Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τις εγαμώ, αλλα δεν ...νιωθουν τιποτα! δυστυχως δεν ειμαι προικισμενος....:coffee:

γι αυτο ειπα στον @oreos24 οτι γινομαι χορηγος τους με δωρακια και 3μερα στο Καΐμακτσαλάν και την Χαλκιδικη !

και δεν πηγαινα καλυτερα Σκοπια στο καζινο της Γευγελης? τουλαχιστον εκει θα γαμουσα εσκορτακια...:confused:

μας εχουν καταστρεψει οι σκροφες,αλλα τις εχουμε αναγκη...ειμαστε ΝΑΥΑΓΙΑ χωρις αυτες....
ναυαγια ειμαστε χωρις πουτανες οχι χωρις τις εξω αυτο πρεπει να καταλαβεις.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ναυαγια ειμαστε χωρις πουτανες οχι χωρις τις εξω αυτο πρεπει να καταλαβεις.

οκ μπρο εχεις δικιο:coffee:

σημερα μιας και μιλαει ο πρωθυπουργος εδω Θεσσαλονικη ,θα αποφυγω το Κεντρο !

θα παω απευθειας στα μπουρδελα και μετα Γιαννιτσων για δευτερο γυρο :coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
οκ μπρο εχεις δικιο:coffee:

σημερα μιας και μιλαει ο πρωθυπουργος εδω Θεσσαλονικη ,θα αποφυγω το Κεντρο !

θα παω απευθειας στα μπουρδελα και μετα Γιαννιτσων για δευτερο γυρο :coffee:
ετσι μπραβο ξυπνα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.579
Πόντοι
2.356
Μπά μήν τό λές,έχουν άλλα "κουσούρια" αυτοί!
δέν λέω ότι είναι κανόνας...αλλά υπάρχουν αρκετοί αγάμητοι καλλιτέχνες
Η πλάκα είναι ότι πολλοί από τους mega stars πάνε και παντρεύονται από τα 20 - 25 και γαμάνε το ίδιο μουνί για όλη τους τη ζωή, γιατί ξέρουν ότι αν χωρίσουν θα τους φάει τα μισά περιουσιακά στοιχεία.
(βλ. Bono, Bon Jovi, και άλλους)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ετσι μπραβο ξυπνα

απιστευτο! μολις μου εστειλε μια ξινη για ταινια ....θα ειναι μονη σπιτι....:coffee:

μαλλον ψηνεται για μπουτσο.... τι λες ??? αν δε μου κατσει ομως,ειμαι ικανος να τρεχω μπουρδελα ξημερωματα...

αρα διπλη βενζινη+διπλη ταλαιπωρια,...πρεπει να τα σκεφτομαστε ολα... αυτη μενει στου διαολου τη μανα...:coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
απιστευτο! μολις μου εστειλε μια ξινη για ταινια ....θα ειναι μονη σπιτι....:coffee:

μαλλον ψηνεται για μπουτσο.... τι λες ??? αν δε μου κατσει ομως,ειμαι ικανος να τρεχω μπουρδελα ξημερωματα...

αρα διπλη βενζινη+διπλη ταλαιπωρια,...πρεπει να τα σκεφτομαστε ολα... αυτη μενει στου διαολου τη μανα...:coffee:
αν δε σου κατσει κατευθειαν μπουρδελο φιλε.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αν δε σου κατσει κατευθειαν μπουρδελο φιλε.

:rockon::rockon::rockon:

+ θα ριξω κι ενα χεσιμο στην τουαλετα της πριν...φυγω!

αν μου κατσει ομως,εγινα αυτοματα δουλος του μουνιου της:rockon:

θα τρεχω απο πισω της,αλλα δε με χαλαει καθολου. ειδικα αν ξερει κολπα για μικροψωληδες:coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
:rockon::rockon::rockon:

+ θα ριξω κι ενα χεσιμο στην τουαλετα της πριν...φυγω!

αν μου κατσει ομως,εγινα αυτοματα δουλος του μουνιου της:rockon:

θα τρεχω απο πισω της,αλλα δε με χαλαει καθολου. ειδικα αν ξερει κολπα για μικροψωληδες:coffee:
αμα σου κατσει οκ μη πας.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.424
Πόντοι
3.296
δε ειναι ακριβως ετσι πρεπει να φας πολλες χιλοπιτες μεχρι να απογειωθεις,δε εχουν ολοι τα αρχιδια να το κανουν αυτο ομως.Εμενα ας πουμε δε μαρεσει να τρωω αποριψη καθολου,ειχα φαει αποριψη και απο κατι μπαζα εκει τρελαθηκα λεω απο μεσα μου βρε δε γαμιεστε?
Μη βλεπεις την αξια σου ως ανδρας στο τι σου ειπαν οι αλλες τυπε.
Εκει ειναι το θεμα:να μην παιρνεις τις χυλοπιτες προσωπικα.
Μου χει τυχει ουτε μια ουτε δυο φορες να φαω ακυρο απο καποια και να μου κατσει μια καλυτερη!
Αν δε βρεξεις κωλο δε θα φας!
Ωστοσο κατανοω οτι η χυλοπιτα κοστιζει.
Οι πρωτες μου χυλοπιτες ηταν πολυ επωδυνες γιατι ημουν και μικρος και δεν ειχα επιτυχιες ακομη για να μειωσω το βαρος τους!
Στην πορεια το επαιρνα ολο και πιο ψυχραιμα μεχρι που αρχισα να εχω και επιτυχιες!
Τελικα πλεον το μονο που μου αφηνει μια χυλοπιτα ειναι μια ξινιλα σα το λεμονι μετα απ το σφηνακι τεκιλας.
Για 5 με 10 λεπτα το σκεφτομαι λιγο σε φαση τι θα μπορουσα να πω η να κανω καλυτερο και μετα λεω παμε στην επομενη!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.424
Πόντοι
3.296
τις εγαμώ, αλλα δεν ...νιωθουν τιποτα! δυστυχως δεν ειμαι προικισμενος....:coffee:

γι αυτο ειπα στον @oreos24 οτι γινομαι χορηγος τους με δωρακια και 3μερα στο Καΐμακτσαλάν και την Χαλκιδικη !

και δεν πηγαινα καλυτερα Σκοπια στο καζινο της Γευγελης? τουλαχιστον εκει θα γαμουσα εσκορτακια...:confused:

μας εχουν καταστρεψει οι σκροφες,αλλα τις εχουμε αναγκη...ειμαστε ΝΑΥΑΓΙΑ χωρις αυτες....
Στ αρχιδια μας φιλε @macchiato
Εμεις τις παιζουμε και man to (wo)man και ζωνη(φιλικη) αμα λαχει να πουμε!
Σημασια εχει να σκοραρουμε!
Γυναικα=ναρκωτικο και το σεξ κορυφαιο οταν τις τρωμε!
Ειμαστε κυνηγοι,δε φοβομαστε το τσαλακωμα και μαγκια μας!:headbang2:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μη βλεπεις την αξια σου ως ανδρας στο τι σου ειπαν οι αλλες τυπε.
Εκει ειναι το θεμα:να μην παιρνεις τις χυλοπιτες προσωπικα.
Μου χει τυχει ουτε μια ουτε δυο φορες να φαω ακυρο απο καποια και να μου κατσει μια καλυτερη!
Αν δε βρεξεις κωλο δε θα φας!
Ωστοσο κατανοω οτι η χυλοπιτα κοστιζει.
Οι πρωτες μου χυλοπιτες ηταν πολυ επωδυνες γιατι ημουν και μικρος και δεν ειχα επιτυχιες ακομη για να μειωσω το βαρος τους!
Στην πορεια το επαιρνα ολο και πιο ψυχραιμα μεχρι που αρχισα να εχω και επιτυχιες!
Τελικα πλεον το μονο που μου αφηνει μια χυλοπιτα ειναι μια ξινιλα σα το λεμονι μετα απ το σφηνακι τεκιλας.
Για 5 με 10 λεπτα το σκεφτομαι λιγο σε φαση τι θα μπορουσα να πω η να κανω καλυτερο και μετα λεω παμε στην επομενη!
εσυ μαλλον εχεις τα αρχιδια να τρως χιλοπιτες εγω δε τα εχω,δε μαρεσει να χαλαει η ψυχη μου για να γαμησω καλυτερα παω σε πουτανες και τελος.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.424
Πόντοι
3.296
εσυ μαλλον εχεις τα αρχιδια να τρως χιλοπιτες εγω δε τα εχω,δε μαρεσει να χαλαει η ψυχη μου για να γαμησω καλυτερα παω σε πουτανες και τελος.
Τα ιδια αρχιδια εχουμε φιλε!
Απλα εμενα δε με πολυνοιαζει να μου πουν οχι γιατι εχω μια αξια και την γνωριζω καλα!
Δεν ειμαι ο Μπραντ Πητ μα δεν ειμαι και μπαζο!
Ειμαι ενας ανδρας με χαρισματα αξιος να προκαλεσω ελξη σε καποιες γυναικες!
Το ιδιο εισαι κι εσυ!Κρατα το αυτο!
Πανε γυμναστηριο κανε κατι που σ αρεσει και σε φερνει σ επαφη με κοσμο...κι οταν νοιωσεις ανετα με μια γυναικα
Κανε το πεσιμο σου!Μη το σκεφτεις στιγμη!
Ουτε μαλακιες τυπου "κι αν με παρεξηγησει" η "αν χασω τη συμπαθεια της"γιατι ετσι θα μπεις friend zone και θα γινει ακομη πιο δυσκολο να της την πεσεις!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τα ιδια αρχιδια εχουμε φιλε!
Απλα εμενα δε με πολυνοιαζει να μου πουν οχι γιατι εχω μια αξια και την γνωριζω καλα!
Δεν ειμαι ο Μπραντ Πητ μα δεν ειμαι και μπαζο!
Ειμαι ενας ανδρας με χαρισματα αξιος να προκαλεσω ελξη σε καποιες γυναικες!
Το ιδιο εισαι κι εσυ!Κρατα το αυτο!
Πανε γυμναστηριο κανε κατι που σ αρεσει και σε φερνει σ επαφη με κοσμο...κι οταν νοιωσεις ανετα με μια γυναικα
Κανε το πεσιμο σου!Μη το σκεφτεις στιγμη!
Ουτε μαλακιες τυπου "κι αν με παρεξηγησει" η "αν χασω τη συμπαθεια της"γιατι ετσι θα μπεις friend zone και θα γινει ακομη πιο δυσκολο να της την πεσεις!
καλα τα λες η πραξη ειναι το ζητημα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.698
Πόντοι
9.297
Μπα...

Άμα τους κάτσει γκόμενα,24/7 βεντούζα της γίνονται

Πλέον οι γυναίκες τα κάνουν αυτά τα μοντέρνα 'friends with benefits' λόγω άπειρων επιλογών
Μόνο στην Αμερική αυτά...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μόνο στην Αμερική αυτά...
σωστος τι friends with benethits και μαλακιες?αυτα γινονται στη αμερικη εδω οχι.Μερικοι γιουτιουμπερ καμμενοι ρωτανε ολη τη καμμενη νεολαια τους 20-25 εχεις φιλη με προνομια?και λενε ναι.Ψευτες πολυτελειας θα πω εγω.Οι περισσοτεροι απο αυτους δε ξερουν που ειναι το πουλι τους οχι αμερικανιες φιλη με προνομια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.698
Πόντοι
9.297
σωστος τι friends with benethits και μαλακιες?αυτα γινονται στη αμερικη εδω οχι.Μερικοι γιουτιουμπερ καμμενοι ρωτανε ολη τη καμμενη νεολαια τους 20-25 εχεις φιλη με προνομια?και λενε ναι.Ψευτες πολυτελειας θα πω εγω.Οι περισσοτεροι απο αυτους δε ξερουν που ειναι το πουλι τους οχι αμερικανιες φιλη με προνομια.
Τους ξέσκισες χωρίς προφυλακτικό...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τους ξέσκισες χωρίς προφυλακτικό...
χαχα οχι θα τους αφηνα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια χαρά μπορείς να γαμιεσαι με κάποια και να στε απλώς fuck buddies,αντί να έχετε κάτι παραπάνω....
ναι καλα αυτα στη αμερικη.Εδω τετοιες μαλακιες μονο ο μαρτακης ή γενικως τα μοντελα.Εμεις μιλαμε για απλα ανθρωπακια σα εμενα εσενα ή αλλους.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.424
Πόντοι
3.296
Ναι καλα αυτα ειναι μαλακιες.
Σπανιζει αυτη η καραμελα friends with benefits.
Οσοι τα υποστηριζουν αυτα δεν εχουν ιδεα απο γυναικες!
Σπανια γυναικα δεχεται απλα να γαμιεστε!
Κι αν το κανει ειναι η παγιδα της για να σε κανει να μπεις σε σχεση μαζι της!
Το friends with benefits εξυπηρετει μονο το ανδρικο φυλο και καποιες που θελουν μονο γαμησι οπως πχ παντρεμενες και κανενα αλλο!
Σπανιζει και δυσκολα το δεχεται γυναικα.
Οσες φορες το εχω προτεινει εχω φαει ακυρο.
Οποτε απεφυγα να το προτεινω και το αφηνα να γινει πραξη χωρις να το βαφτιζω.
Μονο ετσι.
Και παλι δεν εχει διαρκεια γιατι αν η αλλη ειναι ελευθερη θα βρει γρηγορα καποιο να ερωτευτει και να παρατησει τον "φιλο με προνομια"
Προνομιο η benefit εντωμεταξυ μονο για τον ανδρα μια και η γυναικα δε σκοπευει στο σεξ καθεαυτο ως πρωτη αναγκη.
Να τη γαμησουν βρισκει ανετα δεν εχει αναγκη απο τετοιες μαλακισμενες συμβασεις!
Ο ανδρας ναι εχει!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι καλα αυτα ειναι μαλακιες.
Σπανιζει αυτη η καραμελα friends with benefits.
Οσοι τα υποστηριζουν αυτα δεν εχουν ιδεα απο γυναικες!
Σπανια γυναικα δεχεται απλα να γαμιεστε!
Κι αν το κανει ειναι η παγιδα της για να σε κανει να μπεις σε σχεση μαζι της!
Το friends with benefits εξυπηρετει μονο το ανδρικο φυλο και καποιες που θελουν μονο γαμησι οπως πχ παντρεμενες και κανενα αλλο!
Σπανιζει και δυσκολα το δεχεται γυναικα.
Οσες φορες το εχω προτεινει εχω φαει ακυρο.
Οποτε απεφυγα να το προτεινω και το αφηνα να γινει πραξη χωρις να το βαφτιζω.
Μονο ετσι.
Και παλι δεν εχει διαρκεια γιατι αν η αλλη ειναι ελευθερη θα βρει γρηγορα καποιο να ερωτευτει και να παρατησει τον "φιλο με προνομια"
Προνομιο η benefit εντωμεταξυ μονο για τον ανδρα μια και η γυναικα δε σκοπευει στο σεξ καθεαυτο ως πρωτη αναγκη.
Να τη γαμησουν βρισκει ανετα δεν εχει αναγκη απο τετοιες μαλακισμενες συμβασεις!
Ο ανδρας ναι εχει!
πες τα χρυσοστομε εσυ ξερεις τελικα πολλα πραγματα για τη ζωη,ευγε αγαπητε.Φιλο με προνομια και μαλακιες,αυτα στη αμερικη εδω υπαρχουν ταμπου.Οι περισσοτερες γυναικες ακομα και οι ντιβες που υποτιθεται ειναι ευκολες με γκομενο κυκλοφορουν δε καθονται να γαμιουνται ετσι στο αστειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom