Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Προσωπικά θα έκανα ΧΑΡΑΚΙΡΙ αν έβγαινα με γκόμενα από σόσιαλ. Είναι δηλαδή σαν να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι άχρηστος και την πεφτω πίσω από οθόνες μην φάω άκυρο στα ίσα. Σόρρυ σε κάποιους αλλά τα βλέπω έτσι. :confused:
Είσαι λάθος σε αυτό .
Τρελή κάβλα τα ραντεβού μέσω οθονών.
Το είχα κάνει αρχαίες εποχές.

Από αγγελίες γνωριμιών του κοσμοπόλιταν και από dating sms κινητής εποχές 2000-2003.
Είχα βγεί με 500 γκόμενες.

Τρελή κάβλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.523
Πόντοι
3.656
Είσαι λάθος σε αυτό .

Από αγγελίες γνωριμιών του κοσμοπόλιταν και από dating sms κινητής εποχές 2000-2003.

Και δεν γάμησες καμία :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αθήνα υπάρχουν οι γαμιστρώνες

Επαρχία που να πάει η άλλη,στα χωράφια;
Ισα ίσα θά είναι καί ρομαντικά,
τί έχουν τα χωράφια,μιά χαρά είναι,
άς βρούν πρώτα γκόμενα,τά άλλα είναι...σέ 2ο χρόνο!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είσαι λάθος σε αυτό .

Τρελή κάβλα.
Καλά, και στην εποχή του pathfider που είχε φορούμ όπως κι όλα αυτά που λες ίσχυαν. Αόριστος. ΤΟΤΕ!!! Βεβαίως τότε τα μουνιά ήταν σε μια εποχή που απλά πειραματίζονταν. Τώρα είναι επάγγελμα. Ψάχνουν ελεγχόμενους μαλάκες!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Καλά, και στην εποχή του pathfider που είχε φορούμ όπως κι όλα αυτά που λες ίσχυαν. Αόριστος. ΤΟΤΕ!!! Βεβαίως τότε τα μουνιά ήταν σε μια εποχή που απλά πειραματίζονταν. Τώρα είναι επάγγελμα. Ψάχνουν ελεγχόμενους μαλάκες!

Πάντα τα ίδια σκατά ήταν .
Αλλά να περνάς ολόκληρο βράδυ με μουνάρα gold digger λέγοντας μαλακίες .... είχε φάση ..........

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντα τα ίδια σκατά ήταν .
Αλλά να περνάς ολόκληρο βράδυ με μουνάρα gold digger λέγοντας μαλακίες .... είχε φάση ..........
Υπήρχαν διάφορες. Βασικά δεν νομίζω να υπήρχαν καν gold digger τότε με την σημερινή έννοια του όρου. Τίποτα πορνιδια σε εκπαίδευση έπαιζαν.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Υπήρχαν διάφορες. Βασικά δεν νομίζω να υπήρχαν καν gold digger τότε με την σημερινή έννοια του όρου. Τίποτα πορνιδια σε εκπαίδευση έπαιζαν.
Του σκοτωμού gold digger υπήρχαν τύπε.

Τότε παίζαν σουβλατζήδες με SLK που κλείναν σουϊτες σε αράχωβα και σαντορίνη για νυχούδες και κομμώτριες ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Του σκοτωμού gold digger υπήρχαν τύπε.

Τότε παίζαν σουβλατζήδες με SLK που κλείναν σουϊτες σε αράχωβα και σαντορίνη για νυχούδες και κομμώτριες ....
Η πλειοψηφία ήταν ναυάγια που πειραματίζονταν. Πάντα υπήρχαν πόρνες δεν είπα το αντίθετο. Στην πλειοψηφία ερασιτεχνακια. Σήμερα όμως έχει γίνει μια μόνιμη κατάσταση με φτασμενες πουτάνες οι οποίες όμως ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΎΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!!! :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πιστεύω παντού έχει πέσει αυτό το φρούριο,στη εποχή του παππού μου συγουρα όλες με έναν πήγαιναν.Τωρα άλλαξε και αυτό.
Αυτοί πού γαμούσαν τήν εποχή τού παππού σου,είχαν πιό πολύ τύχη,
σήμερα όχι μόνο δέν γαμούν,αλλά είναι καί... άτυχοι σέ όλα!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Η πλειοψηφία ήταν ναυάγια που πειραματίζονταν. Πάντα υπήρχαν πόρνες δεν είπα το αντίθετο. Στην πλειοψηφία ερασιτεχνακια. Σήμερα όμως έχει γίνει μια μόνιμη κατάσταση με φτασμενες πουτάνες οι οποίες όμως ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΎΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!!! :2funny:
Τα ίδια λέμε με άλλα λόγια.
Τότε παίζαν πιο μπάνικες γκόμενες.
Αυτές που γύριζαν νύχτα και αλώνιζαν και τρώγαν λεφτά από μαλάκες ..... ήταν τουλάχιστον ψηλές μοντελέ .......
δεν ήταν σάκοι του μποξ ..........

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναί τό βλέπω καθημερινά,όλοι οι νέουλες...μέ γκόμενες είναι!
νά έχεις υπόψιν σου ότι δέν σημαίνει άν δείς "ζευγαράκι" στόν δρόμο,
ότι γαμιούνται κιόλας,ούτε οι μισοί,οι άλλοι είναι ζευγάρια "κατά φαντασίαν"
συνηθως γαμιουνται κιολας

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μπα...

Άμα τους κάτσει γκόμενα,24/7 βεντούζα της γίνονται

Πλέον οι γυναίκες τα κάνουν αυτά τα μοντέρνα 'friends with benefits' λόγω άπειρων επιλογών
και ενας εμφανισημος ανδρας μπορει να εχει παρα πολλες επιλογες, αστο και ανδρες και γυναικες μπορουν να εχουν πολλες επιλογες, δε παιζει ρολο το φυλο αλλα η εμφανιση. Εγω πχ σιγα μη πηγαινα με ενα μπαζο αφου ο ιδιος δεν ειμαι μπαζο, και οι ανδρες τα μπαζα τα κανουν περα, δεν εχουν αμετρητες επιλογες ολες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αύριο Σάββατο θα τιγκαρουν οι καφετέριες και τα κλαμπ με κάτι που μοιάζουν με ζευγάρια αλλά μόνο ζευγάρια δεν θα είναι. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα ίδια λέμε με άλλα λόγια.
Τότε παίζαν πιο μπάνικες γκόμενες.
Αυτές που γύριζαν νύχτα και αλώνιζαν και τρώγαν λεφτά από μαλάκες ..... ήταν τουλάχιστον ψηλές μοντελέ .......
δεν ήταν σάκοι του μποξ ..........
Αυτό ναι αλλά υπήρχε και φρι κατάσταση. Νέες που απλά ψάχνονταν. Τώρα πια ΨΑΧΝΟΥΝ! :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τι να εκτιμήσει; Πουτάνα είναι λεφτά βγάζει με το ψαλίδι που ανοιγοκλείνει (πόδια). Εσύ τι εκτιμάς; το ότι γαμιέται ή ότι νομίζεις ότι σε νοιάζεται; Είναι αυτό που έχω πει. Πρέπει όσοι θέλουν να τα φτιάξουν με πουτάνα να τους πει η πουτάνα μεγαλε αυτό ήταν, τα παραταω τώρα επιτόπου και πάμε να φύγουμε. Τότε θα σας δω. Υποσυνείδητα δεν θέλετε να σταματήσει αλλά απλά να διαφέρετε ως εκλεκτοί. Εκ του ασφαλούς δηλαδη!!! :confused:
Ναι ρε μια πουτανα δύσκολο να πει κάτι τέτοιο,πολύ δύσκολο αλλά νόμιζα έστω να μου πει να βγούμε θα το έλεγε έστω για τους τίτλους της έχω φερθει όπως ακριβώς θα φερομουν στη κοπέλα μου αλλά δε το εκτιμά μάλλον δυστιχως.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αύριο Σάββατο θα τιγκαρουν οι καφετέριες και τα κλαμπ με κάτι που μοιάζουν με ζευγάρια αλλά μόνο ζευγάρια δεν θα είναι. :2funny:
Τά Clubs θά γεμίσουν μέ ζευγάρια?
στά Clubs όσοι πάνε κατά 80% είναι Singles!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτοί πού γαμούσαν τήν εποχή τού παππού σου,είχαν πιό πολύ τύχη,
σήμερα όχι μόνο δέν γαμούν,αλλά είναι καί... άτυχοι σέ όλα!
Πες τα Χρυσόστομε και εσύ όπως λες είσαι και 55 έζησες τα μεγαλεία της τότε εποχής εγώ που είμαι 24 τι να πω?τα πιο νεανικά μου χρόνια τα έχω στη πιο χειρότερη εποχή.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Πες τα Χρυσόστομε και εσύ όπως λες είσαι και 55 έζησες τα μεγαλεία της τότε εποχής εγώ που είμαι 24 τι να πω?τα πιο νεανικά μου χρόνια τα έχω στη πιο χειρότερη εποχή.

Μη μασάς τύπε. Απλά μην αγχώνεσαι .

Όπου έχει μάζωξη χώσου. Μην είσαι μαλάκας να γίνεσαι φιλεναδίτσος ... αλλά μη δείχνεις και βιαστικός και ληγούρης.
Και ... παραμύθα .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom