Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Ακριβως φιλε
ΤΕΤΟΙΕΣ ειναι
Κατα συνθηκην σε ολα τους.
Και ασταθεις σε οτι λενε η σκεφτονται.
Καλο για μενα οποιος μπαινει σε σχεση η παντρευεται να ξερει ΠΟΛΥ καλα γιατι το κανει.
Πχ παντρευομαι μια που θα μου δωσει πελατεια στη δουλεια μου η χρηματα για να ξεκινησω την επιχειρηση μου.
Η ειναι καταλληλη για μανα αν θελω ντε και καλα να αφησω απογονους.
Αλλα να ξερω καλα πως δεν παντρευτηκα τη Χιονατη.
Οι ιστοριες ρομαντισμου και αφοσιωσης ειναι για τα μικρα παιδια και ουτε.
Ο γάμος, όπως τον έχω δει εξ ιδίας πείρας και από τους γύρω μου, είναι μία ''σύμβαση''. Συνηθίζω να λέω ότι είναι ένας μαραθώνιος και όχι ένα κατοστάρι, είναι μία μακρά διαδρομή που πρέπει να έχει γερές συμβατικές βάσεις.
Το σεξ είναι μία πολύ μικρή παράμετρος σε ένα γάμο και πολύ μικρότερης σημασίας κριτήριο από άλλα που παρέχουν εχέγγυα μακροημέρευσης στον κοινό βίο (λ.χ. η οικονομική επιφάνεια που σκοπίμως παραγνωρίζεται από πολλούς μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι λογαριασμοί στο κοινό σπίτι).

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μόνο παρήγορο για τους μεγαλύτερους είναι ότι δεν τράβηξαν πολλά βάσανα με τις ψυχοπαθεις. Η νέα γενιά δεν έχει καμία ελπίδα να περάσει καλα. Είναι στάνταρ αυτό. :confused: Τώρα βέβαια πάντα θα υπάρχουν υποτακτικοί και ανδρογύναικα που θα τα βγάζουν όλα ωραία για να γίνονται αρεστά δίποδα. :2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Εχεις ρωτήσει γυναίκα εμφάνισης 9-10 καί σου έχει πεί αύτο πού λές?
οι γυναίκες εμφάνισης 9-10 "στριμώχνονται" ποιά θά διαλέξει ο φραγκάτος, μέσα σέ αυτές καί η σύζυγος τού Barman!
όταν ο φραγκάτος αποφασίσει νά παντρευτεί,έχει άπειρες επιλογές,καί παίρνει...έως καί παρθένα
Οπως το πες.
Οταν αποφασισει να παντρευτει.
"Στριμωχνονται" για το ποια θα ντυθει νυφουλα,οχι για το ποια θα γαμηθει ανευ ορων!
ΥΓ Τι νοημα εχει να ρωτησεις μια γυναικα;
Θα σου πει αληθεια νομιζεις;
Εγω μιλαω για γεγονοτα οχι για αποψεις η δηλωσεις γυναικων(αυτες και αν ειναι για τον πουτσο)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οπως το πες.
"Στριμωχνονται" για το ποια θα ντυθει νυφουλα,οχι για το ποια θα γαμηθει ανευ ορων!
Εγω μιλαω για γεγονοτα οχι για αποψεις η δηλωσεις γυναικων(αυτες και αν ειναι για τον πουτσο)
Εποικοδομητική η αντιπαράθεση μας,
παρ'όλα αυτά,μένω στίς απόψεις καί τά βιώματα μου,
No Problem!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Οπως το πες.
Οι δηλώσεις των γυναικών είναι για τα σκουπίδια, παρατηρήστε απλά τις πράξεις τους και μην ακούτε τίποτα από όσα λένε.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Εποικοδομητική η αντιπαράθεση μας,
παρ'όλα αυτά,μένω στίς απόψεις καί τά βιώματα μου,
No Problem!
Μα δεν διαφωνουμε επι της ουσιας!
Εσυ εξεταζεις ποιους παντρευονται τα 9-10 αρια και εγω με ποιους πηδηχτηκαν μεχρι να φτασουν εις γαμου κοινωνια!
Απλα εσυ θεωρεις οτι μια γυναικα που ειναι σοβαρη θα ηταν ετσι παντα και θα συνεχισει να ειναι παντα!
Ενω οι γυναικες ειναι ασταθεις απο τη φυση τους.
Η μονη σταθερα τους ειναι ο γαμος και η τεκνοποιηση ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μα δεν διαφωνουμε επι της ουσιας!
Εσυ εξεταζεις ποιους παντρευονται τα 9-10 αρια και εγω με ποιους πηδηχτηκαν μεχρι να φτασουν εις γαμου κοινωνια!
Απλα εσυ θεωρεις οτι μια γυναικα που ειναι σοβαρη θα ηταν ετσι παντα και θα συνεχισει να ειναι παντα!
Ενω οι γυναικες ειναι ασταθεις απο τη φυση τους.
Η μονη σταθερα τους ειναι ο γαμος και η τεκνοποιηση ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ...
Οχι δέν λέω μόνο ποιούς παντρεύονται,αλλά καί ποιός τίς γαμεί,
όσον αφορά τήν τεκνοποίηση,στά επίπεδα εμφάνισης 9-10 μήν είσαι...καί τόσο σίγουρος!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Οι δηλώσεις των γυναικών είναι για τα σκουπίδια, παρατηρήστε απλά τις πράξεις τους και μην ακούτε τίποτα από όσα λένε.
Α γεια σου ρε φιλε.
Με μια φραση τα πες ολα.
Οταν ημουν μικρος και αβγαλτος επαιρνα τοις μετρητοις τα λογια τους.
Οπως θα εκανα με τα λογια ενος φιλου ας πουμε.
Αυτο που γινοταν ειναι να εντοπιζω ενα σωρο αντιφασεις στα λογια τους
Και σιγουρα απειχε αυτο που εκαναν απο αυτο που ελεγαν.
Πχ μου χει τυχει περιπτωση να μου πει "δεν εισαι ο τυπος μου δε μου κανεις το κλικ" και αφου ηπιαμε τα ποτα μας και περπατησαμε στην παραλια,ουτε για ποτε καταλαβα ποτε ηρθε το πρωτο φιλι,για ποτε της ρουφαγα λαιμαργα τα βυζια και για ποτε βρεθηκαμε να τη γαμαω στα 4 και να της ραντιζω την πλατη...
Αλλα ειπε αλλα εκανε.
Γιατι;Γιατι ειχε σχεση που τον υπεραγαπαει οπως μετα μου εκμυστηρευτηκε.
Απλα επειδη της ελεγε συνεχεια για μια πρωην του την εκανε να αναζητα επιβεβαιωση και...την πηρε και με το παραπανω!
Με την εν λογω μειναμε φιλοι και οποτε δεν τα πηγαινε καλα με τη σχεση της ερχοταν και την "παρηγορουσα"!
Πηγα και στο γαμο της καλεσμενος ως πολυ καλος της φιλος!
Οτι να ναι παιδια!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
όσον αφορά τήν τεκνοποίηση,στά επίπεδα εμφάνισης 9-10 μήν είσαι...καί τόσο σίγουρος!
Φιλε μου ειμαι σιγουρος γιατι οπως σου ειπα και πριν αναφερομαι σε γεγονοτα και οχι σε εικασιες!...
Μια γυναικα που ειναι παρα πολυ ομορφη δεν ειναι και παντοδυναμη!
Εχει στιγμες αδυναμιας ειναι και ασταθης...
Δε θελει και πολυ να γινει το κακο!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Βασικα οι δυνατοτητες μειωνονται εκθετικα με την αποσταση απο το σημειο 0, δηλαδη το Μοναστηρακι.
Στο 1χλμ αποσταση εισαι στο 99,999%
Στα 2χλμ πεφτεις στο 85%
Στα 3χλμ πεφτεις στο 60%
Στα 4χλμ πεφτεις στο 25%
Απο τα 5χλμ και περα (Μαρουσια, Χολαργο, κλπ) εισαι κατω απο το 15%
Αν δε μεγαλωσες κιολας σε εκεινη την περιοχη να εχεις παιδικους φιλους η καποιους γνωστους γενικα, εισαι στο <5%
Δεν εχει καμια σημασια αν ειναι καλη περιοχη, αν εχει νυχτερινη ζωη, πιατσα, πλατεια με κοσμο, κλπ
Εχω φιλο μενει 100 μετρα απ το Μπουρναζι και δεν εχει φορτωσει γκομενα απ το Μπουρναζι εδω και 15 χρονια. Ατομο που στα νιατα του πηδουσε ο,τι κινουνταν...
εξαρταται τη περιοχη, δεν ειναι μονο Μοναστηρακι, ειναι ολες οι περιοχες του κεντρου, δυτικα προαστια και νοτια, εκει ειναι το παιχνιδι

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Φιλε μου ειμαι σιγουρος γιατι οπως σου ειπα και πριν αναφερομαι σε γεγονοτα και οχι σε εικασιες!...
Μια γυναικα που ειναι παρα πολυ ομορφη δεν ειναι και παντοδυναμη!
Εχει στιγμες αδυναμιας ειναι και ασταθης...
Δε θελει και πολυ να γινει το κακο!
Εγώ δέν σού μιλάω γιά "γεγονότα" αλλά γιά προσωπικά βιώματα,
άλλο τό γεγονός,πού καμία φορά μπορεί να αμφισβητηθεί γία χ-ψ λόγους,
καί άλλο τά βιώματα,τά βιώματα κατά κάποιο τρόπο υπερνικούν τά γεγονότα!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Εγώ δέν σού μιλάω γιά "γεγονότα" αλλά γιά προσωπικά βιώματα,
άλλο τό γεγονός,πού καμία φορά μπορεί να αμφισβητηθεί γία χ-ψ λόγους,
καί άλλο τά βιώματα,τά βιώματα κατά κάποιο τρόπο υπερνικούν τά γεγονότα!
Ε για να λεω γεγονοτα σημαινει οτι εγιναν περα πασης αμφισβητισης...
Τωρα αν ειναι και προσωπικα μου βιωματα ε αυτο θα θελα να το κρατησω για τον εαυτο μου φιλε μου!Συμπαθα με!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
παντως αυτο που ειπε πιο πανω ο φιλος για το Κουκακι ισχυει, γενικα εξαρταται και απο τα μερη που αραζεις, η Αθηνα εχει τεραστιο diversity σε κουλτουρα στυλ κλπ ειτε εισαι ανδρας ειτε γυναικα εχεις επιλογες. Τωρα αν καποιοι τυπαδες δε ξερουν να συμπεριφερθουν ε μαλλον οντως πρεπει να αλλαξουν κατι στο χαρακτηρα τους

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.547
Πόντοι
456
vvv.JPG

Ούτε μεταξύ τους πλέον τα βρίσκουνε :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
....μαγκα μου τι ζορι τραβας με τους τατουαζατους μηχανοβιους (και μας αποκαλεις και μαλακες, μαγκες του κωλου και ζωα)!!!!
Σου εχουν μεινει τπτ ψυχικα τραυματα ή κουβαλας απωθημενα απο μικρος?
εε ναι ρε φιλε καποιος αντρας που εχει τατουαζ και οδηγαει μηχανη ναι δε εχει σοβαροτητα τελος ειναι ενας γελοιος σα αυτους που θελουν οι 20-25.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε αυτά δεν είναι όπως οι κοινωνικές τάξεις στην αγγλία. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μπορεί δηλαδή στα 20 ή 25 κάποιος να έχει φτάσει αγάμητος και μετά να αποογειωθεί . ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ.

Αν είναι κλαψομούνης και κλαίγεται , επειδή δεν τον κυνήγησε να γαμηθεί μαζί του η μουνάρα στο λύκειο,
που ήταν ο χαλβάς της περιοχής .... και δεν κάνει τίποτε για αυτό ...... και λέει ότι τον αδίκησε η ζωή
που δεν τον έκανε γιο του όσμπορν ή του μικ τζάγκερ ή του ωνάση ...
και ότι ο ίδιος .... δεν φταίει καθόλου για την αγαμία του ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ , ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ....
τότε ναι ... αγάμητος θα φτάσει και τα 50 ...
δε ειναι ακριβως ετσι πρεπει να φας πολλες χιλοπιτες μεχρι να απογειωθεις,δε εχουν ολοι τα αρχιδια να το κανουν αυτο ομως.Εμενα ας πουμε δε μαρεσει να τρωω αποριψη καθολου,ειχα φαει αποριψη και απο κατι μπαζα εκει τρελαθηκα λεω απο μεσα μου βρε δε γαμιεστε?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μερικές είναι τόσο κομπλεξικες ώστε λένε"Έχω δώσει δικαίωμα";Γιατί νομίζουν ότι όταν την πέφτεις κάπου την θεωρείς ότι κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα...
ναι λες και τους ειπαμε ελατε να σας γαμησουμε ελληνιδες,μια γνωριμια να κανουμε ρε φιλε αλλα καταντησαν για τον πουτσο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ μαζί σου είμαι...αλλά αυτές θα πουν τον αριθμό που τις συμφέρει ανάλογα την περίπτωση.
συγουρα αλλα σιγα μη τις πιστεψουμε,η μεση 35αρα εχει παει max με 10 αντρες μη πω και πιο πολλους.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.951
Πόντοι
3.246
-Έχεις κανει κάτι με σελέμπριτι;

-Έχω κάνει ήδη μ'αυτούς που θέλω

Μάλλον δε θα'χει αφήσει πούτσα γυφτοτράπερ αρούφηχτη το βούρλο :shit:
ποιους lakers λέει; αυτούς
που παίζουν στο τουρνουά basketaki στα λιόσια;

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
με ολα αυτα που λες...τις γαμάς η μπαινεις σε friend zone?

τις εγαμώ, αλλα δεν ...νιωθουν τιποτα! δυστυχως δεν ειμαι προικισμενος....:coffee:

γι αυτο ειπα στον @oreos24 οτι γινομαι χορηγος τους με δωρακια και 3μερα στο Καΐμακτσαλάν και την Χαλκιδικη !

και δεν πηγαινα καλυτερα Σκοπια στο καζινο της Γευγελης? τουλαχιστον εκει θα γαμουσα εσκορτακια...:confused:

μας εχουν καταστρεψει οι σκροφες,αλλα τις εχουμε αναγκη...ειμαστε ΝΑΥΑΓΙΑ χωρις αυτες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom