Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.765
- Πόντοι
- 32.478
Έχω πόσες σελίδες που διαβάζω για τους μπάρμπαν και για τα μουνιά που γαμάνε.Οι πιο μουναρες των μουναρων φιλε
Αυτες θα πανε στις διακοπες με τον μπαρμαν και θα του τα δωσουν και ολα.
Ολα ομως.Οσα ο μελλοντικος τους συζυγος ιατρος,δικηγορος,πολιτικος δε θα τολμησει ουτε καν να διαννοηθει πως θα τα εκανε.
Ο λογος ειναι απλος:
Οταν μια γυναικα δε βλεπει σοβαρα ενα ανδρα θελει απλως να το απολαυσει και δε τη νοιαζει η εικονα που θα σχηματισει ο ανδρας για εκεινη.
Οσο για το επιπεδο μιας γυναικας και την mainstream σοβαροτητα της αυτη δεν εχει καμμια σχεση με την καυλα της στιγμης και τα απωθημενα που μπορει να εχει.
Αυτες μαλιστα ειναι οι μεγαλυτερες παγιδες για ενα ανδρα.
Τις βλεπει ειλικρινεις μετρημενες συναισθηματικες σοβαρες στο φερσιμο και δε παει καν ο νους τους στο οτι μπορει να εχουν κανει και παρτουζα.
Γι αυτο μη το ψαχνετε παιδια η πουτανια της γυναικας ειναι απροβλεπτη και μη μετρησιμο μεγεθος.
Τα σιγανα ποταμια να ''φοβαστε''.
ΤΡΙΧΕΣ. Πρώτα πρώτα για να συννενοηθούμε. Δεν υπάρχουν την τελευταια εικοσαετία ωραίοι και ωραίες μπαρτέντερ. Παλιά μεχρι το 05 ας πούμε πήγαινες σε κλαμπ και σου έπεφτε το σαγόνι με τις μπαργούμαν που δούλευαν. Μουνάρες πραγματικά, ψηλές ωραίες με προσόντα. Αυτές είναι οι μουνάρες , όχι κάτι κοριτσάκια 1,60 που τις βάφτισαν μουνάρες σήμερα επειδή δεν υπάρχει τίποτα αλλο. Το ίδιο ισχύει και για τους αντρες. Τα απόλυτα χάλια, κάτι παιδάκια που απλώς σε σερβίρουν. Ποιες θα τους λιγουρέψουν, οι μουνάρες; Ούτε που θα γυρίσουν να τους κοιτάξουν. Επειδή κυκλοφορώ αρκετά, πείτε μαγαζί που δουλεύουν μουνάρες μπαργούμαν και παιδαράδες άντρες γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά. Δηλαδή γυναίκες πάνω απο 1,70 ωραίες με κορμάρες αυτές είναι μουνάρες και άντρες 1,85 και πάνω ωραίοι με καλό κορμί.Θυμάμαι στο Ακρωτήρι πριν κλείσει είχα πάει και είχαν ένα κοριτσάκι με σπυράκια και σε όσο μαγαζία πηγαίνω η ίδια τραγική κατάσταση επικρατεί. Εμείς ζήσαμε εποχες που οι μπαργούμαν ανέβαιναν πάνω στα μπαρ και από κάτω γινόταν της καραπουτανάρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Άρα ο μπάρμαν το πολύ πολύ να γαμήσει τίποτα κοντοπουτανα , όχι μουνάρες αυτές δεν ασχολούνται μαζί του.