Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.992

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
(λ.χ. η οικονομική επιφάνεια που σκοπίμως παραγνωρίζεται από πολλούς μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι λογαριασμοί στο κοινό σπίτι).
Ακριβώς. Προ ωρών πέρασα από την θεία μου στο Παγκράτι γιατί είχε φέρει ωραίο λάδι και πήγα να επωφεληθώ. :2funny: Πάνω στο καφεδάκι της πλάκας μου είπε ότι η ξαδέρφη μου (φρέσκια σε γάμο) τσακώθηκε με τον άνδρα της διότι ήρθαν πολλά αυτόν τον μήνα και δεν πληρώθηκαν όλα. Σημειώνω ότι ο άνδρας της βγάζει κάνα χιλιάρικο ενω αυτή ξεκίνησε νύχια σε σπίτια. Αρχίδια! Γκόμενο έχει. Η τύπισσα από τα 17 της γαμιόταν με όποιον της γυάλιζε για δωράκια. Απορώ πως αυτός ο ηλίθιος την παντρεύτηκε. Κάνει μπαμ ότι είναι πουτάνα. Κάτσε τώρα πλήρωνε μαλάκα! Αυτή θα τον τρώει όπου βρει να συνεχίζει την ζωαρα της. :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ακριβώς. Προ ωρών πέρασα από την θεία μου στο Παγκράτι γιατί είχε φέρει ωραίο λάδι και πήγα να επωφεληθώ. :2funny: Πάνω στο καφεδάκι της πλάκας μου είπε ότι η ξαδέρφη μου (φρέσκια σε γάμο) τσακώθηκε με τον άνδρα της διότι ήρθαν πολλά αυτόν τον μήνα και δεν πληρώθηκαν όλα. Σημειώνω ότι ο άνδρας της βγάζει κάνα χιλιάρικο ενω αυτή ξεκίνησε νύχια σε σπίτια. Αρχίδια! Γκόμενο έχει. Η τύπισσα από τα 17 της γαμιόταν με όποιον της γυάλιζε για δωράκια. Απορώ πως αυτός ο ηλίθιος την παντρεύτηκε. Κάνει μπαμ ότι είναι πουτάνα. Κάτσε τώρα πλήρωνε μαλάκα! Αυτή θα τον τρώει όπου βρει να συνεχίζει την ζωαρα της. :confused:

Με 1000 μισθο γιατι ξεκινησε καν γαμο με ανεργη;

Δεν ηξερε, δε ρωταγε;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με 1000 μισθο γιατι ξεκινησε καν γαμο με ανεργη;

Δεν ηξερε, δε ρωταγε;
Καθυστέρας κι αυτός. Θα τον έπιασε η άλλη στις πίπες και λύγισε. Αυτή είναι αλόγα του 8 μην πω 9 κι αυτός κοκοβιος του 6. Απλά της έπαιρνε συνέχεια δώρα. Μιλάμε για φοβερό χορηγό. Τον έχει με σαλάτες φρεσκουλη και κονσέρβες τόνου.:2funny: Μας το έλεγε Χριστούγεννα που τους
είχα πετύχει. Τότε γελούσε ο τυπος. Τώρα ήρθε ο λογαριασμός! :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλοι όσοι ξέρω που έχουν παντρευτεί είναι δυστυχισμένοι. Επίσης όσοι δεν έχουν παντρευτεί πηφαινοφέρνουν τις γκόμενες τους στην δουλειά (αν δουλεύει) ή σε υποχρεώσεις και όλη μέρα παριστάνουν τους αγέρωχους γκομενοφυλακες. Τα βλέπουν οι άλλες αυτά σου λέει τον έβαλα στο βρακί μου. Θέλει μια κι έξω. Τύπισσα, αν δώσεις δικαίωμα έσβησες. Μια που στο είπα και μια που το άκουσες. Και βέβαια εδώ θα παράγεις έργο. Μετά την ξαμολας ελεύθερη να κάνει ότι γουστάρει. Ποιος ο λόγος της εποπτείας; :jerking:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615
Πόσο ναυάγιο πρέπει να είναι κάποιος με ένα χιλιάρικο μισθό να πηγαίνει να παντρεύεται μία άνεργη; αν είναι δε και πάνω από 30, τότε είναι τελείως ανεγκέφαλος, γιατί σε μικρότερη ηλικία θα μπορούσα να τον δικαιολογήσω λόγω άγνοιας της πραγματικότητας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πόσο ναυάγιο πρέπει να είναι κάποιος με ένα χιλιάρικο μισθό να πηγαίνει να παντρεύεται μία άνεργη; αν είναι δε και πάνω από 30, τότε είναι τελείως ανεγκέφαλος, γιατί σε μικρότερη ηλικία θα μπορούσα να τον δικαιολογήσω λόγω άγνοιας της πραγματικότητας.
Μα δεν έχουν και κανένα κοινό σημείο. Γιατί αν είχαν, ίσως έβρισκαν λύση (λέμε τώρα). Το ιδιο μοντέλο συναντώ πολύ συχνά. Ενας μαλάκας μεταξύ 30-35 παντρεύεται, κάνει μωρό και μετά πούτσες μπλε. Μηδέν οικονομική δύναμη, λάθος επιλογή γυναίκας, μηδαμινες αντιδράσεις σε κίνδυνο. :jerking:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Μα δεν έχουν και κανένα κοινό σημείο. Γιατί αν είχαν, ίσως έβρισκαν λύση (λέμε τώρα). Το ιδιο μοντέλο συναντώ πολύ συχνά. Ενας μαλάκας μεταξύ 30-35 παντρεύεται, κάνει μωρό και μετά πούτσες μπλε. Μηδέν οικονομική δύναμη, λάθος επιλογή γυναίκας, μηδαμινες αντιδράσεις σε κίνδυνο. :jerking:
και αν του πουν τπτ οι φιλοι του να τον προστατέψουν νομίζει οτι τον ζηλευουν και ολας...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και αν του πουν τπτ οι φιλοι του να τον προστατέψουν νομίζει οτι τον ζηλευουν και ολας...
Ναι, είναι κι αυτό. Σου λέει με ζηλεύετε που "πρόκοψα". :2funny: Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Ο πιο πρόσφατος είναι ένας τενεκές γνωστός μου που έψαχνε να βρει κάποια καλύτερη από την προηγούμενη που τον έκλασε ώστε να της μπει στο μάτι (άκου μυαλό) και τελικά τώρα κάνει δύο δουλειές κι η άλλη κάθεται. Πιστεύω θα αυτοκτονήσει σύντομα αν δεν την καρυδώσει. Όλη μέρα τσακώνονται.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Ναι, είναι κι αυτό. Σου λέει με ζηλεύετε που "πρόκοψα". :2funny: Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Ο πιο πρόσφατος είναι ένας τενεκές γνωστός μου που έψαχνε να βρει κάποια καλύτερη από την προηγούμενη που τον έκλασε ώστε να της μπει στο μάτι (άκου μυαλό) και τελικά τώρα κάνει δύο δουλειές κι η άλλη κάθεται. Πιστεύω θα αυτοκτονήσει σύντομα αν δεν την καρυδώσει. Όλη μέρα τσακώνονται.
και το καλυτερο ειναι οτι μαλλον τον απαταει και η δευτερη γυναικα του

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και το καλυτερο ειναι οτι μαλλον τον απαταει και η δευτερη γυναικα του
Πολύ πιθανόν κι αυτό. Για την πρώτη το είχα ξαναγράψει ότι παντρεύτηκε τον πρώην της και σχεδίαζε τον γάμο όσο ήταν μαζί του. :2funny:Είναι δυνατόν να μην ειχε πάρει χαμπάρι τίποτα; Πιστεύω κάτι είχε πάρει πρέφα και ήθελε να κάνει τον καλύτερο. Κλασσικός μαλάκας. Ρε φίλε εδώ άλλοι ψάχνουν να βρουν να γαμήσουν με αντάλλαγμα να πληρώνουν παπάδες σε δώρα και εξόδους. Στάνταρ ανεγκεφαλοι ή πρώην κερατάδες σε άρνηση που πασχίζουν να φανούν άξιοι. :2funny:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Πολύ πιθανόν κι αυτό. Για την πρώτη το είχα ξαναγράψει ότι παντρεύτηκε τον πρώην της και σχεδίαζε τον γάμο όσο ήταν μαζί του. :2funny:Είναι δυνατόν να μην ειχε πάρει χαμπάρι τίποτα; Πιστεύω κάτι είχε πάρει πρέφα και ήθελε να κάνει τον καλύτερο. Κλασσικός μαλάκας. Ρε φίλε εδώ άλλοι ψάχνουν να βρουν να γαμήσουν με αντάλλαγμα να πληρώνουν παπάδες σε δώρα και εξόδους. Στάνταρ ανεγκεφαλοι ή πρώην κερατάδες σε άρνηση που πασχίζουν να φανούν άξιοι. :2funny:
ναι αλλά "νοικοκυρευτηκαν" και "προχωρησαν στη ζωη τους"...ΧΑΧΑΧΑ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιατί ο μέσος όρος αποδοχών τών εργαζομένων παντρεμένων,είναι παραπάνω? -μήν σού πώ ότι παίρνει καί πολλά-
πάλι καλά νά λές πού ακόμα έχει δουλειά,τά πραγματικά προβλήματα θά έρθουν αργότερα,
τουλάχιστον θά τούς δίνει λάδι η Θεία,νά...λαδώνουν τό έντερό τους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ναι αλλά "νοικοκυρευτηκαν" και "προχωρησαν στη ζωη τους"...ΧΑΧΑΧΑ
Έτσι βολεύει το σενάριο σε όλους τους αποτυχημενους που πιάστηκαν κότσοι με πατσαβούρες. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί ο μέσος όρος αποδοχών τών εργαζομένων παντρεμένων,είναι παραπάνω? -μήν σού πώ ότι παίρνει καί πολλά-
πάλι καλά νά λές πού ακόμα έχει δουλειά,τά πραγματικά προβλήματα θά έρθουν αργότερα,
τουλάχιστον θά τούς δίνει λάδι η Θεία,νά...λαδώνουν τό έντερό τους!
Εγώ πλούσιος δεν υπήρξα ποτέ. Τις καλές εποχές έπαιρνα βία 1700-1800 ευρώ μαζί με μπόνους. Ήταν και καλύτερα τα πράγματα με τις γυναίκες. Δεν παντρεύτηκα όμως και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Φαντάσου τώρα που παίρνω τον βασικό κι είμαστε καργα στις άχρηστες. :2funny: Παντρεύονται όσοι είναι φτιαγμένοι για γάμο ή όσοι θέλουν δεύτερη μαμά. Νόμος!
Γάμος σημερα με νορμάλ ανθρώπους και οικονομική δύναμη για να επιβιώσει, είναι ένας στους ούτε ξέρω πόσους. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα έχουμε ξαναπεί. Ξέρω άνθρωπο που μου έλεγε ότι τώρα που πέθανε η μάνα του πρέπει να βρει μια να τον προσέχει διότι δεν μπορεί να κάνει τις δουλειές στο σπίτι. :2funny: Άχρηστος!!! Ξέρετε πόσοι σκέφτονται έτσι; Η πόσοι λένε ότι πρέπει να παντρευτούν για να κάνουν παιδιά επειδή αυτός είναι ο σκοπός του ανθρώπου; Δηλαδή θα πάρουν ότι βρουν. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Δεν ψαχνουν μια που να ταιριάζουν αλλά απλά να γίνουν αποδεκτοί στην κοινωνία επειδή βαριούνται να είναι μόνοι ή δεν θέλουν να φαίνονται λειψοί. Αδύναμοι χαρακτήρες.που τελικα βρίσκουν πατσαβούρες.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.180
Πόντοι
206

Τύποι όντως τώρα ? Γάμος 2023 2020 2015 και μετά ? Τι συζητάτε ? Δεν υπάρχει κανένα benefit για τον άντρα.

ΥΓ: Ό,τι και να απαντήσετε δεν είναι πραγματικό benefit για τον άντρα.

ΥΓ 2: Να τον ακούτε τον @Donald-Duck he is spitting facts ._

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύποι όντως τώρα ? Γάμος 2023 2020 2015 και μετά ? Τι συζητάτε ? Δεν υπάρχει κανένα benefit για τον άντρα.

ΥΓ: Ό,τι και να απαντήσετε δεν είναι πραγματικό benefit για τον άντρα.

ΥΓ 2: Να τον ακούτε τον @Donald-Duck he is spitting facts ._
Παλιά πίστευα πως όλοι οι άνδρες το καταλαβαίνουν αυτό. Τελικά δεν ισχύει. Αρκετοί πιστεύουν ότι ο γάμος σημερα είναι μια χαρά κατάσταση και όλα καλά. :2funny:Παίζει ρόλο και το πως μεγάλωσαν. Ολοι είχαμε προβλήματα σπίτι μας κι ήταν και πιο σκληρες εποχές στην σχέση γονιών - παιδιων αλλά τελικά δεν βγήκαμε όλοι μαλάκες. Οι πιο λουζερς είναι αυτοί που μεγάλωσαν μητριαρχικά όπου η μάνα τους απέδωσε ρόλο συζύγου στα οικονομικά, κατηγορούσε όλη μέρα τον πατέρα και το παιδί βγήκε κομπλεξικο νομίζοντας ότι πρέπει διαρκώς να προσφέρει στις γυναίκες. Άφθονοι τέτοιοι. :jerking:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπείτε φίλοι μου στα σόσιαλ και περιγράψτε την κατάντια των πατσαβούρων.
Τα διαβάζουν αμεσα.
Εδώ οκ, μπαίνουμε, τα λέμε, γελάμε :2funny: αλλά δεν έχουμε αντίλογο (δεν έχουν τέτοια δυνατότητα αλλά λέμε τώρα). Αντίθετα εκεί πονούν για αυτό και κάνουν αναφορές συνέχεια. Ρίχνουν βρισίδια, κατάρες, μειώσεις, προσβολές κτλ. :2funny:
Άρα ενοχλούνται. Τις καίει
η αλήθεια. Φίλε αναγνώστη ξέσκισέ τες στο δούλεμα.
Μην αργείς! :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Παλιά πίστευα πως όλοι οι άνδρες το καταλαβαίνουν αυτό. Τελικά δεν ισχύει. Αρκετοί πιστεύουν ότι ο γάμος σημερα είναι μια χαρά κατάσταση και όλα καλά. :2funny:Παίζει ρόλο και το πως μεγάλωσαν. Ολοι είχαμε προβλήματα σπίτι μας κι ήταν και πιο σκληρες εποχές στην σχέση γονιών - παιδιων αλλά τελικά δεν βγήκαμε όλοι μαλάκες. Οι πιο λουζερς είναι αυτοί που μεγάλωσαν μητριαρχικά όπου η μάνα τους απέδωσε ρόλο συζύγου στα οικονομικά, κατηγορούσε όλη μέρα τον πατέρα και το παιδί βγήκε κομπλεξικο νομίζοντας ότι πρέπει διαρκώς να προσφέρει στις γυναίκες. Άφθονοι τέτοιοι. :jerking:
Αυτό μέ τόν γάμο στήν Ελλάδα δέν τό κατάλαβα ποτέ,νομίζουν ότι θά φτιάξουν κανένα πύργο,
δίνουν σημασία,σέ αυτά πού τούς λένε άλλοι παλαιότεροι καμένοι παντρεμένοι,καί τά υιοθετούν,
η Ελλάδα στό θέμα αυτό -όπως καί σέ πολλά άλλα- είναι 100 χρόνια πίσω,
στήν Αμερική παντρεύεσαι μέ ένα τηλέφωνο,παίρνεις τηλέφωνο τήν αρμόδια υπηρεσία καί είσαι παντρεμένος,
στήν Ελλάδα πρέπει νά προετοιμάζεσαι από τά...φοιτητικά σου χρόνια γιά να παντρευτείς!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό μέ τόν γάμο στήν Ελλάδα δέν τό κατάλαβα ποτέ,νομίζουν ότι θά φτιάξουν κανένα πύργο,
δίνουν σημασία,σέ αυτά πού τούς λένε άλλοι παλαιότεροι καμένοι παντρεμένοι,καί τά υιοθετούν,
η Ελλάδα στό θέμα αυτό -όπως καί σέ πολλά άλλα- είναι 100 χρόνια πίσω,
στήν Αμερική παντρεύεσαι μέ ένα τηλέφωνο,παίρνεις τηλέφωνο τήν αρμόδια υπηρεσία καί είσαι παντρεμένος,
στήν Ελλάδα πρέπει νά προετοιμάζεσαι από τά...φοιτητικά σου χρόνια γιά να παντρευτείς!
Εμενα με έσωσαν οι καμμένοι παντρεμένοι. Αν είχα ένα 5% σκέψη να παντρευτώ, με αυτά που έζησα και είδα από παντρεμένους και παντρεμένες, παγιώθηκα στο μηδέν (0) και βρήκα ευτυχία. Μόνο μου πρόβλημα είναι πως θα διατηρώ την υγεία μου καλυτερη όπως θέλουμε όλοι και αν και πως θα πάρω αύξηση. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom