Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Προχτές στην Αθήνα 90χρονος χούφτωσε πιτσιρίκα σε αστικό.Τώρα αυτός 94 :confused:

Με το 1,5 πόδι στον τάφο :zombie:και έχουν ακόμα ορμές οι σκατόγεροι

Εν τω μεταξύ συντάξεις έχουν,γιατί δεν παίρνουν μια Ρωσίδα να τη χαιδεύουν;
Δεν έχουν χρόνο να περιμένουν ...προτιμούν μια άμεση απόπειρα παρά επένδυση στο...μέλλον!:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Αυτο που βλεπεις λοιπον(οχι μονο εσυ κι εγω και ολοι μας)ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου.Μια βιτρινα.Τιποτε αλλο.
Το να εισαι σε σχεση ειναι απλως ικανη συνθηκη για να γαμησει καποιος.Αλλα σε καμμια περιπτωση αναγκαια.
Οι σχεσακηδες που βλεπεις εχουν βαρεθει το σεξ μεταξυ τους για να μη μιλησω για τους παντρεμενους.
Μένουν οι πιο πολλοί με τις γκόμενες τους από συνήθεια και μόνο γιατί ξέρουν αν αρχίσουν από το μηδέν πάλι ίσως δεν φανούν τόσο τυχεροί και θα τους περιμένουν χρόνια μπακουροσυνης.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.971
Πόντοι
3.656
Αμα εισαι πουτανιαρης, πηγαινεις και οταν εχεις σχεση και οταν δεν εχεις. Εγω πηγαινα παντα στις πουτανες για αλλαγη, ακομα και οταν ειχα μακροχρονιες σχεσεις. Τις θεωρω ειδος διασκεδασης οπως το σινεμα, το κολυμπι, τα μπουζουκια, κλπ

Εχω γνωστους που δεν εχουν παει ποτε σε πουτανα λογω φιλοσοφιας. Και δε θα πηγαιναν ουτε αν ειχαν να γαμησουν 15 χρονια και ηταν σιγουρο πως δε θα γαμουσαν ουτε τα επομενα 25.

Αντιθετα εχω γνωστους και φιλους που πηγαιναν-πηγαινουν-θα πηγαινουν πουτανες, κωλομπαρα και γενικως οπου βρισκεται ευκαιρια, μεχρι να σβησει ο ηλιος, απο τα 18 που τους θυμαμαι, η και ακομα μικροτεροι

Εντάξει,ένας που κάνει σχέση,δεν πάει με την ίδια συχνότητα στις πουτάνες.Μάλλον τις κόβει κι εντελώς,ειδικά αν δεν ήταν...και φανατικός απο πριν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Εντάξει,ένας που κάνει σχέση,δεν πάει με την ίδια συχνότητα στις πουτάνες.Μάλλον τις κόβει κι εντελώς,ειδικά αν δεν ήταν...και φανατικός απο πριν.
Αν κάποιος είναι ξενερωτος θα συμβιβαστεί με γκόμενα που το μόνο που ξέρει είναι η στάση του πτώματος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμα εισαι πουτανιαρης, πηγαινεις και οταν εχεις σχεση και οταν δεν εχεις. Εγω πηγαινα παντα στις πουτανες για αλλαγη, ακομα και οταν ειχα μακροχρονιες σχεσεις. Τις θεωρω ειδος διασκεδασης οπως το σινεμα, το κολυμπι, τα μπουζουκια, κλπ

Εχω γνωστους που δεν εχουν παει ποτε σε πουτανα λογω φιλοσοφιας. Και δε θα πηγαιναν ουτε αν ειχαν να γαμησουν 15 χρονια και ηταν σιγουρο πως δε θα γαμουσαν ουτε τα επομενα 25.

Αντιθετα εχω γνωστους και φιλους που πηγαιναν-πηγαινουν-θα πηγαινουν πουτανες, κωλομπαρα και γενικως οπου βρισκεται ευκαιρια, μεχρι να σβησει ο ηλιος, απο τα 18 που τους θυμαμαι, η και ακομα μικροτεροι
Ευ γέ!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.971
Πόντοι
3.656
Αυτο που βλεπεις λοιπον(οχι μονο εσυ κι εγω και ολοι μας)ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου.Μια βιτρινα.Τιποτε αλλο.
Το να εισαι σε σχεση ειναι απλως ικανη συνθηκη για να γαμησει καποιος.Αλλα σε καμμια περιπτωση αναγκαια.
Οι σχεσακηδες που βλεπεις εχουν βαρεθει το σεξ μεταξυ τους για να μη μιλησω για τους παντρεμενους.

Επαρχία πάντως,είναι και αναγκαία.

Το αν έχουν βαρεθεί οι σχεσάκηδες να γαμιούνται μεταξύ τους είναι άλλη κουβέντα,εγώ απλά λέω ότι αυτοί είναι οι μόνοι που βλέπουν μουνί...έστω και βαριεστημένο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297

Το αν έχουν βαρεθεί οι σχεσάκηδες να γαμιούνται μεταξύ τους είναι άλλη κουβέντα,εγώ απλά λέω ότι αυτοί είναι οι μόνοι που βλέπουν μουνί...έστω και βαριεστημένο
Νομίζεις ότι τους κάθονται πάντα;Είναι σαν να τρέχεις μόνος και να τερματιζεις δεύτερος αν δεν σου κάθεται γκόμενα η σύζυγος...συντριπτική ακύρωση.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Ο άντρας, όπως και η γυναίκα, έχουν τάση στην επίδειξη, ως κοινωνικά όντα. Να έχω τη γκόμενα να την κυκλοφορήσω, να δείξω ότι είμαι κάποιος, ότι κυκλοφοράω 8άρι, 9άρι, 10άρι, ότι δεν είμαι άχρηστος, ότι είμαι ανώτερός σου, ότι γαμάω και την έχω ΔΙΚΗ μου.
Οι πολύ φραγκάτοι, έχουν τόσα λεφτά που μπορούν να έχουν όλα τα έσκορτ του κόσμου αλλά παντρεύονται ή κάνουν σχέση και μένουν μαζί...Γιατί άραγε; Γιατί είναι κοινωνικό στάτους.
Θεωρείσαι ανάπηρος κοινωνικά αν δεν έχεις γυναίκα/άντρα.
Πολλοί δεν το σκέφτονται, αλλά είναι ήδη στο υποσυνείδητό μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Ο άντρας, όπως και η γυναίκα, έχουν τάση στην επίδειξη, ως κοινωνικά όντα. Να έχω τη γκόμενα να την κυκλοφορήσω, να δείξω ότι είμαι κάποιος, ότι κυκλοφοράω 8άρι, 9άρι, 10άρι, ότι δεν είμαι άχρηστος, ότι είμαι ανώτερός σου, ότι γαμάω και την έχω ΔΙΚΗ μου.
Οι πολύ φραγκάτοι, έχουν τόσα λεφτά που μπορούν να έχουν όλα τα έσκορτ του κόσμου αλλά παντρεύονται ή κάνουν σχέση και μένουν μαζί...Γιατί άραγε; Γιατί είναι κοινωνικό στάτους.
Θεωρείσαι ανάπηρος κοινωνικά αν δεν έχεις γυναίκα/άντρα.
Πολλοί δεν το σκέφτονται, αλλά είναι ήδη στο υποσυνείδητό μας.
Τουλάχιστον ο μοναχικός άνδρας έχει επί πληρωμή επιλογες...
Η μοναχική γυναίκα είτε έχει αποσυρθεί ,είτε έχει κρυφό γκόμενο .Δεν νομίζω να κάνει ξεπετες ακόμα και σε μεγάλες κοινωνίες λόγω έμφυτης ανασφαλειας.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Τουλάχιστον ο μοναχικός άνδρας έχει επί πληρωμή επιλογες...
Η μοναχική γυναίκα είτε έχει αποσυρθεί ,είτε έχει κρυφό γκόμενο .Δεν νομίζω να κάνει ξεπετες ακόμα και σε μεγάλες κοινωνίες λόγω έμφυτης ανασφαλειας.
Τι εννοείς ακριβώς; Ότι η ψυχολογία της γυναίκας επιβαρύνεται με την ξεπέτα;
Αμφιβάλλω πολύ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.971
Πόντοι
3.656
Νομίζεις ότι τους κάθονται πάντα;Είναι σαν να τρέχεις μόνος και να τερματιζεις δεύτερος αν δεν σου κάθεται γκόμενα η σύζυγος...συντριπτική ακύρωση.

Φυσικά δεν τους κάθονται πάντα,φυσικά και οι δυο βαριούνται αν είναι χρόνια μαζί,όμως απο την άλλη βλέπεις...ότι τελικά αυτό θέλουν όλοι,αφού δεν το αλλάζουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Αμφιβάλλω πολύ.
Αμφιβάλλω πολύ.
Σε μεγάλες κοινωνίες θα υπάρχουν και κάποιες τέτοιες περιπτώσεις αλλά μέχρι σε πενταψηφιους πληθυσμούς είναι σχεδόν ανύπαρκτες τέτοιες περιπτώσεις εκτός αν υπάρχει καμμία γυναίκα ναυτικού...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216

για αυτο ο καθενας που πιανει γκομενα νεα ελληνιδα, της κανει ολα τα χατηρια, γιατι ξερει οτι την αλλη την θελουν τοσοι και τοσοι και ανα πασα στιγμη μπορει να τον παρατησει. και αν τον παρατησει η αλλη μεχρι να ξαναβρει γκομενα θα φαει πολλες χυλοπιτες
Εγώ πάλι βλέπω ένα ψωλάκι τίγκα στις ανασφάλειες που γαμιέται για ένα δίφραγκο τύπε :confused:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Εγω παντως το καλύτερο σεξ στην ζωη μου το εχω κανει εκτος σχεσης και με γυναικα που δεν ηταν και κουκλάρα απο εμφανιση.Καυλιάρα πολύ μεν αλλα οχι και τοσο ομορφη σε σχεση με αλλες γυναικες που βλεπουμε εξω...
Σε οτι αφορά γυναικες ντιβες και ψωνισμένες που δυστυχως ετσι ειναι οι περισσοτερες εδω στην Ελλαδα,αυτες δεν μου λενε κατι και τις θεωρώ ακρως ξενερωτες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ έξω βλέπω μέχρι και οι χοντρές και κατι μπάζα έχουν γκομενο. Σπάνια να δεις γυναίκα χωρίς γκόμενο, πρέπει να εχει σοβαρά ψυχολογικά θέματα με χάπια, η να ψάχνει μόνο για γιο εφοπλιστή και τίποτα αλλο, σαν την καινούργιου ας πουμε
Υπάρχουν αμέτρητες γκόμενες πού είναι μόνες τους,καί άσχημες καί όμορφες.
Αρχίζω καί πιστεύω ότι κάποιοι από εδώ,η δέν είχαν ποτέ γκόμενα στήν ζωή τους -δίνω περισσότερες πιθανότητες σέ αυτό-
Η η τελευταία γκόμενα πού είχαν ήταν μέ τούς...Ολυμπιακούς αγώνες τής Αθήνας το 2004!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Εγώ έξω βλέπω μέχρι και οι χοντρές και κατι μπάζα έχουν γκομενο. Σπάνια να δεις γυναίκα χωρίς γκόμενο, πρέπει να εχει σοβαρά ψυχολογικά θέματα με χάπια, η να ψάχνει μόνο για γιο εφοπλιστή και τίποτα αλλο, σαν την καινούργιου ας πουμε
Αυτές θα τρακαρουν τις κοιλίες τους με κάναν τύπο που έχει τα ίδια κυβικά με αυτές...
Έριξα πολύ γέλιο σήμερα που είδα μία με μισό κιλό σοβά στη μάπα να πίνει καφέ με ένα υπέρβαρο ναυάγιο με μούσια...κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι...μιλάμε για το ζευγάρι της χρονιάς!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μένουν οι πιο πολλοί με τις γκόμενες τους από συνήθεια και μόνο γιατί ξέρουν αν αρχίσουν από το μηδέν πάλι ίσως δεν φανούν τόσο τυχεροί και θα τους περιμένουν χρόνια μπακουροσυνης.
Ετσι εξηγουνται και τα ζευγαρια μετριο ασχημος γκομενος με ωραιο μουνι.
Μονο αυτος θα τις κρατησει.
Ο ωραιος θα τις γαμησει και θα προσπερασει.
Γι αυτο σπανια θα δεις ωραιο σε σχεση ακομη και με πολυ ωραιες γκομενες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Εδω κανεις λαθος.Ειναι οι μονοι που βλεπουν το ιδιο μουνι ξανα και ξανα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έλα τώρα φίλε.. Πες μου μια όμορφουλα, που να μην εχει γκομενο..μη λέμε και ότι να ειναι
Θά σού πώ όχι μία ομορφούλα αλλά πολλές,τί είναι αυτό τό πράγμα ποιός τό λέει αυτό? ότι καί καλά όλες οι γυναίκες έχουν γκόμενο?
-Οσο πιό μουνάρα είναι η γκόμενα,τόσο πιό δύσκολο είναι -λόγο απαιτήσεων και προσδοκιών-
-Οσο πιό μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχει,άλλο τόσο απίθανο είναι νά βρεθεί στά μέτρα της γκόμενας κάποιος.
Πιό εύκολα βρίσκουν γκόμενο οι ασχημομέτριες παρά οι...ωραίες καί οι μουνάρες!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Το ακάποτο γαμήσι είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της γκόμενας στο σεξ που την φέρνει κορυφή σε αυτό.
Έτσι κι αλλιώς ότι πλεονέκτημα μπορεί να έχει μόνο το σεξ θα αφορά.
Κάτι άλλο δεν δεν έχουν πλεον
να δώσουν. :2funny:Όμως δεν γίνεται με την καθεμία. Θέλει προσοχή. Συνήθως συμβαίνει στα τα πρώτα ραντεβού αν όχι στο δεύτερο. Και μετά το παίζουν σοβαρές και προφυλακτικούδες. :2funny:
Τύπε μου ,ποσο σοφά τα λες.

Πήρα την 36χρονη που έλεγα ,ακαπ από την πρώτη φορά

Μετά την 3-4 μου έλεγε για ασθένειες ,έκανα εξετάσεις αλλά επιμένει σε καποτες τώρα.

Είναι κιουρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom