Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δε είμαστε όλοι στα δικά σου τα χάλια ξέρεις υπάρχουν και τύποι σα εμένα και κάποιους άλλους που από το να γίνουμε μουνοδουλοι προτιμάμε να πηγαίνουμε σε πουτανες.

ευχαριστω για την υποστηριξη τυπε....! :confused::confused:
εγω περνω ενα δραμα και εσυ με χλευαζεις:coffee:
ειμαι πρεζακι με το μουνι...πρεπει να απεξαρτηθω ,αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
στα μπουρδελα δεν μπορω να γινω μουνοδουλος....δεν μπορω να σκεφτομαι οτι ο Πακιστανος γαμουσε το ιδιο μουνακι 5 λεπτα πιο πριν:undecided:

ετσι, προκειμενου να γαμαω κανονικες γυναικες,γινομαι ...ειλωτας τους! δουλος! ξεφτιλας ! οποτε με χρειαστουν,ειμαι εκει για αυτες!
δεν εχω προσωπικη ζωη πλεον....ειμαι εξαρτημενος απο την καθε ψωναρα,. προκειμενου να παρω τη δοση μου ,τα ανεχομαι ολα!
εχει τυχει να προστατεψω γυναικες απο τοξικους πεφτουλες ! οτι καταλαβες,καταλαβες.......λειτουργω σαν υπαλληλος τους!
ταριφας,μαγειρας,μπραβος,φιλεναδιτσος,χορηγος,ψυχολογος....μια φορα γραφτηκα σε μαθημα γιογκα για να μη με παρατησει καποια..:coffee:

αυτος ειμαι....το παραδεχομαι!!!!:rockon::rockon::rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Ας το θέσουμε αλλιώς:
Αγενής προς αυτή που δεν γουστάρει και μια χαρά ευγενικός και "πεσιματίας" σε εκείνη που θέλει.

Ναι,σιγά μη ζητήσει ο καθένας και άδεια για το αν θα κάνει σχέση ή απλά θα ναι fuck buddies με κάποια.
Και το να σαι fuck buddy με κάποια χωρίς κάτι παραπέρα μια χαρά ωραία φάση είναι.

Ναι.

Ενώ εσείς που αραδιάζετε διάφορες θεωρίες των mgtow,των incels κλπ. είστε μέσα στο θέμα
Κόψτε το reddit και λοιπά σάιτ που γράφουν τέτοιες μπούρδες.

Γκάλοπ κάνεις;
Στα 30s και άνω των 10 (και προφανώς δεν κατέληξαν όλες σε σχέσεις)

Εσύ;
Αλλα τι θα κανει...χωρις την αδεια και τη συναινεση του αλλου;
Οταν μιλας για κατι που συμμετεχουν δυο θελει σαφως και την αδεια του αλλου για να κανεις αυτο που θες.
Αρα μαντεψε:Σπανια θα κανεις αυτο που θες.Συνηθως θα κανεις οτι σου προκυψει.
Ωραια φαση το...fuck buddy ειναι αλλα οπως σου ειπα θελει...δυο για να υλοποιηθει.
Κι αυτη ορολογια ειναι οπως και τα βητα male και cuckold η αλλοιως ανδρες δευτερης διαλογης για τις γυναικες και κεραταδες γιατι θα ειναι παντα δεδομενοι και δευτεροι για εκεινες.
Κι αυτο το μαρτυρα η ιδια η ζωη φιλε.Αυτη ειναι η πηγη πληροφορησης μου και οχι διαφορα σαιτ που γνωριζεις και ψαχνεις...(τι ειναι αυτο το rabbit?δεν εχω ιδεα)
Η ζωη εκει εξω δηλαδη που εχεις ακομη πολυ μπροστα σου για να ζησεις καθως θεωρεισαι αρκετα απειρος με τις γυναικες και φυσικα εισαι μικρος.
Στα 30 σου δεν εχεις ζησει τιποτα ακομη.
Θα διαπιστωσεις στην πορεια πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα αντιλαμβανεσαι και πως η θεωρια απεχει πολυ απο την πραξη.
Οχι δεν κανω γκαλοπ απλα ηθελα να ξερω ποσο καλα γνωριζεις το κεφαλαιο "γυναικα"
Οσο για μενα ασε φιλε μου αν σου γραψω ειλικρινα ποσες γνωρισα και ποσες γαμησα θα με πεις ψευτη αρα αστο καλυτερα.Κρατα οτι εχω πολλη παραπανω πειρα απο σενα.
Σου ευχομαι ολοψυχα να αποκτησεις εσυ περισσοτερη.
Ηλικια 43 ετων.
Ευχαριστω

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

:tooth::tooth::tooth:

ιστοτοπος δεκαετιας+, απο τις πρωτες φωνες αντιστασης στη θηλυκη βια και καταστολη!

κερδιζει επαξια μια θεση στο αντιφεμινιστικο μπλοκ:coffee::coffee:

ο αρθρογραφος προφανεστατα καποια στιγμη περα θα περασε απο το bou :rockon:

ειμαστε το τελευταιο προπυργιο της πατριαρχιας:rockon::rockon::rockon: ειμαστε το φως ,ειστε το σκοταδι!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.129
Πόντοι
3.506
Είτε αποδεχτείτε τι συμβαίνει γύρω σας και κάντε το καλύτερο για τον εαυτό σας (πνευματικά,νοητικά,σωματικά) είτε συνεχίστε να μεμψιμοιρείτε,κατηγορώντας τον καιρό,τα Νεφελιμ,τα Ελοχιμ,τον κόβιντ κλπ που συγκεκριμένοι γαμάνε ασύστολα.
Αυτό είναι η πιο σωστή κουβέντα που διαβάστηκε σε αυτό το νήμα. Διαβάζεις/αναλύεις το παρόν και το περιβάλλον και κάνεις ό,τι περνά απ' το χέρι σου, όχι απλά για να βρεθείς στο 10-20% των επιθυμητών, αλλά για να είσαι ξεχωριστός ως προσωπικότητα. Πρωτίστως για τον εαυτό σου. Τα μουνιά μετά θα βρεθούν χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ειμαι πρεζακι με το μουνι...πρεπει να απεξαρτηθω ,αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
στα μπουρδελα δεν μπορω να γινω μουνοδουλος....δεν μπορω να σκεφτομαι οτι ο Πακιστανος γαμουσε το ιδιο μουνακι 5 λεπτα πιο πριν:undecided:

ετσι, προκειμενου να γαμαω κανονικες γυναικες,γινομαι ...ειλωτας τους! δουλος! ξεφτιλας ! οποτε με χρειαστουν,ειμαι εκει για αυτες!
δεν εχω προσωπικη ζωη πλεον....ειμαι εξαρτημενος απο την καθε ψωναρα,. προκειμενου να παρω τη δοση μου ,τα ανεχομαι ολα!
εχει τυχει να προστατεψω γυναικες απο τοξικους πεφτουλες ! οτι καταλαβες,καταλαβες.......λειτουργω σαν υπαλληλος τους!
ταριφας,μαγειρας,μπραβος,φιλεναδιτσος,χορηγος,ψυχολογος....μια φορα γραφτηκα σε μαθημα γιογκα για να μη με παρατησει καποια..:coffee:

Τι να σου πω ψέματα?είναι κατάντια αυτό που κάνεις επίσης δε γαμανε σε όλα τα μπουρδέλα Πακιστανοί.Εχει και στούντιο στη Λιοσίων και το Αιγάλεω που ούτε καν τους βάζουν μέσα τους Πακιστανούς δε σου είπα τώρα Μεταξουργείο οκ εκεί τίγκα είναι στα πακια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.522
Πόντοι
3.656

:tooth::tooth::tooth:

ιστοτοπος δεκαετιας+, απο τις πρωτες φωνες αντιστασης στη θηλυκη βια και καταστολη!

κερδιζει επαξια μια θεση στο αντιφεμινιστικο μπλοκ:coffee::coffee:

ο αρθρογραφος προφανεστατα καποια στιγμη περα θα περασε απο το bou :rockon:

ειμαστε το τελευταιο προπυργιο της πατριαρχιας:rockon::rockon::rockon: ειμαστε το φως ,ειστε το σκοταδι!

Το διαβάζω χρόνια το ksenerotes

Αν και πολλά πρέπει να'ναι φιδοϊστορίες,έχει πλάκα :thumbsup:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Τότε κάντε τα αδύνατα δυνατά να μπείτε στο 10-15 % ή συνεχίστε να ψάχνετε για δικαιολογίες.

Ότι είπα ακριβώς πιο πάνω,ισχύει και για εδώ.

Να μια λύση.
Μεταναστεύστε.

Ας μην ξαναγράψω ότι είπα στην αρχή...
Δίνει και συμβουλές ο Σπαλιάρας του 10%:2funny:

Αν ανήκες εκεί δεν θα είχες την ανάγκη να κονταροχτυπιέσαι με κανέναν εδώ μέσα :confused:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κι αυτό τι σημαίνει,ότι δεν σκέφτονται και τις πούτσες;

Όσες θέλουν να γαμηθούν και να ξεσκιστούν,πάλι θα το κάνουν

Δεν είναι σαν τους άντρες που παρακαλάνε να κάνουν σχέση για να μην τους φάει η μαλακία
πολλοι λιγοι ανδρες παρακαλανε για σχεση, οι περισσοτεροι τουλαχιστον μεχρι 25 αν ειναι κοινωνικοι και βλεπονται μπορουν ανετα να πανε με 4-5

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Οι περισσότεροι νέουλες,καί αντικοινωνικοί είναι,καί δέ προσπαθούν καθόλου!
ορισμένοι μένουν έτσι γιά πάντα,δέν γίνονται "άνδρες"...ποτέ
οι περισσοτεροι νεοι ειναι κοινωνικοι, οι αντικοινωνικοι ειναι μια μεγαλη μειοψηφια βασικα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτό που λες ισχύει για τις παλιότερες γενιές....πλέον η νέα γενιά ( ηλικίες 15-25) ειναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.

Εχω δει κοριτσάκια 16 χρονών να μαλώνουν πια εχει πάει με πιο πολλούς...η άλλη έλεγε "εγω είμαι μουναρα τους εχω πάρει όλους, εσυ εισαι σαύρα δεν σε γ@μανε" :cheesy:

Αλλη νοοτροπια ειχαν οι σημερινές 35αρες οταν ηταν 18-19 και άλλη νοοτροπια έχουν οι σημερινές 18αρες!
Τα τραπ τραγουδια που ακουν ολη μερα τους εχουν κανει το μυαλο ταραμα!

Τωρα ειναι στην μόδα να πηδιέται σαν το σκυλι πανω-κατω! Αυτήν που εχει πολλούς και ωραίους γκόμενους θεωρείτε πετυχημένη!
Ασε φιλε τα μικρα (15-25) εχουν πλέον ξεφύγει!
και για τους ανδρες ειναι μοδα να κανουν σεξ με πολλες, ο'τι ισχυει για μας ισχυει και για αυτες, και καλυτερα κιολας γιατι να δεσμευομαστε με σχεσεις απο μικροι, η νεα γενια ειναι πιο ελευθερη και καλα κανουμε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.522
Πόντοι
3.656
πολλοι λιγοι ανδρες παρακαλανε για σχεση, οι περισσοτεροι τουλαχιστον μεχρι 25 αν ειναι κοινωνικοι και βλεπονται μπορουν ανετα να πανε με 4-5

Και πάλι,χωρίς σχέση οι πιο πολλοί δε γαμάνε

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Χαωδης η διαφορα μεταξυ των δυο φυλων.
Ο ανδρας ζητα:σεξ
Η γυναικα ζητα:επιβεβαιωση και σχεση
Ο ανδρας μετα απο one night stand:πετα απο χαρα νοιωθει πληρης γεματος δυνατος.
Η γυναικα μετα απο one night stand:νοιωθει κενο,εγκαταλειψη,απεχθεια και τυψεις.
Ο ανδρας μετραει και την παραμικρη του ξεπετα για να νοιωσει την αιγλη του κατακτητη
Η γυναικα μετρα μονο τις επισημες σχεσεις της.Ακομη κι αν παραδεχτει καποιες απο τις ξεπετες της δε θα ναι ουτε οι μισες
Κι αυτο φιλε συμβαινει γιατι εμεις εχουμε πουτσα και αρχιδια και εκεινες μουνι και μητρα.
Και καθε φυλο εχει σε αφθονια αυτο που δεν πολυθελει.
Οι γυναικες το σεξ(αντι της σχεσης),ακομη και τα μπαζα βρισκουν να γαμηθουν
Και οι ανδρες τη σχεση(αντι του σεξ που ποθουν) γιατι απλα για να γαμησουν θα μπουν στη διαδικασια γνωριμιας με τις κοπελες και ΟΧΙ σε διαδικασια ΩΜΟΥ σεξ.
Χαρακτηριστικα θα πω πως γνωστη μου που ειναι μπαζο βγηκε εξω μια βραδια και της την επεσε ενας.
Ειχε δηλαδη ευκαιρια για σεξ
Και μαντεψε:την απερριψε.
Ενω αντιστοιχα αν βγει εξω ενας ωραιος ανδρας το πιο συνηθες ειναι να μη του την πεσει ουτε μια
Χαωδης η διαφορα λοιπον στα δυο φυλα.
Μη τα απλοποιουμε και ισοπεδωνουμε ολα.
ΑΛΛΟ ανδρας ΑΛΛΟ γυναικα.
Οι ανδρες πολλαπλασιαζουν τα γαμησια τους οταν τους ρωτανε πχ αν καποιος πηγε με 10 θα πει με 20 αν τον ρωτησουν,ενω οι γυναικες αν πηγαν με 20 θα πουν...με δυο αν τους ρωτησουν
Κλασσικο
ναι επειδη οι ανδρες κανουν τη πρωτη κινηση συνηθως, μπορει μια γυναικα να σε φλερταρει ομως χωρις να ειναι αμεσο πεσημο αλλα με βλεμμα. Αν μια γυναικα ειναι μπαζο θα παει με μπαζα ανδρες, ενας εμφανισημος σιγουρα αν βγει εξω δε θα κερδισει τα βλεμματα, αμα καταλαβει ποια του ριχνει βλεμμα μπορει ανετα μετα να κανει ξεπετα, το οτι δεν του την πεφτουν πρωτες ξερα οι γκομενες δεν ειναι κακο, λιγο κοινωνικος χρειαζεται να εισαι , να εχεις λεγειν. Νομιζω ειναι λογικο αυτο που λεω, αφου ο ανδρας ειναι ο κυνηγος, αυτος μιλαει πρωτος, αν ειναι ωραιος θα του κατσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πάλι,χωρίς σχέση οι πιο πολλοί δε γαμάνε
μπορεις να κανεις open relationship η friends with benefits

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτό είναι η πιο σωστή κουβέντα που διαβάστηκε σε αυτό το νήμα. Διαβάζεις/αναλύεις το παρόν και το περιβάλλον και κάνεις ό,τι περνά απ' το χέρι σου, όχι απλά για να βρεθείς στο 10-20% των επιθυμητών, αλλά για να είσαι ξεχωριστός ως προσωπικότητα. Πρωτίστως για τον εαυτό σου. Τα μουνιά μετά θα βρεθούν χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
παντως 20% δεν ειναι, οι περισσοτεροι που ξερω δεν εχουν προβλημα στην ερωτικη τους ζωη, αυτο το 20% ειναι για να φερνει παρηγορια σε οσους δε μπορουν για δικους τους λογους αλλα δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα

N. Gonorrhoea

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
53
Πόντοι
0
Χαωδης η διαφορα μεταξυ των δυο φυλων.
Ο ανδρας ζητα:σεξ
Η γυναικα ζητα:επιβεβαιωση και σχεση
Ο ανδρας μετα απο one night stand:πετα απο χαρα νοιωθει πληρης γεματος δυνατος.
Η γυναικα μετα απο one night stand:νοιωθει κενο,εγκαταλειψη,απεχθεια και τυψεις.
Ο ανδρας μετραει και την παραμικρη του ξεπετα για να νοιωσει την αιγλη του κατακτητη
Η γυναικα μετρα μονο τις επισημες σχεσεις της.Ακομη κι αν παραδεχτει καποιες απο τις ξεπετες της δε θα ναι ουτε οι μισες
Κι αυτο φιλε συμβαινει γιατι εμεις εχουμε πουτσα και αρχιδια και εκεινες μουνι και μητρα.
Και καθε φυλο εχει σε αφθονια αυτο που δεν πολυθελει.
Οι γυναικες το σεξ(αντι της σχεσης),ακομη και τα μπαζα βρισκουν να γαμηθουν
Και οι ανδρες τη σχεση(αντι του σεξ που ποθουν) γιατι απλα για να γαμησουν θα μπουν στη διαδικασια γνωριμιας με τις κοπελες και ΟΧΙ σε διαδικασια ΩΜΟΥ σεξ.
Χαρακτηριστικα θα πω πως γνωστη μου που ειναι μπαζο βγηκε εξω μια βραδια και της την επεσε ενας.
Ειχε δηλαδη ευκαιρια για σεξ
Και μαντεψε:την απερριψε.
Ενω αντιστοιχα αν βγει εξω ενας ωραιος ανδρας το πιο συνηθες ειναι να μη του την πεσει ουτε μια
Χαωδης η διαφορα λοιπον στα δυο φυλα.
Μη τα απλοποιουμε και ισοπεδωνουμε ολα.
ΑΛΛΟ ανδρας ΑΛΛΟ γυναικα.
Οι ανδρες πολλαπλασιαζουν τα γαμησια τους οταν τους ρωτανε πχ αν καποιος πηγε με 10 θα πει με 20 αν τον ρωτησουν,ενω οι γυναικες αν πηγαν με 20 θα πουν...με δυο αν τους ρωτησουν
Κλασσικο

Όλα είναι σχεδιασμένα από τη φύση για κάποιο λόγο. Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος είναι η αναπαραγωγή και διαιώνιση του είδους. Ο άνθρωπος έχει ένα μεγάλο χρόνο κύησης και ένα τεράστιο χρόνο για να ωριμάσει το παιδί, σε σχέση με άλλα είδη. Η γυναίκα δεν είναι δυνατόν να θέλει ωμό σεξ, γιατί αλλιώς δε θα μεγάλωνε παιδιά. Το αρσενικό από την άλλη, έχει σχεδιαστεί για να γονιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά. Για να γίνει αυτό, δεν πρέπει να κολλάει πολύ σε συναισθηματικές δεσμεύσεις. Όλα αυτά είναι ένστικτα που όσο και να έχουμε εξελιχθεί και να έχουν επιβληθεί κοινωνικοί κανόνες, είναι γραμμένα στο DNA μας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες θέλουν σχέση και δέσμευση, ιδιαίτερα μετά τα 40 και αν έχουν ήδη κάνει παιδιά. Θέλουν όμως να νιώθουν ξεχωριστές και επιθυμητές. Για να σου κάτσουν, πρέπει να τις κάνεις να νιώσουν έτσι. Υπάρχουν πολλοί άντρες, άθλιοι από εμφάνιση, που έχουν όμως αυτοπεποίθηση και μπλα μπλά και γαμάνε αβέρτα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.653
Πόντοι
456
Γενικώς τα σπίτια τους είναι ψιλομπουρδέλα. Αυτό κάτι δείχνει.

Και δε χαλιέσαι, όταν η γυναίκα που κυνηγάς, που έκανες χιλιόμετρα να την πάρεις με αυτοκίνητο επειδή βρέχει, που μιλούσατε 100 ώρες σα να είσαι ψυχοθεραπευτής, που πήγαινες 12 το βράδυ να της πάρεις τσιγάρα, σε φτύσει;
Εγώ θα πέθαινα παλιότερα αδερφέ...Πλέον όχι.
Βέβαια δεν κυνηγούσα έτσι όλες, κυνηγούσα όσες γούσταρα πραγματικά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.522
Πόντοι
3.656
Εγώ έξω στο δρόμο όλο μπακουρια βλέπω, βγες σήμερα βράδυ που είναι και Παρασκευή θα βαρεθείς να βλέπεις αγελες από μπακουρια που κυκλοφορούν σαν φαντάσματα και κοιτάνε σαν ξελιγομενοι οποίο μουνι περνάει.. Αυτοί φαινοντε ότι είναι η πλειοψηφία, πάρα αυτοί που γαμανε όπως λες. Άλλοι κυκλοφορούν μόνοι τους σαν φαντάσματα άλλοι πάνε το σκύλο βόλτα Σάββατο βράδυ, παίζει πολλή μοναξιά στους αντρες

Στο δρόμο μπακουροπαρέες και 'φαντάσματα' θα βλέπεις,πέρνα απο εστιατόρια,ταβέρνες,σινεμά,εκεί θα βλέπεις ζευγάρια.Όταν έχεις καμια γκόμενα βγαίνεις σαν άνθρωπος,δεν γυρνάς σαν...φάντασμα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Τρόμος με πιάνει κάθε φορά που κάποιο μέλος λείπει για μέρες από το νήμα.
Που είναι ο Ντόναλντ;
Τηγανιζει μπριζόλα;
Φτιάχνει εκμέκ;
Βαράει με το σφυρί καμιά γυναίκα στο κεφάλι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom