aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 803
- Πόντοι
- 86
θα ικανοποιούνται με τα ρομπότ
Τουλαχιστον να τα φτιαξουν ετσι που να μην βγαζουν γλωσσα.
Τουλαχιστον να τα φτιαξουν ετσι που να μην βγαζουν γλωσσα.
Αν εμεις, σαν Ελληνες κουτσομολευουμε και κακολογουμε τις Ελληνιδες, που να δεις τους Ρωσσους, πως κουτσομολευουν και κοροιδευουν τις ΡωσσιδεςΑν νομίζετε ότι εμείς τις κουτσομπολευουμε
Το μόνο που ισχύει είναι ότι διαλέγουν με ποιον θα βγουν και για αυτό ακριβώς χρησιμοποιούν τα σοσιαλ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ. Στο καμάκι δεν μπορούν να προετοιμαστούν και δεν μπορούν να βρουν εύκολα ελεγχόμενους μαλάκες.Αυτό πού λέγεται ευρέως,ότι οι γκόμενες έχουν πολλούς γαμπρούς στά σόσιαλ καί διαλέγουν από εκεί,είναι μαλακίες,
μόνο από άσχημες καί ψυχοπαθείς γκόμενες γίνεται αυτό,καμία σοβαρή γκόμενα δέν πάει ραντεβού από σόσιαλ!
όσες γκόμενες ξέρω,μού λένε ότι τό κάνουμε γιά νά τονώνουμε τόν εγωισμό μας,καί νά περνάει η ώρα,
καμία σοβαρή γκόμενα δέν μού είπε,ότι έχει πάει ραντέβου από σόσιαλ καμία!
Εδω βλέπουμε μια κλασσικη Ελλεεινιδα γκόμενα (νεαρή) .... που αν την ρωτήσεις πόσο κάνει 2+2 θα σου πει "χύσε μέσα"
Είτε τα λέει για να βρει να τα κάνει είτε για να αποκτήσει λαό. Καμία γυναίκα, ειδικά Ελληνίδα, δεν τα λέει ξερά αυτά ακόμα κι αν τα κάνει. Άσε που μπορεί να έφαγε καμια ροχαλα η σουτ από κανέναν και σου λέει κάτσε να το παίξω ότι βρήκα να πηδιεμαι. Κάθεστε τώρα και παίρνετε στα σοβαρα τις δηλώσεις από γκόμενες.Βαριέμαι λέει να είμαι με έναν...
Να την έχεις αυτήν γκόμενα...να τρώει όλη η παρέα
Θα μου πεις,καλά κάνουν,αφού τους προσφέρονται οι πούτσες στο πιάτο
Αυτό πού λέγεται ευρέως,ότι οι γκόμενες έχουν πολλούς γαμπρούς στά σόσιαλ καί διαλέγουν από εκεί,είναι μαλακίες,
μόνο από άσχημες καί ψυχοπαθείς γκόμενες γίνεται αυτό,καμία σοβαρή γκόμενα δέν πάει ραντεβού από σόσιαλ!
όσες γκόμενες ξέρω,μού λένε ότι τό κάνουμε γιά νά τονώνουμε τόν εγωισμό μας,καί νά περνάει η ώρα,
καμία σοβαρή γκόμενα δέν μού είπε,ότι έχει πάει ραντέβου από σόσιαλ καμία!
Πολύ σωστά,τό θέμα δέν είναι άν βγαίνουν -πού εννοείται ότι βγαίνουν κάποιες- αλλά ποιές είναι αυτές?Το μόνο που ισχύει είναι ότι διαλέγουν με ποιον θα βγουν και για αυτό ακριβώς χρησιμοποιούν τα σοσιαλ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ. Στο καμάκι δεν μπορούν να προετοιμαστούν και δεν μπορούν να βρουν εύκολα ελεγχόμενους μαλάκες.
Το ότι τα έχουν για να χαίρονται με μπόλικους αυνανες που τις πολιορκούν, είναι αυτονόητο. Φυσικά δεν βγαίνουν με όλους αλλά βγαίνουν. Απλά δεν το παραδέχονται διότι δεν θέλουν να φανεί η ξεφτίλα ότι μετετρεψαν την γνωριμία σε μούφα σχέδιο από οθόνη
και παράλληλα τις κουτσομπολευουν ότι ψάχνουν γκόμενο. Γενικώς οι γυναίκες δεν θέλουν να φαίνεται ότι ψάχνουν γκόμενο. Θελουν όλες να λένε ότι τους έτυχε κάποιος στα καλά καθούμενα, δηλαδή ότι έχουν πέραση.
Και ομως αυτες ειναι οι γυναικες του σημερα μαγκες!Εδω βλέπουμε μια κλασσικη Ελλεεινιδα γκόμενα (νεαρή) .... που αν την ρωτήσεις πόσο κάνει 2+2 θα σου πει "χύσε μέσα"
Είτε τα λέει για να βρει να τα κάνει είτε για να αποκτήσει λαό. Καμία γυναίκα δεν τα λέει ξερά αυτά ακόμα κι αν τα κάνει. Άσε που μπορεί να έφαγε καμία ροχαλα η σουτ από κανέναν και σου λέει κάτσε να το παίξω ότι βρήκα να πηδιεμαι. Κάθεστε τώρα και παίρνετε στα σοβαρα τις δηλώσεις από γκόμενες.
Από όσες γνωρίζω με διάφορους ρόλους (φίλες, γνωστές, συναδέλφους, συγγενείς, κτλ) και μιλάμε πιο άνετα, η συντριπτική πλειοψηφία έχει βγει!!! Αρκεί ο άλλος να φαίνεται ακίνδυνος στο να πάρει κεφάλι στην κούρσα. Και θα βγουν είτε για να τον έχουν για παρηγοριά, είτε για φιλεναδιτσο, είτε για σωφέρ, είτε για ελεγχόμενο γκόμενο κτλ.Πολύ σωστά,τό θέμα δέν είναι άν βγαίνουν -πού εννοείται ότι βγαίνουν κάποιες- αλλά ποιές είναι αυτές?
σέ τί κατηγορία ανήκουν,είναι γκόμενες μέ επίπεδο,σοβαρές,αξιοπρεπείς? η είναι ότι έχει περισσέψει?
εκτός άν δέν μάς απασχολεί αυτό...τότε Οκ
Μαλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα.Ρε τύπε πλάκα κάνεις;
Και λίγα λέει...
Τύπε μου ότι παράδειγμα και να φερεις, αυτό που σου είπα ισχύει. Το καυλι είναι πιο αποδοτικό εργαλείο ηδονής από το μουνί για τον κάτοχο. Εγώ με οποια πάω θα χύνω πάντα ενώ αυτή τις μισές φορές η λίγο παραπάνω. Δεν γνωρισα ποτέ γκόμενα που να την γάμησα π.χ εκατό φορές και να έχυσε και τις 100. Τόσο απλό.Αντίθετα το μουνί για να χύσει θέλει τρόπο και καμιά γυναίκα δεν μπορεί να χύνει οπότε θέλει στο γαμήσι με 100% επιτυχία. Κάτι που μπορεί
μόνο ο άνδρας!
Ψαξε λιγο να βρεις γιατι η θεα Ηρα, τυφλωσε τον μαντη Τειρεσια και θα αλλαξεις γνωμη
Ενοχλει οχι αν πηγε τοσο με πολλους οσο αν δεν πηγε μαζι μας.Α τώρα σας ενοχλεί αν πηγαίνουν με πολλούς.
Αν δεν πήγαινε με κανέναν πάλι θα σας ενοχλούσε.
Θα μου πεις,εδώ μέσα την θέλετε και παρθένα και πουτάνα at the same time.
Από αυτό λοιπόν καταλαβαίνω,ότι δέν είναι καθόλου σοβαρές καί αξιοπρεπείς γυναίκες αυτές!Από όσες γνωρίζω με διάφορους ρόλους (φίλες, γνωστές, συναδέλφους, συγγενείς, κτλ) και μιλάμε πιο άνετα, η συντριπτική πλειοψηφία έχει βγει!!! Αρκεί ο άλλος να φαίνεται ακίνδυνος στο να πάρει κεφάλι στην κούρσα. Και θα βγουν είτε για να τον έχουν για παρηγοριά, είτε για φιλεναδιτσο, είτε για σωφέρ, είτε για ελεγχόμενο γκόμενο κτλ.
Και ομως αυτες ειναι οι γυναικες του σημερα μαγκες!
Αυτο ας το εχουν υποψη τους κυριως οσοι ειναι "αγαπουληδες" και πιστευουν τα λογια μιας γυναικας.Οσοι θελουν να ειναι με μια γυναικα,να ειναι ενταξει μαζι της,κι ακομη χειροτερα να κανουν οικογενεια και παιδια μαζι της.
Αλλα και οσοι ειναι διατεθιμενοι να κανουν τα παντα για το μουνι!
Να εχετε αυτη την εικονα στο μυαλο σας.
Γιατι μπορει η συγκεκριμμενη να ειναι ουφο,αλλα ειναι οχι επειδη τα εκανε αλλα επειδη τα ειπε δημοσια!...
Αυτό το παίρνουμε ως δεδομένο.Από αυτό λοιπόν καταλαβαίνω,ότι δέν είναι καθόλου σοβαρές καί αξιοπρεπείς γυναίκες αυτές!
απλά διάλεξαν κάποια θύματα,για νά περνάει...η ώρα τους
Ισως να σε ενδιαφερει μονο να χυνεις εσυ και στα τετοια σου για την γκομενα. Δικαιομα σου βεβαια. Μετα πως εισαι σηγουρος οτι τις μισες φορες που σου ειπε οτι εχυσε, σου ειπε αληθεια?Τύπε μου ότι παράδειγμα και να φερεις, αυτό που σου είπα ισχύει. Το καυλι είναι πιο αποδοτικό εργαλείο ηδονής από το μουνί για τον κάτοχο. Εγώ με οποια πάω θα χύνω πάντα ενώ αυτή τις μισές φορές η λίγο παραπάνω. Δεν γνωρισα ποτέ γκόμενα που να την γάμησα π.χ εκατό φορές και να έχυσε και τις 100. Τόσο απλό.
Φίλε μου δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει. Το νορμάλ σε μια συνουσία είναι να γουστάρειΙσως να σε ενδιαφερει μονο να χυνεις εσυ και στα τετοια σου για την γκομενα. Δικαιομα σου βεβαια. Μετα πως εισαι σηγουρος οτι τις μισες φορες που σου ειπε οτι εχυσε, σου ειπε αληθεια?