμς Μποντ και το Ζάχο δογγανο όχι τον Μαικ το φασολάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια ζωή ακαποτα γαμαω και τραβιέμαι. Κανενα μούλικο δεν μου χτύπησε την πόρτα ακόμα
Έτσι έκανε κι αυτός που τελικά του τυχε.
Η γυναίκα αρνήθηκε την έκτρωση.
Και τώρα ζει σα ζόμπι όντας πατέρας ενός παιδιού παρά τη θέληση του.
Στο κατόπι του δικηγόροι και συγγενείς.
Η ζωή του έχασε την ηρεμία που ήξερε.
Άσε που εξυπνακηδες του κούνησαν το χέρι και του λέγαν "ας προσεχές" ενώ κι αυτοί γαμαγαν ακαποτα απλά ήταν τυχεροί.
Πρόσεχε φίλε γιατί κάποια στιγμή η κακοτυχια θα χτυπήσει τη δική σου πόρτα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Έτσι έκανε κι αυτός που τελικά του τυχε.
Η γυναίκα αρνήθηκε την έκτρωση.
Και τώρα ζει σα ζόμπι όντας πατέρας ενός παιδιού παρά τη θέληση του.
Στο κατόπι του δικηγόροι και συγγενείς.
Η ζωή του έχασε την ηρεμία που ήξερε.
Άσε που εξυπνακηδες του κούνησαν το χέρι και του λέγαν "ας προσεχές" ενώ κι αυτοί γαμαγαν ακαποτα απλά ήταν τυχεροί.
Πρόσεχε φίλε γιατί κάποια στιγμή η κακοτυχια θα χτυπήσει τη δική σου πόρτα.
Φίλε έχεις δίκιο ,εγώ συμφωνώ.

Είχα μια Τουρκάλα κάποτε που ήθελε στο μήνα πάνω να τα ρίχνω μέσα. Εξαφανίστηκα αν και μια φορά με κλείδωσε με τα πόδια της και παραλίγο να γίνει η μαλακια.

βέβαια έτσι όπως πάω μάλλον με ταυλανδεζα θα γίνει το κακό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom