Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μη μασάς τύπε. Απλά μην αγχώνεσαι .

Όπου έχει μάζωξη χώσου. Μην είσαι μαλάκας να γίνεσαι φιλεναδίτσος ... αλλά μη δείχνεις και βιαστικός και ληγούρης.
Και ... παραμύθα .......
Εντάξει καταλαβαίνεις πως άμα ψιλοντρεπομαι στις γκομενες μου είναι αδύνατον να μη αγχώνομαι αλλά τι να κάνουμε σε λάθος εποχή είμαι νεαρός.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τά Clubs θά γεμίσουν μέ ζευγάρια?
στά Clubs όσοι πάνε κατά 80% είναι Singles!
Κλαμπ και καφέ μαζί.
Θα μοιαζουν με ζευγάρια είπα κι όχι ότι θα είναι ζευγάρια. :2funny: Ετσι το διατύπωσα.
Ως γνωστόν θα μιλουν όλοι
κι όλες μεταξύ τους για τις δουλειές, για την ανακαίνιση σαλονιού κτλ. Οι υπόλοιποι
θα βλέπουν μπάλα και στην συνέχεια οι γκόμενες θα κοιτούν τα κινητά. Στο τέλος όλοι θα φεύγουν όπως ήρθαν. Μπουκάλα! :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όχι δε είχε μας είχε πει δε είχε πιάσει ούτε μπούτι γυναίκας και μας πουλάει και φιλοσοφίες του τύπου όλοι οι νέοι κάνουν αν θέλουν ουτε καν οι 20-25 είναι οι πιο άκυρες και θέλουν όλες φλωρουμπες κακά παιδιά οποίος δλδ είναι ένα κλασσικό αρσενικό και καλό παιδί μενει στη απέξω,όχι να μας λέει μαλακίες τώρα ο κάθε τυχαίος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Κλαμπ και καφέ μαζί.
Θα μοιαζουν με ζευγάρια είπα κι όχι ότι θα είναι ζευγάρια. :2funny: Ετσι το διατύπωσα.
Ως γνωστόν θα μιλουν όλοι
κι όλες μεταξύ τους για τις δουλειές, για την ανακαίνιση σαλονιού κτλ. Οι υπόλοιποι
θα βλέπουν μπάλα και στην συνέχεια οι γκόμενες θα κοιτούν τα κινητά. Στο τέλος όλοι θα φεύγουν όπως ήρθαν. Μπουκάλα! :confused:

Τύπε ... το 1997 είχα πάει πρώτη φορά βαρκελώνη .......

μόνος μου ... οι κολλητοί μου έρχονταν από λονδίνο το ίδιο βράδυ .......

την πρώτη μέρα που ξύπνησαν εκεί δεν με βρήκαν ... .με βρήκαν την επόμενη που ήταν τρίτη δικιά μου .......

θυμάμαι κάτι σουηδέζες ανέβαζαν κάτι καφάσια μπύρες στο χοστάλ που είχαν κλείσει οι κολλητοί μου .......

είπα να βοηθήσω .........

ξύπνησα με κάτι μουνότριχες στο στόμα ......

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
δεν εχω δυστυχως αλλα απο δικια μου μαλακια, πολλες φορες εχω δει να μου ριχνουν βλεμματα οταν βγαινω εξω αλλα δε κανω κινηση, και το κακο ειναι το τμημα που σπουδαζω ειναι 80% ανδρες, φετος θα μεγαλωσω τον κοινωνικο μου κυκλο και θα κανω περισσοτερες δραστηριοτητες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όχι δε είχε μας είχε πει δε είχε πιάσει ούτε μπούτι γυναίκας και μας πουλάει και φιλοσοφίες του τύπου όλοι οι νέοι κάνουν αν θέλουν ουτε καν οι 20-25 είναι οι πιο άκυρες και θέλουν όλες φλωρουμπες κακά παιδιά οποίος δλδ είναι ένα κλασσικό αρσενικό και καλό παιδί μενει στη απέξω,όχι να μας λέει μαλακίες τώρα ο κάθε τυχαίος.
Μήν τό παίρνεις έτσι,τουλάχιστον λέει αλήθεια,
όχι σάν...κάτι άλλους !

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
δεν εχω δυστυχως αλλα απο δικια μου μαλακια, πολλες φορες εχω δει να μου ριχνουν βλεμματα οταν βγαινω εξω αλλα δε κανω κινηση, και το κακο ειναι το τμημα που σπουδαζω ειναι 80% ανδρες, φετος θα μεγαλωσω τον κοινωνικο μου κυκλο και θα κανω περισσοτερες δραστηριοτητες

γάμα και μπάζα τότε .......... χωρίς πολλά πολλά .........

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παλιά Σάββατο έπεφτε κάργα γαμήσι. Θυμάμαι ότι πήγαινες ξενοδοχείο με γκόμενα και δεν έβρισκες δωμάτιο. Τώρα δεν βρίσκεις ξενοδοχείο. :2funny:
Το πιο στάνταρ μετά τις συναντησεις...τυπικές καληνύχτες και μπούρδες τύπου θα τα πούμε, πάρε κάνα τηλέφωνο και μαλακίες. Δεν κάνει κανένας κίνηση. Οι μόνοι που γαμάνε γκόμενες είναι αυτοί που ήδη έχουν γκόμενα και είναι στα ντουζενια τους μέχρι να τα σπάσουν μεταξύ τους. Δεν ρίχνεται κανείς. Πάνε σπίτι ρε μαλάκες και στέλνουν μήνυμα από την οθόνη ενώ η αλλη ήταν μέχρι προ ολίγου εκεί δίπλα τους!!! :2funny: Και τι λένε; Ωραία περάσαμε ελπίζω να τα ξαναπούμε!!! Ούτε στο λύκειο δεν τα λέγαμε αυτά!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ok γιά νά γίνεις γυναικάς πού θέλεις,πρέπει νά ξεκινήσεις από τήν αρχή,
πιά είναι η αρχή?
νά βγάλεις τήν 1η σου γκόμενα...έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας αυτό!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Στις μικρες κοινωνιες δυσκολευονται να γαμηθουν ακομα και στα 18-25

Ασε, τα χουμε φαει στη μαπα...
Όχι ότι είναι πιο εύκολα τα πράγματα σε πιο μεγάλες ηλικίες ιδίως αν έχεις φύγει από τον κύκλο σου και είσαι ξένος μέσα σε ξένους.Για ανδρες ισχύει αυτό που λέω.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μήν τό παίρνεις έτσι,τουλχάιστον λέει αλήθεια,
όχι σάν...κάτι άλλους !
Ναι λέει αλήθεια αλλά να μη λέει πως όλοι οι νέοι άμα θέλουν βρίσκουν,υπάρχουν νέοι κλασσικοί και σοβαροί αυτοί δε βρίσκουν γκομενα τωρα 20-25,αυτες ολες θελουν τους γελοιους τους φλωρους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε ... το 1997 είχα πάει πρώτη φορά βαρκελώνη .......

μόνος μου ... οι κολλητοί μου έρχονταν από λονδίνο το ίδιο βράδυ .......

την πρώτη μέρα που ξύπνησαν εκεί δεν με βρήκαν ... .με βρήκαν την επόμενη που ήταν τρίτη δικιά μου .......

θυμάμαι κάτι σουηδέζες ανέβαζαν κάτι καφάσια μπύρες στο χοστάλ που είχαν κλείσει οι κολλητοί μου .......

είπα να βοηθήσω .........

ξύπνησα με κάτι μουνότριχες στο στόμα ......
Από Βαρκελώνη δεν γνωρίζω. Δεν έχω λόγο να σε διαψεύσω. Εξάλλου κάθε πέρσι και καλύτερα. :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ok γιά νά γίνεις γυναικάς πού θέλεις,πρέπει νά ξεκινήσεις από τήν αρχή,
πιά είναι η αρχή?
νά βγαλείς τήν 1η σου γκόμενα...έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας αυτό!
μαρεσει που θελει να γινει και γυναικας και εδω δε εχει πιασει μπουτι γυναικας,οτι να ναι.Η ειρωνεια ειναι που λεει ολοι οι νεοι μπορουν να βρουν και αυτος δε εχει κανει τιποτα απολυτως και ειναι μονο 19 ετων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom