Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνω και αν δε κανουν σχεσεις πλεον συγουρα κανουν ξεπετες οι οποιες ειναι 3 ωρες τουλαχιστον και οχι τα 10λεπτα της φυλης να χτυπαει πορτα η βλαχοτσατσα.
Απλά υποκλίνομαι. Την άλλη φορά κάποιος είχε ανοίξει θέμα για μπουρδέλα και νταβατζηδες κι αφού ισοπέδωσα τα πάντα με αλήθειες, έπεσε το θέμα. Συνέχισε να απαξιώνεις το ψέμα. Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με επαγγελματίες όπως κάποιες στο παρελθόν αλλά με ναυάγια. :2funny:Επαγγελματίας πουτάνα λέγεται αυτή που μπορεί να πιάσει μια στοιχειώδης απόδοση με ΚΑΘΕ πελάτη έτσι ώστε να θεωρηθεί ικανή επαγγελματίας. ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!
(κάντε πάλι γάργαρα κι εδώ κάποιοι) :2funny:
Πλέον φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε μαλακίες ότι
η κοπέλα (πουτάνα) είναι επιλεκτική, δεν τα κάνει όλα
με όλους, πρέπει να την λύσεις για να αποδώσει, να βρεις το κουμπί της και άλλες τέτοιες μαλακίες για να μαζέψουν κάποιοι τ ασυμμαζευτα. Άρα ΔΕΝ δικαιούνται να λέγονται επαγγελματίες αφού τα 4/5 των πελατών γκρινιάζουν.
Συμπέρασμα: αν παλιά προτιμούσαμε τις γκόμενες από τις πουτάνες αλλά πηγαίναμε και σε εκείνες, τώρα ούτε να τις βλέπουμε.

Δια της επανάληψης
έρχεται η μάθηση κι η γνώση!

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Απλά υποκλίνομαι. Την άλλη φορά κάποιος είχε ανοίξει θέμα για μπουρδέλα και νταβατζηδες κι αφού ισοπέδωσα τα πάντα με αλήθειες, έπεσε το θέμα. Συνέχισε να απαξιώνεις το ψέμα. Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με επαγγελματίες όπως κάποιες στο παρελθόν αλλά με ναυάγια. :2funny:Επαγγελματίας πουτάνα λέγεται αυτή που μπορεί να πιάσει μια στοιχειώδης απόδοση με ΚΑΘΕ πελάτη έτσι ώστε να θεωρηθεί ικανή επαγγελματίας. Πλέον φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε μαλακίες ότι
η κοπέλα (πουτάνα) είναι επιλεκτική, δεν τα κάνει όλα
με όλους, πρέπει να την λύσεις για να αποδώσει, να βρεις το κουμπί της και άλλες τέτοιες μαλακίες για να μαζέψουν κάποιοι τ ασυμμαζευτα. Άρα ΔΕΝ δικαιούνται να λέγονται επαγγελματίες αφού τα 4/5 των πελατών γκρινιάζουν.
Συμπέρασμα: αν παλιά προτιμούσαμε τις γκόμενες από τις πουτάνες αλλά πηγαίναμε και σε εκείνες, τώρα ούτε να τις βλέπουμε.

Δια της επανάληψης
έρχεται η μάθηση κι η γνώση!

Συμφωνω η πλειοψηφια των πουτανων ειναι 2-3 στασεις μετα σου βγαζουν τη καποτα και λενε ελα να χυσεις,βαστικες συνεδριες και λες εσυ τι μαλακιες κανω τωρα εγω?η σωστη πουτανα καθεται στο δωματιο 20 λεπτα και ας ειναι 10 τα λεπτα και οχι να βιαζεται λες και την κυνηγανε.Καλυτερα γκομενες 3ωρες γαμησι κλπ,εγω θα εφαρμοσω καμακι και τελος.Οι πουτανες κοιτανε πως θα τη κοπανησουν απο το 10 λεπτο ρε γαμωτο,δε το κανουν για τη καυλα αλλα για τα λεφτα ακομα και μοντελο να ειναι ο αλλος και πιτσιρικας 20-25 χρονων.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.878
Πόντοι
216
Συμφωνω η πλειοψηφια των πουτανων ειναι 2-3 στασεις μετα σου βγαζουν τη καποτα και λενε ελα να χυσεις,βαστικες συνεδριες και λες εσυ τι μαλακιες κανω τωρα εγω?η σωστη πουτανα καθεται στο δωματιο 20 λεπτα και ας ειναι 10 τα λεπτα και οχι να βιαζεται λες και την κυνηγανε.Καλυτερα γκομενες 3ωρες γαμησι κλπ,εγω θα εφαρμοσω καμακι και τελος.Οι πουτανες κοιτανε πως θα τη κοπανησουν απο το 10 λεπτο ρε γαμωτο,δε το κανουν για τη καυλα αλλα για τα λεφτα ακομα και μοντελο να ειναι ο αλλος και πιτσιρικας 20-25 χρονων.
Τρέχουν να γλυτώσουν από τους ψυχάκηδες σαν και εσένα χαχα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τρέχουν να γλυτώσουν από τους ψυχάκηδες σαν και εσένα χαχα
Προς τι η ειρωνεια συναγωνιστη?Εγω παντα με τις πουτανες ειμαι ευγενεστατος.Τις σεβομαι τερμα και θεωρω οτι κανουν λειτουργημα.Ομως οτι ειναι βιαστικες ειναι και δε το λεω μονο εγω αυτο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν πιστεύεις όσα λες -και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω- είσαι πραγματικά σε καλό δρόμο. Ήδη δηλαδή τινάζεις από πάνω σου με ρυθμό σάμπα την μουργα και την γλίτσα της εξάρτησης (ή και συνήθειας) να γαμάς πατσαβούρια
που οι περισσότερες θα έπρεπε να μας πληρώνουν. :2funny:
Το δεκάλεπτο φίλε μου υπάρχει ως όριο διότι η μπαχατελα που γαμάς σε ανέχεται και δεν σε γουστάρει οπότε το βλέπει κι αυτό ως πολύ. Άσε τώρα τι λέει ο ένας κι ο άλλος πουθενάς. Επίσης με το 10λεπτο μενεις διαρκώς πεινασμένος διότι
το ανθρώπινο σώμα δεν προλαβαίνει καν να αντιληφθεί ηδονή σε 10 λεπτά. Αντίθετα με την γκόμενα που σε γουστάρει και την γουστάρεις (οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία) γαμιεστε αβέρτα, ακάποτα, ηδονικα
και απεριόριστα για όσο κρατήσει. Όπως δηλαδή κάνουν όλοι σε όλο τον πλανήτη όταν γουσταρονται.
ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν πιστεύεις όσα λες -και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω- είσαι πραγματικά σε καλό δρόμο. Ήδη δηλαδή τινάζεις από πάνω σου με ρυθμό σάμπα την μουργα και την γλίτσα της εξάρτησης (ή και συνήθειας) να γαμάς πατσαβούρια
Το δεκάλεπτο φίλε μου υπάρχει ως όριο διότι η μπαχατελα που γαμάς σε ανέχεται και δεν σε γουστάρει οπότε το βλέπει κι αυτό ως πολύ. Άσε τώρα τι λέει ο ένας κι ο άλλος πουθενάς. Επίσης με το 10λεπτο μενεις διαρκώς πεινασμένος διότι
το ανθρώπινο σώμα δεν προλαβαίνει καν να αντιληφθεί ηδονή σε 10 λεπτά. Αντίθετα με την γκόμενα που σε γουστάρει και την γουστάρεις (οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία) γαμιεστε αβέρτα, ακάποτα, ηδονικα
και απεριόριστα για όσο κρατήσει. Όπως δηλαδή κάνουν όλοι σε σε όλο τον πλανήτη όταν γουσταρονται.
ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

Τα πιστευω γιατι τα βλεπω με εμενα.Εχω γαμησει σε πουτανες πολλες φορες και πιστεψε με τα 10 λεπτα πεινας συνεχεια ακομα περισσοτερο γιατι εκει που ξεκινας και καυλωνεις με το γαμησι εκει και τελειωνεις και πειναει και αλλο το κορμι για σεξ.Δε με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι τα βλεπω εγω με μενα.Αλλο 3 ωρες σεξ με γκομενα και αλλο 10 λεπτα.Ενας που δε ειχε γαμησει ποτε γκομενα αλλα πηγαινε μονο σε πουτανες ελεγε τι νομιζεις και οι παντρεμενοι 5 λεπτα γαμιουνται μονο το εχω ακουσει.Εννοειται πως εβαλα τα γελια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
και απεριόριστα για όσο κρατήσει. Όπως δηλαδή κάνουν όλοι σε όλο τον πλανήτη όταν γουσταρονται.
ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

Καλος η κακος πρεπει ολοι οι αντρες καποια στιγμη να βρουνε και γκομενα για σχεση να γαμιουνται ακαποτα και παρα πολλες ωρες.Με τις πουτανες μονο μια ζωη παντα πεινασμενος θα εισαι.Εκτος πια και αν εισαι φραγκατος και μπορεις να γαμας καθε βδομαδα εσκορτ 3 ωρες οποτε ειναι σα να εχουν γκομενα.Πες μου ποσοι ειναι αυτοι?η απαντηση ειναι λιγοι.Που ακομα και αυτοι καποια στιγμη θα θελουν να κανουν μια σχεση για το συναισθημα.Οι πουτανες δε θα σου καλυψουν συναισθημα ποτε.Οποτε συνοπτικα τις εξω καποια στιγμη συγουρα θα τις χρειαστεις και θα τις παρακαλεσεις να τα φτιαξετε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα πιστευω γιατι τα βλεπω με εμενα.Εχω γαμησει σε πουτανες πολλες φορες και πιστεψε με τα 10 λεπτα πεινας συνεχεια ακομα περισσοτερο γιατι εκει που ξεκινας και καυλωνεις με το γαμησι εκει και τελειωνεις και πειναει και αλλο το κορμι για σεξ.Δε με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι τα βλεπω εγω με μενα.Αλλο 3 ωρες σεξ με γκομενα και αλλο 10 λεπτα.Ενας που δε ειχε γαμησει ποτε γκομενα αλλα πηγαινε μονο σε πουτανες ελεγε τι νομιζεις και οι παντρεμενοι 5 λεπτα γαμιουνται μονο το εχω ακουσει.Εννοειται πως εβαλα τα γελια.
Ακριβώς! Ότι λέμε κάποιοι ισχύει διότι συμβαίνει. Κι εσύ τώρα που το γράφεις αυτό, το διατυπώνεις διότι το έχεις βιώσει. Ότι αντίθετο κι αν σου πουν βγαίνουν αυτομάτως στην σέντρα. Γι αυτό και δεν μπορεί κανείς να απαντήσει. Δέχονται την αλήθεια. Το πρώτο βήμα της λύτρωσης.
Ακριβώς αυτό θα βιώσεις με το καμάκι. Τώρα διστάζεις. Μόλις το βιώσεις και φας άκυρα, θα καταλάβεις ότι ήταν για γέλια ο φόβος σου. :rockon:

Μείνε μακριά από σόσιαλ.
Δεν γαμάει κανείς παρά μόνο παρακαλάνε και γλύφουν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ακριβώς! Ότι λέμε κάποιοι ισχύει διότι συμβαίνει. Κι εσύ τώρα που το γράφεις αυτό, το διατυπώνεις διότι το έχεις βιώσει. Ότι αντίθετο κι αν σου πουν βγαίνουν αυτομάτως στην σέντρα. Γι αυτό και δεν μπορεί κανείς να απαντήσει. Δέχονται την αλήθεια. Το πρώτο βήμα της λύτρωσης.
Ακριβώς αυτό θα βιώσεις με το καμάκι. Τώρα διστάζεις. Μόλις το βιώσεις και φας άκυρα, θα καταλάβεις ότι ήταν για γέλια ο φόβος σου. :rockon:

Μείνε μακριά από σόσιαλ.
Συμφωνω απο σοσιαλ δε γαμησε κανεις και οποιος γαμησε ηταν ολες τους ναυαγια τελειωμενες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλος η κακος πρεπει ολοι οι αντρες καποια στιγμη να βρουνε και γκομενα για σχεση να γαμιουνται ακαποτα και παρα πολλες ωρες.Με τις πουτανες μονο μια ζωη παντα πεινασμενος θα εισαι.Εκτος πια και αν εισαι φραγκατος και μπορεις να γαμας καθε βδομαδα εσκορτ 3 ωρες οποτε ειναι σα να εχουν γκομενα.Πες μου ποσοι ειναι αυτοι?η απαντηση ειναι λιγοι.Που ακομα και αυτοι καποια στιγμη θα θελουν να κανουν μια σχεση για το συναισθημα.Οι πουτανες δε θα σου καλυψουν συναισθημα ποτε.Οποτε συνοπτικα τις εξω καποια στιγμη συγουρα θα τις χρειαστεις και θα τις παρακαλεσεις να τα φτιαξετε.
Βρίσκοντας γκόμενα ακολουθείς αυτό που θες. Δηλαδή ποιος θέλει πραγματικά να γαμάει ΜΟΝΟ πουτάνες; κανενας! Ακόμα και φραγκατος να είσαι που τα γαμήσια είναι πιο πλήρη με κώλ γκερλ (αν κι αρκετοί φίλοι όλο στην κλαψα είναι κι εκεινοι) δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξουν την ποιότητα του γκομενικου γαμησιού και εννοώ την ηδονή λόγω καυλας ο ένας για τον άλλον όταν είσαι με γκόμενα. Τώρα τα περί συναισθήματος είναι άλλο κεφάλαιο. Θα πρέπει να είσαι τυχερός κι ικανός για να δέσεις με γκόμενα. Συνήθως απλά περνάς καλά και σπάνια υπέροχα επειδή πλέον ο γυναικοκεντρισμός τις έχει αποτρελλάνει. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Μείνε μακριά από σόσιαλ.
Επισης αν δεις σε κριτικες πολλοι λενε εδωσα γλωσοφιλα,μου εκανε ακα πιπα ενοιωσα γαμησι σα τη γκομενα μου.Πολλοι απο εδω γκομενα θελουν να βρουνε αλλα δε τη βρισκουν και προσπαθουν στα μπουρδελα να βιωσουν ολα αυτα.Ελα ομως που σε 10 λεπτα και οταν η αλλη ζει για τα λεφτα και οχι για τη ελξη με τον πελατη γαμησετα.Παραμυθιαζονται οι τυποι τοσο απλα.Καποια στιγμη πρεπει ολοι να κανουμε σχεση δε γινεται αλλιως.Οι πουτανες θα σου δωσουν μεγαλη εμπειρια αλλα θα καταλαβεις το 1/4 απο αυτα που θα καταλαβεις με τη γκομενα λογω χρονου φυσικα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Βρίσκοντας γκόμενα ακολουθείς αυτό που θες. Δηλαδή ποιος θέλει πραγματικά να γαμάει ΜΟΝΟ πουτάνες; κανενας! Ακόμα και φραγκατος να είσαι που τα γαμήσια είναι πιο πλήρη με κώλ γκερλ (αν κι αρκετοί φίλοι όλο στην κλαψα είναι κι εκεινοι) δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξουν την ποιότητα του γκομενικου γαμησιού και εννοώ την ηδονή λόγω καυλας ο ένας για τον άλλον όταν είσαι με γκόμενα. Τώρα τα περί συναισθήματος είναι άλλο κεφάλαιο. Θα πρέπει να είσαι τυχερός κι ικανός για να δέσεις με γκόμενα. Συνήθως απλά περνάς καλά και σπάνια υπέροχα επειδή πλέον ο γυναικοκεντρισμός τις έχει αποτρελλάνει. :rockon:
Συμφωνω σε ολα οσα λες.Τις εχει τρελανει ο γυναικοκεντρισμος και αντε να βρεις απλη και καλη γυναικα ειτε σε χαρακτηρα ειτε σε εμφανηση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνω απο σοσιαλ δε γαμησε κανεις και οποιος γαμησε ηταν ολες τους ναυαγια τελειωμενες.
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να γαμάει κανείς από σόσιαλ μετά από πέντε δισεκατομμύρια εργατοωρες :2funny: αλλα αφού πάνε να βγάλουν το λάιβ καμάκι άχρηστο που είναι σαφώς καλύτερο, ποιος ο λόγος να δώσουμε εμείς πιθανότητες σε κάτι τύπους που ξερογλυφιουν μια οθόνη; :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να γαμάει κανείς από σόσιαλ μετά από πέντε δισεκατομμύρια εργατοωρες :2funny: αλλα αφού πάνε να βγάλουν το λάιβ καμάκι άχρηστο που είναι σαφώς καλύτερο, ποιος ο λόγος να δώσουμε εμείς πιθανότητες σε κάτι τύπους που ξερογλυφιουν μια οθόνη; :2funny:
Συμφωνω εισαι η μονη φωνη της λογικης εδω μεσα.Να μου ζησεις αγορινα.Μαγκια σου που γαμαγες μια ζωη σε πουτανες και μιλαγες και σε γκομενες τα δοκιμασες ολα ρε μαγκα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επισης αν δεις σε κριτικες πολλοι λενε εδωσα γλωσοφιλα,μου εκανε ακα πιπα ενοιωσα γαμησι σα τη γκομενα μου.Πολλοι απο εδω γκομενα θελουν να βρουνε αλλα δε τη βρισκουν και προσπαθουν στα μπουρδελα να βιωσουν ολα αυτα.Ελα ομως που σε 10 λεπτα και οταν η αλλη ζει για τα λεφτα και οχι για τη ελξη με τον πελατη γαμησετα.Παραμυθιαζονται οι τυποι τοσο απλα.Καποια στιγμη πρεπει ολοι να κανουμε σχεση δε γινεται αλλιως.Οι πουτανες θα σου δωσουν μεγαλη εμπειρια αλλα θα καταλαβεις το 1/4 απο αυτα που θα καταλαβεις με τη γκομενα λογω χρονου φυσικα.
Κάποιους τους καταλαβαίνω. Δεν είμαι εναντίον τους αλλά ούτε και μαζί τους. Έχουν ανάγκη σωματική και συναισθηματική και άρα προσπαθούν να την εκπληρώσουν. Προφανώς θέλουν να πείσουν τον εαυτό τους ή και τους γύρω τους ότι έπεσαν σε καλή περίπτωση ή ότι είναι καλοί εραστές. Δεκτό. Κι αφού τα δέχομαι θα δεχτούν και τα δικά μου. Έτσι πάει. :2funny: Είναι όμως σαν το μαρτύριο του Τανταλου. Συνεχής αναζήτηση καινούργιων πουτανών χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τέλος με τις πουτάνες δεν αποκτάς εμπειρία. Απλά μαθαίνεις κατά που πέφτει το μουνί κι ο κώλος αν δεν σου έχει ξανατυχει. :2funny: Πολύ απλά διότι οι πουτάνες θα στα λένε όλα ωραία για να συνεχίσεις να πληρώνεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνω εισαι η μονη φωνη της λογικης εδω μεσα.Να μου ζησεις αγορινα.Μαγκια σου που γαμαγες μια ζωη σε πουτανες και μιλαγες και σε γκομενες τα δοκιμασες ολα ρε μαγκα.
Έχει κι άλλους σαν τα μουτρα μου αλλά απλά θέλουν να είναι σιωπηλοί γνωρίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς και να βγουν τα πουν, οι κουφοί δεν ακούνε. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κάποιους τους καταλαβαίνω. Δεν είμαι εναντίον τους αλλά ούτε και μαζί τους. Έχουν ανάγκη σωματική και συναισθηματική και άρα προσπαθούν να την εκπληρώσουν. Προφανώς θέλουν να πείσουν τον εαυτό τους ή και τους γύρω τους ότι έπεσαν σε καλή περίπτωση ή ότι είναι καλοί εραστές. Δεκτό. Κι αφού τα δέχομαι θα δεχτούν και τα δικά μου. Έτσι πάει. :2funny: Είναι όμως σαν το μαρτύριο του Τανταλου. Συνεχής αναζήτηση χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τέλος με τις πουτάνες δεν αποκτάς εμπειρία. Απλά μαθαίνεις κατά που πέφτει το μουνί κι ο κώλος αν δεν σου έχει ξανατυχει. :2funny: Πολύ απλά διότι οι πουτάνες θα στα λένε όλα ωραία για να συνεχίσεις να πληρώνεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

Ενταξει οχι και δε αποκτας εμπειρια απλα δε θα αποκτησεις και τη σουπερ εμπειρια οπως με τη γκομενα αυτο ειναι το μονο συγουρο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Έχει κι άλλους σαν τα μουτρα μου αλλά απλά θέλουν να είναι σιωπηλοί γνωρίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς και να βγουν τα πουν, οι κουφοί δεν ακούνε. :2funny:
Συγουρα εχει αλλα τοσο καμακωμα οσο ριχνεις εσυ στις γκομενες δε θα το κανουν συγουρα.Εισαι μορφη ρε κερατα.Εμενα με εχεις επηρεασει θετικα σε ευχαριστω για ολα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ενταξει οχι και δε αποκτας εμπειρια απλα δε θα αποκτησεις και τη σουπερ εμπειρια οπως με τη γκομενα αυτο ειναι το μονο συγουρο.
Τι να σου πω; εγώ πάντως δεν θυμάμαι να απεκτησα εμπειρία με τις πουτάνες.
Οι μισές ήταν μηχανικά ντουβαρια :2funny:κι οι άλλες μισές απλά συμμετείχαν τόσο όσο μέχρι να φύγουν. Ότι γαμήσι έχω να θυμηθώ μαζί τους ως καλό ήταν όταν έβγαιναν από τον ρόλο τους η έκαναν έξτρα κι όλα αυτά εκτός μπουρδέλου και χωρίς λεφτά. Στο μπουρδέλο μέσα εγώ και μισή ώρα να κάτσει άπαξ και πληρώθηκε, πελατάκι λέγομαι. Μπορεί απλά να με συμπαθούσαν κάποιες. Αν με γουσταραν
θα πήγαιναν ξενοδοχείο και δωρεάν.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
Γιατί γαμάει 5λεπτο ; τι σχέση έχει ο γάμος και τα παιδιά ;
Mε την διαρκή ενασχόληση με τα παιδιά και την διαρκή κούραση από τις δουλειές πέφτει η ερωτική διάθεση.
Όταν υπάρχει,εκτονώνεται πολύ γρήγορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom