Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δικαιωνόμαστε κάθε μέρα.Δασκαλος νο2
Τα βλέπουμε όλοι στην καθημερινότητα.
Η αποδόμηση του ψέματος είναι γεγονός!
Δικαιωνόμαστε κάθε μέρα.Δασκαλος νο2
Όχι θα δεις. Να πας.καλα θα δω
Ευτυχισμένο ζευγάρι και μαλακίες. Κανείς πλέον δεν βρίσκει πραγματική ευτυχία όπως και καμία. Οι άνδρες θέλουν απλά να γαμησουν όπως έγινε η κατάσταση
και οι γυναίκες να βολεύονται στα θέλω τους. Έχω να δω ευτυχισμενο.ζευγάρι πολλά χρόνια.
Αυτό λέω κι εγώ. Όλο και χειρότερα πάει το πράγμα. Τωρα πλέον βρισκόμαστεΤι πραγματική ευτυχία και μαλακίες,έχε εκεί καμία να τη γαμάς,να πηγαίνετε καμια εκδρομή,να βγαίνετε,καλά είσαι κι έτσι.Θα μου πεις,ακόμα και αυτά τα απλά λείπουν από πολλούς γι'αυτό τους παίρνει απο κάτω.
μουναρα μεγαλη ωραια.Μα τι γίνεται εδώ;
συμφωνω απολυτα δε υπαρχουν σχεσεις και ερωτας πλεον,πιο πιθανον ειναι να δεχτει ιεροδουλη να κανει σχεση μαζι σου παρα ελληνιδα.Αυτό λέω κι εγώ. Όλο και χειρότερα πάει το πράγμα. Τωρα πλέον βρισκόμαστε
στο ξεκάθαρο ζωώδες γαμήσι. Κι έχεις κάποιους
και φαντάζονται έρωτες και λουλούδια. Αυτά υπήρχαν παλιά. Τώρα 1 στα 100.000.
Στο πρώτο παίζει να έχει μεγαλύτερη πλάκα. Θα κάθεσαι στο σαλονακι π.χ μπουρδελου να ακούς τα γαμήσια που θα τρώει παρέα με τα άλλα πελατακια. Και καλά να μην σε νοιάζει και να πηγαινεις για τα έξτρα. Αν σε νοιάζει όπως μερικούς, τι θα κάνεις; θα βγαίνει η άλλη με τα χυσια στο μουνί να σου λέει καλησπέρα μωρό μου. Μόλις ρουφηξα μια ψωλή. Έλα να σε κάνω μάκια.συμφωνω απολυτα δε υπαρχουν σχεσεις και ερωτας πλεον,πιο πιθανον ειναι να δεχτει ιεροδουλη να κανει σχεση μαζι σου παρα ελληνιδα.
ουτε εγω θα εκανα σχεση με σεξεργατρια ισως να εκανα μονο με μια την οποια και εχω ερωτευτει.Στο πρώτο παίζει να έχει μεγαλύτερη πλάκα. Θα κάθεσαι στο σαλονακι π.χ μπουρδελου να ακούς τα γαμήσια που θα τρώει παρέα με τα άλλα πελατακια. Και καλά να μην σε νοιάζει και να πηγαινεις για τα έξτρα. Αν σε νοιάζει όπως μερικούς, τι θα κάνεις; θα βγαίνει η άλλη με τα χυσια στο μουνί να σου λέει καλησπέρα μωρό μου. Μόλις ρουφηξα μια ψωλή. Έλα να σε κάνω μάκια.
Τύπε αν σε έχει ερωτευτεί κι αυτή, πρέπει να πηγαίνεις μια στο τόσο για ενίσχυση στην δουλειά της και θέατρο. Κάτι έχει πάρει τ αυτό μου ότι τα καλά γαμήσια θα στα κάνει εκτός και δωρεάν. Αλλιώς τι έρωτας είναι αυτός;ουτε εγω θα εκανα σχεση με σεξεργατρια ισως να εκανα μονο με μια την οποια και εχω ερωτευτει.
εχω παει μαζι της 12 φορες.Τύπε αν σε έχει ερωτευτεί κι αυτή, πρέπει να πηγαίνεις μια στο τόσο για ενίσχυση στην δουλειά της και θέατρο. Κάτι έχει πάρει τ αυτό μου ότι τα καλά γαμήσια θα στα κάνει εκτός και δωρεάν. Αλλιώς τι έρωτας είναι αυτός;
Πελατακι δηλαδή.εχω παει μαζι της 12 φορες.
το μαλλ ειναι το χειροτερο μερος που μπορει να παει καποιος για γνωριμια και βολτα, πανε πιτσιρικια για βολτα, αρα αμα εισαι το πολυ 18 να κανεις γνωριμια με καποια,Εγώ είχα πάει mall καθόμουνα και παρατηρούσα τις ελλεεινιδες.λοιπον το θέμα ελλεεινιδες είναι beyond repair.. Θα επρεπε να κουβεντιάσουμε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις. Ελλεεινιδες ξεχάστε τες οι γυναικες είναι ούφο κανονικά.. Λυπάμαι τους κακομοίρηδες που παντρεοντε αφτα τα βούρλα και τις ανεχοντε κάθε μερα για ένα ξινό γαμηση μια στο τοσο
ακριβως παρολα αυτα της ζητησα ινστα και ειπε δε δινω τη επομενη φορα.Μου ειπε παντως ειμαστε φιλοι εμεις πανω στη συνευρεση μαλλον γιατι εχω παει αρκετες φορες μαζι της.Πελατακι δηλαδή.
Για μένα (κι έτσι είναι δηλαδή) κι 100 φορές να πας, γαμήσι τούμπανο όπως πέφτει με αυτόν που γουστάρει, ΔΕΝ θα απολαύσεις. Απλά θα σου λέει μαλακίες να χαίρεσαι. Πες της αφού είμαστε φίλοι όπως λες πάμε για καφέ. Το ότι δεν υπάρχει περίπτωση ΟΥΔΕΜΙΑ να γαμήσεις ΤΣΑΜΠΑ (διότι αν σε γουσταρε θα γαμιόταν τσάμπα εκτός) είναι αξίωμα και μέγιστη αλήθεια.ακριβως παρολα αυτα της ζητησα ινστα και ειπε δε δινω τη επομενη φορα.Μου ειπε παντως ειμαστε φιλοι εμεις πανω στη συνευρεση μαλλον γιατι εχω παει αρκετες φορες μαζι της.
Καλά οκ. Το πιο πιθανό είναι να λέει μαλακίες για να ΒΡΕΙ να κάνει τέτοια ή να αποκτήσει λαό. Οι Ελληνίδες είναι πολύ πίσω σε φανερές δηλώσεις αυτού του τύπου.Εδω βλέπουμε μια κλασσικη Ελλεεινιδα γκόμενα (νεαρή) .... που αν την ρωτήσεις πόσο κάνει 2+2 θα σου πει "χύσε μέσα"