Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.662
Πόντοι
6.056
Καλά τα βόρεια προάστια είναι νεκροταφειο.ειναι το ίδιο με το να μενεις σε τίποτα κολοχωρια 200κατοικων..βασικα στα βόρεια χωρίς κύκλο, δεν προκειτε να γαμησεις ποτέ. Επίσης βόρεια όλες οι ελλεεινιδες με το που πανε 18,φευγουνε από εκεί και πάνε και μενουν κέντρο Παγκράτι και κυψέλη,γιατι έχουν μπαμπά με λεφτα που μπορεί και τους πληρώνει τα νοίκια, για να τρώνε αυτές άνετα τις πουτσες τους.. Δεν έχουν καθόλου νεαροκοσμο τα βόρεια, είναι σαν κατι χωριά στον Έβρο..

Μπα στα χωριά κάποιοι γαμάνε. Εκεί αν δεν μπεις μέσω παρέας σε μία και μοναδική σχέση μέχρι τα 20 ... ξόφλησες ....

Μόνο επίδειξη ποιός έχει καλύτερο .... σουβ θα κάνεις ...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.547
Πόντοι
456
Οι ξενες χαλανε στην Ελλαδα γιατι και οι Ελληνες δινουν πολυ αξια στο νιμου..Οι ξενες το καταλαβαινουν οτι και μετριες να ειναι εχουν περαση και το παιζουν ντιβες
Γενικα παντως οι περισσοτερες γυναικες στην Δυση δεν κανουν για κατι σοβαρο παρα μονο για να περνας την ωρα σου. Μονο Σκανδιναβια δεν εχω ζησει για να εχω αποψη. Την αρχη κανανε οι Αμερικανες και αυτο ερχεται Ευρωπη και υποψιν ειμαστε μια δεκαετια πισω. Αμερικη ξενερωσαν τοσο πολυ οι αντρες που δημιουργησαν ενα κινημα το

Passport Bros​

Μεχρι και αρθρα Are “Passport Bros” really a problem? γινονται για αυτους
Κυριως πανε Ασια και Λατινικη Αμερικη προσοχη οχι για να γαμησουν οπως παλια οι σεξοτουριστες αλλα για να κανουν σοβαρη σχεση η/και να παντρευτουν!

Νομιζω το προβλημα ειναι σιγουρα ο φεμινισμος και οι νεες τασεις οπως βιγκαν κτλπ που στο συνολο τους οι ακολουθοι τους ειναι βαρεμενοι/ες αλλα και ο συγχρονος τροπος ζωης. Δηλαδη για μια γυναικα ειναι αρκετα δυσκολο πλεον να εχει το μυαλο της και στην οικογενεια και στην καριερα. Δυσκολα συνδυαζονται και τα δυο και οι πιο πολλες γυναικες που εχουν παει πανεπιστημιο δηλαδη η πλειοψηφια θα διαλεξει πρωτα καριερα και μετα αν και οταν μπορεσει οικογενεια.

Οι πιο απελπισμενες ειναι οι 35-38+ που καταλαβαινουν οτι ο χρονος περασε και εχουν ελαχιστο χρονο να κανουν παιδια
Δηλαδή δεν υπάρχουν γυναίκες πχ από την Αμερική που ειδικά το καλοκαίρι βάζουν στο τιντερ τοποθεσία Αθήνα ή αλλους προορισμούς και λένε την τάδε και την τάδε ημερομηνία θα είμαι εκεί δείξε μου την πόλη.
Πρωτοφανές πάντως, ανακάλυψαν πως πολλοί άντρες έχουν συνδυάσει το γάμο με τα παιδιά:grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.328
Πόντοι
9.297
ποιοι γιατροί γαμάνε στην ελλάδα εκτός από ένα 15-20% που ειναι τοπ σε χρηματα;
Έλα τώρα...ξεπετες με νοσοκόμες σε νυχτερινή βάρδια ποιοι κάνουν;Οι τεχνικοί η οι οδηγοί;

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Κοιταχτε αρθρο γεματο μισος για τους passport bros απο Ελληνιδα

Μισογυνηδες γιατι θελουν μια πιο παραδοσιακη γυναικα...
Μα είναι μισογύνηδες υποτακτική άβουλοι χωρίς άποψη και χώρος φωνή την θέλουν.Κομπλεξικοί που μόνο έτσι νιώθουνε άντρες.Ένας άντρας που ξέρει ποιος είναι και πατάει στα πόδια του η αρρενωπότητα του και ο αντρισμός του δεν κινδυνεύει από μια γυναίκα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.328
Πόντοι
9.297
Μπα στα χωριά κάποιοι γαμάνε. Εκεί αν δεν μπεις μέσω παρέας σε μία και μοναδική σχέση μέχρι τα 20 ... ξόφλησες ....

Μόνο επίδειξη ποιός έχει καλύτερο .... σουβ θα κάνεις ...
Υπάρχουν κάποιες ελαχιστες περιπτώσεις που κερατωνουν τις γυναίκες τους με κοντοχωριανες .Αλλά ως εκεί...κατά τα άλλα το σεξ δεν υπάρχει στις ανάγκες ενός ανθρώπου που ζει σε χωριό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Η Ελλάς είναι εξαίρεση .
Να σε πάω σε 30 οδοντιατρεία που έχουν κιτάπια ... που ιατροί πελάτες ... έφτιαξαν γέφυρες των 400€ και πληρώνουν 50€ το μήνα δόσεις ;;;

Με πτυχια απο ΕΚΠΑ, ΑΠΘ η απο Μπρατισλαβα, Plovdiv, Κωσταντζα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Μα είναι μισογύνηδες υποτακτική άβουλοι χωρίς άποψη και χώρος φωνή την θέλουν.Κομπλεξικοί που μόνο έτσι νιώθουνε άντρες.Ένας άντρας που ξέρει ποιος είναι και πατάει στα πόδια του η αρρενωπότητα του και ο αντρισμός του δεν κινδυνεύει από μια γυναίκα.
Η μεγαλυτερη διαστρεβλωση που εχω διαβασει ειναι το παραπανω αρθρο. Και μονο που γραφει 100 γραμμες γενικολογες και προκατηλλειμενες εναντια στου passport bros και απο κατω μιλαει με 300 γραμμες για ενα στυγερο εγκλημα, καταλαβαινεις για το τι προκειται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556

Η περιγραφη σου ειναι εντελως αστοχη και 98% λανθασμενη.
Τα κινητρα των passport bros ειναι πολυ βαθυτερα απ οτι νομιζετε και επιπλεον εχουν και τεραστια οικονομικη χροια.

Θα σου πω το εξης απλο: Ενας Ελληνας μπορει να βγαζει 1500 ευρω το μηνα απο το ιντερνετ. Μπορει να το κανει ζωντας Αθηνα με 600-700 ευρω κοστος στεγασης (ενοικιο + λογαριασμους) και να προσπαθησει να φτιαξει τη ζωη του με τα υπολοιπα 800 ευρω, αναμεσα σε γυναικες οι περισσοτερες των οποιων ειναι καλομαθημενες σε πλουτη, διακοπες, κλπ Δεν εχει καμια πιθανοτητα να αποκτησει ποτε δικο του σπιτι, ουτε να νοικιασει πραγματικα καλο σπιτι, ουτε φυσικα να αποκτησει ποτε δικο του εξοχικο και δει μπροστα στη θαλασσα, αφου ολα πλεον ειναι πιασμενα και πανακριβα

Μπορει να κανει το ιδιο σε μια χωρα οπως η Ταυλανδη οπου τα 1500 ευρω εχουν αγοραστικη δυναμη ντοπια σαν 6000 ευρω. Μπορει να νοικιασει βιλα μπροστα στη θαλασσα, να εχει εσωτερικη υπηρετρια, να τρωει οτι θελει καθε μερα και να παντρευτει μια συζυγο ταπεινη που μεγαλωσε στη φτωχια και ξερει να σεβεται και να μη ζηταει πολλα και να ειναι επικεντρωμενη στην οικογενεια και οχι να σπασει Χ πουτσες μεχρι τα 35 της.

Ποιον τροπο ζωης πιστευεις οτι θα διαλεξει;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
ποσο σκατόψυχες είναι ρε πουστη μου οι ελλειινίδες.
σου λέει αφού είμαστε που είμαστε απλησίαστες για τον μέσο μεροκαματιάρη,ας μην βρει την ευτυχία του ούτε στον τρίτο κόσμο που ψάχνεται για να μην ζηλεύουμε και να πάψουμε να τους έχουμε δεδομένους πιρφόρους.
να πεθάνει κυριολεκτικά η κατσίκα μας δλδ

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Η μεγαλυτερη διαστρεβλωση που εχω διαβασει ειναι το παραπανω αρθρο. Και μονο που γραφει 100 γραμμες γενικολογες και προκατηλλειμενες εναντια στου passport bros και απο κατω μιλαει με 300 γραμμες για ενα στυγερο εγκλημα, καταλαβαινεις για το τι προκειται
Αν εγώ έβαζα 5000 € στην τσάντα και πήγαινα Βραζιλία και πλήρωνα αγόρια για να βγάλω τα γούστα μου.Δηλαδή θα εκμεταλλευόμουνα την ανέχεια την πείνα την εξαθλίωση του άλλου για να για να με Γαμ….η και με παντρευτεί γιατι στην Ελλάδα είναι είναι χάλια η κατάσταση.Σε ένα σου ακούγεται φυσιολογικό αυτό να το κάνω;

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Οι ελλεεινιδες δεν ξέρουν ούτε ένα πλυντήριο να βάλουν ούτε ένα φαΐ να φτιάξουν, έστω κάτι απλό.. Από επίπεδο? Άστο καλύτερα. Οι ξένες πιο καλές είναι από δαύτες.. Μόνο να ζητανε λεφτα ξέρουν και ναέχουν απαιτήσεις.. Και για κερασάκι στη τούρτα.. Σου ρίχνουν και ενα κέρατο και ζητάνε διατοφές!!!
Δεν βγήκε τυχαία το όνομα Ελλεεινιδες!!
Έχουμε λεφτά δεν θέλουμε τα δικά σου και χέρια έχεις μπορείς να βάλεις και πλυντήριο και να μαγειρέψεις και να κάνεις τα πάντα αν είσαι εσύ τεμπέλης και τα θες όλα έτοιμα δε σου φταίει η άλλη.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Αν εγώ έβαζα 5000 € στην τσάντα και πήγαινα Βραζιλία και πλήρωνα αγόρια για να βγάλω τα γούστα μου.Δηλαδή θα εκμεταλλευόμουνα την ανέχεια την πείνα την εξαθλίωση του άλλου για να για να με Γαμ….η και με παντρευτεί γιατι στην Ελλάδα είναι είναι χάλια η κατάσταση.Σε ένα σου ακούγεται φυσιολογικό αυτό να το κάνω;
τι ανάγκη έχετε οταν έχετε εξασφαλισμένο σεξ και γάμο σε ΟΤΙ ηλικία θέλετε;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.683
Πόντοι
3.556
Καλά κατούρα λίγο μαντάμ.

έχω πάει με γυναίκες σε πολλά από τα ταξίδια μου. Καμία δεν την πλήρωσα και μάλιστα ούτε πολλά κεράσματα έκανα.

Συνεχίζω την αποταμίευση/επενδύσεις μου και κάποια στιγμή στα πρώτα ηντα μου θα μετακομίσω σε κάποιον από αυτούς τους τροπικούς παραδείσους όπου οι γυναίκες δεν είναι αρπαχτικά όπως εδώ πέρα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
ποσο σκατόψυχες είναι ρε πουστη μου οι ελλειινίδες.
σου λέει αφού είμαστε που είμαστε απλησίαστες για τον μέσο μεροκαματιάρη,ας μην βρει την ευτυχία του ούτε στον τρίτο κόσμο που ψάχνεται για να μην ζηλεύουμε και να πάψουμε να τους έχουμε δεδομένους πιρφόρους.
να πεθάνει κυριολεκτικά η κατσίκα μας δλδ
Βγήκαμε από πολύ δυνατό σπέρμα για αυτό είμαστε σκατό ψυχές μιασαμε τα αρσενικά αυτού του τόπου.Όμοιος τον όμοιο και κοπριά στα λάχανα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Είμαι από πολύ δυνατό σπέρμα για αυτά είμαστε σκατό ψυχές μιασαμε τα αρσενικά αυτού του τόπου.Όμοιος τον όμοιο και κοπριά στα λάχανα.
σε ποια αρσενικά μοιάσατε μωρέ που ακόμα και οι μουστακαλήδες του καφενείου γίνονται τα πουτανάκια της κάθε 18χρονης κορούλας ινφλουένσερ του ινστα και καταχρεώνονται για πάρτη τους...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Τότε ασχολήσου μόνο με ξένες.

Έχεις όμως κάτι να προσφέρεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σοβαρή πηγή (νοτ)
εύχομαι να έχεις χορτάσει γκόμενες και μουνί στη ζωή σου αλλιώς τέτοια μουνοδουλίαση δεν εξηγείται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Μα το κανουν ηδη πολλες δυτικοευρωπαιες 50-60+ σε χωρες οπως η Κενυα κλπ

Και το κανουν επειδη στη ηλικια τους δεν εχουν πλεον ζητηση στις χωρες τους

Προφανως και δεν εχω προβλημα με αυτο. Και ναι, αν και εσυ δε μπορεις να βρεις Ελλαδα συντροφο, ειτε πχ επειδη εχεις καποιο σωματικο προβλημα (υπερβαρη, κλπ) ειτε κατι αλλο, με γεια σου με χαρα σου να πας να βρεις την ευτυχια οπου εσυ γουσταρεις με τα λεφτα σου. Προφανως και δε μου πεφτει λογος, ουτε και θα σε κακολογησω

Η επιθεση ομως προς του passport bros γινεται επειδη υπαρχει σημαντικη απωλεια των δυτικων γυναικων απο αυτο. Καθε αντρας που διαφευγει απο το φεμινιστικο κολαστηριο της Δυσης, ειναι και μια απωλεια για αυτες, ενας σιριαλ λαικερ απο τα προφιλ τους, ενω επιπλεον μειωνεται το διαθεσιμο pool απο θαυμαστες, επιβητορες, πληρωτες, κλπ χωρια το οτι η διαφυγη αυτη συνοδευεται και απο επεξηγηση των αιτιων και τις ποναει να ακουνε αληθειες.

Και το χειροτερο ειναι πως ολο αυτο γινεται σε οφελος ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και μαλιστα ΦΤΩΧΟΤΕΡΗΣ, και αυτο οπως και εσυ πολυ καλα ξερεις δε μπορει καμια γυναικα να το δεχτει

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Αυτό που κάποιος είναι μόνο μουνοδουλος ή το άλλο άκρο,ασχολίαστο...
αμφιβάλλεις οτι οι γκόμενες τρώνε φρίκη άμα στρώσει τη ζωή του κάποιος που τον είχαν του πεταματού και τον χλέυαζαν, με ξένη;(ανατολικοευρωπαία κλπ)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα το κανουν ηδη πολλες δυτικοευρωπαιες 50-60+ σε χωρες οπως η Κενυα κλπ

Και το κανουν επειδη στη ηλικια τους δεν εχουν πλεον ζητηση στις χωρες τους

Προφανως και δεν εχω προβλημα με αυτο. Και ναι, αν και εσυ δε μπορεις να βρεις Ελλαδα συντροφο, ειτε πχ επειδη εχεις καποιο σωματικο προβλημα (υπερβαρη, κλπ) ειτε κατι αλλο, με γεια σου με χαρα σου να πας να βρεις την ευτυχια οπου εσυ γουσταρεις με τα λεφτα σου. Προφανως και δε μου πεφτει λογος, ουτε και θα σε κακολογησω

Η επιθεση ομως προς του passport bros γινεται επειδη υπαρχει σημαντικη απωλεια των δυτικων γυναικων απο αυτο. Καθε αντρας που διαφευγει απο το φεμινιστικο κολαστηριο της Δυσης, ειναι και μια απωλεια για αυτες, ενας σιριαλ λαικερ απο τα προφιλ τους, ενω επιπλεον μειωνεται το διαθεσιμο pool απο θαυμαστες, επιβητορες, κλπ χωρια το οτι η διφυγη αυτη συνοδευεται και απο επεξηγηση των αιτιων και τις ποναει να ακουνε αληθειες.

Και το χειροτερο ειναι πως ολο αυτο γινεται σε οφελος ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και μαλιστα ΦΤΩΧΟΤΕΡΗΣ, ακια αυτο οπως και εσυ πολυ καλα ξερεις δε μπορει καμια γυναικα να το δεχτει
σωστος.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Εξαρτάται τα μυαλά της καθεμίας.
χιλιάδες οι σκηνές τρελής ζήλειας και κόμπλεξ για έλληνες της επαρχίας που παντρεύτηκαν βουλγάρες σέρβες ρωσίδες κλπ στα παλιότερα χρόνια..ας επιβεβαιώσουν οσοι μένουν επαρχία και είναι 40 κ βαλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom