Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Μακάρι αδερφέ μου.Το βλέπω ως στατιστική και μόνο. Δεν βγαίνει αποτέλεσμα αλλιώς. Χαίρομαι που σε επηρέασα. Θα δικαιωθείς.
Μακάρι αδερφέ μου.Το βλέπω ως στατιστική και μόνο. Δεν βγαίνει αποτέλεσμα αλλιώς. Χαίρομαι που σε επηρέασα. Θα δικαιωθείς.
Ολόσωστη προσέγγιση. Μα ολόσωστή. Είναι ακριβώς έτσι.Τι να σου πω; εγώ πάντως δεν θυμάμαι να απεκτησα εμπειρία με τις πουτάνες.
Οι μισές ήταν μηχανικά ντουβαρια κι οι άλλες μισές απλά συμμετείχαν τόσο όσο μέχρι να φύγουν. Ότι γαμήσι έχω να θυμηθώ μαζί τους ως καλό ήταν όταν έβγαιναν από τον ρόλο τους η έκαναν έξτρα κι όλα αυτά εκτός μπουρδέλου και χωρίς λεφτά. Στο μπουρδέλο μέσα εγώ και μισή ώρα να κάτσει άπαξ και πληρώθηκε, πελατάκι λέγομαι. Μπορεί απλά να με συμπαθούσαν κάποιες. Αν με γουσταραν
θα πήγαιναν ξενοδοχείο και δωρεάν.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!
Οι πυρφόροι είναι ένατερλαστιο ποσοστό - εξαιτίας τους οι γκόμενες στην Ελλάδα ακόμα και οι πολύ μέτριες το παίζουν ιστορία.Η Ελλάδα θα καίγεται και αυτές θα τρώνε πακικα χυσια
Θα μπαίνουν μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα ,όπου θα έχουν στηθεί Πακιστανοί πράκτορες της ΜΙΤ
Μαζί τους αδερφές και πυρφόροι , το 70% της χώρας.
Εγώ θα την έχω κάνει για Ταυλανδη
Μεγάλη αλήθεια. Οι σκοτεινές μουνοδουλίστικες δυνάμεις μολύνουν την χώρα μας εδώ και χρόνια.ολα στραβα πανε και οι πιο πολλες γκομενες καμμενες ειναι στην ελλαδα, ειχα παει βολτα στην ακροπολη και στο πεζοδρομο περπατησα κανα 15 λεπτο, ειχε αρκετες ξενες και ελληνιδες που περπαταγαν, αυτες που ητανε ελληνιδες εκαναν μπαμ, με υφακι και ψωνισμενες. για αυτο καποιος που ειναι μια χαρα εμφανισιμος και νορμαλ στον εγκεφαλο δεν μπορει να σταυρωσει γκομενα ευκολα, ενω ενας πατσαβουρης, μουνοδουλος βρισκει πιο ευκολα, το θεμα ειναι να συμμορφωνεσαι με τις υποταγες και υποδειξεις της καθε καμμενης ελληνιδας. αμα πας σε στυλ θα κανω τα δικα μου ,η αλλη σε εχει σουταρει σε 2 μερες.
Ειδικά σε ηλικίες 30-40 που λυσσάνε για παιδιά πάντα καπότα. Σε 40+ μπορείς να χύσεις και μέσα αν το ξέρει και η ίδια ότι δε μπορεί να πιάσειΈτσι έκανε κι αυτός που τελικά του τυχε.
Η γυναίκα αρνήθηκε την έκτρωση.
Και τώρα ζει σα ζόμπι όντας πατέρας ενός παιδιού παρά τη θέληση του.
Στο κατόπι του δικηγόροι και συγγενείς.
Η ζωή του έχασε την ηρεμία που ήξερε.
Άσε που εξυπνακηδες του κούνησαν το χέρι και του λέγαν "ας προσεχές" ενώ κι αυτοί γαμαγαν ακαποτα απλά ήταν τυχεροί.
Πρόσεχε φίλε γιατί κάποια στιγμή η κακοτυχια θα χτυπήσει τη δική σου πόρτα.
Οι ικανότητες υφίστανται, είτε αρέσει κάποιος είτε όχι σε κάποια. Αν είναι παικτομάλαξ θα τα κάνει μαντάραΕ όσες "ικανότητες" και να έχει κανείς αν δεν αρέσει στη Χ ή την Ψ - δεν θα το καταφέρει.
Πλέον ο παράγοντες "ικανότητες" έχει εξαϋλωθεί. Οι περισσότεροι έχουν τις ικανότητες - ΕΞΑΛΟΥ ΌΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ καμία ικανότητα δεν θέλει γιατί ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
Τι λέτε ρε παιδιά...Συμφωνω απο σοσιαλ δε γαμησε κανεις και οποιος γαμησε ηταν ολες τους ναυαγια τελειωμενες.
Τρολαρεις συναγωνιστή δε εξηγείται αλλιώς.Τι λέτε ρε παιδιά...
Στα σόσιαλ έχει σοβαρότατες που πηδιούνται, σε διαβεβαιώ.
Πηδιουνται η απλά πουλάνε πρόλογο για να μαζεύουν "αναγνωρισιμότητα" από διάφορα ανεγκεφαλα όντα που τις ακολουθούν διαδικτυακά;Τι λέτε ρε παιδιά...
Στα σόσιαλ έχει σοβαρότατες που πηδιούνται, σε διαβεβαιώ.
Με τις Ελληνίδες νοιωθεις απλά ότι έχουν μουνι και πρέπει να κυβερνήσουν τον κόσμο όλο,σιγά ρε βασιλισες της Αγγλίας χαλαρώστε λίγο.Βγαινεις έξω με γκόμενες και ο κάθε μουνοδουλος μαλακας λιγουρης τις κοιτάει λες και είναι θεές και ανώτερες και ούτε που τους νοιάζει αν είναι δεσμευμένες ή όχι.Γενικα οι κωλοαντρες τους δινουν τρομερη αξία λες και είναι κάτι ανώτερο.Ψωφο στους μουνοδουλους και στους λιγουρηδες που κατάστρεψαν τη χώρα μας.Μεγάλη αλήθεια. Οι σκοτεινές μουνοδουλίστικες δυνάμεις μολύνουν την χώρα μας εδώ και χρόνια.
Από τον καιρό του απατεωνίσκου ζιβαγκοφόρου γέρου της Εκάλης (ότι γάμησε ήταν μόνο με φράγκα, καταλήγοντας
σε μια χοντρή ξανθιά) που πουλούσε φούμαρα περί ισότητας για να γίνει αρεστός μέχρι σήμερα που πάμε
κατά διαόλου, όλα είναι στημένα κι οι υποτακτικοί συνεχίζουν να ξερογλύφουν. Πάντα όμως θα θυμόμαστε την δήλωση μετάνοιας του δειλού γιου του γέρου των Δεκεμβριανών (κι όχι του γέρου της δημοκρατίας) στον άρχοντα Μανιαδάκη
με μόλις ένα χαστούκι! Έτσι για να γουστάρουμε...
Τρολαρεις συναγωνιστή δε εξηγείται αλλιώς.
Λάθος....αν έχεις να γαμησεις κάνα χρόνο και ούτε καν τον παίζεις γιατί έχεις συνέχεια μπελάδες στο κεφάλι ΑΝΕΤΑ γίνεται.Εκ των πραγματων, δεν μπορεις να χυσεις στο 10λεπτο με καποια που εχεις γαμησει εκατονταδες φορες
Πιο εύκολα θα βρεις από καμάκι παρά από ίντερνετ.Δεν τρολάρω καθόλου, νομίζω έχω επιχειρηματολογήσει περί αυτού.
Εκεί παίζει μπάλα η νεοελληνίδα πλέον, ακόμα και οι σοβαρές. Γιατί είναι δυνατό ναρκωτικό τα likes και οι καρδούλες. Και εκεί μπορεί να επιλέξει με την ησυχία της τον επόμενο γαμιά.
Το να λες ότι φοράς το κοστούμι και βγαίνεις για καμάκι, δεν είναι κακό. Ναι, δίνει ψυχολογία στον άντρα. Αλλά φίλε είναι συγκρατημένες οι γυναίκες, δεν παίζουν μπάλα άνετα, δεν είναι ο εαυτός τους. Θα βρεις, αλλά πολύ πιο δύσκολα.
Μια χαρά γίνεται καλά λες.Λάθος....αν έχεις να γαμησεις κάνα χρόνο και ούτε καν τον παίζεις γιατί έχεις συνέχεια μπελάδες στο κεφάλι ΑΝΕΤΑ γίνεται.
Mε την διαρκή ενασχόληση με τα παιδιά και την διαρκή κούραση από τις δουλειές πέφτει η ερωτική διάθεση.
Όταν υπάρχει,εκτονώνεται πολύ γρήγορα...
ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ = 1 ΑΓΑΜΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ .
Παπιε γιατι δεν εισαι Αδριανου/Μοναστηρακι τετοια ωρα;Οι γυναίκες δεν έχουν το μυαλό που έχουν οι άνδρες.
Είναι καταδικασμένες να πασάρουν εμφάνιση, μουνί κτλ οπότε αν αυτό δεν πιάσει και είναι ανεξόφλητες στα υπόλοιπα, καταλήγουν να γαμηθούν κι όξω από την πόρτα. Σκέφτονται πολύ οτιδήποτε λόγω ανασφάλειας κτλ
και όταν σκέφτεσαι πολύ μπερδεύεσαι. Το "πολύ" δεν είναι ποιοτικό.
Ας το δούμε σαν σκάκι. Δεν απέχει καθόλου.
Όποιος σκέφτεται πολύ ώρα το οτιδήποτε, θα σκεφτεί λάθος. Αν δεν βρει δηλαδή την καλύτερη "κίνηση" άμεσα, δηλαδή μέσα στα πρώτα 10-15 λεπτά ενός θέματος, πιθανότατα δεν θα τη βρει καθόλου. Μια μακρά σκέψη συχνά ακολουθείται από μια κακή "κίνηση", γιατί σημαίνει ότι ο "παίκτης" δεν ξέρει τι να κάνει.
Γι'αυτό και οι γυναίκες οδηγούνται σε ύπουλες κομπίνες με άχρηστες αντιδράσεις κι αδυναμία στον διάλογο
όπου και βγαίνουν εκτός θέματος. Συνεπώς ισχύει περίτρανα ότι δεν χρειάζεται να καταλάβουμε τις γυναίκες
αλλά να έχουμε αντίληψη χωρίς υποταγή.
Ότι έχουμε παρατηρήσει και μάθει φτάνει και περισσεύει για να τα βγάζουμε πέρα με τις πατσαβούρες. Έτσι κι αλλιώς είναι αναμενόμενες και στο νήμα γελάμε. Το να διώξεις μια πατσαβούρα που γαμάς κι επειδή σε ζαλίζει, είναι πολύ εύκολο εκτός αν είσαι υποτακτικός. Το να βρούμε άλλη, είναι απλή στατιστική. Το δύσκολο είναι πως θα βρούμε π.χ 1.000.000 ευρώ χωρίς κούραση. Αυτό αξίζει σκέψη. Ένας άνδρας μπροστά σε μια γυναίκα, είναι σαν το Alphazero,
το Stockfish κτλ, όπου δεν χρειάζεται να σκέφτεται περιμένοντας τον αντίπαλο. Αντίθετα η γυναίκα σκέφτεται περιμένοντας τον αντίπαλο. Αυτή είναι η διαφορά κυβικών και ποιότητας.
Είναι σίγουρη η ήττα της.
Στην αρχη καλα το πηγες! Διανα! Στο τελος το χαλασες. Υπερβολικος!Με τις Ελληνίδες νοιωθεις απλά ότι έχουν μουνι και πρέπει να κυβερνήσουν τον κόσμο όλο,σιγά ρε βασιλισες της Αγγλίας χαλαρώστε λίγο.Βγαινεις έξω με γκόμενες και ο κάθε μουνοδουλος μαλακας λιγουρης τις κοιτάει λες και είναι θεές και ανώτερες και ούτε που τους νοιάζει αν είναι δεσμευμένες ή όχι.Γενικα οι κωλοαντρες τους δινουν τρομερη αξία λες και είναι κάτι ανώτερο.Ψωφο στους μουνοδουλους και στους λιγουρηδες που κατάστρεψαν τη χώρα μας.
Λόγω μπριζόλας. Και σιγά μην πηγαίνω κάθε μέρα.Παπιε γιατι δεν εισαι Αδριανου/Μοναστηρακι τετοια ωρα;
Δλδ τι?να μη πω ψωφο στους μαλακές που κατάστρεψαν τις Ελληνίδες και δε μπορούμε να βρούμε εύκολα γκόμενα εξαιτίας τους?Στην αρχη καλα το πηγες! Διανα! Στο τελος το χαλασες. Υπερβολικος!
Είπε να κάνει ένα διάλειμμα σήμερα.Παπιε γιατι δεν εισαι Αδριανου/Μοναστηρακι τετοια ωρα;