Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.350
Πόντοι
9.297
Πηγα να πιω 2 παγωμενα μπυρονια solo στο Νεο Ηρακλειο, να χαλαρωσω απο τη δουλεια.
Πολλα πιτσιρικια στην πλατεια και στα γυρω μαγαζια, ολα βραζει το αιμα και μπολικο παιχνιδι. Η νεολαια 18-25 γαμιονται μεταξυ τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Η φυση μιλαει μονη της, δε χρειαζεται θεωριες, αποδειξεις και κοινωνικες αναλυσεις.
Ακομα και με 2 ματιες απο τα απεναντι παγκακια γινεται αμεσο παιχνιδι.
Τα ζορια και οι σφιξες αρχιζουν μετα τα 25, αφου φυγουν τα χοντραδια και τα απωθεμενα και απο τα δυο φυλα...
Αυτά σε μεγάλες κοινωνίες..
Οι μικρές κοινωνίες είναι μέσα στο κόμπλεξ...προσέξτε Θεσσαλονικείς και Αθηναίοι πριν πάτε να σηκώσετε σημαίες αποκέντρωσης...θα αυτοκτονήσετε με κωλοδάχτυλο αν φύγετε και πάτε έστω σε πόλη με πενταψηφιο πληθυσμό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αρα μιλάς γιά τήν μειοψηφία,διότι τά ζευγάρια σέ σχέση μέ τούς singles -γενικότερα- είναι λίγότερα,
όλοι οι άλλοι πού λένε οτί γαμούν καί ''δερνούν'' πώς...βγάζουν γκόμενες?
Αναφέρομαι σε οτιδήποτε μοιάζει με ζευγάρι κι εξακολουθεί να είναι σε μικρότερο ποσοστό επί του συνόλου. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656
Πηγα να πιω 2 παγωμενα μπυρονια solo στο Νεο Ηρακλειο, να χαλαρωσω απο τη δουλεια.
Πολλα πιτσιρικια στην πλατεια και στα γυρω μαγαζια, ολα βραζει το αιμα και μπολικο παιχνιδι. Η νεολαια 18-25 γαμιονται μεταξυ τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Η φυση μιλαει μονη της, δε χρειαζεται θεωριες, αποδειξεις και κοινωνικες αναλυσεις.
Τα ζορια και οι σφιξες αρχιζουν μετα τα 25, αφου φυγουν τα χοντραδια και τα απωθεμενα και απο τα δυο φυλα...

Κάποια στιγμή και στην Ελλάδα...θα μιλούσε η φύση

Όταν ήμασταν εμεις στην ηλικία τους,δυστυχώς...δεν μιλούσε ακόμα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό ισχύει. Έχουν πολύ περισσότερες ορμόνες και πολύ λιγότερα φρένα. Δεν ξέρω αν ισχύει καθολικά αλλά το έχω παρατηρήσει. Μάλιστα θεωρω οτι τα περισσότερα κονέ είναι μέσω κύκλου. Γνωρίζονται έστω φατσικα μέσω κυκλου, σχολείων κτλ και λιγότερο από αυθορμητο κονέ που όντως ισχύει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Οι μικρές κοινωνίες είναι μέσα στο κόμπλεξ...προσέξτε Θεσσαλονικείς και Αθηναίοι πριν πάτε να σηκώσετε σημαίες αποκέντρωσης...θα αυτοκτονήσετε με κωλοδάχτυλο αν φύγετε και πάτε έστω σε πόλη με πενταψηφιο πληθυσμό.
Στις μικρες κοινωνιες δυσκολευονται να γαμηθουν ακομα και στα 18-25

Ασε, τα χουμε φαει στη μαπα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Κάποια στιγμή και στην Ελλάδα...θα μιλούσε η φύση

Όταν ήμασταν εμεις στην ηλικία τους,δυστυχώς...δεν μιλούσε ακόμα
Επαρχια δε μιλαει ουτε σημερα. Πολλες οι αναστολες της μικρης πολης-χωριου και τις νιωθουν ακομα και πιτσιρικια. Δεν ειναι τυχαιο που ολες θελουν σα θεομουρλες να πανε σε μεγαλουπολη ή εστω σε φοιτητουπολη (Γιαννενα, κλπ) να φανε τις πουτσες τους ανενοχλητες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Και στήν Αθήνα τό ίδιο είναι,μήν νομίζεις,
γκόμενες μετριοκαλές ελάχιστοι έχουν,υπάρχουν κάποιοι άλλοι μέ άσχημες οι περισσότεροι από αυτούς πού έχουν είναι άθλια ζευγάρια,
οι άλλοι οι πιο πολλοί,τίποτα απολύτως γκόμενα ποτέ,λογικά στήν επαρχία θά είναι ακόμα χειρότερα!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.131
Πόντοι
3.506
Δεν ειναι τυχαιο που ολες θελουν σα θεομουρλες να πανε σε μεγαλουπολη ή εστω σε φοιτητουπολη (Γιαννενα, κλπ) να φανε τις πουτσες τους ανενοχλητες
Πολύ λογικό το βρίσκω. Υγιής αντίδραση.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό είναι προσωπική σου εμμονή που λες και ξαναλές περί εμφάνισης. Εγώ είμαι σαφής. Είσαι πελατάκι. Νομίζεις ότι σε γουστάρει
ή θες να νομίζεις. :confused:
Εντάξει μπορεί και να έχεις δίκιο υποθέτω για να μη μου έχει πει να βγούμε.Εγω πάντως είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της και θα είναι για πάντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656
Επαρχια δε μιλαει ουτε σημερα. Πολλες οι αναστολες της μικρης πολης-χωριου και τις νιωθουν ακομα και πιτσιρικια. Δεν ειναι τυχαιο που ολες θελουν σα θεομουρλες να πανε σε μεγαλουπολη ή εστω σε φοιτητουπολη (Γιαννενα, κλπ) να φανε τις πουτσες τους ανενοχλητες

Στις μικρες κοινωνιες δυσκολευονται να γαμηθουν ακομα και στα 18-25

Ασε, τα χουμε φαει στη μαπα...

Τις αναστολές τις έχουν οι μεγαλύτερες.Οι μικρές...δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

Γι'αυτό φυσικά και πολλές 35-40+ έχουν πάει μόνο...με τον άντρα τους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εντάξει μπορεί και να έχεις δίκιο υποθέτω για να μη μου έχει πει να βγούμε.Εγω πάντως είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της και θα είναι για πάντα.
Ε τότε κάτσε μαζι της τύπε.
Στα μπουρδέλα η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Όσο πληρώνεις δικαιούσαι μίνιμουμ δεκάλεπτο.
Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ε τότε κάτσε μαζι της τύπε.
Στα μπουρδέλα η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Όσο πληρώνεις δικαιούσαι μίνιμουμ δεκάλεπτο.
Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει.
Όχι δε θα κάτσω μαζί της αφού δε εκτιμάει πόσο καλα της φέρομαι και πόσο την εκτιμώ.Αν το εκτιμούσε θα μου έλεγε να βγούμε.Θα φλερτάρω κάποια στιγμή κάποια του τύπου μου,σιγά μη κάτσω μια ζωή με κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά και τους βλέπουν όλους σα λεφτα και πελάτες μόνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έπεσε κι αυτό το φρούριο εδώ και χρόνια μάστορα. Τώρα γαμιούνται όλες όπου βρουν.:2funny:
Έπεσε έπεσε τώρα η μέση 35 άρα έχει πάει με 10 άντρες τουλάχιστον.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως εγώ οπότε πάω στο αυθαίρετό μου που ονομάζω εξοχικό, οι μισοί έχουν πεθάνει με τις μισές η αγνοούνται επειδή παράτησαν την σκληρή δουλειά συντήρησης εξοχικού. Οι υπόλοιπες ψάχνουν γαμιαδες στην γειτονιά. Κι είμαστε ΜΙΚΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!! :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στην επαρχία δεν έχει πέσει.
Παντού έχει πέσει η μέση γυναίκα στα 35 της έχει πάει Τουλ με καμία 10 άρια άντρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί στήν Αθήνα νομίζεις ότι έχει πέσει?
από δηλώσεις άλλο τίποτα,
μέ λίγα λόγια η Αθήνα...δέν γαμεί!
Πιστεύω παντού έχει πέσει αυτό το φρούριο,στη εποχή του παππού μου συγουρα όλες με έναν πήγαιναν.Τωρα άλλαξε και αυτό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι δε θα κάτσω μαζί της αφού δε εκτιμάει πόσο καλα της φέρομαι και πόσο την εκτιμώ.Αν το εκτιμούσε θα μου έλεγε να βγούμε.Θα φλερτάρω κάποια στιγμή...
Τι να εκτιμήσει; Πουτάνα είναι λεφτά βγάζει με το ψαλίδι που ανοιγοκλείνει (πόδια). Εσύ τι εκτιμάς; το ότι γαμιέται ή ότι νομίζεις ότι σε νοιάζεται; Είναι αυτό που έχω πει. Πρέπει όσοι θέλουν να τα φτιάξουν με πουτάνα να τους πει η πουτάνα μεγαλε αυτό ήταν, τα παραταω τώρα επιτόπου και πάμε να φύγουμε. Τότε θα σας δω. Υποσυνείδητα δεν θέλετε να σταματήσει αλλά απλά να διαφέρετε ως εκλεκτοί. Εκ του ασφαλούς δηλαδη!!! :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom