captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.836
- Πόντοι
- 3.506
Γράφει την ιστορία που τον στραπόναρε μια γκόμενα την ώρα που πίπωνε τον άντρα της και του έκανε τη κωλότρυπα χωνί.Ο Σάκης κουβάς που πήγε?
Γράφει την ιστορία που τον στραπόναρε μια γκόμενα την ώρα που πίπωνε τον άντρα της και του έκανε τη κωλότρυπα χωνί.Ο Σάκης κουβάς που πήγε?
Εδω κανεις λαθος.Ειναι οι μονοι που βλεπουν το ιδιο μουνι ξανα και ξανα.
Βαζε καποτα φίλε θα γίνεις μπαμπάς λέμε και δε θα ξέρεις από που σου ρθεΤο ακάποτο γαμήσι είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της γκόμενας στο σεξ που την φέρνει κορυφή σε αυτό.
Έτσι κι αλλιώς ότι πλεονέκτημα μπορεί να έχει μόνο το σεξ θα αφορά.
Κάτι άλλο δεν δεν έχουν πλεον
να δώσουν. Όμως δεν γίνεται με την καθεμία. Θέλει προσοχή. Συνήθως συμβαίνει στα τα πρώτα ραντεβού αν όχι στο δεύτερο. Και μετά το παίζουν σοβαρές και προφυλακτικούδες.
Ε καλά στόχος δεν είναι να αποφύγεις τον πάτο αλλά να είσαι καλύτερος μέρα με τη μέρα.Έστω βλέπουν ένα
Άλλοι δεν βλέπουν...ούτε αυτό
Πολλά δε θα το λεγα.Ισχύει ότι υπάρχουν ζευγάρια όπου η γυναίκα είναι ωραία και ο άντρας όχι αλλά υπάρχουν και πολλά ζευγάρια όπου αμφότεροι είναι σε παρόμοιο εμφανισιακό επίπεδο
Καινουρια προσληψη στη δουλεια, μετα απο καιρο. Ηρθε νεαρη συναδελφισσα.
Λιγες μερες στη δουλεια, κι ομως ειναι τοσο ανετη που συνεχεια λεει (αυτο ειναι) γαματο. (αυτο) γαμαει,
Και ξενες λεξεις, συνεχεια. Λες και ειναι Αμερικανα.
Ειπαμε, οχι κι ετσι.
Παρατηρώ μια άοκνη κόντρα μεταξύ κάποιων μελών για το τι έτσι και τι αλλιώς. Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός; επιλογές υπάρχουν πολλές. Μπορείτε να βρείτε γκόμενα και να γαμάτε σαν κανονικοί άνθρωποι στην μέγιστη απόλαυση ηδονής αφού θα γουατάρεστε. Ενοχλεί πολύ που είναι μακράν η καλύτερη επιλογή διότι εμπεριέχει πέσιμο.
Εεε;;;
Το πολυ πολύ να σας ζαλιζει τ αρχίδια και να την στείλετε. Μπορείτε να πηγαίνετε στις πουτάνες όπου θα γαμάτε όπως σας λένε εκείνες αφού θα πέφτει εντολή προγράμματος και όλα αυτά σε προσποιητο γαμήσι περιορισμένο σε όλα. Απλά θα πηγαίνετε οπότε γουστάρετε. Μπορείτε να πηγαίνετε στα μπαράκια και μαγαζια για να το παίζετε ιστορία και χλιδή περιμένοντας το κάθε τσόλι να σας κάτσει σε γαμήσι χορηγίας. Σίγουρα κι εκεί θα βρίσκετε αν τα ακάτε αβερτα. Μπορείτε ακόμα και στα σόσιαλ να βρείτε κάποια ψυχοπαθή με άλυτα προβλήματα και περιμένοντας κάργα στην ουρά με αλλους ναυαγούς να σαλιαριζετε αλλά τελικά να κατορθώσετε να βγειτε βόλτα γιατί όχι και να γαμήσετε. Στην τελική κι αν τα σπάσετε δεν τρέχει και κάτι. Όπως βλέπετε λύσεις υπάρχουν. Απλά πολλοί θέλουν να τους κάτσει η χρυσή περίπτωση από μόνη της με 20 θετικά και χωρίς κανενα αρνητικό. Ας πάρουν ένα ρομπότ. Νομίζω υπάρχουν ρομπότ για γαμήσι. Ας κοπανησουν κι ένα μπουκάλι ουίσκι και το ρομπότ θα ζωντανέψει.
Δεν ξερω, λιγες μερες εχει στη δουλεια. Ομορφουλα παντως.Ελεύθερη;
Από την ταπεινή εμπειρία μου όπως και άλλων που ήδη έχουν επιβεβαιώσει ότι λέω, το γαμήσι με γκόμενα είτε έτσι είτε αλλιώς εμπεριέχει οπωσδήποτε ακάποτο γαμήσι από την σύστασή του. Το πότε θα γίνει δεν είναι θέμα αρκεί να είναι οκ σε υγεία κτλ.Βαζε καποτα φίλε θα γίνεις μπαμπάς λέμε και δε θα ξέρεις από που σου ρθε
"Μα τελείωνα έξω" θα λες πως έγινε αυτό.
Η ζωή σου θα καταστραφεί θα σε κυνηγάνε δικηγόροι και συγγενείς και όταν μεγαλώσει και το κακομαθημένο που έσπειρες.
Η ζωή σου θα γίνει μια κόλαση και θα κοιμάσαι με μουρλοχαπα μόνο.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ δεν είναι αστείο θα γαμηθει η ζωή σου μάγκα.
ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό.
Σημασία έχει να παίρνεις ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα έχουμε ξαναπεί. Αν σου δώσουν μια μουνάρα πουτάνα που γαμιέται για χορηγία ή κατ επάγγελμα με περιορισμένη απόλαυση (δηλαδή τι άλλο θα γίνει; )Οι γυναίκες και οι λεφτάδες έχουν επιλογές
Ο μέσος άντρας οι μόνες επιλογές που έχει είναι οι πουτάνες...και τα άκυρα
Έγραψες πάλι!Τύπε μου ,ποσο σοφά τα λες.
Πήρα την 36χρονη που έλεγα ,ακαπ από την πρώτη φορά
Μετά την 3-4 μου έλεγε για ασθένειες ,έκανα εξετάσεις αλλά επιμένει σε καποτες τώρα.
Είναι κιουρια
Καλά αν σου τύχει πείσε μετά τη γυναίκα να κάνει έκτρωση φίλεΑπό την ταπεινή εμπειρία μου όπως και άλλων που ήδη έχουν επιβεβαιώσει ότι λέω, το γαμήσι με γκόμενα είτε έτσι είτε αλλιώς εμπεριέχει οπωσδήποτε ακάποτο γαμήσι από την σύστασή του. Το πότε θα γίνει δεν είναι θέμα αρκεί να είναι οκ σε υγεία κτλ.
Προσωπικά με όλες έτσι έχω κάνει αργά η γρήγορα. Ισχύει για όλους. Δεν θυμάμαι πότε να μου δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Μαλλον έκανα οκ επιλογές στο σεξ. Είναι να το έχεις. Τώρα αν τύχει κάτι στραβό δεν νομίζω ότι ένας οκ άνδρας με ένα απλά καλό πακέτο αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε γυναίκα ώστε να θέλει να κάνει μωρό. Γι αυτές τις δουλειές υπάρχουν οι ελεγχόμενοι μαλάκες.
Η γυναίκα θα γαμηθει με τον ωραίο δηλαδή με την πρώτη της επιλογή.Ότι οι ωραίες γυναίκες είναι περισσότερες από τους ωραίους άνδρες,ναι ισχύει.
Τώρα αν είναι γαμιάδες ή σύντροφοι τους,αυτό εξαρτάται από τι θέλουν αμφότερες πλευρές.
Αλλά μη νομίζετε ότι είναι απειροελάχιστα τα ζευγάρια ωραίος με ωραία ή ότι οι ωραίες πηδιουνται κλπ μόνο με ασχημομετριους.
Αν ισχυε αυτό,τότε αρκετοί (και μάλιστα από εδώ μέσα!) θα είχαν "μουναροστρατό" για να περνάνε καλά
Τύπε λιγοστοί είμαστε που κοιτάμε την αλήθεια κατάματα έστω και αν μας πονάει.Έγραψες πάλι!
Μια ζωή ακαποτα γαμαω και τραβιέμαι. Κανενα μούλικο δεν μου χτύπησε την πόρτα ακόμαΚαλά αν σου τύχει πείσε μετά τη γυναίκα να κάνει έκτρωση φίλε
Δυστυχώς δε μπορείς να το ελέγξεις.
Μπορεί να γαμας ακαποτα 15 χρόνια 300 διαφορετικές γκόμενες για πολύ καιρό και να μη τυχαίνει.
Αν σου κάτσει όμως τη γάμησες.
Πρέπει να μιλήσεις με ανθρώπο που του έτυχε να δεις πως καταστράφηκε η ζωή του μέσα σε λίγες μέρες και ξέχασε ότι ήξερε ως δεδομένο.
Κι όλα αυτά γιατι;Γιατί δεν έβαλε προφυλακτικό.Ενοιωσε σιγουρια επειδή δε το κάνε χρόνια και ήταν σίγουρος πως άπαξ και τελειώνει έξω δε παίζει να μείνει έγκυος η γυναίκα.
Άκουσε με φίλε η συμβουλή μου αξίζει εκατομμύρια.
Αυτό που λες είναι μια παράμετρος που ναι μεν υπάρχει αλλά έρχεται σε αντίθεση με το ότι όλοι κιΚαλά αν σου τύχει πείσε μετά τη γυναίκα να κάνει έκτρωση φίλε
Δυστυχώς δε μπορείς να το ελέγξεις.
Μπορεί να γαμας ακαποτα 15 χρόνια 300 διαφορετικές γκόμενες για πολύ καιρό και να μη τυχαίνει.
Αν σου κάτσει όμως τη γάμησες.
Πρέπει να μιλήσεις με ανθρώπο που του έτυχε να δεις πως καταστράφηκε η ζωή του μέσα σε λίγες μέρες και ξέχασε ότι ήξερε ως δεδομένο.
Κι όλα αυτά γιατι;Γιατί δεν έβαλε προφυλακτικό.Ενοιωσε σιγουρια επειδή δε το κάνε χρόνια και ήταν σίγουρος πως άπαξ και τελειώνει έξω δε παίζει να μείνει έγκυος η γυναίκα.
Άκουσε με φίλε η συμβουλή μου αξίζει εκατομμύρια.
Έτσι έκανε κι αυτός που τελικά του τυχε.Τύπε λιγοστοί είμαστε που κοιτάμε την αλήθεια κατάματα έστω και αν μας πονάει.
Ακόμα και όσοι είναι σχεσακηδες δεν παραδέχονται ότι θέλουν μουνες να γαμουν αλλά επειδή δεν τις έχουν λένε πως θέλουν σχέση και συναισθήματα.
Είναι στη φύση του άντρα να είναι γαμιας και κυνηγός.
Μεγαλώνεις με προτυπο τον τζειμς Μποντ και το Ζάχο δογγανο όχι τον Μαικ το φασολάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια ζωή ακαποτα γαμαω και τραβιέμαι. Κανενα μούλικο δεν μου χτύπησε την πόρτα ακόμα
Φίλε έχεις δίκιο ,εγώ συμφωνώ.Έτσι έκανε κι αυτός που τελικά του τυχε.
Η γυναίκα αρνήθηκε την έκτρωση.
Και τώρα ζει σα ζόμπι όντας πατέρας ενός παιδιού παρά τη θέληση του.
Στο κατόπι του δικηγόροι και συγγενείς.
Η ζωή του έχασε την ηρεμία που ήξερε.
Άσε που εξυπνακηδες του κούνησαν το χέρι και του λέγαν "ας προσεχές" ενώ κι αυτοί γαμαγαν ακαποτα απλά ήταν τυχεροί.
Πρόσεχε φίλε γιατί κάποια στιγμή η κακοτυχια θα χτυπήσει τη δική σου πόρτα.