Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η τελευταία μόδα των γυναικών για να ρουφήξουν επιβεβαίωση είναι σε κάποιες στιγμές να μιλούν λες και είναι στο σαλόνι τους. Δεν μιλούν πλέον στα 60 dB ως όριο συζήτησης αλλά φτάνουν στα 80-90 dB που είναι ισοδύναμα με τον θόρυβο ενός γεμάτου δρόμου. Φυσικά λένε όλα τους τα προσωπικά έτσι ώστε να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους και να νιώσουν ότι υπάρχουν. Παρατηρήστε το οπουδήποτε σε τυχαίες στιγμές. Φωνάζουν, δεν μιλούν. :2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αααααααα, τωρα σε αυτούς απευθύνεσαι. Περίεργο. Όπως το διάβασα εγώ κι όλοι, είναι φανερό ότι μιλάς για γαμήσι ανευ καποτας με γενικό κίνδυνο να πέσει κάποιος σε πατσαβούρα. Πώς θα ξέρεις εσύ αν η άλλη καιροφυλακτεί δηλαδή και κάνει την καλή; Θα φορούν όλοι καποτα για πάντα; να η κωλοτουμπα. Στους άλλους δεν (θα) ισχύει
η θεωρία σου; αυτά γιατί βαλτώνουμε σε σημεία.
Να είσαι καλά.
Δεν ειναι μια θεωρια.
Εχει καει κοσμος και κοσμακης.
Η μεθοδος της αποσυρσης εχει πιθανοτητα 10% να αποτυχει ως μεθοδος αντισυλληψης.
Θα ρισκασεις εσυ να αφησεις εγκυο καποια και θα πονταρεις στο χαρακτηρα της;
Οι πιο πολλες γυναικες αν μεινουν εγκυες θα σε πανε γαμιοντας μετα και με την ευλογια του νομου.
Βλεπω οτι εχεις την ταση να μην ακους τους αλλους και να επιμενεις στα δικα σου με επιχειρηματολογια οτι να ναι φιλε.
Δε μιλαω για τον κινδυνο να πεσεις σε πατσαβουρα(τι σχεση εχει αυτο)αλλα για τον κινδυνο να γκαστρωσεις καποια ενω δε το θες.
Ποσο πιο απλο.
Τεσπα δε συννενοουμαστε whatever.
Ακου τι λες πως ξερω λεει αν η αλλη καιροφυλακτει.
Επειδη ακριβως ΔΕ ΞΕΡΩ παιρνω τα μετρα μου.
Καποτα σου ειπα να βαζεις οχι να κοψεις τον πουτσο σου.
Σε ΟΛΟΥΣ ισχυει οχι η θεωρια και οχι μου αλλα η αληθεια.
Αν το σπερματοζωαριο συναντησει το ωαριο προκυπτει παιδι.
Hello?
Biology 101
Και οι νομοι δε σου αφηνουν περιθωρια επιλογης σε περιπτωση ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ law 101
Να σαι καλα κι εσυ.
Υγ μη βλεπεις πολλα reality που μιλανε για κωλοτουμπες.Και μην κανεις κι εσυ πολλες γιατι ζαλιζουν και μπερδευεσαι.
Καλο βραδυ παπιε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έδωσα 5 ευρώ και πήρα 10 κόλλες στιγμιαίες από λαϊκή. Για να δούμε ποιο μπασταρδακι θα έρθει να κάτσει στην πολυκατοικία με ηχείο χειρός μες στο μεσημέρι και θα κάνει μπουρδέλο το παντελόνι του. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι ''τελείως μόνες'' και αγάμητες είναι συντριπτική μειοψηφία, διότι όσες γαμιούνται απλούστατα δεν το διατυμπανίζουν, αφού συνήθως είναι μπλεγμένες σε demi καταστάσεις.
Επαναλαμβάνω: τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην είναι ''κάπου'' όταν τη γνώρισα, καμία δεν ήταν σεξουαλικά στερημένη, όλες πηδιούνται και παράλληλα μπορούν και ψάχνονται για να κάνουν μία ''σοβαρή'' σχέση.
Αγαμητη οντως δε μενει καμια.Απλα οσες εχουν παει με 1-2 αντρες το πολυ ειναι καθαρα απο επιλογη τους.Ολες οι γκομενες μπορουν να πανε με 10-15 αντρες τουλαχιστον στη ζωη τους αλλα δε θελουν πανε μονο με αυτους που γουσταρουν πολυ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί αυτά τα ρωσο-ρουμανάκια πάνε μαζί σου μόνο για το 20αρικο.Και όσοι ψάχνουν και συναίσθημα,μένουν ανικανοποίητοι

Ενώ αυτές κάνουν κανουν κανονικές γνωριμίες,κανονικό σεξ,χωρίς χρονικούς περιορισμούς
Συμφωνω και αν δε κανουν σχεσεις πλεον συγουρα κανουν ξεπετες οι οποιες ειναι 3 ωρες τουλαχιστον και οχι τα 10λεπτα της φυλης να χτυπαει πορτα η βλαχοτσατσα.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Έδωσα 5 ευρώ και πήρα 10 κόλλες στιγμιαίες από λαϊκή. Για να δούμε ποιο μπασταρδακι θα έρθει να κάτσει στην πολυκατοικία με ηχείο χειρός μες στο μεσημέρι και θα κάνει μπουρδέλο το παντελόνι του. :2funny:
Ωρε παπιε, κανε και λιγο dead slow, καλο για τα manuvers, στα λιμανια, το full spead ahead, ειναι για οταν βγεις στα ανοιχτα και χαραξεις πορεια.
Διαφωνω με αυτα που λες, αλλα υποστηριζω μεχρι θανατου το δικαιομα σου να τα λες.
Εδω και 15+ σελιδες, προσπαθεις, με διανοουμενιστικο στυλ δεν λεω, αλλα με το ζορι να δεχτουν οι αλλοι τις ιδεες σου.
Ωπα ρε ντακ! θα πεσεις κατω απ' τη μαγγια και ποιος θα σε σηκωσει, στο τελος, ρε μανα μου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Και αυτοί που λενε ότι γαμανε..μαλλον μεγάλα λόγια λένε.. Αν γαμας δε γράφεις σεντόνια για το πόσο πολύ γαμας
με εχεις δει να γράφω πολλα σεντονια ? τοτε γιατι με λες φιδεμπορα? καλα στα παπαρια μου αλλα λεμε τωρα..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Επιδει το κουρασαμε πολυ, ρε μαγγες, συμβαινουν 3 πραματα που δεν εχουμε δωσει και μεγαλη σημασια.
1 Οι αντρες αγαπανε με την καρδια και οι γυναικες με το μυαλο.
2 Οι γυναικες θελουν εναν αλητη για να γαμηθουν κι ενα καλο παιδι για να παντρευτουν
3 Υπαρχει κι αυτη η ομαδα διανοουμενων γυναικων που μετα απο διαβασμα χιλιαδων σελιδων Νιτσε και Σοπενχαουερ καταληγουν στο συμπερασμα, οτι θελουν εναν αντρα με μπρατσα Σβαρτζενεγκερ και IQ χορευτη ΤΑΜ ΤΑΜ απο Τανζανια.
Μπαρμπαναυτης σπικινγκ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Αυτά του πεντάλεπτου και του δεκάλεπτο πεστα στον παντρεμένο και με δύο παιδιά φίλο μου που το σεξ με την γυναίκα του δεν κρατάει παραπάνω...και είναι μία στο ΠΟΛΥ τόσο.
Γιατί γαμάει 5λεπτο ; τι σχέση έχει ο γάμος και τα παιδιά ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Α εσύ θα μα πεις και πολλές ομορφουλες χωρίς γκόμενο.. Οι ομορφουλες έχουν πλουσιους γκομενους, οι μέτριες έχουν και αυτές γκόμενο, όχι πλούσιο, αλλά από την κοινή παρέα τους και γνωστούς τους..μέ λίγα λόγια, όλες οι ελλεεινιδες κάποιον εχουνε

Αρχηγέ μου ....... με δεδομένο ότι ο πληθυσμός είναι 50:50 ....
αν όλες οι γυναίκες είχαν κάποιον δεν θα υπήρχαν μπάκουροι.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ = 1 ΑΓΑΜΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωρε παπιε, κανε και λιγο dead slow, καλο για τα manuvers, στα λιμανια, το full spead ahead, ειναι για οταν βγεις στα ανοιχτα και χαραξεις πορεια.
Διαφωνω με αυτα που λες, αλλα υποστηριζω μεχρι θανατου το δικαιομα σου να τα λες.
Εδω και 15+ σελιδες, προσπαθεις, με διανοουμενιστικο στυλ δεν λεω, αλλα με το ζορι να δεχτουν οι αλλοι τις ιδεες σου.
Ωπα ρε ντακ! θα πεσεις κατω απ' τη μαγγια και ποιος θα σε σηκωσει, στο τελος, ρε μανα μου.
Τα λεω ακριβώς ως έχουν και συμβαίνουν. Ακόμα και με ναυάγια που δεν έχουν ιδέα, όταν γράψουν κάτι σωστό το επικροτώ. Τυχόν αλχημείες σε συζητήσεις τις περιποιούμαι άμεσα με στεγνή επιχειρηματολογία η οποία βασίζεται στην πραγματικότητα.
Δεν προσπαθώ τίποτα. Έχω κάνει τον κύκλο μου και τώρα κάνω την ρεκλα μου αραχτός και λάιτ με τον τρόπο που αποδίδει. Αλλοι προσπαθούν να επιβάλλουν τα θέλω τους και τους τρόπους τους τρώγοντας ο ένας τον άλλον
ή αλλοιώνοντας όσα λέω.
Σε καίρια ερωτήματά μου
ή αδιασειστες τοποθετήσεις μου, βλέπω ότι αμολιέται χαρταετός κατι που σημαίνει ότι υπάρχουν αδυναμίες και κενά στην συζήτηση. Είμαι ξεκάθαρος σε ότι πιστεύω. Όποιος δεν τα δεχεται, καλείται να αποδείξει το αντίθετο.

(στο μεταξύ έκανες εντελώς άκυρη παράθεση).

:2funny:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.332
Πόντοι
2.356
Όσο άξιος και να νιώθεις μόνος...είσαι και άνθρωπος

Κάποια στιγμή και η μοναξιά θ'αρχίσει να σου χτυπάει την πόρτα

Και αυτό το θέμα δεν λύνεται με άλλους τρόπους...πλην θηλυκού
Δηλαδή να φορτωθείς το οποιοδήποτε ΜΠΑΖΟ για να μη σε βλέπουν οι άλλοι μόνο σου; Μιλάς σοβαρά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε...όχι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86

Μισο λιγο... εγω πηδαω 2, δεδομενο, για την μια απο τις 2 ξερω σηγουρα οτι την πηδαει κι αλλος, κι αυτο δεδομενο. Αν υποθεσουμε οτι εχουμε αγνωστο Χ, οπου χ πιθανος γαμιας της μια που ξερω οτι την πηδα κι αλλος η της αλλης που δεν ξερω αν την πηδα αλλος. Αυτη η ισοτης καταντησε εξισωση και μεχει καταμπερδεψει, ρε γμτ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
με εχεις δει να γράφω πολλα σεντονια ? τοτε γιατι με λες φιδεμπορα? καλα στα παπαρια μου αλλα λεμε τωρα..
Εγώ πιστεύω ότι κάτι γαμας.Δε έχεις και λόγο να λες ψέματα.Ενταξει τώρα επειδή ο σαμπ και ο leader δε έχουν γαμησει ούτε μια εκτός πληρωμής νοιώθουν άβολα όταν εσύ λες πως έχεις γαμησει κάποιες.Οποτε βάζουν και εσύ ότι δε έχεις γαμησει καμία σα αυτούς να νοιώσουν ότι υπάρχουν και άλλοι σα εκείνους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom