Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.765
Πόντοι
32.478
Οι πιο μουναρες των μουναρων φιλε
Αυτες θα πανε στις διακοπες με τον μπαρμαν και θα του τα δωσουν και ολα.
Ολα ομως.Οσα ο μελλοντικος τους συζυγος ιατρος,δικηγορος,πολιτικος δε θα τολμησει ουτε καν να διαννοηθει πως θα τα εκανε.
Ο λογος ειναι απλος:
Οταν μια γυναικα δε βλεπει σοβαρα ενα ανδρα θελει απλως να το απολαυσει και δε τη νοιαζει η εικονα που θα σχηματισει ο ανδρας για εκεινη.
Οσο για το επιπεδο μιας γυναικας και την mainstream σοβαροτητα της αυτη δεν εχει καμμια σχεση με την καυλα της στιγμης και τα απωθημενα που μπορει να εχει.
Αυτες μαλιστα ειναι οι μεγαλυτερες παγιδες για ενα ανδρα.
Τις βλεπει ειλικρινεις μετρημενες συναισθηματικες σοβαρες στο φερσιμο και δε παει καν ο νους τους στο οτι μπορει να εχουν κανει και παρτουζα.
Γι αυτο μη το ψαχνετε παιδια η πουτανια της γυναικας ειναι απροβλεπτη και μη μετρησιμο μεγεθος.
Τα σιγανα ποταμια να ''φοβαστε''.
Έχω πόσες σελίδες που διαβάζω για τους μπάρμπαν και για τα μουνιά που γαμάνε.
ΤΡΙΧΕΣ. Πρώτα πρώτα για να συννενοηθούμε. Δεν υπάρχουν την τελευταια εικοσαετία ωραίοι και ωραίες μπαρτέντερ. Παλιά μεχρι το 05 ας πούμε πήγαινες σε κλαμπ και σου έπεφτε το σαγόνι με τις μπαργούμαν που δούλευαν. Μουνάρες πραγματικά, ψηλές ωραίες με προσόντα. Αυτές είναι οι μουνάρες , όχι κάτι κοριτσάκια 1,60 που τις βάφτισαν μουνάρες σήμερα επειδή δεν υπάρχει τίποτα αλλο. Το ίδιο ισχύει και για τους αντρες. Τα απόλυτα χάλια, κάτι παιδάκια που απλώς σε σερβίρουν. Ποιες θα τους λιγουρέψουν, οι μουνάρες; Ούτε που θα γυρίσουν να τους κοιτάξουν. Επειδή κυκλοφορώ αρκετά, πείτε μαγαζί που δουλεύουν μουνάρες μπαργούμαν και παιδαράδες άντρες γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά. Δηλαδή γυναίκες πάνω απο 1,70 ωραίες με κορμάρες αυτές είναι μουνάρες και άντρες 1,85 και πάνω ωραίοι με καλό κορμί.Θυμάμαι στο Ακρωτήρι πριν κλείσει είχα πάει και είχαν ένα κοριτσάκι με σπυράκια και σε όσο μαγαζία πηγαίνω η ίδια τραγική κατάσταση επικρατεί. Εμείς ζήσαμε εποχες που οι μπαργούμαν ανέβαιναν πάνω στα μπαρ και από κάτω γινόταν της καραπουτανάρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Άρα ο μπάρμαν το πολύ πολύ να γαμήσει τίποτα κοντοπουτανα , όχι μουνάρες αυτές δεν ασχολούνται μαζί του.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλύπτεται η ασχήμια κι η λιγδομουνίαση από το διαρκές μακιγιάζ, τη μεγάλη ποικιλία σε ρούχα ως εναλλαγή και κόψιμο για όλα τα βόδια :2funny:καθώς και από τις κομμώσεις περιποίησης. Αν τελικά η άλλη δεν έλκει τον άνδρα με κάποιον τρόπο, δεν μπορεί να την γαμήσει ή κάνει αγγαρεία. Φυσικά όλοι όσοι παραμένουν με την ίδια γυναίκα είτε τους συνδέουν πράγματα και κάνουν υπομονή πηδώντας άλλες είτε θα γίνεται σφαγή στο σπίτι.
Νά πηδάνε άλλες ? Αυτό τό ξεχνάμε,δέν είναι ικανοί αυτοί γιά τέτοια κόλπα.
Εδώ δέν ρωτάς καί αυτά τά βόδια πού έχουν γιά γκόμενες,πώς τίς έβγαλαν?
Ξεπουλήθηκαν τά ζώα...καί νομίζουν οτί γαμούν!:jade:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εδω πας σουπερ μαρκετ, και βλεπεις οσες μικρες πανε για ψωνια μονες τους, να εχουν αγορασει σοκολατες, πατατακια, μιλκο, κοκα κολα, και οτι μαλακια αχρηστο σε ζαχαρη και λιπαρα, ομως ενα φρουτο, εναν χυμο ,ενα γιαουρτακι με λιγα λιπαρα, και οτιδηποτε υγιεινο δεν θα δεις ποτε καμια να το αγορασει απο μονη της, σε ολα τα σαπια πανε,
κανουν οι μικρες ελληνιδες την πιο αθλια διατροφη στην ευρωπη και μαζι με το τσιγαρο που καπνιζουν οι μισες απο τα 15 κιολας, η σαπιλα δεν θα αργησει να τις βρει και αυτες
βεβαια οσες εχουν καλο μεταβολισμο δεν παχαινουν αλλα το σωμα τους γινεται σκατα με ραγαδες και κυτταριτιδα, οσες δεν εχουν καλο μεταβολισμο γινονται και χοντρες και με ραγαδα και κυτταριτιδα
Ότι βρουν έτοιμο κι ωραίο σε περιτύλιγμα το παίρνουν. Δεν θέλουν να κάνουν τίποτα απολύτως λέμε. Οι περισσότερες που ξέρω και έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα παίρνουν κυρίως έτοιμο ψητό κοτόπουλονα φάνε δύο μέρες με ψωμί και μουστάρδα, αυγά να βράσουν, φιλέτο στήθος κοτόπουλο που γίνεται σε πέντε λεπτά, έτοιμες σαλάτες, γλυκά και σνακς. Όλη μέρα μεσεντζερ και σόσιαλ να βρουν υποτακτικό να τις πηγαινοφέρνει και να πληρώνει. Δηλαδή πως αντέχουν να έχουν τέτοιες πλαι τους σήμερα οι άνδρες; τόση κατάντια πια;;; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νά πηδάνε άλλες ? Αυτό τό ξεχνάμε,δέν είναι ικανοί αυτοί γιά τέτοια κόλπα.
Εδώ δέν ρωτάς καί αυτά τά βόδια πού έχουν γιά γκόμενες,πώς τίς έβγαλαν?
Ξεπουλήθηκαν τά ζώα...καί νομίζουν οτί γαμούν!:jade:
Προσωπικά το έχω ξεκαθαρίσει.
Αν παντρευομουν ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω με την ίδια. Άρα δεν κάνω για γάμο. Θα γινόταν χαμός στο σπίτι διότι θέλω την ησυχία μου. Μάλιστα όποια έβρισκα
ή βρίσκω, ότι και να είναι θέλω να με έλκει με αρκετά πράγματα. Γνωρίζω όμως ότι καποια στιγμή θα την βαρεθω και θα γίνουμε σαν αδέρφια οπότε δεν υπάρχει καν λόγος γάμου. Γι αυτό γκόμενες κι όσο πάει. Έτσι κι αλλιώς αν περάσει λίγος καιρός με γκόμενα είναι σαν να την παντρεύτηκες. Γιατί να το νομιμοποιήσεις; για να μπεις σε φασαρίες; Κάτσε έτσι πηγαίνοντας για άλλη. Είναι πραγματικά απειροελάχιστες οι περιπτώσεις ανθρωπων που ταίριαξαν κι ήταν να γίνει έτσι. :rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Έχω πόσες σελίδες που διαβάζω για τους μπάρμπαν και για τα μουνιά που γαμάνε.
ΤΡΙΧΕΣ. Πρώτα πρώτα για να συννενοηθούμε. Δεν υπάρχουν την τελευταια εικοσαετία ωραίοι και ωραίες μπαρτέντερ. Παλιά μεχρι το 05 ας πούμε πήγαινες σε κλαμπ και σου έπεφτε το σαγόνι με τις μπαργούμαν που δούλευαν. Μουνάρες πραγματικά, ψηλές ωραίες με προσόντα. Αυτές είναι οι μουνάρες , όχι κάτι κοριτσάκια 1,60 που τις βάφτισαν μουνάρες σήμερα επειδή δεν υπάρχει τίποτα αλλο. Το ίδιο ισχύει και για τους αντρες. Τα απόλυτα χάλια, κάτι παιδάκια που απλώς σε σερβίρουν. Ποιες θα τους λιγουρέψουν, οι μουνάρες; Ούτε που θα γυρίσουν να τους κοιτάξουν. Επειδή κυκλοφορώ αρκετά, πείτε μαγαζί που δουλεύουν μουνάρες μπαργούμαν και παιδαράδες άντρες γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά. Δηλαδή γυναίκες πάνω απο 1,70 ωραίες με κορμάρες αυτές είναι μουνάρες και άντρες 1,85 και πάνω ωραίοι με καλό κορμί.Θυμάμαι στο Ακρωτήρι πριν κλείσει είχα πάει και είχαν ένα κοριτσάκι με σπυράκια και σε όσο μαγαζία πηγαίνω η ίδια τραγική κατάσταση επικρατεί. Εμείς ζήσαμε εποχες που οι μπαργούμαν ανέβαιναν πάνω στα μπαρ και από κάτω γινόταν της καραπουτανάρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Άρα ο μπάρμαν το πολύ πολύ να γαμήσει τίποτα κοντοπουτανα , όχι μουνάρες αυτές δεν ασχολούνται μαζί του.
Τα κριτητια σου ειναι λαθος φιλε οχι οι παρατηρησεις σου.
Ενας μπαρμαν ευκολα γνωριζει πολυ κοσμο καθε βραδυ λογω της δουλειας του.
Τα ποσοστα και η ευκολια προσεγγισης λοιπον αυξανουν εκθετικα.
Και φυσικα εννοειται μη φανταζεσαι τον ωραιο 1,85 και πανω γιατι εγω 20 χρονια κυκλοφορω και πετυχα εναν μονο τετοιο αντικειμενικα πολυ ωραιο αντρα.
Ολοι οι αλλοι ειναι στο μεσο ορο:μετριο ασχημοι δηλαδη.
Απλα γαμανε λογω επαγγελματος.
Εδω καρεκλας αλβανικης καταγωγης σε παραλια με σκατοφατσα και καθε βραδυ στριμωχνε κι αλλη.
Καποιες απο αυτες ηταν 7 αρια αλλα υπηρχαν και κουκλαρες.
Παιδια θα το ξαναπω:Η εξωτερικη εμφανιση ειναι μια ΚΑΛΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να γαμας,αλλα ακομη κι αν δε την εχεις παλι μπορει να γαμησεις πολλες και ωραιες.
Τους ερεθιζει η ασχημια ειδικα αν συνδυαζεται με ενα μπρουταλ χαρακτηρα.
Αυτη την περιοδο ξερετε με ποιον χυνουν ολες μικρες και μεγαλες;Με τον Μπισμπικη.
Αρα ακυρο το επιχειρημα της ελλειψης ωραιων ανδρων.
Τωρα για τις γυναικες τα κοπροσκυλα με τα κολλητα και τα ξωπλατα εχουν ουρες αναμονης απο λιγουρια για να τις γαμησουν.
Σπυριαρες;Ναι σπυριαρες.
Μυτογκες;Ναι μυτογκες.
Αμα εχουν κωλο αμαρτια η τσιμπουκοχειλα η δε φορανε σουτιεν τους ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Προσωπικά το έχω ξεκαθαρίσει.
Αν παντρευομουν ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω με την ίδια. Άρα δεν κάνω για γάμο. Θα γινόταν χαμός στο σπίτι διότι θέλω την ησυχία μου. Μάλιστα όποια έβρισκα
ή βρίσκω, ότι και να είναι θέλω να με έλκει με αρκετά πράγματα. Γνωρίζω όμως ότι καποια στιγμή θα την βαρεθω και θα γίνουμε σαν αδέρφια οπότε δεν υπάρχει καν λόγος γάμου. Γι αυτό γκόμενες κι όσο πάει. Έτσι κι αλλιώς αν περάσει λίγος καιρός με γκόμενα είναι σαν να την παντρεύτηκες. Γιατί να το νομιμοποιήσεις; για να μπεις σε φασαρίες; Κάτσε έτσι πηγαίνοντας για άλλη. Είναι πραγματικά απειροελάχιστες οι περιπτώσεις ανθρωπων που ταίριαξαν κι ήταν να γίνει έτσι. :rockon:
Παπάκι δέν είναι μόνο ότι είναι ασχημομέτριες σέ εμφάνιση,καί τήν έχουν δεί στάρ τού σινεμά,
είναι καί κωλοχαρακτήρες,μέ μία γλώσσα 1 μέτρο,άρα δέν υπάρχει κανένας λόγος δέσμευσης...μέ τά Ufo!

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.681
Πόντοι
1.336
ολα στραβα πανε και οι πιο πολλες γκομενες καμμενες ειναι στην ελλαδα, ειχα παει βολτα στην ακροπολη και στο πεζοδρομο περπατησα κανα 15 λεπτο, ειχε αρκετες ξενες και ελληνιδες που περπαταγαν, αυτες που ητανε ελληνιδες εκαναν μπαμ, με υφακι και ψωνισμενες. για αυτο καποιος που ειναι μια χαρα εμφανισιμος και νορμαλ στον εγκεφαλο δεν μπορει να σταυρωσει γκομενα ευκολα, ενω ενας πατσαβουρης, μουνοδουλος βρισκει πιο ευκολα, το θεμα ειναι να συμμορφωνεσαι με τις υποταγες και υποδειξεις της καθε καμμενης ελληνιδας. αμα πας σε στυλ θα κανω τα δικα μου ,η αλλη σε εχει σουταρει σε 2 μερες.
Χωρίς να είναι απαραίτητα σωστό να περιορίσω αυτό που θα πω στις γυναίκες, υπάρχει διάχυτη μια νοοτροπία του "όλα μου ανήκουν", "είμαι μια πριγκίπισσα", "όλοι πρέπει να υποτάσσονται/υπακούν στα θέλω μου". Βέβαια, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, αυτή την νοοτροπία, που συνήθως την έχουν κάποιες πατσαβούρες, όχι τίποτα γυναίκες της προκοπής, την τροφοδοτούμε εμείς οι άνδρες. Αν κάποιες θεωρούν ότι τους ανήκει ο ουρανός με τα άστρα (και επαναλαμβάνω, αυτές που το πιστεύουν αυτό δεν αξίζουν ούτε υπόγειο) και κάποιοι από εμάς σκοτώνονται να τα προσφέρουν, ε μάλλον εμείς φταίμε που το ανατροφοδοτουμε. Γιατί εάν έτρωγαν μεταφορικά 5-6 χαστούκια, θα καταλάβαιναν πως στη ζωή πρέπει να έχεις κάποια παραπάνω προσόντα πέρα από βυζιά, χείλια και καλές επιλογές φίλτρων σε φωτογραφίες των σοσιαλ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Και να συμπληρώσω για τα σόσιαλ:
Οι ηλικίες 38-50 κάνουν θραύση...Παντρεμένες και μη, γυναίκες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι δέν είναι μόνο ότι είναι ασχημομέτριες σέ εμφάνιση,καί τήν έχουν δεί στάρ τού σινεμά,
είναι καί κωλοχαρακτήρες,μέ μία γλώσσα 1 μέτρο,άρα δέν υπάρχει κανένας λόγος δέσμευσης...μέ τά Ufo!
Όντως! Οπότε έχω βρει μέτρια με οκ χαρακτήρα ψιλοασχολουμαι (πόσο μαλλον μουνάρα). Οπότε έχω βρει μαλακισμενη σε συμπεριφορά ότι κι αν είναι, θα μας ακούει όλη μέρα η γειτονιά. Έχω γίνει ρεζίλι ήδη 4 φορές με τέτοιες. Από την δεύτερη και μετά συνήθισα, βριζομασταν σαν λιμενεργατες και ούτε με άγγιζε τίποτα. Ετριζαν τα τζάμια από τα βρισίδια. Ήταν θέμα συνήθειας. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και να συμπληρώσω για τα σόσιαλ:
Οι ηλικίες 38-50 κάνουν θραύση...Παντρεμένες και μη, γυναίκες.
Θραύση μπορεί νά κάνουν,αλλά έχουμε αναρωτηθεί τό γιατί?
γιατί βρίσκονται εκεί?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όντως! Οπότε έχω βρει μέτρια με οκ χαρακτήρα ψιλοασχολουμαι (πόσο μαλλον μουνάρα). Οπότε έχω βρει μαλακισμενη σε συμπεριφορά ότι κι αν είναι, θα μας ακούει όλη μέρα η γειτονιά. Έχω γίνει ρεζίλι ήδη 4 φορές με τέτοιες. Από την δεύτερη και μετά συνήθισα, βριζομασταν σαν λιμενεργατες και ούτε με άγγιζε τίποτα. Ετριζαν τα τζάμια από τα βρισίδια. Ήταν θέμα συνήθειας. :2funny:
Εγώ έχω φτάσει στό σημείο, άν δέν τήν καταλάβω καλά δέν προχωρώ,
θέλω καταρχήν νά δώ άν είναι Ok στά μυαλά της...τόσα γίνονται κάθε μέρα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποτέ δεν υπάρχει σιγουριά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αν είναι τελείως τρελλη κι άχρηστη να μην δοκιμάσεις. Μόνο αυτό φαίνεται από την αρχή. :2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Αδερφέ, το είπε ο φίλος λίγα μηνύματα πριν.

Μιλάς στο σόσιαλ, βγάζεις συμπέρασμα. Σου κάνει και μία βιντεοκλήση, σου στέλνει και φωτο και είσαι κομπλέ.

Και κάτι άλλο: την ίδια απορία και ανασφάλεια έχει και η γυναίκα, τι θα της κάτσει αυτός που θα μιλήσει κλπ.

Γι' αυτό προτιμούν τα σόσιαλ, γιατί μέσω της συζήτησης θα καταλάβουν τι ρόλο βαράς.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αδερφέ, το είπε ο φίλος λίγα μηνύματα πριν.

Μιλάς στο σόσιαλ, βγάζεις συμπέρασμα. Σου κάνει και μία βιντεοκλήση, σου στέλνει και φωτο και είσαι κομπλέ.

Και κάτι άλλο: την ίδια απορία και ανασφάλεια έχει και η γυναίκα, τι θα της κάτσει αυτός που θα μιλήσει κλπ.

Γι' αυτό προτιμούν τα σόσιαλ, γιατί μέσω της συζήτησης θα καταλάβουν τι ρόλο βαράς.
Από τήν βιντεοκλήση καί την Photo θά βγάλεις συμπέρασμα?
εδώ μέ τήν άλλη έχεις κονέ καιρό,καί σού τήν φέρνει σέ πουλάει,
τέλος πάντων,θέλει πολύ προσοχή...αυτό τό είδος ραντεβού! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η κατάντια στην ουρά...

1601652.jpg

:2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Από τήν βιντεοκλήση καί την Photo θά βγάλεις συμπέρασμα?
εδώ μέ τήν άλλη έχεις κονέ καιρό,καί σού τήν φέρνει σέ πουλάει,
τέλος πάντων,θέλει πολύ προσοχή...αυτό τό είδος ραντεβού! :hi:

Αυτό εννοείς;

Αυτό δε μπορείς να το καταλάβεις ποτέ. Δυστυχώς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Καλά σίγουρα υπάρχουν ωραίες,αλλά ψάχνεις μέ τό μεγεθυντικό φακό γία νά τίς βρείς,
εκτός άν ο άλλος έχει πιεί... μισό μπουκαλάκι,τότε τίς βλέπει όλες ωραίες καί μούνες! :2funny:
Κυκλοφορούν πολλοί που προτού βγουν έξω έχουν πιει μισό μπουκαλάκι...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι πραγματικά απίστευτο που άνδρες κάθονται και συζητούν στα σοσιαλ με πουτανόγριες, μπάζα και ψυχοπαθεις πατσαβούρες
ή wannabe πουτανες, τις οποίες δεν έχουν δει ποτέ από κοντά με την ελπίδα να αντικρύσουν μήπως και συναντηθούν με ενδεχόμενο να γαμήσουν! :2funny:
Τρισάθλιο δε, ότι τους διεκδικουν από άλλους άνδρες οι οποίοι κάνουν
κι εκείνοι τα ίδια. Σίγουρα μια στα 5 μύρια θα είναι οκ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Παραδειγμα, εστω πως εισαι οδοντιατρος και τυγχανει να εισαι αδυνατουλης-μικροκαμωμενος (εχω 2 γνωστους ακριβως ετσι). Κατα ποσο μπορεις να ασχοληθεις με βαρη και χτισιμο μυικης μαζας αν υποθεσουμε πως αυτο θα αρεζε πολυ περισσοτερο στις γυναικες; Και πες οτι το καταφερνες. Τι επιπτωση θα ειχε αυτο στην ικανοτητα λεπτεπιλεπτου χειρισμου του τροχου και αλλων καθημερινων εργαλειων της δουλειας σου;
Λες μαλακίες εδώ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θραύση μπορεί νά κάνουν,αλλά έχουμε αναρωτηθεί τό γιατί?
γιατί βρίσκονται εκεί?
Για να πουλάνε φούμαρα
και κλαψα ότι αδικήθηκαν
και τώρα ψάχνουν τον σωστό άνδρα. Να γιατί. Και βέβαια καμία δεν θέλει να την δεις αβαφτη όταν τηγανίζει αυγά και πλένει τις κιλότες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom