Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ευτυχισμένο ζευγάρι και μαλακίες. Κανείς πλέον δεν βρίσκει πραγματική ευτυχία όπως και καμία. Οι άνδρες θέλουν απλά να γαμησουν :2funny: όπως έγινε η κατάσταση
και οι γυναίκες να βολεύονται στα θέλω τους. :2funny: Έχω να δω ευτυχισμενο.ζευγάρι πολλά χρόνια. Κι όταν ένα ζευγάρι είναι ευτυχισμένο φαίνεται. Μπορεί να είναι όλα οκ μεταξύ τους ως εμφάνιση
ή να είναι ο κοντός μαλάκας
με την σέξυ χοντρή, ο ψηλός τραυλός με την κωλαρού κοντοστούπα, ο χοντρός σπυριάρης με την αδύνατη μυτόγκα κτλ. Όμως το καταλαβαίνεις σε κάθε περίπτωση διότι έχουν ταιριάξει σε πάρα πολλά. Τώρα όπως έχουμε γίνει, δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχει μόνο γαμήσι και ευρώ. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μα τι γίνεται εδώ;

669.jpg

:confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.511
Πόντοι
3.656
Ευτυχισμένο ζευγάρι και μαλακίες. Κανείς πλέον δεν βρίσκει πραγματική ευτυχία όπως και καμία. Οι άνδρες θέλουν απλά να γαμησουν :2funny: όπως έγινε η κατάσταση
και οι γυναίκες να βολεύονται στα θέλω τους. :2funny: Έχω να δω ευτυχισμενο.ζευγάρι πολλά χρόνια.

Τι πραγματική ευτυχία και μαλακίες,έχε εκεί καμία να τη γαμάς,να πηγαίνετε καμια εκδρομή,να βγαίνετε,καλά είσαι κι έτσι.Θα μου πεις,ακόμα και αυτά τα απλά λείπουν από πολλούς γι'αυτό τους παίρνει απο κάτω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι πραγματική ευτυχία και μαλακίες,έχε εκεί καμία να τη γαμάς,να πηγαίνετε καμια εκδρομή,να βγαίνετε,καλά είσαι κι έτσι.Θα μου πεις,ακόμα και αυτά τα απλά λείπουν από πολλούς γι'αυτό τους παίρνει απο κάτω.
Αυτό λέω κι εγώ. Όλο και χειρότερα πάει το πράγμα. Τωρα πλέον βρισκόμαστε
στο ξεκάθαρο ζωώδες γαμήσι. Κι έχεις κάποιους
και φαντάζονται έρωτες και λουλούδια. Αυτά υπήρχαν παλιά. Τώρα 1 στα 100.000.

:2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό λέω κι εγώ. Όλο και χειρότερα πάει το πράγμα. Τωρα πλέον βρισκόμαστε
στο ξεκάθαρο ζωώδες γαμήσι. Κι έχεις κάποιους
και φαντάζονται έρωτες και λουλούδια. Αυτά υπήρχαν παλιά. Τώρα 1 στα 100.000.

συμφωνω απολυτα δε υπαρχουν σχεσεις και ερωτας πλεον,πιο πιθανον ειναι να δεχτει ιεροδουλη να κανει σχεση μαζι σου παρα ελληνιδα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
συμφωνω απολυτα δε υπαρχουν σχεσεις και ερωτας πλεον,πιο πιθανον ειναι να δεχτει ιεροδουλη να κανει σχεση μαζι σου παρα ελληνιδα.
Στο πρώτο παίζει να έχει μεγαλύτερη πλάκα. Θα κάθεσαι στο σαλονακι π.χ μπουρδελου να ακούς τα γαμήσια που θα τρώει παρέα με τα άλλα πελατακια. Και καλά να μην σε νοιάζει και να πηγαινεις για τα έξτρα. Αν σε νοιάζει όπως μερικούς, τι θα κάνεις; :2funny: θα βγαίνει η άλλη με τα χυσια στο μουνί να σου λέει καλησπέρα μωρό μου. Μόλις ρουφηξα μια ψωλή. Έλα να σε κάνω μάκια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στο πρώτο παίζει να έχει μεγαλύτερη πλάκα. Θα κάθεσαι στο σαλονακι π.χ μπουρδελου να ακούς τα γαμήσια που θα τρώει παρέα με τα άλλα πελατακια. Και καλά να μην σε νοιάζει και να πηγαινεις για τα έξτρα. Αν σε νοιάζει όπως μερικούς, τι θα κάνεις; :2funny: θα βγαίνει η άλλη με τα χυσια στο μουνί να σου λέει καλησπέρα μωρό μου. Μόλις ρουφηξα μια ψωλή. Έλα να σε κάνω μάκια.
ουτε εγω θα εκανα σχεση με σεξεργατρια ισως να εκανα μονο με μια την οποια και εχω ερωτευτει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ουτε εγω θα εκανα σχεση με σεξεργατρια ισως να εκανα μονο με μια την οποια και εχω ερωτευτει.
Τύπε αν σε έχει ερωτευτεί κι αυτή, πρέπει να πηγαίνεις μια στο τόσο για ενίσχυση στην δουλειά της και θέατρο. Κάτι έχει πάρει τ αυτό μου ότι τα καλά γαμήσια θα στα κάνει εκτός και δωρεάν. Αλλιώς τι έρωτας είναι αυτός; :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε αν σε έχει ερωτευτεί κι αυτή, πρέπει να πηγαίνεις μια στο τόσο για ενίσχυση στην δουλειά της και θέατρο. Κάτι έχει πάρει τ αυτό μου ότι τα καλά γαμήσια θα στα κάνει εκτός και δωρεάν. Αλλιώς τι έρωτας είναι αυτός; :confused:
εχω παει μαζι της 12 φορες.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.080
Πόντοι
206
Εγώ είχα πάει mall καθόμουνα και παρατηρούσα τις ελλεεινιδες.λοιπον το θέμα ελλεεινιδες είναι beyond repair.. Θα επρεπε να κουβεντιάσουμε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις. Ελλεεινιδες ξεχάστε τες οι γυναικες είναι ούφο κανονικά.. Λυπάμαι τους κακομοίρηδες που παντρεοντε αφτα τα βούρλα και τις ανεχοντε κάθε μερα για ένα ξινό γαμηση μια στο τοσο
το μαλλ ειναι το χειροτερο μερος που μπορει να παει καποιος για γνωριμια και βολτα, πανε πιτσιρικια για βολτα, αρα αμα εισαι το πολυ 18 να κανεις γνωριμια με καποια,
και πανε κυριως σαπιες ελληνιδες ξεπουλημενες με τον βλακα γκομενο τους για ψωνια και για να δουνε και τα μελλοντικα ψωνια για καποιον που ξεμεινε απο φραγκα και της εχει ταξει παπατζες για να την κραταει γκομενα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ακριβως παρολα αυτα της ζητησα ινστα και ειπε δε δινω τη επομενη φορα.Μου ειπε παντως ειμαστε φιλοι εμεις πανω στη συνευρεση μαλλον γιατι εχω παει αρκετες φορες μαζι της.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.412
Πόντοι
1.056
Εδω βλέπουμε μια κλασσικη Ελλεεινιδα γκόμενα (νεαρή) .... που αν την ρωτήσεις πόσο κάνει 2+2 θα σου πει "χύσε μέσα"

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό πού λέγεται ευρέως,ότι οι γκόμενες έχουν πολλούς γαμπρούς στά σόσιαλ καί διαλέγουν από εκεί,είναι μαλακίες,
μόνο από άσχημες καί ψυχοπαθείς γκόμενες γίνεται αυτό,καμία σοβαρή γκόμενα δέν πάει ραντεβού από σόσιαλ!
όσες γκόμενες ξέρω,μού λένε ότι τό κάνουμε γιά νά τονώνουμε τόν εγωισμό μας,καί νά περνάει η ώρα,
καμία σοβαρή γκόμενα δέν μού είπε,ότι έχει πάει ραντέβου από σόσιαλ καμία!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ακριβως παρολα αυτα της ζητησα ινστα και ειπε δε δινω τη επομενη φορα.Μου ειπε παντως ειμαστε φιλοι εμεις πανω στη συνευρεση μαλλον γιατι εχω παει αρκετες φορες μαζι της.
Για μένα (κι έτσι είναι δηλαδή) κι 100 φορές να πας, γαμήσι τούμπανο όπως πέφτει με αυτόν που γουστάρει, ΔΕΝ θα απολαύσεις. Απλά θα σου λέει μαλακίες να χαίρεσαι. Πες της αφού είμαστε φίλοι όπως λες πάμε για καφέ. :2funny: Το ότι δεν υπάρχει περίπτωση ΟΥΔΕΜΙΑ να γαμήσεις ΤΣΑΜΠΑ (διότι αν σε γουσταρε θα γαμιόταν τσάμπα εκτός) είναι αξίωμα και μέγιστη αλήθεια.
Ούτε όμως για καφέ δεν θα πάτε. Κι αν πάτε, θα θέλει εξυπηρέτηση ή κερδοσκοπία.
Στο υπογράφω. Οι γυναίκες όταν γουσταρουν κάποιον τρέχουν από πίσω του είτε γκομενες, είτε πουτάνες, είτε εξωγήινοι. Συμβαίνει άνετα. Εσύ είσαι απλό πελατάκι.

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδω βλέπουμε μια κλασσικη Ελλεεινιδα γκόμενα (νεαρή) .... που αν την ρωτήσεις πόσο κάνει 2+2 θα σου πει "χύσε μέσα"

Καλά οκ. Το πιο πιθανό είναι να λέει μαλακίες για να ΒΡΕΙ να κάνει τέτοια ή να αποκτήσει λαό. Οι Ελληνίδες είναι πολύ πίσω σε φανερές δηλώσεις αυτού του τύπου.
Συνήθως αν γίνει κάτι δεν λένε τίποτα η μόνο σε κάποια πολύ φίλη τους.
Αν νομίζετε ότι εμείς τις κουτσομπολευουμε, που να δείτε πως θάβονται μεταξύ τους. Δεν το ρισκάρουν.
Η κλασσικη κομπλεξικη Ελληνίδα νοιαζεται παρά πολύ για την γνώμη του κόσμου. Αυτό την νοιάζει περισσότερο όλων ακόμα και αν παρτουζωνεται με γορίλες στην ζούγκλα. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom