Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.992

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φανταστείτε έναν κόσμο υπέροχο όπου κανείς δεν παντρεύεται και όλες έχουν μείνει στο ράφι ως πουτάνες
ή απαξιωμένες. Καύλα έτσι; δεν σας την δίνει κι εσάς που το παίζουν ιστορία όλες; δεν θέλετε να τις έχετε μόνο για γαμήσι όπως κατάντησαν;
δεν θέλετε να τους τσακίζετε την ψυχολογία επειδή γουσταρετε να τσιτωνονται και να τις ειρωνευεστε; δεν θέλετε ισοπεδωτικη νίκη του ανδρικού φύλου; τι θέλετε δηλαδή; σάλια;;;

:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Εμενα με έσωσαν οι καμμένοι παντρεμένοι. Αν είχα ένα 5% σκέψη να παντρευτώ, με αυτά που έζησα και είδα από παντρεμένους και παντρεμένες, παγιώθηκα στο μηδέν (0) και βρήκα ευτυχία. Μόνο μου πρόβλημα είναι πως θα διατηρώ την υγεία μου καλυτερη όπως θέλουμε όλοι και αν και πως θα πάρω αύξηση. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. :rockon:

Νοικιαζεις μονος σου Αθηνα παπιε; Πως τα φερνεις βολτα αν επιτρεπεται; Ειναι πολυ δυσκολο σημερα με εναν μισθο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νοικιαζεις μονος σου Αθηνα παπιε; Πως τα φερνεις βολτα αν επιτρεπεται; Ειναι πολυ δυσκολο σημερα με εναν μισθο
Βεβαίως και επιτρέπεται.
Έχω ακολουθήσει ακριβώς ότι λέω. Λειτουργεί το σύστημα. Σπίτι έχω πατρικό αλλά μένει
ο μπρο. Όποτε θέλω πάω. Επίσης ανύπαντρος. Εγώ μένω με φίλη μου που είναι καλός χαρακτήρας, σεξ μηδέν, έλξη μηδέν, κι απλά ζούμε με δύο μισθούς. Δεν τσακωνομαστε ποτέ. Δεν με βλέπει σαν κουμπαρά ουτε κι εγώ ως μουνι. Μπορεί μία στις χίλιες νατσακωθουμε για μπούρδες. Συναντιομαστε στο σπίτι.
Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Είναι δηλαδή σαν να έχω προσπεράσει τον γάμο με αστρικη ταχύτητα φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο με σύντροφο καλό χαρακτήρα αλλά χωρίς κανέναν νόμο να με περιορίζει. Μόνος μου το σκέφτηκα αυτό το πλάνο. Είμαι περήφανος πραγματικά.

:rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Ειναι παρα πολυ πιθανο να υπαρχεις και να μπορεσες να γραψεις αυτο το μηνυμα, επειδη ειχαν τετοια διαφορα οι παππουδες, η προπαπποι σου η καποιοι αλλοι προγονοι σου. Διοτι αυτο παλια ητανε το κανονικο. Ο αντρας να παλευει να δημιουργηθει για πολλα χρονια και οταν δημιουργηθει, να ψαξει να βρει μια νεαρη γυναικα να ανοιξουν σπιτι. Υπηρχαν σοβαρες αιτιες που λειτουργουσε ολο αυτο.
Μπορω να ρωτησω που ακριβως βλεπεις το προβλημα του να παντρευτει ενας φτιαγμενος αντρας στα 50 μια 30αρα-35αρα και να κανουν μαζι παιδια;
Κι ετσι ειναι και το φυσιολογικο απο τη φυση!
Ενας ανδρας 50 που δυσκολα βρισκει γκομενες πλεον και γλεντησε ως νιατο τη ζωη του να καπαρωσει μια 30 αρα για να κανουν οικογενεια!
Της παρεχει ασφαλεια οικονομικη και κοινωνικη(δυνατοτητα να μεγαλωσουν τα παιδια της σε σταθερο περιβαλλον)και του παρεχει σαρκα που για εκεινον πλεον ειναι δυσευρετη!
Ο 30 αρης ειναι ακομη στα ντουζενια του θελει να γαμησει ολο τον κοσμο κακως να παντρευτει με μια 30 αρα που του πεφτει και μεγαλη μεταξυ μας!
Ο 30 αρης θα παιξει με 18-24 το πολυ θα γαμησει πολλες ωστε στα 45-50 να μπορει να καταληξει στην 30 αρα της καρδιας του!
Οι γυναικες μετα τα 28 χανουν τη φρεσκαδα της νιοτης και μειωνεται η αξια τους σε σεξουαλικη ζητηση!
Δεν ειναι τυχαιο που το 90% των ιεροδουλων στα γραφεια ειναι μεχρι 28 βαρια 30 ετων με την πλειοψηφια να ανηκουν στο ηλικιακο φασμα απο 20-25.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Βεβαίως και επιτρέπεται.
Έχω ακολουθήσει ακριβώς ότι λέω. Λειτουργεί το σύστημα. Σπίτι έχω πατρικό αλλά μένει
ο μπρο. Όποτε θέλω πάω. Επίσης ανύπαντρος. Εγώ μένω με φίλη μου που είναι καλός χαρακτήρας, σεξ μηδέν, έλξη μηδέν, κι απλά ζούμε με δύο μισθούς. Δεν τσακωνομαστε ποτέ. Δεν με βλέπει σαν κουμπαρά ουτε κι εγώ ως μουνι. Μπορεί μία στις χίλιες νατσακωθουμε για μπούρδες. Συναντιομαστε στο σπίτι.
Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Είναι δηλαδή σαν να έχω προσπεράσει τον γάμο με αστρικη ταχύτητα φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο με σύντροφο καλό χαρακτήρα αλλά χωρίς κανέναν νόμο να με περιορίζει. Μόνος μου το σκέφτηκα αυτό το πλάνο. Είμαι περήφανος πραγματικά.

:rockon:

Ουσιαστικα συγκατοικεις με φιλη δηλαδη, χωρις να υπαρχει σχεση, αν καταλαβα καλα;

Μια χαρα ακουγεται...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ουσιαστικα συγκατοικεις με φιλη δηλαδη, χωρις να υπαρχει σχεση, αν καταλαβα καλα;

Μια χαρα ακουγεται...
Οι σχέσεις είναι μπέρδεμα σήμερα. Εγώ είμαι ανθρωπος της ισορροπίας. Μετράω πολύ πριν κινηθώ. Σαν να παίζω σκάκι. Όταν μεγαλώνεις, δεν μπορείς να κάνεις σχέση εύκολα με την έννοια που γνωρίζουμε. Δεν θες πολλές εντάσεις. Θες δουλιτσα, ηρεμία, την πλάκα σου, φαι, την οποια προσφορά κι άνεση σου και αν τύχει να γαμήσεις καμια, την γάμησες. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Οι σχέσεις είναι μπέρδεμα σήμερα. Εγώ είμαι ανθρωπος της ισορροπίας. Μετράω πολύ πριν κινηθώ. Σαν να παίζω σκάκι. Όταν μεγαλώνεις, δεν μπορείς να κάνεις σχέση εύκολα με την έννοια που γνωρίζουμε. Δεν θες πολλές εντάσεις. Θες δουλιτσα, ηρεμία, την πλάκα σου, φαι, την οποια προσφορά κι άνεση σου και αν τύχει να γαμήσεις καμια, την γάμησες. :rockon:
Επομενως δεν εχετε σχεση, με την εννοια πχ αν θες να φερεις καποια στο σπιτι για πηδημα η να φερει αυτη καποιον να πηδηχτει δεν υπαρχει προβλημα, δηλαδη καθαρη συγκατοικηση;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
παπιε,η συγκατοικος σου πως δεχτηκε να μενετε μαζι αν δεν εχετε συγγενεια;
επισης εχει σχεση ή ειναι μονη της;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Πολυς κοσμος αντιθετου φυλου συγκατοικει χωρις προβλημα, ακομα και Ελλαδα. Συχνα ειναι απο τις πιο ομαλες συγκατοικησεις. Βλεπω πολλες τετοιες αγγελιες στην σχετικη ομαδα του φεισμπουκ

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Πολυς κοσμος αντιθετου φυλου συγκατοικει χωρις προβλημα, ακομα και Ελλαδα. Συχνα ειναι απο τις πιο ομαλες συγκατοικησεις. Βλεπω πολλες τετοιες αγγελιες στην σχετικη ομαδα του φεισμπουκ
δεν καταληγουν να τα φτιαχνουν αργα ή γρηγορα;μου φαινεται απιστευτο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επομενως δεν εχετε σχεση, με την εννοια πχ αν θες να φερεις καποια στο σπιτι για πηδημα η να φερει αυτη καποιον να πηδηχτει δεν υπαρχει προβλημα, δηλαδη καθαρη συγκατοικηση;
Ακριβώς αλλά δεν συμβαίνει συχνά αυτό. Το έχω επίσης υπολογίσει. Αν ήμασταν νέοι 20-25, η παράμετρος αυτή
θα έπαιζε πολύ δυνατά με την έννοια του ξεβολέματος κάτι που δεν χωράει στο πλάνο μου. Θα είχαμε βλέπεις αλλα όνειρα και φιλοδοξίες.
Τώρα είναι μετρημένα κουκιά. Έχουν κάτσει οι βάρκες στο λιμάνι. Κάναμε τον κύκλο μας Βρίσκεις λύσεις μια χαρά όταν τύχει. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν είχε μονιμη σχέση εγώ ή αυτή, το μοντέλο δεν θα λειτουργούσε ποτέ των ποτών διότι πολύ απλά θα ήθελε να έρχεται ο γκόμενος της
ή η γκόμενα μου συνέχεια. Αυτό το εφαρμοσα για να έχω την ησυχία μου. Απλά γνωριζόμασταν και έπεσε
η ιδέα. Σημαντικό ότι έχουμε κάνει τον κύκλο μας. Αν το επιχειρούσα με μικρής ηλικίας π.χ 25 θα μου έβγαζε προβλήματα. Και με συγγενείς πιστεύω μπορεί να γίνει αρκεί να είναι οκ χαρακτήρες. :rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Αν είχε μονιμη σχέση εγώ ή αυτή, το μοντέλο δεν θα λειτουργούσε ποτέ των ποτών διότι πολύ απλά θα ήθελε να έρχεται ο γκόμενος της
ή η γκόμενα μου συνέχεια. Αυτό το εφαρμοσα για να έχω την ησυχία μου. Απλά γνωριζόμασταν και έπεσε
η ιδέα. Σημαντικό ότι έχουμε κάνει τον κύκλο μας. Αν το επιχειρούσα με μικρής ηλικίας π.χ 25 θα μου έβγαζε προβλήματα. Και με συγγενείς πιστεύω μπορεί να γίνει αρκεί να είναι οκ χαρακτήρες. :rockon:
πρεπει να ειναι πολυ ασχημη ρε συ η συγκατοικος για να μην σου καυλωσει ποτε να κανετε φαση οταν πχ την βλεπεις να βγαινει απο το μπανιο ή να μαγειρευει ημιγυμνη στη κουζινα..χαχ

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.404
Πόντοι
1.056
Κι ετσι ειναι και το φυσιολογικο απο τη φυση!
Ενας ανδρας 50 που δυσκολα βρισκει γκομενες πλεον και γλεντησε ως νιατο τη ζωη του να καπαρωσει μια 30 αρα για να κανουν οικογενεια!
Της παρεχει ασφαλεια οικονομικη και κοινωνικη(δυνατοτητα να μεγαλωσουν τα παιδια της σε σταθερο περιβαλλον)και του παρεχει σαρκα που για εκεινον πλεον ειναι δυσευρετη!
Ο 30 αρης ειναι ακομη στα ντουζενια του θελει να γαμησει ολο τον κοσμο κακως να παντρευτει με μια 30 αρα που του πεφτει και μεγαλη μεταξυ μας!
Ο 30 αρης θα παιξει με 18-24 το πολυ θα γαμησει πολλες ωστε στα 45-50 να μπορει να καταληξει στην 30 αρα της καρδιας του!
Οι γυναικες μετα τα 28 χανουν τη φρεσκαδα της νιοτης και μειωνεται η αξια τους σε σεξουαλικη ζητηση!
Δεν ειναι τυχαιο που το 90% των ιεροδουλων στα γραφεια ειναι μεχρι 28 βαρια 30 ετων με την πλειοψηφια να ανηκουν στο ηλικιακο φασμα απο 20-25.

ισχύει αυτό που λες άλλα εν μέρει.....εχει 30αρες και 30αρες, ανάλογος πως διατηρείται η εκάστοτε γκόμενα!

Εχεις 30αρες γυμνασμένες που δεν καπνίζουν, και προσέχουν το σωμα τους! Απο την αλλη εχεις και 20αρες που ειναι κρεμασμένες απο τωρα!

Εχει να κανει με τον σωματότυπο και τα γονίδια...βεβαία μετα τα 30 το μεγαλύτερο ποσοστό αρχίζει σιγα-σιγα και σπάει!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πρεπει να ειναι πολυ ασχημη ρε συ η συγκατοικος για να μην σου καυλωσει ποτε να κανετε φαση οταν πχ την βλεπεις να βγαινει απο το μπανιο ή να μαγειρευει ημιγυμνη στη κουζινα..χαχ
Νορμάλ είναι. Είναι θέμα γούστου όλα. Για να πας με κάποια όπως κι αυτή πρέπει να έλκεστε. Κάνεις δεν έλκεται από όλες. Μου έχει τύχει τύπισσα στο άσχετο που μου έλεγε ότι δεν μπορεί έχουμε χημεία επειδή έτσι την βόλευε κι εγώ της έλεγα ότι αν είχαμε χημεία θα στην είχα πέσει. Είναι πολυ απλό. Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι παίζει ρόλο ότι έχουμε κάνει τον κύκλο μας. Εγώ ας πούμε τώρα αν μου έρθει μια σούπερ μουνάρα και με ζαλίσει θα την φτύσω μέσα στο στόμα. Δεν σηκώνω τίποτα πλέον. Όσο μεγαλώνεις βαριέσαι.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Νορμάλ είναι. Είναι θέμα γούστου όλα. Για να πας με κάποια όπως κι αυτή πρέπει να έλκεστε. Κάνεις δεν έλκεται από όλες. Μου έχει τύχει τύπισσα στο άσχετο που μου έλεγε ότι δεν μπορεί έχουμε χημεία επειδή έτσι την βόλευε κι εγώ της έλεγα ότι αν είχαμε χημεία θα στην είχα πέσει. Είναι πολυ απλό. Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι παίζει ρόλο ότι έχουμε κάνει τον κύκλο μας. Εγώ ας πούμε τώρα αν μου έρθει μια σούπερ μουνάρα και με ζαλίσει θα την φτύσω μέσα στο στόμα. Δεν σηκώνω τίποτα πλέον. Όσο μεγαλώνεις βαριέσαι.
μπραβο για την αυτοσυγκρατηση τυπε.εγω δεν θα μπορουσα να το κανω(ουτε νομιζω οτι καποια θα δεχοταν να συγκατοικησουμε αν δεν τα ειχαμε)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ δεν πιστεύω στο φέισμπουκ. Υποψιάζομαι ότι θα παίζουν συμφέροντα. Το νορμάλ είναι να ξέρεις εσύ ο ίδιος την άλλη η τον άλλον πριν κάνεις κάτι τέτοιο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μπραβο για την αυτοσυγκρατηση τυπε.εγω δεν θα μπορουσα να το κανω(ουτε νομιζω οτι καποια θα δεχοταν να συγκατοικησουμε αν δεν τα ειχαμε)
Αρκετές θα δέχονταν. Αρκεί να τις γνωρίζεις καλά ώστε να το κάνεις. Αν η άλλη έχει απωθημένα να βρει γκόμενο τι να την κάνεις στο συγκεκριμένο μοντέλο; αν είναι π.χ 25 ετών τι να την κάνεις; Θα θέλει σίγουρα γκόμενο. Αν θέλει λεφτά κι είναι άχρηστη τι να την κάνεις; Θες απλά έναν ήρεμο άνθρωπο που να έχετε κάνει τον κύκλο σας και να μοιράζεστε 5 πράγματα. Αν υπαρχει το ερωτικό την γάμησες. Η γυναίκα όταν την βλέπεις ερωτικά σε βλέπει ως άγιο Βασίλη. :2funny: Γάμα άλλες στην τελική.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Αρκετές θα δέχονταν. Αρκεί να τις γνωρίζεις καλά ώστε να το κάνεις. Αν η άλλη έχει απωθημένα να βρει γκόμενο τι να την κάνεις στο συγκεκριμένο μοντέλο; αν είναι π.χ 25 ετών τι να την κάνεις; Θα θέλει σίγουρα γκόμενο. Αν θέλει λεφτά κι είναι άχρηστη τι να την κάνεις; Θες απλά έναν ήρεμο άνθρωπο που να έχετε κάνει τον κύκλο σας και να μοιράζεστε 5 πράγματα. Αν υπαρχει το ερωτικό την γάμησες. Η γυναίκα όταν την βλέπεις ερωτικά σε βλέπει ως άγιο Βασίλη. :2funny: Γάμα άλλες στην τελική.
σε εχει πιασει ποτε να βαρας μαλακια;ηταν αβολο;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
σε εχει πιασει ποτε να βαρας μαλακια;ηταν αβολο;
Όχι ρε. Πρώτον βαράω σπάνια διότι όσο μεγαλώνεις βσριεααι και δεύτερον σιγά μην με έπιανε. Αλλά και να με έπιανε χέστηκα εδώ που τα λέμε. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom