Άλλο το ένα άλλο το άλλο έφυγα από κείνο σου απάντησα στο άλλο δεν έχει καμία σχέση το 35 με την παιδεραστία.Παιδεραστια και εξαναγκασμος ο γαμος μεταξυ 50ρη και 30-35αρας;
Αυτο ειναι ξεκαθαρη υπερβολη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.929
- Πόντοι
- 3.556
Όχι όχι όχι ο παππούς μου και γιαγιά μου 2 χρόνια διαφορά είχανε παλαιότερα να έχει μεγάλη διαφορά το ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη ντροπή από ένα σημείο και μετά άλλαξε όταν άρχισα να μπαίνουν τα λεφτά στη μέση.και στον μπακαλόγατο που του λέει πως θα δώσω την κόρη μου σε έναν τόσο ήταν τόσο μεγάλο λέει ντροπή κι άλλη του λεει έχει το μαγαζί έχει τα λεφτά διαμέρισμα θα είναι άνετα.Στο τέλος πήρε το συνομήλικό της.τα παλιά τα χρόνια παντρευότανε σχεδόν στην ίδια ηλικία και οι άνθρωποι φτιαχνότανε μαζί μεγαλώνουνε μαζί.
Στον μπακαλογατο ο Δουκας ηταν 68 και αυτη 25-30
Ωστοσο ητανε φανερη η ταση στις παλιες ελληνικες ταινιες:
Κοροιδο γαμπρε
Δεσποινις ετων 39 (Λογοθετιδης σχεση με την πολλη νεαροτερη του)
Το υπερβολικο Αλλιμονο στους νεους
Και πολλες ακομα
Γενικα η νορμα ητανε 5-15 χρονια ο αντρας μεγαλυτερος και οι λογοι ητανε οτι ο αντρας χρειαζονταν χρονια για να βγει απο τη φτωχεια, συν το στρατο που τοτε ητανε 2 χρονια
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
εχει πει γκόμενα σε φιλο μου (νορμαλ τύπο) "κανε τατουαζ,παρε μηχανη και ξανα ελα"...γενικως οι γυναικες εχουν διάφορες ανωμαλιες μεσα στο κεφάλι τους οποτε και νορμαλ να εισαι παλι μπορει να προτιμησουν εναν τετοιον.Τωρα ο αλλος που λες δε ξερω κατα ποσο προβληματικος ειναι,αλλα εν μερη ισχυουν...σταματα να προσβαλεις τους παντες κ να αναπαραγεις στερεοτυπα! Δεν σου φταει κανενας που δεν εχεις στον ηλιο μοιρα, ουτε σου κλεβουν τις γυναικες οι μηχανοβιοι, ουτε ειναι ολες τους καβαλημενες κ ψωνια! Ψαξου λιγο με το εαυτο σου, μαλλον το προβλημα εισαι εσυ (συμπεριφορα, λεγειν, εμφανιση, στυλ κτλ).
Φιλικη συμβουλη, εχεις θεματακια αρκετα, ψαξτο με καποιον επαγγελματια κ μπορει να διορθωθει η κατασταση οσο εισαι ακομη μικρος
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.692
- Πόντοι
- 18.496
μην ακους τιποτα,κακοπροαιρετοι ειναι για αυτο τα λενε...πες τα γτ μας βγάζουν μισογυνηδες π λέμε τ αυτονόητα ..
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.299
- Πόντοι
- 2.356
Το ακριβώς αντίθετο συνέβαινε τα παλιά τα χρόνιανε.τα παλιά τα χρόνια παντρευότανε σχεδόν στην ίδια ηλικία και οι άνθρωποι φτιαχνότανε μαζί μεγαλώνουνε μαζί.
Παντρεύανε τον παπά ή τον δάσκαλο που ήξερε 5 γράμματα με την κόρη, την οποία είχε κλείσει ο μπαμπάς της από τα 15 της, επειδή μπαινόβγαινε στο σπίτι και επειδή είναι τεφαρίκι ο γραμματιζούμενος για την αγράμματη κόρη που φυλάει τα πρόβατα, αλλά θα πάρει προίκα διότι διαφορετικά ο γαμπρός θα λακίσει.
Δεν υπήρχε διαφορά κάτω από 8-10 χρόνια τα παλιά τα χρόνιανε, μαντάμ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μάγκες, τα έχουμε πει.
Οι γυναίκες όταν περάσουν τα 30 είναι σταφιδιασμένες μουμιες. Κι ακριβώς επειδή στην σημερινη εποχή του γυναικοκεντρισμού, δεν έχουν προσόντα η χαρακτήρα για να "δέσουν" κάπου, τσαντιζονται που τις ξέχασε ο χρόνος
κι ο χάρος όταν βλέπουν άνδρες που προτιμούν μικρές και λαχταριστες για γαμήσι. Δεν τις γαμάει κανείς όπως παλιά. Όσο περνάει ο καιρός, διαλύονται. Για αυτό άλλωστε καταλήγουν με γάτες και σκύλους. Μάγκες οι γυναίκες φορούν πάνες και σερβιετες σε όλη τους την ζωή, σιχτιρίζοντας αυτή την γελοία κατάσταση. Είναι μαρτύριο όλο αυτό.
Οι γυναίκες όταν περάσουν τα 30 είναι σταφιδιασμένες μουμιες. Κι ακριβώς επειδή στην σημερινη εποχή του γυναικοκεντρισμού, δεν έχουν προσόντα η χαρακτήρα για να "δέσουν" κάπου, τσαντιζονται που τις ξέχασε ο χρόνος
κι ο χάρος όταν βλέπουν άνδρες που προτιμούν μικρές και λαχταριστες για γαμήσι. Δεν τις γαμάει κανείς όπως παλιά. Όσο περνάει ο καιρός, διαλύονται. Για αυτό άλλωστε καταλήγουν με γάτες και σκύλους. Μάγκες οι γυναίκες φορούν πάνες και σερβιετες σε όλη τους την ζωή, σιχτιρίζοντας αυτή την γελοία κατάσταση. Είναι μαρτύριο όλο αυτό.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.929
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε τι κανεις Σαββατοβραδο εδω μεσα; Δεν ειπαμε πως σημερα θα παρελασει 1.000.000 απο κεντρο και θα κανεις 500 πεσιματικες;Μάγκες, τα έχουμε πει.
κι ο χάρος όταν βλέπουν άνδρες που προτιμούν μικρές και λαχταριστες για γαμήσι. Δεν τις γαμάει κανείς όπως παλιά. Όσο περνάει ο καιρός, διαλύονται. Για αυτό άλλωστε καταλήγουν με γάτες και σκύλους. Μάγκες οι γυναίκες φορούν πάνες και σερβιετες σε όλη τους την ζωή, σιχτιρίζοντας αυτή την γελοία κατάσταση. Γενικώς μην τις παίρνετε
στα σοβαρά.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δεν είπα ότι θα πάω μύστη μου. Όταν πάω το δηλώνω όπως ξέρεις.Τυπε τι κανεις Σαββατοβραδο εδω μεσα; Δεν ειπαμε πως σημερα θα παρελασει 1.000.000 απο κεντρο και θα κανεις 500 πεσιματικες;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σήμερα κάνοντας διάλειμμα παρατήρησα έναν νεαρό ναυαγό που περίμενε σε ένα αμάξι. Τον πλησίασε μια γκόμενα σαβουρα και μπουκαρε μέσα με νεύρα. Κοπανησε και την πόρτα.
Ο τύπος την έλεγε μωράκι μου και ότι άκουσον άκουσον με απολογητικό ύφος ότι δεν μπόρεσε να βρει εισιτήρια. Δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς αλλά εγώ θα της εριχνα ροχαλα και θα την πετούσα έξω.
Ο τύπος την έλεγε μωράκι μου και ότι άκουσον άκουσον με απολογητικό ύφος ότι δεν μπόρεσε να βρει εισιτήρια. Δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς αλλά εγώ θα της εριχνα ροχαλα και θα την πετούσα έξω.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 456
κοιτα το λεμε συχνα αλλά πέρα απο κάτι κακάσχημες 200 κιλών (που και αυτές βρισκουν που κ που σεξ),πόσες μένουν οντως ανύπαντρες κ με γάτες κ σκύλους;θεωρώ πως το 95% οσων βλέπονται μπορούν να παντρευτούν κ να χωρίσουν οτι ώρα θέλουνΜάγκες, τα έχουμε πει.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Η αξία σε οτιδήποτε κρίνεται από τα στοιχεία που περιέχει. Ο γάμος σημερα είναι καταδικη. Δεν έχω δει ποτέ γάμο ευτυχισμένο διότι ήταν κακών στοιχείων. Εσύ έχεις δει καλό γάμο;κοιτα το λεμε συχνα αλλά πέρα απο κάτι κακάσχημες 200 κιλών (που και αυτές βρισκουν που κ που σεξ),πόσες μένουν οντως ανύπαντρες κ με γάτες κ σκύλους;θεωρώ πως το 95% οσων βλέπονται μπορούν να παντρευτούν κ να χωρίσουν οτι ώρα θέλουν
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ένα αξιοπερίεργο πράγμα που μου λένε ΟΛΕΣ οι γκόμενες που έχω νταραβεριστεί, είναι ότι με θεωρούν πολύ μπρουτάλ άνδρα και τους αρέσει αυτό. Στην πορεία ΟΛΕΣ μου λένε ότι είμαι πολύ μπρουτάλ άνδρας αλλά χρειάζονται κι άλλα πράγματα στην ζωή ενώ όταν τις σουταρω η φεύγουν, μου λένε ΟΛΕΣ ότι καμία δεν θα καθόταν μαζί με έναν μπρουτάλ άνδρα χωρίς να νοιάζεται για το μέλλον.
Το πιάσατε το νόημα; για να μην πουν ότι δεν τις παντρεύτηκα, λένε ανέκδοτα!
Το πιάσατε το νόημα; για να μην πουν ότι δεν τις παντρεύτηκα, λένε ανέκδοτα!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Για αυτό σας λέω να βρείτε μαγείρισσα χωρίς ερωτική έλξη μεταξύ σας και να την σπιτώσετε χωρίς γάμο κάνοντας την ζωή σας.Οι ελλεεινιδες δεν ξέρουν ούτε ένα πλυντήριο να βάλουν ούτε ένα φαΐ να φτιάξουν, έστω κάτι απλό.. Από επίπεδο? Άστο καλύτερα. Οι ξένες πιο καλές είναι από δαύτες.. Μόνο να ζητανε λεφτα ξέρουν και ναέχουν απαιτήσεις.. Και για κερασάκι στη τούρτα.. Σου ρίχνουν και ενα κέρατο και ζητάνε διατοφές!!!
Δεν βγήκε τυχαία το όνομα Ελλεεινιδες!!
Ότι και να γίνει στο πούτσο σας. Δεν υπάρχει νόμος διατροφής όταν συζείς.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.632
- Πόντοι
- 6.056
Όχι όχι όχι ο παππούς μου και γιαγιά μου 2 χρόνια διαφορά είχανε παλαιότερα να έχει μεγάλη διαφορά το ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη ντροπή από ένα σημείο και μετά άλλαξε όταν άρχισα να μπαίνουν τα λεφτά στη μέση.και στον μπακαλόγατο που του λέει πως θα δώσω την κόρη μου σε έναν τόσο ήταν τόσο μεγάλο λέει ντροπή κι άλλη του λεει έχει το μαγαζί έχει τα λεφτά διαμέρισμα θα είναι άνετα.Στο τέλος πήρε το συνομήλικό της.τα παλιά τα χρόνια παντρευότανε σχεδόν στην ίδια ηλικία και οι άνθρωποι φτιαχνότανε μαζί μεγαλώνουνε μαζί.
Στο μπακαλόγατο η διαφορά ήταν κάπου 40 χρόνια. Η γερο γαμπρός ήταν 60ρης και η κοπελιά 20.
Για να μη λέμε ... μαλακίες ....
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.632
- Πόντοι
- 6.056
Γελοία υπερβολή.Μάγκες, τα έχουμε πει.
Οι γυναίκες όταν περάσουν τα 30 είναι σταφιδιασμένες μουμιες.
Ξέρω και 35ρες που είναι σούπερ.
Τώρα κάτι γαμιόλες που ψοφάνε της πείνας, τρώνε μόνο τυρόπιτες, καπνίζουν σαν μαοιυνιέρηδες του 50 , ξενυχτάνε μόνιμα
τις καίει ο ήλιος λόγω βλακείας και επειδή δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν , δεν παίρνουν κρέμες κτλ , μπορεί να είναι λείψανα από τα 27,
αλλά έτσι κι αλλιώς με ξεδοντιάρηδες τραβιόνται , οπότε στα @@ μας ....
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.632
- Πόντοι
- 6.056
Τυπε τι κανεις Σαββατοβραδο εδω μεσα; Δεν ειπαμε πως σημερα θα παρελασει 1.000.000 απο κεντρο και θα κανεις 500 πεσιματικες;
Το κέντρο , από 1/9 , τελείως άλλη σύνθεση κόσμου. Οι ελληνάρες .... ζευγαρωτοί ανύπαρκτοι . Γέμιζαν φαγάδικα και τραπέζια.
Τώρα άφαντοι ένεκα του ότι είναι άψιλοι .
Καλύτερη ποιότητα κόσμου δηλαδή, αλλά σε ποσότητα το 1/3 σε σχέση με ιούλιο .
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Καλά, κι εγώ ξέρω 80αρη που κάνει ορειβασία. Σημασία έχει ο κανόνας. Κι ο κανόνας είναι ότι στα 30 έχει τελειώσειΓελοία υπερβολή.
Ξέρω και 35ρες που είναι σούπερ.
Τώρα κάτι γαμιόλες που ψοφάνε της πείνας, τρώνε μόνο τυρόπιτες, καπνίζουν σαν μαοιυνιέρηδες του 50 , ξενυχτάνε μόνιμα
τις καίει ο ήλιος λόγω βλακείας και επειδή δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν , δεν παίρνουν κρέμες κτλ , μπορεί να είναι λείψανα από τα 27,
αλλά έτσι κι αλλιώς με ξεδοντιάρηδες τραβιόνται , οπότε στα @@ μας ....
η μπουγάδα κι έχει μπει στεγνωτηριο για αυτες.
Οι γυναίκες όπως όλοι γνωρίζουμε ότι τραβήξουν από θύματα είναι μέχρι τα 30. Μετά ξεκινά η κατρακύλα και το βασανιστικό άγχος.
Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες δεν κοιτούν το μέλλον τους ποτέ όπως οι άνδρες αλλά περιμένουν να το βρουν μέσω γαμπρού. Και βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι καμία γυναίκα δεν κοιτά να ρίξει άνδρα με χαρακτήρα και προσόντα παρά μόνο με το μουνί της. Τα άλλα δηλαδή εκτός μουνιού, τα θυμούνται (χωρίς να τα έχουν) όταν το μουνί γίνει σαν μορταδελα.
Τότε είναι αργά.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.632
- Πόντοι
- 6.056
Αν μιλάς για τελειωμένες μπαρόβιες, σερβιτόρες, πάμφτωχες κτλ ...Καλά, κι εγώ ξέρω 80αρη που κάνει ορειβασία. Σημασία έχει ο κανόνας. Κι ο κανόνας είναι ότι στα 30 έχει τελειώσει
η μπουγάδα κι έχει μπει στεγνωτηριο για αυτες.
Πάντα , έβλεπα μουνάρες που ήταν πάνω από 30. Πιθανόν όχι της πλειοψηφίας, αλλά στα αρχίδια μας,
Δεν ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις πάντως. Έχει κάμποσες.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.632
- Πόντοι
- 6.056
Να πας να φας λεφτά στην Πάρο .... για να βρεις γκόμενα ....Με τις δυτικές φλομπες η κάτι Βαλκάνιες της ΕΕ , σου τη λένε γιατί έχεις γκολφ και όχι μερσεντές ενώ έχεις λεφτά (και αυτές μένουν με συγκάτοικο) και με κάτι ελλεινιδες τους λες για Σαρδηνία ,Μανταλένα,Κορσική και σου λένε για Ιο και Πάρο όπου κανεις τους χωριάτες πλούσιους.
Πόση αποτυχία .... τι ναυάγιο ...............
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ..... στα 90s υπήρχε δικαιολογία όμως ...........
Τώρα όμως ;;;;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ναι οκ, αν έχεις 5 μύρια γυναικες λαό θα έχει και μουναρες. Προσωπικά τις κρίνω εκ του γδυσιματος η της παραλίας. Και δυστυχώς απογοητεύομαι. Γενικώς οι γυναίκες σπάνε πολύ εύκολα. Επίσης συνηθίζω στις αλλαγές βάρδιας σε όλες τις δουλειές να μην χτυπαω πόρτα για να μπω να αλλάξω και βλέπω διάφορα. Λέω κι ένα συγνώμη στον βρόντο ίσα να πάψω το μίσος τους που είδα βυζί η κώλο. Το μόνο που έχω μετανιώσει είναι ότι αν όλα αυτά που κάνω τα τελευταία χρόνια τα έκανα από μικρός, θα περνούσα πολύ καλύτερα και τότε. Τότε όμως δεν ήταν ερειστικες. Τώρα με προκαλούν με τα φεμινιστικά σάλια τους. Ξυπνούν τον οδοντωτό οδοστρωτήρα μέσα μου. Μεγάλη καύλα.Αν μιλάς για τελειωμένες μπαρόβιες, σερβιτόρες, πάμφτωχες κτλ ...
Πάντα , έβλεπα μουνάρες που ήταν πάνω από 30. Πιθανόν όχι της πλειοψηφίας, αλλά στα αρχίδια μας,
Δεν ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις πάντως. Έχει κάμποσες.