Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656
Στο μεταξύ σήμερα έλεγε ένας στην δουλειά ότι ψαχνει πιστή γυναίκα
για γάμο. Άλλος ήρωας
κι αυτός. :2funny: Κλασσικά
ο άνδρας εκ φύσεως για να προχωρήσει σε οικογένεια πρέπει αναγκαστικά να βασιστεί στον χαρακτήρα της γυναίκας και για αυτο θελει πιστή. Αντίθετα η γυναίκα δεν υπολογίζει τόσο τον χαρακτήρα. Για αυτό και δεν την νοιάζει αν απατηθεί μετά τον γάμο όσο πριν. Αυτό συμβαίνει διότι αν απαιτηθεί πριν, νιώθει ξεφτιλισμένη
και λίγη. Μετά τον γάμο όμως βλέπει την απάτη ως δώρο Θεού μιας που όλα ειναι υπέρ της αν χωρίσει. :2funny: Ελάχιστες νοιάζονται πραγματικά. Αφήστε τι λένε.

Και τί να πει,ψάχνω γυναίκα να μου τα φοράει;

Πάντως αν θέλει να παντρευτεί,πες του να ψάξει από επαρχία

Αν ψάχνει τις πουτσορουφήχτρες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη,νομοτελειακά θα γίνει άλλος ένας...στη λίστα τους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και τί να πει,ψάχνω γυναίκα να μου τα φοράει;

Πάντως αν θέλει να παντρευτεί,πες του να ψάξει από επαρχία

Αν ψάχνει τις πουτσορουφήχτρες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη,νομοτελειακά θα γίνει άλλος ένας...στη λίστα τους
Αυτά δεν λέγονται. Ακούγονται ως απωθημένα.
Ας πάει να βρει κάποια πρώτα και θα δει στην πορεία. Ειδικά αυτός αν παντρευτεί, του δίνω ένα μήνα διορία να χάσει το σπίτι του. Θα πουλήσει και τις κάλτσες του για να παίρνει δώρα. :2funny: Ο τύπος αν σε δει με γκόμενα να πίνεις καφέ, έρχεται να χαιρετήσει και λέει στην γκόμενα μήπως έχει φίλη να παντρευτεί. Αυτά δεν τα κάνουν ούτε δεκάχρονα. Το χειρότερο όλων αν βρεθεί καμία από προξενιό -κατα δήλωση του- την πάει πρώτα για ψάρι διότι είναι ΛΕΕΙ πολύ απλοϊκός ο καφές. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μάλλον δε θα'χει αφήσει πούτσα γυφτοτράπερ αρούφηχτη το βούρλο :shit:
Εχω γνωρίσει,από όλα τά είδη μουσικούς,
τά μεγαλύτερα μουνόπανα πού υπάρχουν,είναι οι Trap musicians όχι όλοι κατά 95% -δέν τούς θεωρώ κάν μουσικούς-
υπάρχουν καί ελάχιστα αξιόλογα παιδιά,καί μορφωμένα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοντεύω να σκίσω τα ρούχα μου με αυτά που βλέπω κάθε μέρα. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μα δε ειμαι ασχημος μου ειχε πει κιολας ωραιο παιδι ειμαι επισης αν δε με ηθελε δε θα εμπαινε μαζι μου,η κοπελα αυτη ειναι επιλεκτικη οποιον δε θελει δε βγαινει καν στο σαλοναρισμα.Μαλλον η συγκεκριμμενη δε εχει σχεση με πελατες φοβαται.Μονο με τον νταβα θα εχει σχεσεις.
Τύπε, η πουτάνα οφείλει να βγαίνει στο σαλόνι. Αν δεν βγαίνει είναι εντελώς άχρηστη ακόμα και για πουτάνα. Εκτός και το δίνω ως εξαίρεση αν της ζαλίζουν το μουνί κάποιοι και δεν τους θέλει.
Τέλος άσε τι σου έχει πει. Όσο σκας φράγκα κάτι πρέπει να λέει. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ώρες ώρες νομίζω ότι μόνο εγώ έχω μείνει να ριχνομαι εκεί έξω. :2funny: Βέβαια αυτό είναι αδύνατον αλλά από την άλλη δεν έχω δει άλλον ποτέ εδώ και καιρό. Να τον δω, όχι να μου πουν ότι τον είδαν κάποιοι άλλοι. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν κι άλλοι. Το μόνο πάντως που βλέπω είναι χαλβαδιασμα ανδρών και κάτι πατσαβούρια με κινητά στα χέρια να κοιτουν την οθόνη κάθε 3 λεπτά. Κοινωνία άχρηστη!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόνη ελπίδα σε όλα αυτά ειναι η επανέναρξη του πολιτισμού. Κι επειδή για να γίνει επανεναρξη πρέπει να έρθει καταστροφή, χρειάζεται ένας παγκόσμιος πόλεμος. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε, η πουτάνα οφείλει να βγαίνει στο σαλόνι. Αν δεν βγαίνει είναι εντελώς άχρηστη ακόμα και για πουτάνα. Εκτός και το δίνω ως εξαίρεση αν της ζαλίζουν το μουνί κάποιοι και δεν τους θέλει.
Τέλος άσε τι σου έχει πει. Όσο σκας φράγκα κάτι πρέπει να λέει. :confused:
Ρε φιλε δε καταλαβαίνεις?το έχουν πει άλλοι εδώ που έχουν περάσει μαζί της ότι τους είπε αν δε μαρέσει ο άλλος δε μπαίνω δωμάτιο,είμαι επιλεκτική.Δε είναι θέμα ότι δε της αρέσω στη τελική 24 χρόνων είμαι και είναι 26 αυτό ελειπε να μη της αρέσω που πάει με κάτι 50αρηδες ως επί το πλείστον όπως και οι περισσότερες σεξεργατριες,μάλλον φοβάται να δώσει ινστα δε εμπιστεύεται τους πελάτες,έπεσα σε τύπισσα που κολώνει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε δε καταλαβαίνεις?το έχουν πει άλλοι εδώ που έχουν περάσει μαζί της ότι τους είπε αν δε μαρέσει ο άλλος δε μπαίνω δωμάτιο,είμαι επιλεκτική.Δε είναι θέμα ότι δε της αρέσω στη τελική 24 χρόνων είμαι και είναι 26 αυτό ελειπε να μη της αρέσω που πάει με κάτι 50αρηδες ως επί το πλείστον όπως και οι περισσότερες σεξεργατριες,μάλλον φοβάται να δώσει ινστα δε εμπιστεύεται τους πελάτες,έπεσα σε τύπισσα που κολώνει.
Εγώ σου λέω συγκεκριμένα πράγματα κι εσύ μου μιλάς με υπεκφυγές. Βγήκε έξω μαζί σου; οχι. Γαμιέται μαζι σου σαν να μην υπάρχει αύριο, παρέχοντας σου υπηρεσίες που άλλοι βλέπουν στον ύπνο τους; όχι. Συνεπώς είσαι πελατάκι. Τι ινστα μου λες και μαλακίες; παιχνίδια στο Google Play θα παίξετε; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ώρες ώρες νομίζω ότι μόνο εγώ έχω μείνει να ριχνομαι εκεί έξω. :2funny: Βέβαια αυτό είναι αδύνατον αλλά από την άλλη δεν έχω δει άλλον ποτέ εδώ και καιρό. Να τον δω, όχι να μου πουν ότι τον είδαν κάποιοι άλλοι. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν κι άλλοι. Το μόνο πάντως που βλέπω είναι χαλβαδιασμα ανδρών και κάτι πατσαβούρια με κινητά στα χέρια να κοιτουν την οθόνη κάθε 3 λεπτά. Κοινωνία άχρηστη!
Καί πώς βγάζουν γκόμενες πού λένε κάποιοι?
καμάκι δέν κάνουν,γιατί δέν έχουν ιδέα τί πάει νά πεί καμάκι,
κύκλο πού λένε κάποιοι άλλοι, πάλι δέν έχουν,η άν έχουν είναι αρκετά περιορισμένος,
μήν μού πείς από apps γιατί θά βάλω τά γέλια,γκόμενα πώς βγάζουν...μήπως δέν βγάζουν?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κύκλο πού λένε κάποιοι άλλοι, πάλι δέν έχουν,η άν έχουν είναι αρκετά περιορισμένος,
μήν μού πείς από apps γιατί θά βάλω τά γέλια,γκόμενα πώς βγάζουν...μήπως δέν βγάζουν?
Όλοι αυτοί εκεί έξω έχουν γνωρίσει κάποιες από γνωριμίες μέσω δουλειάς
ή κύκλου γνωστων. Βγάζει νόημα διότι αν παρατηρήσεις τα ζευγάρια σε μια βόλτα είναι πολύ λίγα αναλογικά προς το σύνολο. Επίσης πρόσθεσε ότι αρκετοί με αρκετές βγαίνουν έξω μαζί ως φίλοι η γνωστοί. Τους καταλαβαίνεις. Και βέβαια υπάρχουν κι όσοι ειναι κόπανοι των σόσιαλ, δηλαδή βγαίνουν επειδη οι άλλες ψάχνουν ελεγχόμενους μαλάκες. Προσωπικά θα έκανα ΧΑΡΑΚΙΡΙ αν έβγαινα με γκόμενα από σόσιαλ. Είναι δηλαδή σαν να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι άχρηστος και την πεφτω πίσω από οθόνες μην φάω άκυρο στα ίσα. Σόρρυ σε κάποιους αλλά τα βλέπω έτσι. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.346
Πόντοι
9.297
Αυτό που λες ισχύει για τις παλιότερες γενιές....πλέον η νέα γενιά ( ηλικίες 15-25) ειναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.

Εχω δει κοριτσάκια 16 χρονών να μαλώνουν πια εχει πάει με πιο πολλούς...η άλλη έλεγε "εγω είμαι μουναρα τους εχω πάρει όλους, εσυ εισαι σαύρα δεν σε γ@μανε" :cheesy:

Αλλη νοοτροπια ειχαν οι σημερινές 35αρες οταν ηταν 18-19 και άλλη νοοτροπια έχουν οι σημερινές 18αρες!
Τα τραπ τραγουδια που ακουν ολη μερα τους εχουν κανει το μυαλο ταραμα!

Τωρα ειναι στην μόδα να πηδιέται σαν το σκυλι πανω-κατω! Αυτήν που εχει πολλούς και ωραίους γκόμενους θεωρείτε πετυχημένη!
Ασε φιλε τα μικρα (15-25) εχουν πλέον ξεφύγει!
Τα μικρά όμως βγάζουν τα μάτια τους με σαχλαμαρακηδες που έχουν το ίδιο χαμηλό επίπεδο με αυτα..δεν γίνεται άνδρας από τα 35 και πάνω που σέβεται τον εαυτό του να ασχοληθεί με αυτά τα δίποδα...προτιμότερος στόχος οι μάνες τους καί οι θείες τους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ σου λέω συγκεκριμένα πράγματα κι εσύ μου μιλάς με υπεκφυγές. Βγήκε έξω μαζί σου; οχι. Γαμιέται μαζι σου σαν να μην υπάρχει αύριο, παρέχοντας σου υπηρεσίες που άλλοι βλέπουν στον ύπνο τους; όχι. Συνεπώς είσαι πελατάκι. Τι ινστα μου λες και μαλακίες; παιχνίδια στο Google Play θα παίξετε; :2funny:
Άρα θες να καταλήξεις ότι δε της αρέσω εμφανησιακα σωστά?γιατί αν της άρεσα θα βγαίναμε και θα γαμιοταν τσάμπα μαζί μου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άρα θες να καταλήξεις ότι δε της αρέσω εμφανησιακα σωστά?γιατί αν της άρεσα θα βγαίναμε και θα γαμιοταν τσάμπα μαζί μου.
Αυτό είναι προσωπική σου εμμονή που λες και ξαναλές περί εμφάνισης. Εγώ είμαι σαφής. Είσαι πελατάκι. Νομίζεις ότι σε γουστάρει
ή θες να νομίζεις. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.346
Πόντοι
9.297
Εντός κύκλου γίνονται προξενιά...σιγά μην έχουν τα όργανα τα σημερινά πιτσιρίκια να διεκδικήσουν είτε γκόμενα είτε δουλειά είτε ο,τιδηποτε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.346
Πόντοι
9.297
Αυτό που λες ισχύει για τις παλιότερες γενιές....πλέον η νέα γενιά ( ηλικίες 15-25) ειναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.

Εχω δει κοριτσάκια 16 χρονών να μαλώνουν πια εχει πάει με πιο πολλούς...η άλλη έλεγε "εγω είμαι μουναρα τους εχω πάρει όλους, εσυ εισαι σαύρα δεν σε γ@μανε" :cheesy:

Αλλη νοοτροπια ειχαν οι σημερινές 35αρες οταν ηταν 18-19 και άλλη νοοτροπια έχουν οι σημερινές 18αρες!
Τα τραπ τραγουδια που ακουν ολη μερα τους εχουν κανει το μυαλο ταραμα!

Τωρα ειναι στην μόδα να πηδιέται σαν το σκυλι πανω-κατω! Αυτήν που εχει πολλούς και ωραίους γκόμενους θεωρείτε πετυχημένη!
Ασε φιλε τα μικρα (15-25) εχουν πλέον ξεφύγει!
Όταν το κοριτσάκι νιώθει μεγαλοαστο (Θεσσαλονίκη και Αθήνα) νομίζει ότι είναι κάτι.
Σε πιο μικρές κοινωνίες δεν έχει ξεφύγει τόσο η κατάσταση εκτός βέβαια αν μιλάμε για σουρωμενα παρτσακλα σε μεταμεσονύκτιες διασκεδάσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Πηγα να πιω 2 παγωμενα μπυρονια solo στο Νεο Ηρακλειο, να χαλαρωσω απο τη δουλεια.
Πολλα πιτσιρικια στην πλατεια και στα γυρω μαγαζια, ολα βραζει το αιμα και μπολικο παιχνιδι. Η νεολαια 18-25 γαμιονται μεταξυ τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Η φυση μιλαει μονη της, δε χρειαζεται θεωριες, αποδειξεις και κοινωνικες αναλυσεις.
Ακομα και με 2 ματιες απο τα απεναντι παγκακια γινεται αμεσο παιχνιδι.
Τα ζορια και οι σφιξες αρχιζουν μετα τα 25, αφου φυγουν τα χοντραδια και τα απωθεμενα και απο τα δυο φυλα...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656

Μέσω φίλων-αδερφών-ξαδερφών-συναδέλφων

Γνωριμία στην Ελλάδα γίνεται μόνο έτσι

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όλοι αυτοί εκεί έξω έχουν γνωρίσει κάποιες από γνωριμίες μέσω δουλειάς
ή κύκλου γνωστων. Βγάζει νόημα διότι αν παρατηρήσεις τα ζευγάρια σε μια βόλτα είναι πολύ λίγα αναλογικά προς το σύνολο. Επίσης πρόσθεσε ότι αρκετοί με αρκετές βγαίνουν έξω μαζί ως φίλοι η γνωστοί. Τους καταλαβαίνεις. Και βέβαια υπάρχουν κι όσοι ειναι κόπανοι των σόσιαλ, δηλαδή βγαίνουν επειδη οι άλλες ψάχνουν ελεγχόμενους μαλάκες. Προσωπικά θα έκανα ΧΑΡΑΚΙΡΙ αν έβγαινα με γκόμενα από σόσιαλ. Είναι δηλαδή σαν να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι άχρηστος και την πεφτω πίσω από οθόνες μην φάω άκυρο στα ίσα. Σόρρυ σε κάποιους αλλά τα βλέπω έτσι. :confused:
Αρα μιλάς γιά τήν μειοψηφία,διότι τά ζευγάρια σέ σχέση μέ τούς singles -γενικότερα- είναι λίγότερα,
όλοι οι άλλοι πού λένε οτί γαμούν καί ''δερνούν'' πώς...βγάζουν γκόμενες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom